Godisnjica 'balvan revolucije'
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Godisnjica 'balvan revolucije'
https://www.dnevno.hr/domovina/balvan-revolucija-bila-je-planirana-ugledna-srpkinja-srbi-su-rat-pripremali-od-titove-smrti-1351540/9
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Godisnjica 'balvan revolucije'
Prisjetimo se jer srblji opet revu i počimlju.
zds
zds
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Epi jos nemas kvacicu 'peta kolona' koju nas red dodjeljuje zato se ne trudi da je dobijes..naime mi se ne drzimo onog ljubi neprijatelja svog i takav cin kvalificiro kao vrlo otegotnu okolnost kad dodje vrijeme sudjenja i ono najvaznije presudaepikur37 wrote:Prisjetimo se jer srblji opet revu i počimlju.
zds
2015-09-08
MA nema od toga nista.epikur37 wrote:Prisjetimo se jer srblji opet revu i počimlju.
zds
Rat htjeli svim silama, rat poceli, rat izgubili ...i gotova prica za sva vremena.
Imali sansu, popusili sansu i ostaje im kuknjava, revanje i naricanje.
Ali eto u BiH su i postigli nesto. I to je za sad za nas bolja opcija nego unitarna BiH sa Alijom i njegovom deklaracijom kao ideoloskom osnovom drzave.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Inace...knin bi vec pao tog 17 odnosno 18.kolovoza.1990 da se nije umjesala jna prijeteci da ce srusiti helice mup-a..knin je doslovce tog 18 bio gotovo napusten..a babic,raskovic i martic zbrisali u srbiju...spasio ih blagoje adzic
2015-09-08
Ringo10 wrote:MA nema od toga nista.epikur37 wrote:Prisjetimo se jer srblji opet revu i počimlju.
zds
Rat htjeli svim silama, rat poceli, rat izgubili ...i gotova prica za sva vremena.
Ali eto u BiH su i postigli nesto. I to je za sad za nas bolja opcija nego unitarna BiH sa Alijom i njegovom deklaracijom kao ideoloskom osnovom drzave.
U osnovi bolje da bude srbija nego bošnjakistan...kad smo mi već izgubili.
2015-08-06
GreenEyed wrote:Kaće Treći, šta kažu naši?
Ajme GreenEyed, pa što ja neću sve ovdje iskopati...
Kako si čovječe?
£otk@-
2019-02-12
Pusti to, naše više zanima kako je kod vas u Njemačkoj.GreenEyed wrote:Kaće Treći, šta kažu naši?
epikur37 wrote:Ringo10 wrote:MA nema od toga nista.epikur37 wrote:Prisjetimo se jer srblji opet revu i počimlju.
zds
U osnovi bolje da bude srbija nego bošnjakistan...kad smo mi već izgubili.
Bosanski Srbi su imali sposobnije rukovodstvo od krajiškog.
Bošnjačko rukovodstvo (bilo “unitarno/gradjansko”, bilo “velikomuslimansko” - a svejedno je, retorika je različita, cilj je posve isti) me strašno podsjeća na Miloševića sa kraja 80-ih. Ali oni nemaju luksuz ponašati se kao Milošević, imao je Srbiju i JNA iza sebe.
Uglavnom, treba gledati prema Europi, SAD i Rusija su spremni. AfD, FPO, Le Pen, Salvini...kad se karte poslože onda će se situacija u BiH morati presjeći. Osim ako Bošnjake, BiH, planet i galaksiju opet ne spasi 5. korpus :)
£otk@-
2019-02-12
Njemačka? Pa što te nagnalo?
Bio u SAD-u godinama, Trst i Zagreb su mi krajnji domet do kraja života :)
Dobro, Njemačka, ladno al standard. :)
Bio u SAD-u godinama, Trst i Zagreb su mi krajnji domet do kraja života :)
Dobro, Njemačka, ladno al standard. :)
£otk@-
2019-02-12
još maloGreenEyed wrote:Kaće Treći, šta kažu naši?
veseliš mu se ??
immortal-
2014-04-16
Zelenko je možda već u Njemačkoj...ili mu žena ne da tipkati.
2015-08-06
Evo,piše da su prve barikade "osvanule" kod Benkovca.vuksadinare wrote:https://www.dnevno.hr/domovina/balvan-revolucija-bila-je-planirana-ugledna-srpkinja-srbi-su-rat-pripremali-od-titove-smrti-1351540/9
A ti si neki dan govorio o Kninu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
iz knina je barikadama ruka vodila nije bitna barikada kao materijalno sredstvojastreb wrote:Evo,piše da su prve barikade "osvanule" kod Benkovca.vuksadinare wrote:https://www.dnevno.hr/domovina/balvan-revolucija-bila-je-planirana-ugledna-srpkinja-srbi-su-rat-pripremali-od-titove-smrti-1351540/9
2015-09-08
A ja mislim da je iz Beograda.vuksadinare wrote:iz knina je barikadama ruka vodila nije bitna barikada kao materijalno sredstvojastreb wrote:Evo,piše da su prve barikade "osvanule" kod Benkovca.vuksadinare wrote:https://www.dnevno.hr/domovina/balvan-revolucija-bila-je-planirana-ugledna-srpkinja-srbi-su-rat-pripremali-od-titove-smrti-1351540/9
2014-04-22
pa beograd je centrala knin podruznica a ovi u benkovcu,gracacu,dvoru,pakracu izvodjaci 'radova'jastreb wrote:A ja mislim da je iz Beograda.vuksadinare wrote:iz knina je barikadama ruka vodila nije bitna barikada kao materijalno sredstvojastreb wrote:Evo, piše da su prve barikade "osvanule" kod Benkovca.vuksadinare wrote:https://www.dnevno.hr/domovina/balvan-revolucija-bila-je-planirana-ugledna-srpkinja-srbi-su-rat-pripremali-od-titove-smrti-1351540/9
2015-09-08
https://www.braniteljski-portal.com/video-selo-bukovic-17-kolovoza-1992-srpska-nejac-slavi-2-godine-balvan-revolucije-uz-cetnicke-zastave-i-borbene-pjesme
Guest- Guest
Ma bi. U Kninu su bili svi naoružani najpopularnijim oružjem ,a imali su i bombe. Žene su imale molotovljeve koktele na balkonima,a da ne govorimo o raznim zamkama i klopkama po ulicama i parkovima.vuksadinare wrote:Inace...knin bi vec pao tog 17 odnosno 18.kolovoza.1990 da se nije umjesala jna prijeteci da ce srusiti helice mup-a..knin je doslovce tog 18 bio gotovo napusten..a babic,raskovic i martic zbrisali u srbiju...spasio ih blagoje adzic
Kninjani bi ove pustili u grad,a onda bi nastao pakao. Bili su spremni i ogromni zvučnici s kojih bi se puštale pravoslavne molitve i gusle.Acrkve bi zvonile.
Onda bi Knin opkolili i ovi iz Mokroga Polja,Ervenika, Strmice i Plavna. I ništa se ne bi postiglo. Ljude bi se poslalo u smrt.
2014-04-22
Ja da sam bio tada na vlasti ne bih naravno mogao spriječiti barikade,ali ja bih garantirano spriječio rat.
Kako? Pa na zastavi Hrvatske ostavio bih petokraku. Onda bih na svim radio stanicama naredio da se puštaju narodnjaci. Srbe ne bih otpuštao iz milicije,već bih ih još gurao naprijed. Zatim bih ostavio naziv milicija i petokrake na kapama.
Srbe bih postavljao za direktore,a ne ih otpuštao. Zatim bih....bang,bang.aaaaaaah!
Kako? Pa na zastavi Hrvatske ostavio bih petokraku. Onda bih na svim radio stanicama naredio da se puštaju narodnjaci. Srbe ne bih otpuštao iz milicije,već bih ih još gurao naprijed. Zatim bih ostavio naziv milicija i petokrake na kapama.
Srbe bih postavljao za direktore,a ne ih otpuštao. Zatim bih....bang,bang.aaaaaaah!
2014-04-22
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Balvan revolucija
» Branitelji digli balvan revoluciju u Zagrebu
» Balvan revolucija 1990. na danasnji dan 17. Kolovoza
» Balvan se rugao sa koronom tri dana ranije a sad je zaražen
» Klečavci su kao i balvan revolucija kada su uvezeni četnici
» Branitelji digli balvan revoluciju u Zagrebu
» Balvan revolucija 1990. na danasnji dan 17. Kolovoza
» Balvan se rugao sa koronom tri dana ranije a sad je zaražen