Balvan revolucija
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Balvan revolucija
Gledaj gdje hodaš!crvenkasti wrote:Danas ujutro sam skoro stao u pasji drek. Onaj tko drži psa bi trebao pokupiti drek kad se njegov pas posere.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
njemu ostalo da gleda unazad da vidi gde su ustaše, tako sam i ja bežo a sa jednim okom gledao na ustaše a sa drugim gde se ko posro ispred mene! za one iza oće li stati u moje govno nije me bilo briga!kaja wrote:Gledaj gdje hodaš!crvenkasti wrote:Danas ujutro sam skoro stao u pasji drek. Onaj tko drži psa bi trebao pokupiti drek kad se njegov pas posere.
K nozi pašče smrljvo.čardak efendija wrote:ti još ne loviš da si tu na dresuri, kad te zovnem ima da se odazoveš, nemoj da počnem da govorim aport!dzango wrote:Ne može da te vređa kada jesi pička. Što bi pičku vređalo da joj kažeš da je pička. Valjda zato i ostalima govoriš da su pičke kako bi ti bilo lakše. Ne moram da se prepoznajem kada mi lepo napišeš ime. Ali ko će to budali i pičketini objasniti. Da bar ne fali intelekta, pa i ajde. Ovako mrka kapa.čardak efendija wrote:mene ništa ne vređa, ti se vređaš kada napišem o vama prekodrinskim jajarama da ste jajare i odmah se javiš na prozivku, uopšte se nisi prepoznao u mom upisu, to ti tako slučajno iz dasna u dan čim te zovnem a ti odma ko besan ker počneš lajati!dzango wrote:Šta te vređa? Što si bio pre pička ili što si sad? To ti je bre isto. Konstanta jeste da si pička a sve ostalo su promenjive. Bilo da se krstiš šapom, sa tri prsta ili klanjaš.čardak efendija wrote:
prekodrinska jajaro nemo da se vređaš, jajare ste bili i ostali, mi krajišnici smo u odnosu na vas male bebe što se tiče kmečanja i kukavičluka!
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Efendija voli gang bang. Prima 12 komada za veče.čardak efendija wrote:malo vas je jajare, premalo za efendiju
2014-04-19
bla bla, plagijator obični i vidi se da si srbin, ništa svoje nemaš da kažeš nego samo druge kopiraš!dzango wrote:K nozi pašče smrljvo.čardak efendija wrote:ti još ne loviš da si tu na dresuri, kad te zovnem ima da se odazoveš, nemoj da počnem da govorim aport!dzango wrote:Ne može da te vređa kada jesi pička. Što bi pičku vređalo da joj kažeš da je pička. Valjda zato i ostalima govoriš da su pičke kako bi ti bilo lakše. Ne moram da se prepoznajem kada mi lepo napišeš ime. Ali ko će to budali i pičketini objasniti. Da bar ne fali intelekta, pa i ajde. Ovako mrka kapa.čardak efendija wrote:mene ništa ne vređa, ti se vređaš kada napišem o vama prekodrinskim jajarama da ste jajare i odmah se javiš na prozivku, uopšte se nisi prepoznao u mom upisu, to ti tako slučajno iz dasna u dan čim te zovnem a ti odma ko besan ker počneš lajati!dzango wrote:
Šta te vređa? Što si bio pre pička ili što si sad? To ti je bre isto. Konstanta jeste da si pička a sve ostalo su promenjive. Bilo da se krstiš šapom, sa tri prsta ili klanjaš.
Nego da se vratimo temi, mi srbi smo izmislili balvan revoluciju, sreća da mlečani nisu sve posekli i odvukli u veneciju da mi srbi možemo da izmislimo bvalvan revoluciju! I bili smo dobri u tome dok nas ustaše nisu najurile!
django je i dalje ekstremno glup, glupometar puca na pola kilometra od njegadzango wrote:Efendija voli gang bang. Prima 12 komada za veče.čardak efendija wrote:malo vas je jajare, premalo za efendiju
A po travi uopće ne smiješ nigdje pustiti dijete da trči i da se igra.
Sve puno pasjeg dreka.
Sve puno pasjeg dreka.
crvenkasti-
2014-04-17
Ja plagijat? Da pitamo Crvenkastog? Ovde sam aportovao takve kao ti još pre 10 godina. Doduše, nisu bili tako glupi.čardak efendija wrote:bla bla, plagijator obični i vidi se da si srbin, ništa svoje nemaš da kažeš nego samo druge kopiraš!dzango wrote:K nozi pašče smrljvo.čardak efendija wrote:ti još ne loviš da si tu na dresuri, kad te zovnem ima da se odazoveš, nemoj da počnem da govorim aport!dzango wrote:Ne može da te vređa kada jesi pička. Što bi pičku vređalo da joj kažeš da je pička. Valjda zato i ostalima govoriš da su pičke kako bi ti bilo lakše. Ne moram da se prepoznajem kada mi lepo napišeš ime. Ali ko će to budali i pičketini objasniti. Da bar ne fali intelekta, pa i ajde. Ovako mrka kapa.čardak efendija wrote:
mene ništa ne vređa, ti se vređaš kada napišem o vama prekodrinskim jajarama da ste jajare i odmah se javiš na prozivku, uopšte se nisi prepoznao u mom upisu, to ti tako slučajno iz dasna u dan čim te zovnem a ti odma ko besan ker počneš lajati!
Nego da se vratimo temi, mi srbi smo izmislili balvan revoluciju, sreća da mlečani nisu sve posekli i odvukli u veneciju da mi srbi možemo da izmislimo bvalvan revoluciju! I bili smo dobri u tome dok nas ustaše nisu najurile!
2014-04-19
Tako moj prijatelj Kruno, on je inače raznosač pica na motoru, jučer se penjao na šesti sprat, kad zazvoni mu telefon.
To njegova sestra Jula zove i pita kako je.
To njegova sestra Jula zove i pita kako je.
crvenkasti-
2014-04-17
Ja glup a ti derpe.čardak efendija wrote:django je i dalje ekstremno glup, glupometar puca na pola kilometra od njegadzango wrote:Efendija voli gang bang. Prima 12 komada za veče.čardak efendija wrote:malo vas je jajare, premalo za efendiju
crvenkasti je ustaša budalo, od rvata smo do sada i kopirali ali nismo krali jedan od drugog tako ko što ti to pokušavaš od mene! možće te biti sram i u srpskim merilima!dzango wrote:Ja plagijat? Da pitamo Crvenkastog? Ovde sam aportovao takve kao ti još pre 10 godina. Doduše, nisu bili tako glupi.čardak efendija wrote:bla bla, plagijator obični i vidi se da si srbin, ništa svoje nemaš da kažeš nego samo druge kopiraš!dzango wrote:K nozi pašče smrljvo.čardak efendija wrote:ti još ne loviš da si tu na dresuri, kad te zovnem ima da se odazoveš, nemoj da počnem da govorim aport!dzango wrote:
Ne može da te vređa kada jesi pička. Što bi pičku vređalo da joj kažeš da je pička. Valjda zato i ostalima govoriš da su pičke kako bi ti bilo lakše. Ne moram da se prepoznajem kada mi lepo napišeš ime. Ali ko će to budali i pičketini objasniti. Da bar ne fali intelekta, pa i ajde. Ovako mrka kapa.
ja vidim da su pederi samo tebi napeti, nigde ih niko nije pominjao ali eto tebe i ne prestaješ, očito je da si barem latentni peder a to je nešto najgore što srbina može priroda kazniti, nije dosta što je srbin nego kud još i peder sveti milutin da te sačuvadzango wrote:Ja glup a ti derpe.čardak efendija wrote:django je i dalje ekstremno glup, glupometar puca na pola kilometra od njegadzango wrote:Efendija voli gang bang. Prima 12 komada za veče.čardak efendija wrote:malo vas je jajare, premalo za efendiju
čardak efendija wrote:crvenkasti je ustaša budalo, od rvata smo do sada i kopirali ali nismo krali jedan od drugog tako ko što ti to pokušavaš od mene! možće te biti sram i u srpskim merilima!dzango wrote:Ja plagijat? Da pitamo Crvenkastog? Ovde sam aportovao takve kao ti još pre 10 godina. Doduše, nisu bili tako glupi.čardak efendija wrote:bla bla, plagijator obični i vidi se da si srbin, ništa svoje nemaš da kažeš nego samo druge kopiraš!dzango wrote:K nozi pašče smrljvo.čardak efendija wrote:
ti još ne loviš da si tu na dresuri, kad te zovnem ima da se odazoveš, nemoj da počnem da govorim aport!
Na ovo mogu reći samo jedno, a to su dvije stvari: anlaser, karburator i getriba.
crvenkasti-
2014-04-17
pa reci ko ti branicrvenkasti wrote:čardak efendija wrote:crvenkasti je ustaša budalo, od rvata smo do sada i kopirali ali nismo krali jedan od drugog tako ko što ti to pokušavaš od mene! možće te biti sram i u srpskim merilima!dzango wrote:Ja plagijat? Da pitamo Crvenkastog? Ovde sam aportovao takve kao ti još pre 10 godina. Doduše, nisu bili tako glupi.čardak efendija wrote:bla bla, plagijator obični i vidi se da si srbin, ništa svoje nemaš da kažeš nego samo druge kopiraš!dzango wrote:
K nozi pašče smrljvo.
Na ovo mogu reći samo jedno, a to su dvije stvari: anlaser, karburator i getriba.
Zadržao bih se neko vrijeme na getribi, ako se slažete.
crvenkasti-
2014-04-17
Oko toga se sve vrti: u sredini ima, a kako ideš lijevo desno ima ga sve više, da bi na krajevima bilo da kraja.
I sad će neko reći: kakve to ima veze?
crvenkasti-
2014-04-17
mi srbi nećemo, to je sve nešto pametno samo zato šta si hrvat i mi se tu nemamo šta petljati!crvenkasti wrote:Oko toga se sve vrti: u sredini ima, a kako ideš lijevo desno ima ga sve više, da bi na krajevima bilo da kraja.
E pa nisu bezveze govorili naši stari: u sredini ima, a na krajevima ima pogotovo.
crvenkasti-
2014-04-17
E, sad, o čemu se ovdje u stvari radi?
Možemo to gledati dvojako. Ili trojako.
Kako god gledamo, možemo zaključiti.
crvenkasti-
2014-04-17
Vi rvati možete, mi srbi nemamo sa čime!crvenkasti wrote:E, sad, o čemu se ovdje u stvari radi?
čardak efendija wrote:Vi rvati možete, mi srbi nemamo sa čime!crvenkasti wrote:E, sad, o čemu se ovdje u stvari radi?
Da nisam, a stvarno mislim, sad bih ti odmah, a kako to nije, onda daj da otprilike, ili možda sutra?
crvenkasti-
2014-04-17
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Balvan revolucija 1990. na danasnji dan 17. Kolovoza
» Klečavci su kao i balvan revolucija kada su uvezeni četnici
» Balvan revolucija u Boki zbog nove Osmanske vlasti
» Godisnjica 'balvan revolucije'
» Branitelji digli balvan revoluciju u Zagrebu
» Klečavci su kao i balvan revolucija kada su uvezeni četnici
» Balvan revolucija u Boki zbog nove Osmanske vlasti
» Godisnjica 'balvan revolucije'