Još jedan napad na žene u Zagrebu: 'Uhvatio me je za grudi, psovao i nazivao ku*vom'
Page 14 of 19
Page 14 of 19 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19
Re: Još jedan napad na žene u Zagrebu: 'Uhvatio me je za grudi, psovao i nazivao ku*vom'
ja brutalno jebem ali ovoga se sam ne bi setio!!Noor wrote:umjesto da se za te radnje obrate kaji, ta jedva čeka jadnačardak efendija wrote:a kužim ja sam kuja a vi kerovi oćete da me jebete ali ne možete i zato ste besni i lajete na mene :)) Hvala na pojašnjenjuTriny wrote:pa kad si kuja...čardak efendija wrote:a ti glupača, ne znam šta drugo da ti kažem :)Triny wrote:
bome, javno si ispao kuja...šta ću ti ja...
Nego zašto svi mene srbina napadate, krene jedan i odma vas deset dođe, te ti, te levi te mirođije te kaja te django te stanojica...jel moguće da vas sve na kurac stavljam pa ste mnogo ljuti na mene ili šta? zašto me mrzite i čoporativno napadate, ja vam samo kažem što vam ide a vi ko besni kerovi lajete na mene :(
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
Re: Još jedan napad na žene u Zagrebu: 'Uhvatio me je za grudi, psovao i nazivao ku*vom'
aha, znaci tis pametan i ti nisi srbinčardak efendija wrote:ne, to je priropdno stanje gluposti, zato si ti srbin, jel sad jasnije ili da se jače skoncetrišem i to ponovo napišem?Leviathan2 wrote:akoji kurac ti dojde to srbinčardak efendija wrote:to je zato što si srbin, ako i misliš da nisi jesi jer si glup :)Leviathan2 wrote:upickumaterinu, aj ponovi, nisam skuzio nis od upisanog :Dčardak efendija wrote:
Ništa čudno za ružne ženturače željne pažnje jer ih niko ne jebe nizašta pa okreću pilu naopako samo da sebe uvere u nešto što će njihovom egu dati malo mira pa makar i preko stvorene iluzije za koju su svesne i same da je samo iluzija!
jel to neka uvreda il sta
e sad si me bacio u dubiozu
crvenkasti kaze da se sad hlupo osjeca jer je hrvat
ti sad kazes da su takvi srbi
pa koji kurac je razlika onda
vidi ga što se koprca :D samo polako levi nisam te ni počešo kako treba a već te svrbi ko da sam ti trisku zalepio :D Ajde ti lepo prošetaj i pričaj o svome plemenu, budale ionako niko ne uzima za ozbiljno :)Leviathan2 wrote:jebote levi, da te ,,, upsčardak efendija wrote:a ti glupača, ne znam šta drugo da ti kažem :)Triny wrote:bome, javno si ispao kuja...šta ću ti ja...čardak efendija wrote:vidiš ti to, malo samilosti pokažeš i odma iz mire sto vraga vire, curo daleko sam ja od toga što ti pišeš :)Triny wrote:
Skužio je on, javno kleknuo predamnom, sad je moja kuja i mogu s njim raditi što hoću.
Nego zašto svi mene srbina napadate, krene jedan i odma vas deset dođe, te ti, te levi te mirođije te kaja te django te stanojica...jel moguće da vas sve na kurac stavljam pa ste mnogo ljuti na mene ili šta? zašto me mrzite i čoporativno napadate, ja vam samo kažem što vam ide a vi ko besni kerovi lajete na mene :(
di ja tebe napadam kru te jebo :D
nisi zemsko da fuckam za tobom a nisi ni baustelac da mi osporavas pravilno rukovanje mjesalicom
ne tupko i ja sam srbin samo imam dar da prepoznam i druge srbe sa kojima razgovaram, jel ti sad lakše ili opet da ti to polako napišem?Leviathan2 wrote:aha, znaci tis pametan i ti nisi srbinčardak efendija wrote:ne, to je priropdno stanje gluposti, zato si ti srbin, jel sad jasnije ili da se jače skoncetrišem i to ponovo napišem?Leviathan2 wrote:akoji kurac ti dojde to srbinčardak efendija wrote:to je zato što si srbin, ako i misliš da nisi jesi jer si glup :)Leviathan2 wrote:
upickumaterinu, aj ponovi, nisam skuzio nis od upisanog :D
aha, volis podjebavatčardak efendija wrote:vidi ga što se koprca :D samo polako levi nisam te ni počešo kako treba a već te svrbi ko da sam ti trisku zalepio :D Ajde ti lepo prošetaj i pričaj o svome plemenu, budale ionako niko ne uzima za ozbiljno :)Leviathan2 wrote:jebote levi, da te ,,, upsčardak efendija wrote:a ti glupača, ne znam šta drugo da ti kažem :)Triny wrote:bome, javno si ispao kuja...šta ću ti ja...čardak efendija wrote:
vidiš ti to, malo samilosti pokažeš i odma iz mire sto vraga vire, curo daleko sam ja od toga što ti pišeš :)
nisi zemsko da fuckam za tobom a nisi ni baustelac da mi osporavas pravilno rukovanje mjesalicom
jeben si ti igrac a
steta za tu trisku, volio bi da mi je uzivo zalepis :D
kao sto napisah, srbina nisi vidio dvogledom a kamoli da jesičardak efendija wrote:ne tupko i ja sam srbin samo imam dar da prepoznam i druge srbe sa kojima razgovaram, jel ti sad lakše ili opet da ti to polako napišem?Leviathan2 wrote:aha, znaci tis pametan i ti nisi srbinčardak efendija wrote:ne, to je priropdno stanje gluposti, zato si ti srbin, jel sad jasnije ili da se jače skoncetrišem i to ponovo napišem?Leviathan2 wrote:akoji kurac ti dojde to srbinčardak efendija wrote:
to je zato što si srbin, ako i misliš da nisi jesi jer si glup :)
daklem, vucina a
Eva_ wrote:Nekada davno živjela jedna djevojčica koja je svog mladića pitala hoće li je oženiti? Mladić odgovori:Ne. Od toga dana djevojčica je živjela sretno do kraja svoga života.Noor wrote:nađi si muža, rodi si dijete...kajo, GET A LIFE!kaja wrote:A dobro, to je pod normalno. To ti je svako doživio. Iza mene često ispravljaju krive Drine jer sam lajava. Al mi poslje bude krivo.dzango wrote:Ja sam nekoliko puta zapadao u situaciju da se moja žena posvađa u saobraćaju vozeći auto i da onda ja izlazim iz auta da ispravljam krive Drine.kaja wrote:
A vid nje... dobro shvatili smo da čitav zivot imas s papcima posla i da potajno priželjkuješ ono cega se drugi srame, tj da se netko lema zbog tebe na sred ceste.
A probaj..s baustelicima vidjet da to odrade, mada sumnjam da se i njima da.
Ova munjara to priželjkuje izgleda..
Nikome nije prala,glačala,kuhala,zabavljala se,radila i trošila svoj novac na što je htjela. KRAJ
aawww...ma sjajno, šteta što i ti nisi ko ta djevojčica, nego tipkaš samo s posla dok te muž ne vidi
Last edited by Noor on 21/8/2017, 19:24; edited 2 times in total
Guest- Guest
vidi ga što se zakačio, nije valjda da sam te izbacio iz takta, ti zvučiš baš pametno i upuštaš se u raspravu sa budalom koja te izjebe jer si glupi srbin a onda ne možeš da se otkačiš jer ti ego kipi i ne da ti da povučeš ručnu :) Samo tako moj jang padavane, biće od tebe pravi srbin kad završim sa tobom kao i sa drugim ovcama na forumu :) razmislićeš ti drugi put kome ćeš pokušati prodavati pamet :)))Leviathan2 wrote:aha, volis podjebavatčardak efendija wrote:vidi ga što se koprca :D samo polako levi nisam te ni počešo kako treba a već te svrbi ko da sam ti trisku zalepio :D Ajde ti lepo prošetaj i pričaj o svome plemenu, budale ionako niko ne uzima za ozbiljno :)Leviathan2 wrote:jebote levi, da te ,,, upsčardak efendija wrote:a ti glupača, ne znam šta drugo da ti kažem :)Triny wrote:
jeben si ti igrac a
bitno da si ti srbin, to jednostavno vrišti iz tebe, poradi malo na egu plemenski čoveče pa se onda javi jer nije ni meni više zanimljivo da stalno jebem i nevadim, daj se bolje otimaj barem da i uši zavrćem dok te prcam :))Leviathan2 wrote:kao sto napisah, srbina nisi vidio dvogledom a kamoli da jesičardak efendija wrote:ne tupko i ja sam srbin samo imam dar da prepoznam i druge srbe sa kojima razgovaram, jel ti sad lakše ili opet da ti to polako napišem?Leviathan2 wrote:aha, znaci tis pametan i ti nisi srbinčardak efendija wrote:ne, to je priropdno stanje gluposti, zato si ti srbin, jel sad jasnije ili da se jače skoncetrišem i to ponovo napišem?Leviathan2 wrote:
akoji kurac ti dojde to srbin
daklem, vucina a
de ne izazivaj levi, štatije...možda je čovjek grmalj, ti sa svojih 160 cm odletiš ko perce samo dok puhne u tebeLeviathan2 wrote:aha, volis podjebavatčardak efendija wrote:vidi ga što se koprca :D samo polako levi nisam te ni počešo kako treba a već te svrbi ko da sam ti trisku zalepio :D Ajde ti lepo prošetaj i pričaj o svome plemenu, budale ionako niko ne uzima za ozbiljno :)Leviathan2 wrote:jebote levi, da te ,,, upsčardak efendija wrote:a ti glupača, ne znam šta drugo da ti kažem :)Triny wrote:
jeben si ti igrac a
Guest- Guest
volim kad me grmalji otpuhnu :DNoor wrote:de ne izazivaj levi, štatije...možda je čovjek grmalj, ti sa svojih 160 cm odletiš ko perce samo dok puhne u tebeLeviathan2 wrote:aha, volis podjebavatčardak efendija wrote:vidi ga što se koprca :D samo polako levi nisam te ni počešo kako treba a već te svrbi ko da sam ti trisku zalepio :D Ajde ti lepo prošetaj i pričaj o svome plemenu, budale ionako niko ne uzima za ozbiljno :)Leviathan2 wrote:jebote levi, da te ,,, upsčardak efendija wrote:
a ti glupača, ne znam šta drugo da ti kažem :)
jeben si ti igrac a
jebga, glupi baustelac :D
Leviathan2 wrote:volim kad me grmalji otpuhnu :DNoor wrote:de ne izazivaj levi, štatije...možda je čovjek grmalj, ti sa svojih 160 cm odletiš ko perce samo dok puhne u tebeLeviathan2 wrote:aha, volis podjebavatčardak efendija wrote:vidi ga što se koprca :D samo polako levi nisam te ni počešo kako treba a već te svrbi ko da sam ti trisku zalepio :D Ajde ti lepo prošetaj i pričaj o svome plemenu, budale ionako niko ne uzima za ozbiljno :)Leviathan2 wrote:
jebote levi, da te ,,, ups
jeben si ti igrac a
a ti smuk kroz noge mu, a? mali vižlasti, ko bi te uvatio
Guest- Guest
sine, dosadan si s tim srbima, jos davno sam ti to rekaočardak efendija wrote:bitno da si ti srbin, to jednostavno vrišti iz tebe, poradi malo na egu plemenski čoveče pa se onda javi jer nije ni meni više zanimljivo da stalno jebem i nevadim, daj se bolje otimaj barem da i uši zavrćem dok te prcam :))Leviathan2 wrote:kao sto napisah, srbina nisi vidio dvogledom a kamoli da jesičardak efendija wrote:ne tupko i ja sam srbin samo imam dar da prepoznam i druge srbe sa kojima razgovaram, jel ti sad lakše ili opet da ti to polako napišem?Leviathan2 wrote:aha, znaci tis pametan i ti nisi srbinčardak efendija wrote:
ne, to je priropdno stanje gluposti, zato si ti srbin, jel sad jasnije ili da se jače skoncetrišem i to ponovo napišem?
daklem, vucina a
aj odtalasaj sad
ako je jaci nije brzi, ako je brzi ne zna na koju cu stranu, :DNoor wrote:Leviathan2 wrote:volim kad me grmalji otpuhnu :DNoor wrote:de ne izazivaj levi, štatije...možda je čovjek grmalj, ti sa svojih 160 cm odletiš ko perce samo dok puhne u tebeLeviathan2 wrote:aha, volis podjebavatčardak efendija wrote:
vidi ga što se koprca :D samo polako levi nisam te ni počešo kako treba a već te svrbi ko da sam ti trisku zalepio :D Ajde ti lepo prošetaj i pričaj o svome plemenu, budale ionako niko ne uzima za ozbiljno :)
jeben si ti igrac a
e, al ako te uvati za kragnu i digne metar i po od zemlje, moš samo nožicama mahatLeviathan2 wrote:ako je jaci nije brzi, ako je brzi ne zna na koju cu stranu, :DNoor wrote:Leviathan2 wrote:volim kad me grmalji otpuhnu :DNoor wrote:de ne izazivaj levi, štatije...možda je čovjek grmalj, ti sa svojih 160 cm odletiš ko perce samo dok puhne u tebeLeviathan2 wrote:
aha, volis podjebavat
jeben si ti igrac a
Guest- Guest
srbine ti si se meni obratio, nemoj da bežiš sad jang padavane, nisam još ni krenio sa pravim treninogom :))) Jelda je jeben taj ego kad smatraš da si pametniji od nekoga i kreneš đonom sa visine a? kakav je to osećaj kada te otresem o beton ko seljak bale a? sigurno ti ego kipi i ne znaš kako da me uvrediš, potegni za srpskom majkom ili tako nešto ko crvenkasti, biti ćeš moj dok si reko velika srbija kao i on :))))Leviathan2 wrote:sine, dosadan si s tim srbima, jos davno sam ti to rekaočardak efendija wrote:bitno da si ti srbin, to jednostavno vrišti iz tebe, poradi malo na egu plemenski čoveče pa se onda javi jer nije ni meni više zanimljivo da stalno jebem i nevadim, daj se bolje otimaj barem da i uši zavrćem dok te prcam :))Leviathan2 wrote:kao sto napisah, srbina nisi vidio dvogledom a kamoli da jesičardak efendija wrote:ne tupko i ja sam srbin samo imam dar da prepoznam i druge srbe sa kojima razgovaram, jel ti sad lakše ili opet da ti to polako napišem?Leviathan2 wrote:
aha, znaci tis pametan i ti nisi srbin
daklem, vucina a
aj odtalasaj sad
čardak efendija wrote:srbine ti si se meni obratio, nemoj da bežiš sad jang padavane, nisam još ni krenio sa pravim treninogom :))) Jelda je jeben taj ego kad smatraš da si pametniji od nekoga i kreneš đonom sa visine a? kakav je to osećaj kada te otresem o beton ko seljak bale a? sigurno ti ego kipi i ne znaš kako da me uvrediš, potegni za srpskom majkom ili tako nešto ko crvenkasti, biti ćeš moj dok si reko velika srbija kao i on :))))Leviathan2 wrote:sine, dosadan si s tim srbima, jos davno sam ti to rekaočardak efendija wrote:bitno da si ti srbin, to jednostavno vrišti iz tebe, poradi malo na egu plemenski čoveče pa se onda javi jer nije ni meni više zanimljivo da stalno jebem i nevadim, daj se bolje otimaj barem da i uši zavrćem dok te prcam :))Leviathan2 wrote:kao sto napisah, srbina nisi vidio dvogledom a kamoli da jesičardak efendija wrote:
ne tupko i ja sam srbin samo imam dar da prepoznam i druge srbe sa kojima razgovaram, jel ti sad lakše ili opet da ti to polako napišem?
daklem, vucina a
aj odtalasaj sad
brat je mio, koje vere bio, samo da je srbin ......
sve je super, sve je za pet, al kaj si se nakačijo na na srbe, pa srbe, pa iopet srbe ..... šaraj malo životati
orion- Posts : 2287
2017-06-06
ne umem a baš mi je i lepo takoorion wrote:čardak efendija wrote:srbine ti si se meni obratio, nemoj da bežiš sad jang padavane, nisam još ni krenio sa pravim treninogom :))) Jelda je jeben taj ego kad smatraš da si pametniji od nekoga i kreneš đonom sa visine a? kakav je to osećaj kada te otresem o beton ko seljak bale a? sigurno ti ego kipi i ne znaš kako da me uvrediš, potegni za srpskom majkom ili tako nešto ko crvenkasti, biti ćeš moj dok si reko velika srbija kao i on :))))Leviathan2 wrote:sine, dosadan si s tim srbima, jos davno sam ti to rekaočardak efendija wrote:bitno da si ti srbin, to jednostavno vrišti iz tebe, poradi malo na egu plemenski čoveče pa se onda javi jer nije ni meni više zanimljivo da stalno jebem i nevadim, daj se bolje otimaj barem da i uši zavrćem dok te prcam :))Leviathan2 wrote:
kao sto napisah, srbina nisi vidio dvogledom a kamoli da jesi
daklem, vucina a
aj odtalasaj sad
brat je mio, koje vere bio, samo da je srbin ......
sve je super, sve je za pet, al kaj si se nakačijo na na srbe, pa srbe, pa iopet srbe ..... šaraj malo životati
Da ne traže kavgu ne bi ni ja tako reagovo, ovako kad zatraže to i dobiju pa kom opanci kom obojci :)
Želiš reci tebi zapravo al ti je malo neugodno sad pa se opet služiš zamjenom teza.Noor wrote:umjesto da se za te radnje obrate kaji, ta jedva čeka jadnačardak efendija wrote:a kužim ja sam kuja a vi kerovi oćete da me jebete ali ne možete i zato ste besni i lajete na mene :)) Hvala na pojašnjenjuTriny wrote:pa kad si kuja...čardak efendija wrote:a ti glupača, ne znam šta drugo da ti kažem :)Triny wrote:
Ah, to je taj domet.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
e jebga, al ja nemam kragnu :DNoor wrote:e, al ako te uvati za kragnu i digne metar i po od zemlje, moš samo nožicama mahatLeviathan2 wrote:ako je jaci nije brzi, ako je brzi ne zna na koju cu stranu, :DNoor wrote:Leviathan2 wrote:volim kad me grmalji otpuhnu :DNoor wrote:
de ne izazivaj levi, štatije...možda je čovjek grmalj, ti sa svojih 160 cm odletiš ko perce samo dok puhne u tebe
Leviathan2 wrote:e jebga, al ja nemam kragnu :DNoor wrote:e, al ako te uvati za kragnu i digne metar i po od zemlje, moš samo nožicama mahatLeviathan2 wrote:ako je jaci nije brzi, ako je brzi ne zna na koju cu stranu, :DNoor wrote:Leviathan2 wrote:
volim kad me grmalji otpuhnu :D
ma nema veze, to je pjesnička sloboda
Guest- Guest
Page 14 of 19 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19
Similar topics
» Teroristički napad u Zagrebu???
» Još jedan napad
» Jedan teroristički napad na dan liberale tjera van
» Jos jedan napad na jadne bespomocne muskarce
» još jedan ruski napad na zapadne vrijednosti