Kasparov naš sokol
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Kasparov naš sokol
Jasno. Zato i igra za nas, američkoga vazala.Eva_ wrote:Američki igrač.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
bolje da piše algoritme kao Weber... :cleanteeth:tu se zna zaraditi para..
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
Teško jer ne bi mogli kontrolirati sranje, nadalje on je strahovito omražen u rusiji a 3. osim što rusi vole putina iza njega stoji sav obavještajni kadar koji su usput i oligarsi pa bi sami mogli popušiti teško, oni ce ici na prirodnu zamjenu u fogovu sa silovnicimakic wrote:asilovski wrote:Pa da agitira uništenje rusije međutim s obzirom na ruse njima je jako prisjeo raspad SSR i 10 godina anarhije i rasula tako da...kic wrote:asilovski wrote:Pa jesi vidio one wikiliks depeše lik daje pola rusije kalifatu i agitira raspad i rasulo rusije još židovkic wrote:
kolo sreće se okreće
pa nisam ni mislio na scenarij gdje jednom rukom vlada Rašom, već civil war2..
je, ali ima tu prostora za rascjep gdje bi dio oligarha kojima se Putin nije omilio moglo stati na nj stranu..
Kermit-
2014-04-17
Pa nitko ne pokazuje toliki mazohističku želju da bude rob ko hrvati, a rezultati su porazniRegoč wrote:To je množina, a mi smo jedni i jedini.kic wrote:
vazalah xD
Kermit-
2014-04-17
Bili su međunarodni turniri sa najjačim svjetskim šahovskim imenima. Bled.Zagreb,Bugojno,Beograd...pismejker wrote:bilo je to neko tkmicenje sahista u bivsoj Yugi,i na prilicno viskom nivou...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A ja mrzim belu!!!pismejker wrote:Kakogod..Mrzim Šah...
2014-04-22
Ne radi se ni o kakvoj želji, već prirodnom stanju u kojem veliki i moćni zapoviedaju malima. Tko ne sluša, dobije štap u guzicu.asilovski wrote:Pa nitko ne pokazuje toliki mazohističku želju da bude rob ko hrvati, a rezultati su porazniRegoč wrote:To je množina, a mi smo jedni i jedini.kic wrote:
vazalah xD
Primorac!jastreb wrote:A ja mrzim belu!!!pismejker wrote:Kakogod..Mrzim Šah...
To nema veze. Jer inače obožavam fiš,čobanac,slatkovodni robolov...Regoč wrote:Primorac!jastreb wrote:A ja mrzim belu!!!pismejker wrote:Kakogod..Mrzim Šah...
2014-04-22
Znamo mi što je u pozadini, hoćete izgurati belu i uvesti trešetu. E, nećete!jastreb wrote:To nema veze. Jer inače obožavam fiš,čobanac,slatkovodni robolov...Regoč wrote:Primorac!jastreb wrote:A ja mrzim belu!!!pismejker wrote:Kakogod..Mrzim Šah...
Sigurno jedan od najvecih sahista ikada, prema mjerenjima. Moji su favoriti ipak Karpov, Capablanca i odnedavno Aljehin, a covjek ne moze ostati ravnodusan prema Fisheru ili Talju.
Od danasnje ekipe, uz Magnusa, pratim Caruanu, Rapporta i Tomasevskog.
No dobro, Gari ima ekstra simpatije, puno je napravio za Hrvatsku :)
Guest- Guest
Zaboravio si legendu koja se prerano povukla. Roberta Bobbya Fischera.kolerik wrote:Sigurno jedan od najvecih sahista ikada, prema mjerenjima. Moji su favoriti ipak Karpov, Capablanca i odnedavno Aljehin, a covjek ne moze ostati ravnodusan prema Fisheru ili Talju.
2014-04-22
Nije.jastreb wrote:Zaboravio si legendu koja se prerano povukla. Roberta Bobbya Fischera.kolerik wrote:Sigurno jedan od najvecih sahista ikada, prema mjerenjima. Moji su favoriti ipak Karpov, Capablanca i odnedavno Aljehin, a covjek ne moze ostati ravnodusan prema Fisheru ili Talju.
Prije briškulu. Ma nije. Jednostavno igra mi nije legla. Mada ima i tog prepotentnog lokalpatriotizma,gdje sve što dolazi sa kopna,sa kontinenta njima je žabarsko.Regoč wrote:Znamo mi što je u pozadini, hoćete izgurati belu i uvesti trešetu. E, nećete!jastreb wrote:To nema veze. Jer inače obožavam fiš,čobanac,slatkovodni robolov...Regoč wrote:Primorac!jastreb wrote:A ja mrzim belu!!!pismejker wrote:Kakogod..Mrzim Šah...
tako su se prije 20-tak godina rugali domaćim ljudima koji bi u ribolov išli sa štapovima,a onda kada su vidjeli da ljudi u povratku nose u kantama orade,arbune,brancine,naglo su zašutjeli.
2014-04-22
Mea culpa!!!Regoč wrote:Nije.jastreb wrote:Zaboravio si legendu koja se prerano povukla. Roberta Bobbya Fischera.kolerik wrote:Sigurno jedan od najvecih sahista ikada, prema mjerenjima. Moji su favoriti ipak Karpov, Capablanca i odnedavno Aljehin, a covjek ne moze ostati ravnodusan prema Fisheru ili Talju.
2014-04-22
epikur37 wrote:Njah, lijepo za potporu Hrvatskoj ali kako reče regoč lik je izdajnik svoje domovine.
budala
Da, zanimljivo kako netko moze biti genijalac u jednom polju, a naivac u drugome.
Imao je problema sa politikom cijeli zivot, krenuo rasturiti FIDE, osnovao PCA, pa je Karpov zasjeo, ni kriv ni duzan, jos 7 godina.
Onda se dao u ''visoku'' politiku i odmah na Putina. Veliki sahist i mutan lik.
Guest- Guest
Znači ribolov bi morao ostati na nivou od prije 50 godina na tunju. Rukom odmotavaš najlon,vrtiš i zabacuješ. Na stranu što ti se najlon stalno mrsi i što ni približno ne možeš dobaciti kao štapom. I onda vide ljudi krenuli sa štapovima,pa im se počeli rugati. "Žabari!" "Ti ribu moraš osjetiti na prstu!" "To ni za more!" i sl.
danas na moru više ne možeš sresti da netko lovi na tunju. Osim Čeha.
danas na moru više ne možeš sresti da netko lovi na tunju. Osim Čeha.
2014-04-22
Ja ne...igrala davnih dana s braćom...u srednjoj smo zimi na tjelesnom igrali šah...pismejker wrote:Kakogod..Mrzim Šah...
Trinity-
2014-04-17
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Sokol Marić kupio Ustavni sud RH-a
» NU2-Gari Kasparov
» Kasparov: Hrvatska je već pobjednik
» Zavirite u imanje Sokol Marića vrijedno čak 50 milijuna dolara
» Gari Kasparov podržao Hilariju Klinton
» NU2-Gari Kasparov
» Kasparov: Hrvatska je već pobjednik
» Zavirite u imanje Sokol Marića vrijedno čak 50 milijuna dolara