Balvan revolucija
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Balvan revolucija
čardak efendija wrote:Vi rvati možete, mi srbi nemamo sa čime!crvenkasti wrote:E, sad, o čemu se ovdje u stvari radi?
Možemo to gledati dvojako. Ili trojako.
Kako god gledamo, možemo zaključiti.
Da nisam, a stvarno mislim, sad bih ti odmah, a kako to nije, onda daj da otprilike, ili možda sutra?
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Ne hvata vas popodnevna fjaka, vec popodnevno ludilo :D
2014-04-12
maggie13 wrote:Ne hvata vas popodnevna fjaka, vec popodnevno ludilo :D
Ujutro mi je erekcija, i nikako me ne prolazi sve do 11. Ne možeš ništa.
crvenkasti-
2014-04-17
Ti si usao u drugi pubertet..B-)
2014-04-12
Imam veliki pimpek, pa se vidi, ne moš sakriti.
crvenkasti-
2014-04-17
Rekla sam ti da mi vise ne saljes te slike, sramezljiva sam..@_@ :D
2014-04-12
maggie13 wrote:Rekla sam ti da mi vise ne saljes te slike, sramezljiva sam..@_@ :D
A ti meni smiješ?
crvenkasti-
2014-04-17
Naravno, ali necu B-)crvenkasti wrote:maggie13 wrote:Rekla sam ti da mi vise ne saljes te slike, sramezljiva sam..@_@ :D
A ti meni smiješ?
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Nije te sprijecilo ni nikako..:D
2014-04-12
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Nemoj mi reći da su ono stvarno tvoje slike?
crvenkasti-
2014-04-17
Sora wrote:Koji neozbiljan forum
Nama je zanimljiv. Nismo ti mi krivi što si ostarila.
crvenkasti-
2014-04-17
presao si na starije, vidim..:Dcrvenkasti wrote:Nemoj mi reći da su ono stvarno tvoje slike?
vodis se onom 'stara koka, dobra juha' ;O)
2014-04-12
Prvo - Nije se bilo moguće pojaviti u Kninu još od polovice 1990-te. osima sa vojskom i policijom i to vrlo snažnom i organiziranom.Sora wrote:Nakon te balvan revolucije godinu dana nije se nitko od hrvatskih vlasti pojavio u
Kninu da obrani ustavni poredak, red i mir.
To je zato jer je taj rat bio dogovorni.
DOGOVORNI IMOVINSKI RAT.
A kakva je bila tamo situacija svjedoči to da je Račan išao tamo još dok su komunisti vladali, negdje krajem osamedeset devete, išao da razgovara tamo sa njima u već tada nacionalistički uzavreloj sredini.
Jedva Račan živu glavu izvukao. To je već tada bilo toliko zatrovano Miloševićevskom velikosrpskom propagandom da je svaki razgovor bio besmislen. Oni su slušali samo BG i SLobu i sve što se događalo moralo je biti odobreno od Slobodana M velikog vožda. Oni su samio čekali a već tada srbizirana JNA im je davala podršku i ohrabrenja a malo kasnije i oružje.
Velikosrpska klika je smatrala da će pobjedom HDZa ili neke druge nacionalne stranke u RH biti mnogo lakše opravdati rat i prekrajanje SFRJ. Iako njima nije bilo nikakav problem za ustaše proglasiti i Račana i Šuvara i bilo koga.
Drugo - dogovoreni rat ne postoji. To je nemoguče kao i kovanica drveno željezo. Nemoguće i neostvarljivo. MOže biti pregovora i sporazuma ovakvih ili onakvih primirja i slično, ali dogovoreni rat je besmislica. I u terminologiji i u praksi.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
svaka ti cast sto imas volje prljat se negativnoscu, zabludama i zlonamjernoscu.Ringo10 wrote:Prvo - Nije se bilo moguće pojaviti u Kninu još od polovice 1990-te. osima sa vojskom i policijom i to vrlo snažnom i organiziranom.Sora wrote:Nakon te balvan revolucije godinu dana nije se nitko od hrvatskih vlasti pojavio u
DOGOVORNI IMOVINSKI RAT.
A kakva je bila tamo situacija svjedoči to da je Račan išao tamo još dok su komunisti vladali, negdje krajem osamedeset devete, išao da razgovara tamo sa njima u već tada nacionalistički uzavreloj sredini.
Jedva Račan živu glavu izvukao. To je već tada bilo toliko zatrovano Miloševićevskom velikosrpskom propagandom da je svaki razgovor bio besmislen. Oni su slušali samo BG i SLobu i sve što se događalo moralo je biti odobreno od Slobodana M velikog vožda. Oni su samio čekali a već tada srbizirana JNA im je davala podršku i ohrabrenja a malo kasnije i oružje.
Velikosrpska klika je smatrala da će pobjedom HDZa ili neke druge nacionalne stranke u RH biti mnogo lakše opravdati rat i prekrajanje SFRJ. Iako njima nije bilo nikakav problem za ustaše proglasiti i Račana i Šuvara i bilo koga.
Drugo - dogovoreni rat ne postoji. To je nemoguče kao i kovanica drveno željezo. Nemoguće i neostvarljivo. MOže biti pregovora i sporazuma ovakvih ili onakvih primirja i slično, ali dogovoreni rat je besmislica. I u terminologiji i u praksi.
Iscrpljuje to, ma koliko u pravu bio.
Da je rat nekima odgovarao, to svakako,ali ove nebuloze su bezpredmetne.
2014-04-12
Sora wrote:Nakon te balvan revolucije godinu dana nije se nitko od hrvatskih vlasti pojavio u
DOGOVORNI IMOVINSKI RAT.
i kako je moguće da je ovakva osoba bila učiteljica?! što si ti pobogu tu djecu učila?
Guest- Guest
Pa je..slobo je htio da poveca Imovinu srbije,na stetu hrvatske..e jeste neuki jedni...
gdje god ima ijedan srbin,to je srbija..
RAT se uvijek bazira na zelji da se prisvoji neka vrsta imovine,ako vec ne da ju se u potpunosti razjebe,sto opet steti nekim drugim imovinskim pitanjima...
gdje god ima ijedan srbin,to je srbija..
RAT se uvijek bazira na zelji da se prisvoji neka vrsta imovine,ako vec ne da ju se u potpunosti razjebe,sto opet steti nekim drugim imovinskim pitanjima...
Guest- Guest
..druze ne drzi se zakona ko pijan plotaNoor wrote:Sora wrote:Nakon te balvan revolucije godinu dana nije se nitko od hrvatskih vlasti pojavio u
DOGOVORNI IMOVINSKI RAT.
i kako je moguće da je ovakva osoba bila učiteljica?! što si ti pobogu tu djecu učila?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...1990 godine na cesti padjene-knin u drugom mjesecu dakle prije prvih izbora kad se nije znalo hoce li hdz pobjedit pisalo je a napisano na cesti lakom 'ovo je srbija'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ja sam par dana prije balvan-revolucije bio u krajini. cudno su me gledali, ali nista mi se nije desilo. vjerovao sam nekim krajisnicima da su prije uz zg nego uz bg...na zalost, pokazali su kasnije svoje prave namjere.
iako - da ne grijesim dusu - dvojica od njih su do svoje smrti bili moji dragi prijatelji, casni i posteni ljudi.
iako - da ne grijesim dusu - dvojica od njih su do svoje smrti bili moji dragi prijatelji, casni i posteni ljudi.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Balvan revolucija 1990. na danasnji dan 17. Kolovoza
» Klečavci su kao i balvan revolucija kada su uvezeni četnici
» Balvan revolucija u Boki zbog nove Osmanske vlasti
» Godisnjica 'balvan revolucije'
» Branitelji digli balvan revoluciju u Zagrebu
» Klečavci su kao i balvan revolucija kada su uvezeni četnici
» Balvan revolucija u Boki zbog nove Osmanske vlasti
» Godisnjica 'balvan revolucije'