Ustaštvo u Hrvatskoj nije moja izmišljotina
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ustaštvo u Hrvatskoj nije moja izmišljotina
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Analiza-State-Departmenta-Amerinkanci-pobrajali-ustaske-ekscese-podsjetili-na-Jurica-Hasanbegovica-Sedlara
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Ustaštvo u Hrvatskoj nije moja izmišljotina
Evo. Sve crno na bijelo.
To nisu pisali Vulin,patrijarh Irinej,Pupovac, niti Vlada RSK u egzilu,već naši saveznici Amerikanci.
Čitajte i uživajte.
To nisu pisali Vulin,patrijarh Irinej,Pupovac, niti Vlada RSK u egzilu,već naši saveznici Amerikanci.
Čitajte i uživajte.
2014-04-22
amerikanci su srpski saveznici i nikada nisu voleli ustaše, da njih nije bilo ustaše bi nas za pet dana sve podavili u drini!
Ti si jebote ostao u Driničardak efendija wrote:amerikanci su srpski saveznici i nikada nisu voleli ustaše, da njih nije bilo ustaše bi nas za pet dana sve podavili u drini!
Ocito
ovo izvjesce ide sotobraco s ovim izvjescem
Rumunjska nas je standardom prestigla ove godine, a lani je bila među najbrže rastućim europskim gospodarstvima sa skokom bruto domaćeg proizvoda (BDP) od 4,8 posto. Ekonomisti očekuju da će nastaviti takvim rastom.
nojevski zivot kosta i porez na nekretnine bude tek da covjek udahne prije zarona
Rumunjska nas je standardom prestigla ove godine, a lani je bila među najbrže rastućim europskim gospodarstvima sa skokom bruto domaćeg proizvoda (BDP) od 4,8 posto. Ekonomisti očekuju da će nastaviti takvim rastom.
Hrvatska je još 2005. godine bila razvijenija od EU10, skupine 10 europskih zemalja u kojoj su Bugarska, Rumunjska, Poljska, Češka, Slovačka, Litva, Latvija, Mađarska, Estonija i Slovenija. Od tih je zemalja, s iznimkom Slovenije, bila razvijenija desetljećima, takva je i ušla u tranziciju.
Danas je priča drukčija. U odnosu na tu skupinu EU10, preklani je razvijenost Hrvatske bila niža za čak 17 posto, navode u Hrvatskoj gospodarskoj komori.
Postali smo najnerazvijeniji zahvaljujući krizi, izbjegavanju reformi, činjenici da smo u pretkrizno vrijeme gospodarski rast financirali galopiranjem zaduživanja, jednako kao i velike infrastrukturne projekte. Danas računi dolaze na naplatu, a mi ih podmirujemo novim, jeftinijim zaduživanjem.
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/502070/racuni-dolaze-na-naplatu-hrvatska-je-najzaostalija-zemlja-europske-unije
nojevski zivot kosta i porez na nekretnine bude tek da covjek udahne prije zarona
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:ovo izvjesce ide sotobraco s ovim izvjescem
Rumunjska nas je standardom prestigla ove godine, a lani je bila među najbrže rastućim europskim gospodarstvima sa skokom bruto domaćeg proizvoda (BDP) od 4,8 posto. Ekonomisti očekuju da će nastaviti takvim rastom.Hrvatska je još 2005. godine bila razvijenija od EU10, skupine 10 europskih zemalja u kojoj su Bugarska, Rumunjska, Poljska, Češka, Slovačka, Litva, Latvija, Mađarska, Estonija i Slovenija. Od tih je zemalja, s iznimkom Slovenije, bila razvijenija desetljećima, takva je i ušla u tranziciju.
Danas je priča drukčija. U odnosu na tu skupinu EU10, preklani je razvijenost Hrvatske bila niža za čak 17 posto, navode u Hrvatskoj gospodarskoj komori.
Postali smo najnerazvijeniji zahvaljujući krizi, izbjegavanju reformi, činjenici da smo u pretkrizno vrijeme gospodarski rast financirali galopiranjem zaduživanja, jednako kao i velike infrastrukturne projekte. Danas računi dolaze na naplatu, a mi ih podmirujemo novim, jeftinijim zaduživanjem.
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/502070/racuni-dolaze-na-naplatu-hrvatska-je-najzaostalija-zemlja-europske-unije
Da, ali kad bi Srbija bila u EU, ona bi bila još gora od nas. Ljudi to zaboravljaju.
crvenkasti-
2014-04-17
i sta kazu @jastrebe? ne da mi se otvarat link...ukratko plijz...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Kažu pno "lipih" stvari,ali opet premalo koliko bi trebalo reći.flumen wrote:i sta kazu @jastrebe? ne da mi se otvarat link...ukratko plijz...
Ne spominju npr.ustaškog vikara Košića. Niti paljenje srpskog auta na Rijeci.
2014-04-22
Aha...mi smo ustaše jer srbi i židovi ne žele na komemoraciju u Jasenovac.
Mi smo ustaše a 5000 partizana prosvjeduje jer netko misli da bi srpski popovi mogli nekog priklat.
Mi smo ustaše jer su ameri procijenili na osnovu 500-tinjak neidentificiranih leševa da je u Jasenovcu pobijeno 99000 srba i židova.
Mi smo ustaše a 5000 partizana prosvjeduje jer netko misli da bi srpski popovi mogli nekog priklat.
Mi smo ustaše jer su ameri procijenili na osnovu 500-tinjak neidentificiranih leševa da je u Jasenovcu pobijeno 99000 srba i židova.
sram ih može biti, kod njih auti i crnaca i belaca gore danonoćno pa nisu stigli da se osvrnu na taj megagalaktički incident u reci!jastreb wrote:Kažu pno "lipih" stvari,ali opet premalo koliko bi trebalo reći.flumen wrote:i sta kazu @jastrebe? ne da mi se otvarat link...ukratko plijz...
na kojoj rijeci?jastreb wrote:Kažu pno "lipih" stvari,ali opet premalo koliko bi trebalo reći.flumen wrote:i sta kazu @jastrebe? ne da mi se otvarat link...ukratko plijz...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Jebo te BDP i pare više.debotoijusto wrote:ovo izvjesce ide sotobraco s ovim izvjescem
Rumunjska nas je standardom prestigla ove godine, a lani je bila među najbrže rastućim europskim gospodarstvima sa skokom bruto domaćeg proizvoda (BDP) od 4,8 posto. Ekonomisti očekuju da će nastaviti takvim rastom.Hrvatska je još 2005. godine bila razvijenija od EU10, skupine 10 europskih zemalja u kojoj su Bugarska, Rumunjska, Poljska, Češka, Slovačka, Litva, Latvija, Mađarska, Estonija i Slovenija. Od tih je zemalja, s iznimkom Slovenije, bila razvijenija desetljećima, takva je i ušla u tranziciju.
Udri, Donalde!
Aha!!! Znao sam da ćeš se upecati na to.flumen wrote:na kojoj rijeci?jastreb wrote:Kažu pno "lipih" stvari,ali opet premalo koliko bi trebalo reći.flumen wrote:i sta kazu @jastrebe? ne da mi se otvarat link...ukratko plijz...
Hehehe,neki dan sam čitao neku staru knjigu (iz 50 i neke) gdje se ne kaže u Rijeci,nego na Rijeci. A kad sam bio mali sjećam se prijenosa utakmica kad bi spiker rekao "A na Rijeci se danas sastaju Rijeka i Sloboda" ili "Na Rijeci mreže miruju,Rijeka-Vardar 0:0.
Tako mi se to svidjelo i tako ću i ja pisati.
2014-04-22
jbga...i ja sam kad sam bio mali - na vrcini sjedio i posro sejastreb wrote:Aha!!! Znao sam da ćeš se upecati na to.flumen wrote:na kojoj rijeci?jastreb wrote:Kažu pno "lipih" stvari,ali opet premalo koliko bi trebalo reći.flumen wrote:i sta kazu @jastrebe? ne da mi se otvarat link...ukratko plijz...
Hehehe,neki dan sam čitao neku staru knjigu (iz 50 i neke) gdje se ne kaže u Rijeci,nego na Rijeci. A kad sam bio mali sjećam se prijenosa utakmica kad bi spiker rekao "A na Rijeci se danas sastaju Rijeka i Sloboda" ili "Na Rijeci mreže miruju,Rijeka-Vardar 0:0.
Tako mi se to svidjelo i tako ću i ja pisati.
flumen-
2015-08-21
Na Rijeci,ili u Opatiji?flumen wrote:
jbga...i ja sam kad sam bio mali - na vrcini sjedio i posro se
2014-04-22
zanimljivo da domaci ne kazu na Rijeci - ali kazu "na Susaku"...jastreb wrote:Na Rijeci,ili u Opatiji?flumen wrote:
jbga...i ja sam kad sam bio mali - na vrcini sjedio i posro se
ili "na Krimeji", na "Skurinjama" - a suprotno tome "va Matujih"...
Ocito kad se radi o gradu se kaze "u", a kad se radi o naseljima u gradu "na"...
Doduse, uvijek je bilo i velikih poznavatelja hrvatskog /srpskog jezika koji bi rekli "na Rijeci"...medjutim, to nama u Rijeci zvuci strano...tako da @jastrebe - kako god okrenes - uvijek si furest.
flumen-
2015-08-21
jastreb wrote:http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Analiza-State-Departmenta-Amerinkanci-pobrajali-ustaske-ekscese-podsjetili-na-Jurica-Hasanbegovica-Sedlara
U izvješću se navodi da je više nevladinih organizacija, među njima i Centar Simon Wiesenthal...
Pametnome dosta.
Guest- Guest
zato ja i ne kuckam na link kojeg posta @jastreb - jer mora da je neka propagandaslidingdoorsoperator wrote:jastreb wrote:http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Analiza-State-Departmenta-Amerinkanci-pobrajali-ustaske-ekscese-podsjetili-na-Jurica-Hasanbegovica-Sedlara
U izvješću se navodi da je više nevladinih organizacija, među njima i Centar Simon Wiesenthal...
Pametnome dosta.
flumen-
2015-08-21
SAD upozorava na veličanje ustaštva i antisrpska osećanja u HR
U novom izveštaju o verskim slobodama SAD su upozorile na veličanje Nezavisne države Hrvatske (NDH), umanjivanje ustaških zločina i protivsrpska osećanja u Hrvatskoj u 2016. godini.
ZAGREB - U novom izveštaju o verskim slobodama SAD su upozorile na veličanje Nezavisne države Hrvatske (NDH), umanjivanje ustaških zločina i protivsrpska osećanja u Hrvatskoj u 2016. godini.
U redovnom godišnjem izveštaju o verskim slobodama u svetu za 2016., uključujući i Hrvatsku, Stejt department pominje bivšeg ministra kulture Zlatka Hasanbegovića i reditelja Jakova Sedlara kao osobe čiji su stavovi o ustaškom režimu izazivali posebne kritike jevrejskih i srpskih verskih zajednica i nevladinih organizacija, prenosi Hina.
to sta oni osecaju prema srbima, zabole nas stojko !
da je neko a la pizzon na celu srbiji,
te pisanije bile bi kitnjastije i obuhvatnije !
U novom izveštaju o verskim slobodama SAD su upozorile na veličanje Nezavisne države Hrvatske (NDH), umanjivanje ustaških zločina i protivsrpska osećanja u Hrvatskoj u 2016. godini.
ZAGREB - U novom izveštaju o verskim slobodama SAD su upozorile na veličanje Nezavisne države Hrvatske (NDH), umanjivanje ustaških zločina i protivsrpska osećanja u Hrvatskoj u 2016. godini.
U redovnom godišnjem izveštaju o verskim slobodama u svetu za 2016., uključujući i Hrvatsku, Stejt department pominje bivšeg ministra kulture Zlatka Hasanbegovića i reditelja Jakova Sedlara kao osobe čiji su stavovi o ustaškom režimu izazivali posebne kritike jevrejskih i srpskih verskih zajednica i nevladinih organizacija, prenosi Hina.
to sta oni osecaju prema srbima, zabole nas stojko !
da je neko a la pizzon na celu srbiji,
te pisanije bile bi kitnjastije i obuhvatnije !
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Državnik Vučić sprovodi reforme, dok u Hrvatskoj buja ustaštvo!
» Nije moja tema. Ali je krajnje ozbiljna
» moja omiljena tema a nije crkva
» moja omiljena tema a nije ukralo ili obicna prehlada
» Krivokapić: Ovo je pobjeda crnogorskog naroda, Srbija nije moja matica
» Nije moja tema. Ali je krajnje ozbiljna
» moja omiljena tema a nije crkva
» moja omiljena tema a nije ukralo ili obicna prehlada
» Krivokapić: Ovo je pobjeda crnogorskog naroda, Srbija nije moja matica
Page 1 of 5