Ustaštvo u Hrvatskoj nije moja izmišljotina
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ustaštvo u Hrvatskoj nije moja izmišljotina
SAD upozorava na veličanje ustaštva i antisrpska osećanja u HR
U novom izveštaju o verskim slobodama SAD su upozorile na veličanje Nezavisne države Hrvatske (NDH), umanjivanje ustaških zločina i protivsrpska osećanja u Hrvatskoj u 2016. godini.
ZAGREB - U novom izveštaju o verskim slobodama SAD su upozorile na veličanje Nezavisne države Hrvatske (NDH), umanjivanje ustaških zločina i protivsrpska osećanja u Hrvatskoj u 2016. godini.
U redovnom godišnjem izveštaju o verskim slobodama u svetu za 2016., uključujući i Hrvatsku, Stejt department pominje bivšeg ministra kulture Zlatka Hasanbegovića i reditelja Jakova Sedlara kao osobe čiji su stavovi o ustaškom režimu izazivali posebne kritike jevrejskih i srpskih verskih zajednica i nevladinih organizacija, prenosi Hina.
to sta oni osecaju prema srbima, zabole nas stojko !
da je neko a la pizzon na celu srbiji,
te pisanije bile bi kitnjastije i obuhvatnije !
U novom izveštaju o verskim slobodama SAD su upozorile na veličanje Nezavisne države Hrvatske (NDH), umanjivanje ustaških zločina i protivsrpska osećanja u Hrvatskoj u 2016. godini.
ZAGREB - U novom izveštaju o verskim slobodama SAD su upozorile na veličanje Nezavisne države Hrvatske (NDH), umanjivanje ustaških zločina i protivsrpska osećanja u Hrvatskoj u 2016. godini.
U redovnom godišnjem izveštaju o verskim slobodama u svetu za 2016., uključujući i Hrvatsku, Stejt department pominje bivšeg ministra kulture Zlatka Hasanbegovića i reditelja Jakova Sedlara kao osobe čiji su stavovi o ustaškom režimu izazivali posebne kritike jevrejskih i srpskih verskih zajednica i nevladinih organizacija, prenosi Hina.
to sta oni osecaju prema srbima, zabole nas stojko !
da je neko a la pizzon na celu srbiji,
te pisanije bile bi kitnjastije i obuhvatnije !
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
ček to se javljaju oni gdje se nekidan pomlatio ku klux klan, neonacisti protiv ..nebitno koga , nekoga...gdje je mrtvih bilo?!
jebeno..
jebeno..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Boli Hasu kurac, ovakvke gluposti mu jos dizu rejting
Guest- Guest
Jastreb taman lagano pripit i gušta..salut
2014-04-12
State Department je najmanje relevantan ikoga u svijetu prozivati radi kršenja ljudskih prava.jastreb wrote:http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Analiza-State-Departmenta-Amerinkanci-pobrajali-ustaske-ekscese-podsjetili-na-Jurica-Hasanbegovica-Sedlara
U posljednjih 100 godina Sjedinjene Američke Države su napale i bombardirale 115 država, izravni su krivac za nasilne smjene režima i vojne pučeve i udare diljem Latinske Amerike, za jedina dva bacanja atomske bombe na gradove i civilno stanovništvo, izazvali su rat u kojem je poginulo preko milijun i pol Iračana u posljednjem ratu, naoružavali najgore terorističke organizacije, bombardiranje nebrojenih civila po Afganistanu i izravni su krivac za divljanje globalnog i islamističkog terora te za globalno zatopljenje. Same Sjedinjene Američke Države mogu se pohvaliti jednom od najvećih stopa zatvorenika u svijetu, neljudskim i nehumanim uvjetima u zatvorima, zatim, jednom od najvećih stopa siromašne djece, i apsolutno nisu nikakav autoritet da ikoga u svijetu prozivaju za bilo što.
I za kraj, svake godine izvješće State Departmenta o stanju ljudskih prava u Hrvatskoj izgleda identično. A izgleda iz jednostavnog razloga jer vjeruje i preuzima podatke samo od srpskih nevladinih organizacija.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Osim toga, na utjecaj izvješća State departmenta o ljudskim pravima u svijetu debelo igra ulogu i CIA, kojoj ta, unaprijed naručena izvješća služe kao platforma za kreiranje politike u narednom razdoblju prema osumnjičenim zemljama. A politika SAD-a/State Departmenta na Balkanu još od završetka rata je ravnomjerna raspodjela krivnje, u čemu veliku ulogu ima upravo deep state, neovisno o Hrvatskoj inače, sklonim američkim predsjednicima posljednjih 15-ak godina. Da je State Department htio biti iole objektivan, napisali bi da najveću opasnost u Hrvatskoj ne predstavljaju ustaše, već povampirena gerijatrija povezana s partitokratskim interesnim lobijima, ali to ne bi napisali niti za živu glavu, jer ih previše podsjeća na Washingtonmelkior wrote:State Department je najmanje relevantan ikoga u svijetu prozivati radi kršenja ljudskih prava.jastreb wrote:http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Analiza-State-Departmenta-Amerinkanci-pobrajali-ustaske-ekscese-podsjetili-na-Jurica-Hasanbegovica-Sedlara
U posljednjih 100 godina Sjedinjene Američke Države su napale i bombardirale 115 država, izravni su krivac za nasilne smjene režima i vojne pučeve i udare diljem Latinske Amerike, za jedina dva bacanja atomske bombe na gradove i civilno stanovništvo, izazvali su rat u kojem je poginulo preko milijun i pol Iračana u posljednjem ratu, naoružavali najgore terorističke organizacije, bombardiranje nebrojenih civila po Afganistanu i izravni su krivac za divljanje globalnog i islamističkog terora te za globalno zatopljenje. Same Sjedinjene Američke Države mogu se pohvaliti jednom od najvećih stopa zatvorenika u svijetu, neljudskim i nehumanim uvjetima u zatvorima, zatim, jednom od najvećih stopa siromašne djece, i apsolutno nisu nikakav autoritet da ikoga u svijetu prozivaju za bilo što.
I za kraj, svake godine izvješće State Departmenta o stanju ljudskih prava u Hrvatskoj izgleda identično. A izgleda iz jednostavnog razloga jer vjeruje i preuzima podatke samo od srpskih nevladinih organizacija.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Melki, pusti jastreba da uziva..gonjenje ustaske zmije super ide uz mrzlo pivo..steta sto nije jedan predsjednik pa da ide uz dosmrtno bogacenje..;-)
2014-04-12
Fina tema
Upravo sam saznao da narrkić iz Imotski oće pare iako brat bratu nije tu 40 godina brokvu zabio
Greška
.
Pripremi se da me upoznati
Upravo sam saznao da narrkić iz Imotski oće pare iako brat bratu nije tu 40 godina brokvu zabio
Greška
.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
melkior wrote:I za kraj, svake godine izvješće State Departmenta o stanju ljudskih prava u Hrvatskoj izgleda identično. A izgleda iz jednostavnog razloga jer vjeruje i preuzima podatke samo od srpskih nevladinih organizacija.
I moralne nakaze od Efraima Zuroffa poznatog po urednom negiranju genocida u Srebrenici bez obzira na više presuda u Haagu u tom smislu.
Guest- Guest
pa ćeš upoznati koga si ucjenovaoRayMabus wrote:Fina tema
Greška
.
Ima on
KUMA
2014-04-11
Gotov jeRayMabus wrote:pa ćeš upoznati koga si ucjenovaoRayMabus wrote:Fina tema
Greška
.
Ima on
KUMA
IZIST ĆU GA ZA DORUČAK
2014-04-11
Može bit sretan ako ga ne ubijem
2014-04-11
A ja...i to uglavnom u virtuali,opskurnim kaficima i tako...Na ulici u realnom zivotu su nevidljivi..melkior wrote:Osim toga, na utjecaj izvješća State departmenta o ljudskim pravima u svijetu debelo igra ulogu i CIA, kojoj ta, unaprijed naručena izvješća služe kao platforma za kreiranje politike u narednom razdoblju prema osumnjičenim zemljama. A politika SAD-a/State Departmenta na Balkanu još od završetka rata je ravnomjerna raspodjela krivnje, u čemu veliku ulogu ima upravo deep state, neovisno o Hrvatskoj inače, sklonim američkim predsjednicima posljednjih 15-ak godina. Da je State Department htio biti iole objektivan, napisali bi da najveću opasnost u Hrvatskoj ne predstavljaju ustaše, već povampirena gerijatrija povezana s partitokratskim interesnim lobijima, ali to ne bi napisali niti za živu glavu, jer ih previše podsjeća na Washingtonmelkior wrote:State Department je najmanje relevantan ikoga u svijetu prozivati radi kršenja ljudskih prava.jastreb wrote:http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Analiza-State-Departmenta-Amerinkanci-pobrajali-ustaske-ekscese-podsjetili-na-Jurica-Hasanbegovica-Sedlara
jedini je problem,uticaj na mladež,koja u svojoj bespresppektivnosti vidi i kanalizira svoje frustracije i negativu upravo kroz ekstremne opcije...to nije za potcijeniti..
nedavno vidim klinca od susjeda,stari mu bio u 131.Roštiljadskoj,a on,jos nije bio u 5godisnjem rodnom planu.-..
tudej nosi HOS majjicu...da pukne petarda klase 2,usro bi se u gaćove..da je moj,natriskao bih ga i poslao da uci,ili bi ga povukao van da radi nesto korisno...
Guest- Guest
Trideset do četrdeset godina nije jebenu brokvu tamo zabio
Sad kad je vidio da mi radimo sad bi pare
Sine
GOTOV
SI
Sad kad je vidio da mi radimo sad bi pare
Sine
GOTOV
SI
2014-04-11
Ekser...pismejker wrote:sto je to brokva?
:)
Čavao...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
radio kuhinjupismejker wrote:Ooo,Longi,gdi si mi? sto radis?
Oko podne Tukao cimenat kako mi je meštar rekao
Evo prije uru završili
Sutra isto dolazi 500 kuna dobija
Lik ti može slomiti sve kosti u tijelu
Slomi mu neki ud
Nisam baš u kondiciji
Ostalo prepustiti meni
2014-04-11
čavaopismejker wrote:sto je to brokva?
2014-04-11
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Državnik Vučić sprovodi reforme, dok u Hrvatskoj buja ustaštvo!
» Nije moja tema. Ali je krajnje ozbiljna
» moja omiljena tema a nije crkva
» moja omiljena tema a nije ukralo ili obicna prehlada
» Krivokapić: Ovo je pobjeda crnogorskog naroda, Srbija nije moja matica
» Nije moja tema. Ali je krajnje ozbiljna
» moja omiljena tema a nije crkva
» moja omiljena tema a nije ukralo ili obicna prehlada
» Krivokapić: Ovo je pobjeda crnogorskog naroda, Srbija nije moja matica
Page 2 of 5