ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ustaštvo u Hrvatskoj nije moja izmišljotina

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Ustaštvo u Hrvatskoj nije moja izmišljotina - Page 4 Empty Re: Ustaštvo u Hrvatskoj nije moja izmišljotina

Post by mutava baštarda 17/8/2017, 08:37

slidingdoorsoperator wrote:

Alkar Hasanbegović u sridu.
:roflrofl

mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Ustaštvo u Hrvatskoj nije moja izmišljotina - Page 4 Empty Re: Ustaštvo u Hrvatskoj nije moja izmišljotina

Post by Sora 17/8/2017, 08:53

Jbt 
Ak vi niste bolesni 
Nikad ne bih rekla da je nacionalizam tako teska bolest
Udara tocno di treba u mozak 
Inace. Ocemo mi isto objaviti rat Americi kao NDH i KIM ?

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Guest 17/8/2017, 08:59

Sora wrote:Ocemo mi isto objaviti rat Americi

Ne, nego unutarnjim neprijateljima odnosno petoj koloni.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sora 17/8/2017, 08:59

slidingdoorsoperator wrote:HASANBEGOVIĆ REAGIRAO NA IZVJEŠĆE STATE DEPARTMENTA: ‘Falsificirane besmislice pseudoljevičarske scene’
...
“Riječ je o neutemeljenim besmislicama koje su zapravo falsificirano izvješće hrvatske nevladine, prokazivačke i preplaćene pseudoljevičarske scene, a koje je u nedostatku ozbiljne analitike nekritički preuzelo i dalje proslijedilo američko veleposlanstvo u Zagrebu iz vremena bivše predsjedničke administracije.
Jednako je nerelevantno kao i pseudoljevičarski agitprop i difamacijska kampanja protiv predsjednika Trumpa u SAD-u i izvan njega“, izjavio je Hasanbegović.

http://net.hr/danas/hrvatska/hasanbegovic-reagirao-na-izvjesce-state-departmenta-falsificirane-besmislice-pseudoljevicarske-scene/

Alkar Hasanbegović u sridu.
Sve ostalo je trlababalan.
Kuzi ti Hassu 
On prebacuje krivnju na bivšu administraciju 
Kpji maher matere mi 
Zna dobro sto živcira Trumpa 
Ndaa 
Dragi moj Hasso, sve ti je to kurac Pakrac 
Neces ti daleko dogurat , mores se grčiti ko budala 
:stare1

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 17/8/2017, 09:00

Sora wrote:Ocemo mi isto objaviti rat Americi

Ne, nego unutarnjim neprijateljima odnosno petoj koloni.
A gle 

Nije kolona , nije 
To je ARMIJA 
I NAJEBAT CETE 
:freddie no passaran

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 17/8/2017, 09:03

Ti Siljipetar i ovaj ludi LOBO 
Vi ste obicne kreature , glupi ste 
Nema jedinice za vasu glupost i sjecanje grane na kpjpj sjedite 
I lupate po diviziji 
Ne brinem se uopce jer svaka akcija trazi reakciju 
Udružuju se i antifasisti, napredne snage. Revolucionari 
SF SN

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Guest 17/8/2017, 09:10

Sora wrote:To je ARMIJA 

To je kvazirevolucionarna skupina polupismenih idiota koji se nemaju snage suprostaviti organiziranoj državi i volji naroda koja iza nje stoji. Nebitno što za sada još uvijek uživaju podršku korporativnih medija čije vrijeme također polako, ali sigurno prolazi (Trumpov poučak).
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 17/8/2017, 13:34

nisu to ustase , samo budaletine koje drugi koriste za otimacinu i polozaje koji vode otimacini
sve se to rijesi vladom koja trazi porijeklo imovine u konacnici a za prvu ruku porezom na nekretnine
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Eroo 17/8/2017, 13:44

debotoijusto wrote:nisu to ustase , samo budaletine koje drugi koriste za otimacinu i polozaje koji vode otimacini
sve se to rijesi vladom koja trazi porijeklo imovine u konacnici a za prvu ruku porezom na nekretnine
Ma kakav porez, 45'.-e otete nekretnine treba vratiti vlasnicima, a lopuže na cestu... :clown
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 17/8/2017, 13:48

Eroo wrote:
debotoijusto wrote:nisu to ustase , samo budaletine koje drugi koriste za otimacinu i polozaje koji vode otimacini
Ma kakav porez, 45'.-e otete nekretnine treba vratiti vlasnicima, a lopuže na cestu... :clown
tako je... treba početi od vile u nazorovoj pa sve do pljačke( nacionalizacije) u pretvorbi društvenog u državno.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 17/8/2017, 13:50

2015-09-14

Back to top Go down

Post by debotoijusto 17/8/2017, 13:53

Eroo wrote:
 U Sloveniji je kod uvođenja poreza na nekretnine otkriveno 900 građana koji su posjedovali 50.000 nekretnina, dok se u Hrvatskoj može očekivati da će 1000 najvećih vlasnika imati možda i šesteroznamenkast broj, oko 100.000 nekretnina u vlasništvu. Mislim da ćemo se nakon inventure i uvođenja fiskalnoga katastra jako iznenaditi objavom tih podataka. Naime, neki ljudi nisu ni svjesni vrijednosti imovine koju posjeduju, dok drugi o tome jako dobro šute.
Koriste socijalnu pomoć i besplatne knjige za djecu, a imaju milijune kuna od neevidentiranog korištenja nekretnina koje nisu porezno prijavili. Primjerice, u jednom velikom gradu prije nekoliko godina bila su službeno prijavljena samo tri podstanara, a za sve ostale iznajmljivači državi nisu plaćali porez od 5,8 posto, nego su po 200-300 eura za svaki stan − a neki ih imaju i po desetak − spremali u vlastiti džep − zaključuje Tica.
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 17/8/2017, 13:55

kod nas su uhljebi neškolovani pa im je teško namaknuti novac iz nekog drugog izvora. kod poreza na nekretnine ne moš falit, vidiš kuću s kilometra...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by debotoijusto 17/8/2017, 14:15

mutava baštarda wrote:kod nas su uhljebi neškolovani pa im je teško namaknuti novac iz nekog drugog izvora. kod poreza na nekretnine ne moš falit, vidiš kuću s kilometra...

da 86% HR gradjana ima lilihip bio bi porez na lizanje
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Eroo 17/8/2017, 14:59

Evo Sore, evo dana...i debinih partizana... :)

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 17/8/2017, 19:26

debotoijusto wrote:
Eroo wrote:
 U Sloveniji je kod uvođenja poreza na nekretnine otkriveno 900 građana koji su posjedovali 50.000 nekretnina, dok se u Hrvatskoj može očekivati da će 1000 najvećih vlasnika imati možda i šesteroznamenkast broj, oko 100.000 nekretnina u vlasništvu. Mislim da ćemo se nakon inventure i uvođenja fiskalnoga katastra jako iznenaditi objavom tih podataka. Naime, neki ljudi nisu ni svjesni vrijednosti imovine koju posjeduju, dok drugi o tome jako dobro šute.
Koriste socijalnu pomoć i besplatne knjige za djecu, a imaju milijune kuna od neevidentiranog korištenja nekretnina koje nisu porezno prijavili. Primjerice, u jednom velikom gradu prije nekoliko godina bila su službeno prijavljena samo tri podstanara, a za sve ostale iznajmljivači državi nisu plaćali porez od 5,8 posto, nego su po 200-300 eura za svaki stan − a neki ih imaju i po desetak − spremali u vlastiti džep − zaključuje Tica.
bas tako..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sora 17/8/2017, 20:09

Eroo wrote:Evo Sore, evo dana...i debinih partizana... :)
USTAŠIZACIJA HRVATSKE JE SVJETSKA TEMA
Posted by Sudden Stone u Četvrtak, 17 Kolovoz 2017 u Ostalo

• Veličina fonta: Veće Manje

• Hitova: 52

• Ispis

• Bookmark

Ustaštvo u Hrvatskoj nije moja izmišljotina - Page 4 2e1ax_polish_entry_truth56z6-de3

Cijeli se svijet raspisao o Hrvatskoj i rastućem trendu ustaštva, od EU do SAD-a svi upozoravaju da u našoj zemlji raste i jača krajnja desnica kojoj su glavni uzori fašisti i ustaše, a članovi Povjerenstva za suočavanje s prošlošću koje je osnovano na inicijativu premijera RH, cakanog nam našeg anemično-plemenitog Andreja Plenkovića i dalje mlate praznu slamu i navlače kurčevu kožicu negdje iza zatvorenih vrata i od njih za sada ni BEEEEE. S druge strane već spomenuti cakani nam naš anemično-plemeniti premijer Plenki, kao uostalom i prepametna nam i predraga naša "P", predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović ali i kompletna vlast, uredno zatvaraju oči i okreću glavu na drugu stranu kada su fašizam i ustaštvo u pitanju najčešće nastojeći umanjiti značaj svega onoga što se u zemlji događa na tom planu. Dakle, očito je da svijet bolje vidi i zna što se u Hrvatskoj događa nego oni koje narod ove zemlje za to debelo plaća ili je možda je još bolje reći, svijet ima volje i želje vidjeti ono što naši pokušavaju prikriti ali im očito to baš i ne ide od ruke.

Ocijeni ovaj blog zapis:
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 17/8/2017, 20:12

Sora wrote:To je ARMIJA 

To je kvazirevolucionarna skupina polupismenih idiota koji se nemaju snage suprostaviti organiziranoj državi i volji naroda koja iza nje stoji. Nebitno što za sada još uvijek uživaju podršku korporativnih medija čije vrijeme također polako, ali sigurno prolazi (Trumpov poučak).
No kad tebie  Trump poučava odim tvojih Klerofasista. Onda budes obrazovan debelo podprosjecno. 
Sve su to trice i kučine kaj raspridajete pod neku "volju naroda"
Nabijem ti na kurac tu volju. naroda. 
Rekao je Tudman sto je narod...stoka sitnog zuba.

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Guest 17/8/2017, 21:42

Sora wrote:
Eroo wrote:Evo Sore, evo dana...i debinih partizana... :)
USTAŠIZACIJA HRVATSKE JE SVJETSKA TEMA
Posted by Sudden Stone u Četvrtak, 17 Kolovoz 2017 u Ostalo

• Veličina fonta: Veće Manje

• Hitova: 52

• Ispis

• Bookmark

Ustaštvo u Hrvatskoj nije moja izmišljotina - Page 4 2e1ax_polish_entry_truth56z6-de3

Cijeli se svijet raspisao o Hrvatskoj i rastućem trendu ustaštva, od EU do SAD-a svi upozoravaju da u našoj zemlji raste i jača krajnja desnica kojoj su glavni uzori fašisti i ustaše, a članovi Povjerenstva za suočavanje s prošlošću koje je osnovano na inicijativu premijera RH, cakanog nam našeg anemično-plemenitog Andreja Plenkovića i dalje mlate praznu slamu i navlače kurčevu kožicu negdje iza zatvorenih vrata i od njih za sada ni BEEEEE. S druge strane već spomenuti cakani nam naš anemično-plemeniti premijer Plenki, kao uostalom i prepametna nam i predraga naša "P", predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović ali i kompletna vlast, uredno zatvaraju oči i okreću glavu na drugu stranu kada su fašizam i ustaštvo u pitanju najčešće nastojeći umanjiti značaj svega onoga što se u zemlji događa na tom planu. Dakle, očito je da svijet bolje vidi i zna što se u Hrvatskoj događa nego oni koje narod ove zemlje za to debelo plaća ili je možda je još bolje reći, svijet ima volje i želje vidjeti ono što naši pokušavaju prikriti ali im očito to baš i ne ide od ruke.

Ocijeni ovaj blog zapis:
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
ajd,ajd..zvizni im 3 Lajka,na fejsbuk,pa ce ti se klanjati do groba... :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/8/2017, 22:01

Sora wrote:No kad tebie  Trump poučava odim tvojih Klerofasista. Onda budes obrazovan debelo podprosjecno. 

Smiješno je da mi baš ti prigovaraš na podobrazovanosti.
Trump mene praktički nema čemu poučiti, ali to jeste učinio političkim i medijskim elitama i njihovim slijepim sljedbenicima u Americi kada je usprkos njihovom žestokom otproru dobio predsjedničke izbore.
O tome je riječ u tzv. Trumpovom poučku. Korporativni odnosno masovni mediji u rukama valjda najodvratnije društvene skupine superbogatih skorojevića ipak polako ali sigurno gube svoju moć i utjecaj koji je do nedavno bio neprikosnoven.
I što je najgore, oni još ništa nisu naučili iz te lekcije, a hoće li ikad, ne zna se.

Sora wrote:Rekao je Tudman sto je narod...stoka sitnog zuba.

Loše si informirana. Tada nije govorio o narodu u cjelinu nego o izrodima,  izdajnicima i petokolonašima iz redova tog naroda, koji predstavljaju jasnu manjinu u tom narodu sa čime se nikako ne žele pomiriti i koji se jasno suprostavljaju volji tog istog naroda i u koje spadaju i kvazirevolucionarni polupismeni idioti koje sam spomenuo ranije.
To dakle nije nikakva armija, to je rulja, fukara ili najjednostavnije rečeno žgadija.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram 17/8/2017, 22:31

Sora wrote:No kad tebie  Trump poučava odim tvojih Klerofasista. Onda budes obrazovan debelo podprosjecno. 

Smiješno je da mi baš ti prigovaraš na podobrazovanosti.
Trump mene praktički nema čemu poučiti, ali to jeste učinio političkim i medijskim elitama i njihovim slijepim sljedbenicima u Americi kada je usprkos njihovom žestokom otproru dobio predsjedničke izbore.
O tome je riječ u tzv. Trumpovom poučku. Korporativni odnosno masovni mediji u rukama valjda najodvratnije društvene skupine superbogatih skorojevića ipak polako ali sigurno gube svoju moć i utjecaj koji je do nedavno bio neprikosnoven.
I što je najgore, oni još ništa nisu naučili iz te lekcije, a hoće li ikad, ne zna se.

Sora wrote:Rekao je Tudman sto je narod...stoka sitnog zuba.

Loše si informirana. Tada nije govorio o narodu u cjelinu nego o izrodima,  izdajnicima i petokolonašima iz redova tog naroda, koji predstavljaju jasnu manjinu u tom narodu sa čime se nikako ne žele pomiriti i koji se jasno suprostavljaju volji tog istog naroda i u koje spadaju i kvazirevolucionarni polupismeni idioti koje sam spomenuo ranije.
To dakle nije nikakva armija, to je rulja, fukara ili najjednostavnije rečeno žgadija.
"Stoka sitnog zuba", toliko puta ponovljeno i napisano kao Tudjmanova uvreda svekolikom puku.
Laz.
Taj nepotrebni i nespretni izraz koristio je kada je obrazlagao razloge neprihvacanja zagrebackog gradonacelnika iz redova tadasnje "setorke"
Odbijao je redom tadasnje HSLS-ovce, Radosa, Granica,Budisu.
Objasnjavao je to pragmaticnim i dobrim jer sto je to setorka, sto ako ih je i vise, skup raznoraznih razlicitih stranaka koje nastupaju zajedno sa ciljem rusenja adezeja.
Tada je naveo primjer otprilike: Sto je to, ta sestorka, to je kao skup kakve stoke sitnog zuba, kokoski,pilica itd
Sto je to naspram recimo jednog rasnog para konja ili volova:)
Tako je receno.
Ako se clanstvo i izborna baza osjetila uvrijedjenim mogli su se isto osjetiti i konjine i volusine iz adezeja:)
No to se ne citira i ostalo je samo ovo,stoka sitnog zuba, i kao da je receno eto,svima nama a ne sestorki koja to umnogome i jest zavrijedila kao i adezejovi konjine i volusine:)
No ne sumnjam da ce se i nakon pojasnjenja nastaviti sa ustaljenim: sve nas je nazvao stokom sitnog zuba.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics