Kolinda: U Hrvatsku će u iduća dva dana doći još 40.000 ljudi
Page 5 of 15
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Re: Kolinda: U Hrvatsku će u iduća dva dana doći još 40.000 ljudi
Kila mozga je dvije marke kod onih koji kao da žive na Marsu, a ne u Hrvatskoj, pa infantilano fantaziraju kako državnu granicu treba zatvoriti.. kao da će to išta riješiti.ostrakon wrote:ne znam baš, koliko vidim mnogi su oduševljeni propalim planom i slave ga kao uspjeh
kila mozga dve marke
neva- Posts : 4367
2014-04-12
dobro, što je po tebi rješenje, prosljeđivati ih u Mađarsku dok Mađarska ne zatvori granicu?r_nevjesta wrote:Kila mozga je dvije marke kod onih koji kao da žive na Marsu, a ne u Hrvatskoj, pa infantilano fantaziraju kako državnu granicu treba zatvoriti.. kao da će to išta riješiti.ostrakon wrote:ne znam baš, koliko vidim mnogi su oduševljeni propalim planom i slave ga kao uspjeh
kila mozga dve marke
ja bar znam kako zaposliti 300.000 nezaposlenih
Guest- Guest
ostrakon wrote:dobro, što je po tebi rješenje, prosljeđivati ih u Mađarsku dok Mađarska ne zatvori granicu?r_nevjesta wrote:Kila mozga je dvije marke kod onih koji kao da žive na Marsu, a ne u Hrvatskoj, pa infantilano fantaziraju kako državnu granicu treba zatvoriti.. kao da će to išta riješiti.ostrakon wrote:ne znam baš, koliko vidim mnogi su oduševljeni propalim planom i slave ga kao uspjeh
kila mozga dve marke
ljudi se ne mjenjaju, praznoglavi ostaju praznoglavi
Guest- Guest
U ovim uvjetima, nema plana koji može uspjeti, jer ako deseci tisuća ljudi odluče prijeći granicu, oni će to i učiniti (kao što i jesu puno puta u proteklih nekoliko tjedana), bilo kako i bilo gdje. Milanovićeva odluka da se izbjeglice propusti bila je najracionalnija za RH, i svakako je uzvitalala dosta prašine, nije ga Merkelica gotovo momentalno nazvala da ga pita je li dobro spavao, niti je Juncker požurio s pokušajem potkupljivanja, zato što su puno pametniji i imaju plan i rješenje.ostrakon wrote:Ušlo ih je 18+, izašlo 5. Ne znam koliko tebi ide matematika, ali...
ali ok shvaćam, maestralni plan B je uspio, Milanović zabio kajlu Orbanu i Merkel, balkanac nadmudrio Njemce...
2014-04-12
Malo strpljenja. No ne očekuj da bu svi izašli jer i mi imamo obavezu zadržati dio.ostrakon wrote:Ušlo ih je 18+, izašlo 5. Ne znam koliko tebi ide matematika, ali...zanstr wrote:NA AUSTRIJSKI granični prelaz Heiligenkreuz u Gradišću tijekom noći stigle su prve izbjeglice koje su hrvatske vlasti prebacile u Mađarsku. Ukupno je do 7 ujutro oko 5 tisuća izbjeglica napustilo Hrvatsku.ostrakon wrote:09.00 sati - HTV javlja kako na graničnom prijelazu Batina sa srpske strane čeka 2000 migranata.
samo na jednom prijelazu ih je 2000
http://www.index.hr/vijesti/clanak/prve-izbjeglice-iz-hrvatske-stigle-u-austriju-milanovic-stigao-u-beli-manastir/842823.aspx
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
Pa gdje se taj lumen skrivao do sada, tvoja genijalnost nas je odavno mogla izvući iz krize :Dostrakon wrote:dobro, što je po tebi rješenje, prosljeđivati ih u Mađarsku dok Mađarska ne zatvori granicu?
Rješenje je natjerati bezobrazne i komotne zemlje EU da zajednički, ozbiljno potraže i pronađu održivo rješenje, i da Slovenci i Orban nisu papci kao što jesu, taj plan bi se vjerojatno već počeo ostvarivati.
2014-04-12
Hvala na komplimentu :Dostrakon wrote:ljudi se ne mjenjaju, praznoglavi ostaju praznoglavi
2014-04-12
r_nevjesta wrote:U ovim uvjetima, nema plana koji može uspjeti, jer ako deseci tisuća ljudi odluče prijeći granicu, oni će to i učiniti (kao što i jesu puno puta u proteklih nekoliko tjedana), bilo kako i bilo gdje. Milanovićeva odluka da se izbjeglice propusti bila je najracionalnija za RH, i svakako je uzvitalala dosta prašine, nije ga Merkelica gotovo momentalno nazvala da ga pita je li dobro spavao, niti je Juncker požurio s pokušajem potkupljivanja, zato što su puno pametniji i imaju plan i rješenje.ostrakon wrote:Ušlo ih je 18+, izašlo 5. Ne znam koliko tebi ide matematika, ali...
ali ok shvaćam, maestralni plan B je uspio, Milanović zabio kajlu Orbanu i Merkel, balkanac nadmudrio Njemce...
nisu se migranti tek tako odjednom tu pojavili, već mjesecima se zna da Mađarska zatvara granicu i da će svi u Hrvatsku
premijerova mjera nije racionalna nego očajnička, i po njegovoj izjavi ne sprovodi ju u suradnji sa susjednim državama
nekima jedino hvaljenje pameću dobro ide, upotrijebiti je baš ne znaju, tj. ni nemaju što za upotrijebiti
predvidjeti ishod nije teško, ili možda jest ako nemaš čime
Guest- Guest
r_nevjesta wrote:Pa gdje se taj lumen skrivao do sada, tvoja genijalnost nas je odavno mogla izvući iz krize :Dostrakon wrote:dobro, što je po tebi rješenje, prosljeđivati ih u Mađarsku dok Mađarska ne zatvori granicu?
Rješenje je natjerati bezobrazne i komotne zemlje EU da zajednički, ozbiljno potraže i pronađu održivo rješenje, i da Slovenci i Orban nisu papci kao što jesu, taj plan bi se vjerojatno već počeo ostvarivati.
Ja sam pametan pa radim za sebe, ne za stoku.
Guest- Guest
Potpisr_nevjesta wrote:Pa gdje se taj lumen skrivao do sada, tvoja genijalnost nas je odavno mogla izvući iz krize :Dostrakon wrote:dobro, što je po tebi rješenje, prosljeđivati ih u Mađarsku dok Mađarska ne zatvori granicu?
Guest- Guest
nevjesta wrote:
Rješenje je natjerati bezobrazne i komotne zemlje EU da zajednički, ozbiljno potraže i pronađu rješenje
Jasna stvar. Ovaj kmetski mentalitet bi uvijek odrađivao posao za Nijemce ili kupio otpad američke politike. jednom kmet uvijek kmet.
Neka se pitanje pozabave oni koji su najodgovorniji za njega.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Za one praznoglave koji misle da je Zoki car, taktički majstor itd...
'Nije bilo dogovora s Mađarskom. Natjerali smo ih da prime izbjeglice tako što smo poslali ljude gore, to ćemo raditi i dalje'
http://www.vecernji.hr/hrvatska/izbjeglice-vlakom-s-11-vagona-iz-tovarnika-prevezeni-u-botovo-1025686
budući da nema dogovora ostale zemlje ovo mogu protumačiti kao agresiju i zatvoriti svoje granice. Zatvaranje granica znači otežen odlazak emigranata i ostanak velikoh broja njih ovjde.
'Nije bilo dogovora s Mađarskom. Natjerali smo ih da prime izbjeglice tako što smo poslali ljude gore, to ćemo raditi i dalje'
http://www.vecernji.hr/hrvatska/izbjeglice-vlakom-s-11-vagona-iz-tovarnika-prevezeni-u-botovo-1025686
budući da nema dogovora ostale zemlje ovo mogu protumačiti kao agresiju i zatvoriti svoje granice. Zatvaranje granica znači otežen odlazak emigranata i ostanak velikoh broja njih ovjde.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Znači Orban nije car nego je papak.:Depikur37 wrote:nevjesta wrote:
Rješenje je natjerati bezobrazne i komotne zemlje EU da zajednički, ozbiljno potraže i pronađu rješenje
Jasna stvar. Ovaj kmetski mentalitet bi uvijek odrađivao posao za Nijemce ili kupio otpad američke politike. jednom kmet uvijek kmet.
2015-07-23
I jos jedan potpis! :)epikur37 wrote:nevjesta wrote:
Guest- Guest
Tako je, ako zemlju natrpate imigrantima onda će te pokazati Amerikancima koji su to idijoti.epikur37 wrote:Jasna stvar. Ovaj kmetski mentalitet bi uvijek odrađivao posao za Nijemce ili kupio otpad američke politike. jednom kmet uvijek kmetnevjesta wrote:
I treba natjerati druge zemlje EU da brinu o našoj granici, pa nismo mi glupi.
Guest- Guest
Orban je Američki igrač, a epikur navija za Ruse.gargamel0101 wrote:Znači Orban nije car nego je papak.:Depikur37 wrote:Jasna stvar. Ovaj kmetski mentalitet bi uvijek odrađivao posao za Nijemce ili kupio otpad američke politike. jednom kmet uvijek kmet.nevjesta wrote:
Guest- Guest
Pa to ti je malo, "Orban je car", pa zatim "Orban je papak", sve samo da se Amerima zapapri. :Dostrakon wrote:Tako je, ako zemlju natrpate imigrantima onda će te pokazati Amerikancima koji su to idijoti.epikur37 wrote:Jasna stvar. Ovaj kmetski mentalitet bi uvijek odrađivao posao za Nijemce ili kupio otpad američke politike. jednom kmet uvijek kmetnevjesta wrote:
I treba natjerati druge zemlje EU da brinu o našoj granici, pa nismo mi glupi.
2015-07-23
Ja sam tek sad to otkrio. Ah ti iluminati. :Dostrakon wrote:Orban je Američki igrač, a epikur navija za Ruse.gargamel0101 wrote:Znači Orban nije car nego je papak.:Depikur37 wrote:Jasna stvar. Ovaj kmetski mentalitet bi uvijek odrađivao posao za Nijemce ili kupio otpad američke politike. jednom kmet uvijek kmet.nevjesta wrote:
2015-07-23
Puno toga je "trebalo".prckov wrote:nije sada ista ali jeste bilo prije dva mjeseca i unazad kad se trebalo reagirat na slican nacin. Sad je rjesenje za EU jer ja pricam samo o EU a ne o hrvatskoj, da zatvori granice u grckoj i italiji a brodove i camce vracaju nazad. Ti ako mislis da ces propustanjem izvuci Hrvatski na "zelenu granu" si tezi hlebinaczanstr wrote:Ne nije ista problematika jer Australija ima više opcija o tome što činiti sa izbjeglicama. Mi nemamo. Nama su tu pred vratima (sad su u biti vec tu) i nema tog mora koje bi ih zaustavilo ili bar usporilo. Jedina relana opcija je omogućiti im prolaz (što bezbolniji za nas i z anjih) i zadržati dogovoreni broj kod nas.prckov wrote:bas ti hvala na karti, a evo sad i objasnjenja.....kakve veze imaju sirijci sa problematikom ilegalnog upadanja u zemlju takode bez dokumenata i takode idu brodicima koji tonu i takode australska obalna straza ide ih spasavat sto se spasiti moze i takode javno mijenje se zgrazava nad smrcu jadnika i ocajnika i takode ima i sirijaca i afganistanaca i egipcana i tajlandana i malezijaca i indijaca i tajlandana i srilankanaca itd itd. Zacudo vecina ih je bas sa bliskog istoka. Ponavljam problematika je ista i australija je tek nedavno nasla politicki konsenzus i rjesenje za taj problem a nailazili su na raznorazne otpore dusebriznika, medija i raznoraznih mozgova lijeve provinijencije. Problematika je ista i iskustva se mogu primjeniti ili bar poslusati ako ste vi eto najpametniji na svijetu i sve znate
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
Naravno pa već se godinu i više priča o izbjegličkoj krizi, da se uzela mapa i otvorile novine znalo bi se da će ići preko RH-a, ovo je ad hoc akcija koja može uspijeti jednom ili dva ili tri puta ali dugoročno ovo je zora očajnika, pumpanje maloumnih Hrvata dezinformacijama i porušeni odnosi sa svim susjedima, a uzbljeglice će naviratiostrakon wrote:r_nevjesta wrote:U ovim uvjetima, nema plana koji može uspjeti, jer ako deseci tisuća ljudi odluče prijeći granicu, oni će to i učiniti (kao što i jesu puno puta u proteklih nekoliko tjedana), bilo kako i bilo gdje. Milanovićeva odluka da se izbjeglice propusti bila je najracionalnija za RH, i svakako je uzvitalala dosta prašine, nije ga Merkelica gotovo momentalno nazvala da ga pita je li dobro spavao, niti je Juncker požurio s pokušajem potkupljivanja, zato što su puno pametniji i imaju plan i rješenje.ostrakon wrote:Ušlo ih je 18+, izašlo 5. Ne znam koliko tebi ide matematika, ali...
nisu se migranti tek tako odjednom tu pojavili, već mjesecima se zna da Mađarska zatvara granicu i da će svi u Hrvatsku
premijerova mjera nije racionalna nego očajnička, i po njegovoj izjavi ne sprovodi ju u suradnji sa susjednim državama
nekima jedino hvaljenje pameću dobro ide, upotrijebiti je baš ne znaju, tj. ni nemaju što za upotrijebiti
predvidjeti ishod nije teško, ili možda jest ako nemaš čime
Kermit-
2014-04-17
Orban je car svakako, nema dileme. Hrvatskoj bi bilo pametno zatvoriti granicu al to se ne radi zatvaranjem graničnih prijelaza nego zidom, žicom. Onda ostaje ona s BiH aj to zatvori.
No ono što prođe, treba trpati u Europu i tako destabilizirati poredak, da :)
No ono što prođe, treba trpati u Europu i tako destabilizirati poredak, da :)
Last edited by epikur37 on Sat 19 Sep - 10:19; edited 1 time in total
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Similar topics
» Suljo:'Tri iduca dana su kljucna..uh..najgora u zadnjih 10 godina'
» Douglas Murray: 'Agresivne ljevičarske gomile doći će i u Hrvatsku. Budite spremni'
» Arapin prijetio u glavnoj pošti u Zagrebu:'Doći će moji ljudi i zapalit će i tebe i ovu poštu'
» Kolinda pomilovala osuđenika pet dana nakon poraza na izborima
» Portal Domovinskirat.hr u godinu dana pogledalo oko 600 000 ljudi
» Douglas Murray: 'Agresivne ljevičarske gomile doći će i u Hrvatsku. Budite spremni'
» Arapin prijetio u glavnoj pošti u Zagrebu:'Doći će moji ljudi i zapalit će i tebe i ovu poštu'
» Kolinda pomilovala osuđenika pet dana nakon poraza na izborima
» Portal Domovinskirat.hr u godinu dana pogledalo oko 600 000 ljudi
Page 5 of 15