Balvan revolucija
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Balvan revolucija
ja sam par dana prije balvan-revolucije bio u krajini. cudno su me gledali, ali nista mi se nije desilo. vjerovao sam nekim krajisnicima da su prije uz zg nego uz bg...na zalost, pokazali su kasnije svoje prave namjere.
iako - da ne grijesim dusu - dvojica od njih su do svoje smrti bili moji dragi prijatelji, casni i posteni ljudi.
iako - da ne grijesim dusu - dvojica od njih su do svoje smrti bili moji dragi prijatelji, casni i posteni ljudi.
flumen- Posts : 3221
2015-08-21
zivjeli u korenici a molili boga da padne kisa u beogradu koji uzgred nikad vidjeli nisuflumen wrote:ja sam par dana prije balvan-revolucije bio u krajini. cudno su me gledali, ali nista mi se nije desilo. vjerovao sam nekim krajisnicima da su prije uz zg nego uz bg...na zalost, pokazali su kasnije svoje prave namjere.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kao i naši Hercegovci,koji mole Boga da se stiša nevrijeme u Zagrebu,a u Čapljini i Mostaru,neka pada mjesec dana.vuksadinare wrote:zivjeli u korenici a molili boga da padne kisa u beogradu koji uzgred nikad vidjeli nisuflumen wrote:ja sam par dana prije balvan-revolucije bio u krajini. cudno su me gledali, ali nista mi se nije desilo. vjerovao sam nekim krajisnicima da su prije uz zg nego uz bg...na zalost, pokazali su kasnije svoje prave namjere.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jbg rodijak se ne smi priladit mora traziti veze za njih...jastreb wrote:Kao i naši Hercegovci,koji mole Boga da se stiša nevrijeme u Zagrebu,a u Čapljini i Mostaru,neka pada mjesec dana.vuksadinare wrote:zivjeli u korenici a molili boga da padne kisa u beogradu koji uzgred nikad vidjeli nisuflumen wrote:ja sam par dana prije balvan-revolucije bio u krajini. cudno su me gledali, ali nista mi se nije desilo. vjerovao sam nekim krajisnicima da su prije uz zg nego uz bg...na zalost, pokazali su kasnije svoje prave namjere.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
potpuno netočno, hercegovci brinu o ljubuškom, posušju, čak i rami i šuici..itekako..
razlog više za ne shvatiti pravoslavce, govore ekavicu i pišu ćirilicu iako im je to strani jezik i pismo, namjerna getoizacija
najbolje kad se u vrginmostu posvađaju, hosovac i sdssovka, pa on govori čistu bosanštinu, a ona hrvatsku ijekavicu :D
razlog više za ne shvatiti pravoslavce, govore ekavicu i pišu ćirilicu iako im je to strani jezik i pismo, namjerna getoizacija
najbolje kad se u vrginmostu posvađaju, hosovac i sdssovka, pa on govori čistu bosanštinu, a ona hrvatsku ijekavicu :D
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Zapravo je išal Boljkovac, ali su mu organizirali demonstracije pa se vratil neobavljena posla. Sora laže ko Srbkinja.Ringo10 wrote:Prvo - Nije se bilo moguće pojaviti u Kninu još od polovice 1990-te. osima sa vojskom i policijom i to vrlo snažnom i organiziranom.Sora wrote:Nakon te balvan revolucije godinu dana nije se nitko od hrvatskih vlasti pojavio u
Kninu da obrani ustavni poredak, red i mir.
To je zato jer je taj rat bio dogovorni.
DOGOVORNI IMOVINSKI RAT.
Jasno! Dogovara se mir. Da su se Tuđman i Milošević dogovorili, rata ne bi bilo.Ringo10 wrote:Drugo - dogovoreni rat ne postoji. To je nemoguče kao i kovanica drveno željezo. Nemoguće i neostvarljivo. MOže biti pregovora i sporazuma ovakvih ili onakvih primirja i slično, ali dogovoreni rat je besmislica. I u terminologiji i u praksi.
Markiszam i socijalističko samoupravljanje.Noor wrote:Sora wrote:Nakon te balvan revolucije godinu dana nije se nitko od hrvatskih vlasti pojavio u
Kninu da obrani ustavni poredak, red i mir.
To je zato jer je taj rat bio dogovorni.
DOGOVORNI IMOVINSKI RAT.
i kako je moguće da je ovakva osoba bila učiteljica?! što si ti pobogu tu djecu učila?
Prve su barikade već u svibnju bile u istočnoj Slavoniji, ali su maknute.vuksadinare wrote:...1990 godine na cesti padjene-knin u drugom mjesecu dakle prije prvih izbora kad se nije znalo hoce li hdz pobjedit pisalo je a napisano na cesti lakom 'ovo je srbija'
Posve krivo, itekako se skrbe za svoje, ali suosjećaju sa svim Hrvatima. I meni je teško kad vidim grad po Zagorju, iako mi tamo nitko ne živi.jastreb wrote:Kao i naši Hercegovci,koji mole Boga da se stiša nevrijeme u Zagrebu,a u Čapljini i Mostaru,neka pada mjesec dana.vuksadinare wrote:zivjeli u korenici a molili boga da padne kisa u beogradu koji uzgred nikad vidjeli nisuflumen wrote:ja sam par dana prije balvan-revolucije bio u krajini. cudno su me gledali, ali nista mi se nije desilo. vjerovao sam nekim krajisnicima da su prije uz zg nego uz bg...na zalost, pokazali su kasnije svoje prave namjere.
Što je loše u pomaganju svojima?vuksadinare wrote:jbg rodijak se ne smi priladit mora traziti veze za njih...jastreb wrote:Kao i naši Hercegovci,koji mole Boga da se stiša nevrijeme u Zagrebu,a u Čapljini i Mostaru,neka pada mjesec dana.vuksadinare wrote:zivjeli u korenici a molili boga da padne kisa u beogradu koji uzgred nikad vidjeli nisuflumen wrote:ja sam par dana prije balvan-revolucije bio u krajini. cudno su me gledali, ali nista mi se nije desilo. vjerovao sam nekim krajisnicima da su prije uz zg nego uz bg...na zalost, pokazali su kasnije svoje prave namjere.
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Balvan revolucija 1990. na danasnji dan 17. Kolovoza
» Klečavci su kao i balvan revolucija kada su uvezeni četnici
» Balvan revolucija u Boki zbog nove Osmanske vlasti
» Godisnjica 'balvan revolucije'
» Branitelji digli balvan revoluciju u Zagrebu
» Klečavci su kao i balvan revolucija kada su uvezeni četnici
» Balvan revolucija u Boki zbog nove Osmanske vlasti
» Godisnjica 'balvan revolucije'
» Branitelji digli balvan revoluciju u Zagrebu
Page 4 of 4