SAD odobrile prodaju( 54 nomada) raketnih sistema Rumuniji
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: SAD odobrile prodaju( 54 nomada) raketnih sistema Rumuniji
pismejker wrote:BURPPP..!!!
pismejker wrote:Eru rajtzaju Velike cevurine,i velike falusne raketline..Ero...resetiraj se malo ...
Valjda ti ne smeta što se komšije naoružavaju?
Čemu tolika panika, pa neće vas Rumunji napas', jebate? Ta saveznici ste, jelda...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
samo se budale koje ne mogu nahraniti vlastito gradjanstvo naoruzavaju..pametni gledaju ekonomiju razviti...Eroo wrote:pismejker wrote:Eru rajtzaju Velike cevurine,i velike falusne raketline..Ero...resetiraj se malo ...
Čemu tolika panika, pa neće vas Rumunji napas', jebate? Ta saveznici ste, jelda...
Guest- Guest
Države se naoružavaju, ma šta mi mislili o tome...Sigurnost je ponekad više od kruha. To valjda znamo.pismejker wrote:samo se budale koje ne mogu nahraniti vlastito gradjanstvo naoruzavaju..pametni gledaju ekonomiju razviti...Eroo wrote:pismejker wrote:Eru rajtzaju Velike cevurine,i velike falusne raketline..Ero...resetiraj se malo ...
Evo sam baš izračunao kakvu vatrenu moć posjeduje Rumunija samo sa ovih 54 raketna lansera.
To u "praksi" znači 54x12 = 648 raketa ispaljeno za cca jedan minut.
Odprilike pokrije 6x površinu Zagreba. Samo jedan plotun.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Države se naoružavaju, ma šta mi mislili o tome...Sigurnost je ponekad više od kruha. To valjda znamo.pismejker wrote:samo se budale koje ne mogu nahraniti vlastito gradjanstvo naoruzavaju..pametni gledaju ekonomiju razviti...Eroo wrote:pismejker wrote:Eru rajtzaju Velike cevurine,i velike falusne raketline..Ero...resetiraj se malo ...
Evo sam baš izračunao kakvu vatrenu moć posjeduje Rumunija samo sa ovih 54 raketna lansera.
To u "praksi" znači 54x12 = 648 raketa ispaljeno za cca jedan minut.
Odprilike pokrije 6x površinu Zagreba. Samo jedan plotun.
Ero,bas me briga...mogu se poravnati u cijelosti...
Guest- Guest
ne podrigujpismejker wrote:BURPPP..!!!
Guest- Guest
se sjecas kad sam ti rekao da licis na jednu moju bivsu djevu..onako kosa,lice,badi?Noor wrote:ne podrigujpismejker wrote:BURPPP..!!!
Guest- Guest
se sjećam :)pismejker wrote:se sjecas kad sam ti rekao da licis na jednu moju bivsu djevu..onako kosa,lice,badi?Noor wrote:ne podrigujpismejker wrote:BURPPP..!!!
Guest- Guest
malo me prvo strecnulo...ono,doista lice posebno egzoticno,kosa crna divlja,a tijelo,za spjevove pjevati...e da....Noor wrote:se sjećam :)pismejker wrote:se sjecas kad sam ti rekao da licis na jednu moju bivsu djevu..onako kosa,lice,badi?Noor wrote:ne podrigujpismejker wrote:BURPPP..!!!
Guest- Guest
eto, a moja seka i ja nismo uopće slične. ona plava, drugačije građe...čak i narav kontrapismejker wrote:e..kao da ste sestre...
Guest- Guest
mislio si..evo je..uhodi me vještica jedna :Dpismejker wrote:malo me prvo strecnulo...ono,doista lice posebno egzoticno,kosa crna divlja,a tijelo,za spjevove pjevati...e da....Noor wrote:se sjećam :)pismejker wrote:se sjecas kad sam ti rekao da licis na jednu moju bivsu djevu..onako kosa,lice,badi?Noor wrote:ne podrigujpismejker wrote:BURPPP..!!!
Guest- Guest
Ova moja bivsa ima mladju sestru,isto podrijetlom Zagorje,ali u zagrebu zivjela..medicinska sestra..Noor wrote:eto, a moja seka i ja nismo uopće slične. ona plava, drugačije građe...čak i narav kontrapismejker wrote:e..kao da ste sestre...
Guest- Guest
nije vjestica..ono,doista je sve davala od sebea..bed je sto je bila udana..i nesto djece imala..Noor wrote:mislio si..evo je..uhodi me vještica jedna :Dpismejker wrote:malo me prvo strecnulo...ono,doista lice posebno egzoticno,kosa crna divlja,a tijelo,za spjevove pjevati...e da....Noor wrote:se sjećam :)pismejker wrote:se sjecas kad sam ti rekao da licis na jednu moju bivsu djevu..onako kosa,lice,badi?Noor wrote:
ne podriguj
Guest- Guest
i moja je mlađa, živjela je u zg, al nije med.sestrapismejker wrote:Ova moja bivsa ima mladju sestru,isto podrijetlom Zagorje,ali u zagrebu zivjela..medicinska sestra..Noor wrote:eto, a moja seka i ja nismo uopće slične. ona plava, drugačije građe...čak i narav kontrapismejker wrote:e..kao da ste sestre...
Guest- Guest
obitelj je obitelj, nema tu zbora.pismejker wrote:nije vjestica..ono,doista je sve davala od sebea..bed je sto je bila udana..i nesto djece imala..Noor wrote:mislio si..evo je..uhodi me vještica jedna :Dpismejker wrote:malo me prvo strecnulo...ono,doista lice posebno egzoticno,kosa crna divlja,a tijelo,za spjevove pjevati...e da....Noor wrote:se sjećam :)pismejker wrote:
se sjecas kad sam ti rekao da licis na jednu moju bivsu djevu..onako kosa,lice,badi?
Guest- Guest
yahh...uffff tush mi je pravo sjeo...mirisan sam kao ananas...Noor wrote:obitelj je obitelj, nema tu zbora.pismejker wrote:nije vjestica..ono,doista je sve davala od sebea..bed je sto je bila udana..i nesto djece imala..Noor wrote:mislio si..evo je..uhodi me vještica jedna :Dpismejker wrote:malo me prvo strecnulo...ono,doista lice posebno egzoticno,kosa crna divlja,a tijelo,za spjevove pjevati...e da....Noor wrote:
se sjećam :)
Guest- Guest
trk Rujki da te pojedepismejker wrote:yahh...uffff tush mi je pravo sjeo...mirisan sam kao ananas...Noor wrote:obitelj je obitelj, nema tu zbora.pismejker wrote:nije vjestica..ono,doista je sve davala od sebea..bed je sto je bila udana..i nesto djece imala..Noor wrote:mislio si..evo je..uhodi me vještica jedna :Dpismejker wrote:
malo me prvo strecnulo...ono,doista lice posebno egzoticno,kosa crna divlja,a tijelo,za spjevove pjevati...e da....
Guest- Guest
uffff..spava ona negdje..danas sam bio na rucku kod nje,abila je khoma..jucer smo terminalno bestijarili...Noor wrote:trk Rujki da te pojedepismejker wrote:yahh...uffff tush mi je pravo sjeo...mirisan sam kao ananas...Noor wrote:obitelj je obitelj, nema tu zbora.pismejker wrote:nije vjestica..ono,doista je sve davala od sebea..bed je sto je bila udana..i nesto djece imala..Noor wrote:
mislio si..evo je..uhodi me vještica jedna :D
Guest- Guest
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Raketni štit u Rumuniji. Gde je u tome Srbija?
» General NATO-a: Potrebno vojno prisustvo Alijanse u Bugarskoj i Rumuniji
» Raspad sistema u SDP-u
» Slom sistema
» Slom sistema
» General NATO-a: Potrebno vojno prisustvo Alijanse u Bugarskoj i Rumuniji
» Raspad sistema u SDP-u
» Slom sistema
» Slom sistema
Page 2 of 4