Još jedan napad na žene u Zagrebu: 'Uhvatio me je za grudi, psovao i nazivao ku*vom'
Page 9 of 19
Page 9 of 19 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19
Re: Još jedan napad na žene u Zagrebu: 'Uhvatio me je za grudi, psovao i nazivao ku*vom'
tako je, ali moraju smirit dozivljaje..:-odzango wrote:Kakvi bre banovi? Nema banova. Onda propade zabava.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-11
Re: Još jedan napad na žene u Zagrebu: 'Uhvatio me je za grudi, psovao i nazivao ku*vom'
ako se banira zbog svađe onda baniraj obje, a ako se banira zbog neprimejrenog govora, psovanja majke, prijetnje metkom ili mrtvog muža, zna se tko treba biti outkic wrote:Stanojko wrote:Ovi bre gori od talibana. Samo bi nesto branili...dzango wrote:Kakvi bre banovi? Nema banova. Onda propade zabava.
Isilizacija bre- te spomenici se ruše, te banovi traže..
otkad toleriraš to?
Guest- Guest
Catch-as-catch-can.hr
misliš ko za tebe sex?Noor wrote:aha, na poslu si..pa onda sjedi na dildo, da ti mozak profunkcionira, kravo raspalakaja wrote:nisam doma kornjačo, ako me banira raditi ćuNoor wrote:da smrdiš doma, a ne tu..i da jebeš mater nekom drugomkaja wrote:aha, pa što onda tražiš ban za meneNoor wrote:
raspala si se u svakom smislu, nemaš municije...jedino imaš kica koji te štiti
mada bi bolju uslugu napravio tvom suprugu da banira tebe
bar bi odštekala taj dildo i komp i uključila čovjeku kisik
suprug? što je to suprug?...za tebe nepoznanica dok si živa
što je sex?
to vam je ono kad pašljete debelu guzicu na net pa vam neki drkađija lajka!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pokrij tu šljivu na oku i ne pravi veću budalu od sebe nego što jesi, ja ti sigurno neću biti odskočna daska i neko ko će ti dodati peškir da se osvežiš. Utehu traži negde dalje.kaja wrote:a ne čardaka je malo sram a ja znam i zaštočardak efendija wrote:da te čardak hoće prcati čardak bi to i napravio kao i do sada kad mu se kurac digne. ne pokušavaj preko mene devojko anulirati štetu koju trpiš u tučnjavi koju si sama izazvala!kaja wrote:jao, jao, dajte ban molim, zapelo jeNoor wrote:kic wrote:
opa, tu se i prijeti, a admin se smije
tražim ban za novokomponovanu glupačetinu, za prijetnju i jebanje majke.
aj ustašu glumi, možda dođe čardak u pomoć
samo pazi da te deda ne cuje
čardak prca dok je inkognito
nulo.
Drugi put neću morati ni to.čardak efendija wrote:jer si me lepo zamolila, da si naredila nema šanse ;)Triny wrote:Odlično.čardak efendija wrote:saćuTriny wrote:Tako je .čardak efendija wrote:
svako ima svoje veselje
A sad na koljena.
Viš kako si začas postao submisivan.
Trinity-
2014-04-17
maggie13 wrote:tako je, ali moraju smirit dozivljaje..:-odzango wrote:Kakvi bre banovi? Nema banova. Onda propade zabava.
Aj u šoping kad si krenula...:)
darth_vader-
2014-04-17
on je živ, ali na aparatima, nema vitalne funkcijeNoor wrote:ako se banira zbog svađe onda baniraj obje, a ako se banira zbog neprimejrenog govora, psovanja majke, prijetnje metkom ili mrtvog muža, zna se tko treba biti outkic wrote:Stanojko wrote:Ovi bre gori od talibana. Samo bi nesto branili...dzango wrote:Kakvi bre banovi? Nema banova. Onda propade zabava.
otkad toleriraš to?
pretpostavljam, pošto si ti cijeli dan na forumu i tražiš jebača
ako je mrtav bog mu dušu prosti
2015-08-15
umiljato jagnje dve mame sisaTriny wrote:Drugi put neću morati ni to.čardak efendija wrote:jer si me lepo zamolila, da si naredila nema šanse ;)Triny wrote:Odlično.čardak efendija wrote:saćuTriny wrote:
Tako je .
A sad na koljena.
Viš kako si začas postao submisivan.
a za kaj da mi ti budeš odskočna daska molim te lijepo?čardak efendija wrote:pokrij tu šljivu na oku i ne pravi veću budalu od sebe nego što jesi, ja ti sigurno neću biti odskočna daska i neko ko će ti dodati peškir da se osvežiš. Utehu traži negde dalje.kaja wrote:a ne čardaka je malo sram a ja znam i zaštočardak efendija wrote:da te čardak hoće prcati čardak bi to i napravio kao i do sada kad mu se kurac digne. ne pokušavaj preko mene devojko anulirati štetu koju trpiš u tučnjavi koju si sama izazvala!kaja wrote:jao, jao, dajte ban molim, zapelo jeNoor wrote:
opa, tu se i prijeti, a admin se smije
tražim ban za novokomponovanu glupačetinu, za prijetnju i jebanje majke.
nulo.
ti se jedino možeš daskom opaliti po glavi , bar bi ja na tvom mjestu
a zašto, zadržati ću za sebe, ipak je ovo forum
objasni to i debeloj, čisto tako da ju braniš i zato jer nije normalna
2015-08-15
kaja wrote:misliš ko za tebe sex?Noor wrote:aha, na poslu si..pa onda sjedi na dildo, da ti mozak profunkcionira, kravo raspalakaja wrote:nisam doma kornjačo, ako me banira raditi ćuNoor wrote:da smrdiš doma, a ne tu..i da jebeš mater nekom drugomkaja wrote:
aha, pa što onda tražiš ban za mene
što je sex?
sex je ono u čemu ću uživati kad sad dođem doma s posla, a ti i dalje sjedi u smrdljivom uredu na smrdljivom vibratoru...snimi koji video i stavi na portal za dejtove..možda uloviš kojeg bez ukusa i nade, s potonulim lađama, kao što si i sama
Guest- Guest
i ti ces dobit:Djasambrend wrote:maggie13 wrote:tako je, ali moraju smirit dozivljaje..:-odzango wrote:Kakvi bre banovi? Nema banova. Onda propade zabava.
2014-04-11
Noor wrote:ako se banira zbog svađe onda baniraj obje, a ako se banira zbog neprimejrenog govora, psovanja majke, prijetnje metkom ili mrtvog muža, zna se tko treba biti outkic wrote:Stanojko wrote:Ovi bre gori od talibana. Samo bi nesto branili...dzango wrote:Kakvi bre banovi? Nema banova. Onda propade zabava.
otkad toleriraš to?
50:50
maggie13 wrote:i ti ces dobit:Djasambrend wrote:maggie13 wrote:tako je, ali moraju smirit dozivljaje..:-odzango wrote:Kakvi bre banovi? Nema banova. Onda propade zabava.
darth_vader-
2014-04-17
kaja wrote:a za kaj da mi ti budeš odskočna daska molim te lijepo?čardak efendija wrote:pokrij tu šljivu na oku i ne pravi veću budalu od sebe nego što jesi, ja ti sigurno neću biti odskočna daska i neko ko će ti dodati peškir da se osvežiš. Utehu traži negde dalje.kaja wrote:a ne čardaka je malo sram a ja znam i zaštočardak efendija wrote:da te čardak hoće prcati čardak bi to i napravio kao i do sada kad mu se kurac digne. ne pokušavaj preko mene devojko anulirati štetu koju trpiš u tučnjavi koju si sama izazvala!kaja wrote:
jao, jao, dajte ban molim, zapelo je
nulo.
krpo ofucana, aj bok...moram otići na žalost, al vratit ću se..
nemoj roknut cijelu kutiju xanaxa..pomalo
papa
Guest- Guest
koja patetika, pokušavaš me ubaciti u igru jer si izgubila kontrolu i oćeš da se vadiš na meni, gde su ti mužjaci da te brane, valjda imaš nekoga da to uradi. ali ne ti si mačo ženka i tebi ne treba pomoć, zato stalno mene prozivaš iako nisam stao na ničiju stranu i samo gledam kako jadna možeš biti i dokle se u svojoj neiventivnosti možeš da spustiš. zakuvala si sad jedi što si kuvala a mene se okani u toj kuhinji.kaja wrote:a za kaj da mi ti budeš odskočna daska molim te lijepo?čardak efendija wrote:pokrij tu šljivu na oku i ne pravi veću budalu od sebe nego što jesi, ja ti sigurno neću biti odskočna daska i neko ko će ti dodati peškir da se osvežiš. Utehu traži negde dalje.kaja wrote:a ne čardaka je malo sram a ja znam i zaštočardak efendija wrote:da te čardak hoće prcati čardak bi to i napravio kao i do sada kad mu se kurac digne. ne pokušavaj preko mene devojko anulirati štetu koju trpiš u tučnjavi koju si sama izazvala!kaja wrote:
jao, jao, dajte ban molim, zapelo je
nulo.
hustler će izgoriti značiNoor wrote:kaja wrote:misliš ko za tebe sex?Noor wrote:aha, na poslu si..pa onda sjedi na dildo, da ti mozak profunkcionira, kravo raspalakaja wrote:nisam doma kornjačo, ako me banira raditi ćuNoor wrote:
da smrdiš doma, a ne tu..i da jebeš mater nekom drugom
što je sex?
sex je ono u čemu ću uživati kad sad dođem doma s posla, a ti i dalje sjedi u smrdljivom uredu na smrdljivom vibratoru...snimi koji video i stavi na portal za dejtove..možda uloviš kojeg bez ukusa i nade, s potonulim lađama, kao što si i sama
2015-08-15
jok, sam si se ubacio, odi unatrag par postova a pošto si se ubacio tu si gdje jesi. e sad pošto više nisi čardak ja kužim da bi najrađe vaničardak efendija wrote:koja patetika, pokušavaš me ubaciti u igru jer si izgubila kontrolu i oćeš da se vadiš na meni, gde su ti mužjaci da te brane, valjda imaš nekoga da to uradi. ali ne ti si mačo ženka i tebi ne treba pomoć, zato stalno mene prozivaš iako nisam stao na ničiju stranu i samo gledam kako jadna možeš biti i dokle se u svojoj neiventivnosti možeš da spustiš. zakuvala si sad jedi što si kuvala a mene se okani u toj kuhinji.kaja wrote:a za kaj da mi ti budeš odskočna daska molim te lijepo?čardak efendija wrote:pokrij tu šljivu na oku i ne pravi veću budalu od sebe nego što jesi, ja ti sigurno neću biti odskočna daska i neko ko će ti dodati peškir da se osvežiš. Utehu traži negde dalje.kaja wrote:a ne čardaka je malo sram a ja znam i zaštočardak efendija wrote:
da te čardak hoće prcati čardak bi to i napravio kao i do sada kad mu se kurac digne. ne pokušavaj preko mene devojko anulirati štetu koju trpiš u tučnjavi koju si sama izazvala!
nulo.
2015-08-15
joj baš mi je žao. ne sumnjam da ćeš se vratiti, dok infuziju ubacišNoor wrote:kaja wrote:a za kaj da mi ti budeš odskočna daska molim te lijepo?čardak efendija wrote:pokrij tu šljivu na oku i ne pravi veću budalu od sebe nego što jesi, ja ti sigurno neću biti odskočna daska i neko ko će ti dodati peškir da se osvežiš. Utehu traži negde dalje.kaja wrote:a ne čardaka je malo sram a ja znam i zaštočardak efendija wrote:
da te čardak hoće prcati čardak bi to i napravio kao i do sada kad mu se kurac digne. ne pokušavaj preko mene devojko anulirati štetu koju trpiš u tučnjavi koju si sama izazvala!
nulo.
krpo ofucana, aj bok...moram otići na žalost, al vratit ću se..
nemoj roknut cijelu kutiju xanaxa..pomalo
papa
2015-08-15
kic wrote:
brend je najgori.
darth_vader-
2014-04-17
Page 9 of 19 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19
Similar topics
» Teroristički napad u Zagrebu???
» Još jedan napad
» Jedan teroristički napad na dan liberale tjera van
» Jos jedan napad na jadne bespomocne muskarce
» još jedan ruski napad na zapadne vrijednosti
» Još jedan napad