SAD odobrile prodaju( 54 nomada) raketnih sistema Rumuniji
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
SAD odobrile prodaju( 54 nomada) raketnih sistema Rumuniji
SAD odobrile prodaju raketnih sistema Rumuniji
petak, 18.08.2017. u 21:20
Фото Jutjub
VAŠINGTON - Stejt department odobrio je prodaju Rumuniji raketnih sistema visoke mobilnosti, u vrednosti od 1,25 milijardi dolara, saopštila je danas američka Agencija za bezbednosnu saradnju.
Američka kompanija Lokid Martin, koja se bavi vazduhoplovstvom, svemirom, odbranom i razvojem novih tehnologija je glavni proizvođač za te sisteme oružja.
Agencija za bezbednosnu saradnju, koja je u sastavu Pentagona, saopštila da je u četvrtak obavestila Kongres Sjedinjenih Američkih Država o mogućoj prodaji, prenosi Rojters.
Rumunija je, kako je navedeno, zatražila od SAD 54 artiljerijska raketna sistema visoke mobilnosti, piše Rojters, prenosi Tanjug.
http://www.politika.rs/sr/clanak/387208/SAD-odobrile-prodaju-raketnih-sistema-Rumuniji
petak, 18.08.2017. u 21:20
Фото Jutjub
VAŠINGTON - Stejt department odobrio je prodaju Rumuniji raketnih sistema visoke mobilnosti, u vrednosti od 1,25 milijardi dolara, saopštila je danas američka Agencija za bezbednosnu saradnju.
Američka kompanija Lokid Martin, koja se bavi vazduhoplovstvom, svemirom, odbranom i razvojem novih tehnologija je glavni proizvođač za te sisteme oružja.
Agencija za bezbednosnu saradnju, koja je u sastavu Pentagona, saopštila da je u četvrtak obavestila Kongres Sjedinjenih Američkih Država o mogućoj prodaji, prenosi Rojters.
Rumunija je, kako je navedeno, zatražila od SAD 54 artiljerijska raketna sistema visoke mobilnosti, piše Rojters, prenosi Tanjug.
http://www.politika.rs/sr/clanak/387208/SAD-odobrile-prodaju-raketnih-sistema-Rumuniji
Eroo- Posts : 79078
2016-07-22
Re: SAD odobrile prodaju( 54 nomada) raketnih sistema Rumuniji
Opet ovaj Tanjug...
Тешановићпре
Ове ВБРове могу да користе само против Срба, Мађара и Бугара. О чему се овде ради? Нисам сигуран да је ово усмерено против Мађара и Бугара, па ваљда су они "сигурни" под тим свемогућим НАТО кишобраном. Против кога онда САД наоружава Румунију овим офанзивним оружјем?
Aj pogodi.
Ове ВБРове могу да користе само против Срба, Мађара и Бугара. О чему се овде ради? Нисам сигуран да је ово усмерено против Мађара и Бугара, па ваљда су они "сигурни" под тим свемогућим НАТО кишобраном. Против кога онда САД наоружава Румунију овим офанзивним оружјем?
Aj pogodi.
2016-07-22
ero ero, tctctc, ovo j e bebica
Pokazao sam što Rumunji imaju, a uskoro i HR.
2016-07-22
Eroo wrote:
Recimo da izbaci tenkove i pješadiju iz igre, što nije tako malo. I raketbne rampe na udaljenosti od 40 do 3000 km.
2016-07-22
jbte, i ti se s tudjim kurcom hvalis :DEroo wrote:Leviathan2 wrote:ero ero, tctctc, ovo j e bebica
Šta s tim hoćeš reć? Ko to ima u regijonu?
Pokazao sam što Rumunji imaju, a uskoro i HR.
mada ti visecjevni su po meni cista glupost, sve sa dometom vecim od gradovog, grad rula i nemogu ga nadjebat nikako,
svi oko srbije se naoružavaju, biće po pički srbiji ako ne skine gaće kad gazda zapovedi!
pa doć će vam migovi..a i plata će bit 500 evra opet nagodinu.čardak efendija wrote:svi oko srbije se naoružavaju, biće po pički srbiji ako ne skine gaće kad gazda zapovedi!
Guest- Guest
ja sam u rvatskoj i ne volem mnogo one tamo a opet mi dođe žao ponekad, kakvi su takvi su moji suNoor wrote:pa doć će vam migovi..a i plata će bit 500 evra opet nagodinu.čardak efendija wrote:svi oko srbije se naoružavaju, biće po pički srbiji ako ne skine gaće kad gazda zapovedi!
jesi opet kninđa?čardak efendija wrote:ja sam u rvatskoj i ne volem mnogo one tamo a opet mi dođe žao ponekad, kakvi su takvi su moji suNoor wrote:pa doć će vam migovi..a i plata će bit 500 evra opet nagodinu.čardak efendija wrote:svi oko srbije se naoružavaju, biće po pički srbiji ako ne skine gaće kad gazda zapovedi!
Guest- Guest
sad sam na vinu pa me nešto sentimentalno vata, kad se rakijem ožderem onda je slika sveta posve dukčija!Noor wrote:jesi opet kninđa?čardak efendija wrote:ja sam u rvatskoj i ne volem mnogo one tamo a opet mi dođe žao ponekad, kakvi su takvi su moji suNoor wrote:pa doć će vam migovi..a i plata će bit 500 evra opet nagodinu.čardak efendija wrote:svi oko srbije se naoružavaju, biće po pički srbiji ako ne skine gaće kad gazda zapovedi!
Eru rajtzaju Velike cevurine,i velike falusne raketline..Ero...resetiraj se malo ...
Guest- Guest
podijeli, bit će ti lakše :)čardak efendija wrote:sad sam na vinu pa me nešto sentimentalno vata, kad se rakijem ožderem onda je slika sveta posve dukčija!Noor wrote:jesi opet kninđa?čardak efendija wrote:ja sam u rvatskoj i ne volem mnogo one tamo a opet mi dođe žao ponekad, kakvi su takvi su moji suNoor wrote:pa doć će vam migovi..a i plata će bit 500 evra opet nagodinu.čardak efendija wrote:svi oko srbije se naoružavaju, biće po pički srbiji ako ne skine gaće kad gazda zapovedi!
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Raketni štit u Rumuniji. Gde je u tome Srbija?
» General NATO-a: Potrebno vojno prisustvo Alijanse u Bugarskoj i Rumuniji
» Raspad sistema
» Raspad sistema u SDP-u
» Slom sistema
» General NATO-a: Potrebno vojno prisustvo Alijanse u Bugarskoj i Rumuniji
» Raspad sistema
» Raspad sistema u SDP-u
» Slom sistema
Page 1 of 4