Ustaštvo u Hrvatskoj nije moja izmišljotina
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ustaštvo u Hrvatskoj nije moja izmišljotina
"Stoka sitnog zuba", toliko puta ponovljeno i napisano kao Tudjmanova uvreda svekolikom puku.slidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:No kad tebie Trump poučava odim tvojih Klerofasista. Onda budes obrazovan debelo podprosjecno.
Smiješno je da mi baš ti prigovaraš na podobrazovanosti.
Trump mene praktički nema čemu poučiti, ali to jeste učinio političkim i medijskim elitama i njihovim slijepim sljedbenicima u Americi kada je usprkos njihovom žestokom otproru dobio predsjedničke izbore.
O tome je riječ u tzv. Trumpovom poučku. Korporativni odnosno masovni mediji u rukama valjda najodvratnije društvene skupine superbogatih skorojevića ipak polako ali sigurno gube svoju moć i utjecaj koji je do nedavno bio neprikosnoven.
I što je najgore, oni još ništa nisu naučili iz te lekcije, a hoće li ikad, ne zna se.Sora wrote:Rekao je Tudman sto je narod...stoka sitnog zuba.
Loše si informirana. Tada nije govorio o narodu u cjelinu nego o izrodima, izdajnicima i petokolonašima iz redova tog naroda, koji predstavljaju jasnu manjinu u tom narodu sa čime se nikako ne žele pomiriti i koji se jasno suprostavljaju volji tog istog naroda i u koje spadaju i kvazirevolucionarni polupismeni idioti koje sam spomenuo ranije.
To dakle nije nikakva armija, to je rulja, fukara ili najjednostavnije rečeno žgadija.
Laz.
Taj nepotrebni i nespretni izraz koristio je kada je obrazlagao razloge neprihvacanja zagrebackog gradonacelnika iz redova tadasnje "setorke"
Odbijao je redom tadasnje HSLS-ovce, Radosa, Granica,Budisu.
Objasnjavao je to pragmaticnim i dobrim jer sto je to setorka, sto ako ih je i vise, skup raznoraznih razlicitih stranaka koje nastupaju zajedno sa ciljem rusenja adezeja.
Tada je naveo primjer otprilike: Sto je to, ta sestorka, to je kao skup kakve stoke sitnog zuba, kokoski,pilica itd
Sto je to naspram recimo jednog rasnog para konja ili volova:)
Tako je receno.
Ako se clanstvo i izborna baza osjetila uvrijedjenim mogli su se isto osjetiti i konjine i volusine iz adezeja:)
No to se ne citira i ostalo je samo ovo,stoka sitnog zuba, i kao da je receno eto,svima nama a ne sestorki koja to umnogome i jest zavrijedila kao i adezejovi konjine i volusine:)
No ne sumnjam da ce se i nakon pojasnjenja nastaviti sa ustaljenim: sve nas je nazvao stokom sitnog zuba.
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
dijagram wrote:
No ne sumnjam da ce se i nakon pojasnjenja nastaviti sa ustaljenim: sve nas je nazvao stokom sitnog zuba.
Ne sumnjam ni ja da će se stoka prepoznati kao takva pa pravo im i budi, jer u stoku zapravo i spadaju.
Guest- Guest
Manje. Pliz!Sora wrote:Eroo wrote:Evo Sore, evo dana...i debinih partizana...
Veličina fonta: Veće Manje910
Eroo- Posts : 78950
2016-07-22
toliko izmisljanja u vezi Tudjmana, a sve lako provjerljivo, ali lakse zivit u svom balonu..
Friday
Izgleda da me u Ukrajini reklamiraju kao nacista i ustasko smece. [size=0]:) :) . Razlog vise da im miljenika izbijem iz cipela.
This Is It, Nazi Ustashi Scum Croatian MMA Fighter Maro Perak Challenges Our Own Donbass Boy Nikita Krylov August 26th At Donbass International MMA Tournament ! - Novorossia Today
OUR LUGANSK REPUBLIC DONBASS BOY NIKITA KRYLOV vs USTASHI CROATIAN MARO PERAK AT THE UNITED DONBASS INTERNATIONAL MMA TOURNAMENT AUGUST 26TH ! Croatian mixed martial arts fighter Maro Perak said he has no doubts of his superiority over his Donbass opponent Nikita Krylov at the upcoming United Donb...
NRT24.RU
[/size]
Izgleda da me u Ukrajini reklamiraju kao nacista i ustasko smece. [size=0]:) :) . Razlog vise da im miljenika izbijem iz cipela.
This Is It, Nazi Ustashi Scum Croatian MMA Fighter Maro Perak Challenges Our Own Donbass Boy Nikita Krylov August 26th At Donbass International MMA Tournament ! - Novorossia Today
OUR LUGANSK REPUBLIC DONBASS BOY NIKITA KRYLOV vs USTASHI CROATIAN MARO PERAK AT THE UNITED DONBASS INTERNATIONAL MMA TOURNAMENT AUGUST 26TH ! Croatian mixed martial arts fighter Maro Perak said he has no doubts of his superiority over his Donbass opponent Nikita Krylov at the upcoming United Donb...
NRT24.RU
[/size]
572 | 83 [size][/size] | Share [size][/size] |
Pa sad .
Ne znam jel u Ukrajini NAZI USTASHI uvreda ili reklama
Nije sigurno koje od to dvoje
Ne znam jel u Ukrajini NAZI USTASHI uvreda ili reklama
Nije sigurno koje od to dvoje
Lijepo moje drustvo
Hercegovci kamenjarci
Hercegbosanci
Ognjistarci
Lazni branitelji
Itd.
Dobili ste dakle međunarodnu reputaciju.
Svaka cast.
Hercegovci kamenjarci
Hercegbosanci
Ognjistarci
Lazni branitelji
Itd.
Dobili ste dakle međunarodnu reputaciju.
Svaka cast.
NA KANALU Arte, francusko- njemačkom kanalu za kulturu, prije nekoliko dana prikazan je dokumentarni film "Rechts, zwo, drei- Driftet Europa ab?", što bi u prijevodu značilo "Desno, dva tri - kreće li se Europa udesno".
Iako ovaj kanal nema veliku gledanost, on je prilično utjecajan u intelektualnim krugovima, a upravo su zaključke njihovog dokumentarca nakon emitiranja prenijeli brojni europski mediji.
U dokumentarcu se obrađuje jačanje desnice pa se tumači popularnost Nacionalne fronte Marine Le Pen u Francuskoj, Pegide i AfD-a u Nemačkoj, Jobikka u Mađarskoj te konzervativnog PiS-a u Poljskoj. No, posljednjih pola sata dokumentarnog filma, gotovo jedna trećina, posvećena je upravo Hrvatskoj koju se u kontekstu rasta fašizma opisuje kao "manje poznatu, ali ništa manje zabrinjavajuću priču" o usponu ekstremista.
Iako ovaj kanal nema veliku gledanost, on je prilično utjecajan u intelektualnim krugovima, a upravo su zaključke njihovog dokumentarca nakon emitiranja prenijeli brojni europski mediji.
U dokumentarcu se obrađuje jačanje desnice pa se tumači popularnost Nacionalne fronte Marine Le Pen u Francuskoj, Pegide i AfD-a u Nemačkoj, Jobikka u Mađarskoj te konzervativnog PiS-a u Poljskoj. No, posljednjih pola sata dokumentarnog filma, gotovo jedna trećina, posvećena je upravo Hrvatskoj koju se u kontekstu rasta fašizma opisuje kao "manje poznatu, ali ništa manje zabrinjavajuću priču" o usponu ekstremista.
Ustashe u dobrom drustvu
Ali bogami i na visokom prvom mjestu
Meni malo cudno obzirom na to da je iz hrvatske na stotine tisuce Hrvata i drugih poginulo kao zrtve nacizma i fasizma , ali ok.
Sve se vraca.
Sve se placa.
Platit cete kad tad za te pizdarije s NEOUSTASLUKOM.
Meni malo cudno obzirom na to da je iz hrvatske na stotine tisuce Hrvata i drugih poginulo kao zrtve nacizma i fasizma , ali ok.
Sve se vraca.
Sve se placa.
rvati su naivni, partizani ih pobiju oni ih prigrle, četnici ih pobiju oni ih prigrle, nacisti ih malo manje pobiju oni ih prigrle, u zadnjem ratu mi vas pobijemo a vi opet trčite nama četnicima u zagrljaj. To kod vas rvata neki jebeni mazohizam na delu!Sora wrote:Ustashe u dobrom drustvu
Sve se vraca.
Sve se placa.
Similar topics
» Državnik Vučić sprovodi reforme, dok u Hrvatskoj buja ustaštvo!
» Nije moja tema. Ali je krajnje ozbiljna
» moja omiljena tema a nije crkva
» moja omiljena tema a nije ukralo ili obicna prehlada
» Krivokapić: Ovo je pobjeda crnogorskog naroda, Srbija nije moja matica
» Nije moja tema. Ali je krajnje ozbiljna
» moja omiljena tema a nije crkva
» moja omiljena tema a nije ukralo ili obicna prehlada
» Krivokapić: Ovo je pobjeda crnogorskog naroda, Srbija nije moja matica
Page 5 of 5