Kolinda: U Hrvatsku će u iduća dva dana doći još 40.000 ljudi
Page 10 of 15
Page 10 of 15 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
Re: Kolinda: U Hrvatsku će u iduća dva dana doći još 40.000 ljudi
ne kuca meni, kucaju eno sloveniji, ja sam ih vidjela u prolazu...dzango wrote:Šta se ti buniš? Vidi koliko ti markantnih frajera kuca na vrata.kaja_333 wrote:pa to da. ali zaginuti će netko od njih po kuruzi od mina pa će promjeniti rutu..RayMabus wrote:30 DO 40% GRANICE SA SRBIJOM TREBA OGRADIT ŽICOM ....TO SU ONI PRELAZI PREKO KUKURUZA DA OVI IZ BANGLADEŠA NEMOGUILEGALNO PREĆ .....SIRIJCI I TI MOGU PREC NA ZA TO PREDVIĐENIM ULAZIMA.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ovakvi poput tebe ne vide ni požar ni dim tamo gdje je istvarni zvor požara, nego samo švrljaju nešto nesuvislo i beskorisno, misleći da rješavaju problem koji se na taj način apsolutno ne može riješiti.ostrakon wrote:nema veze što oni prelaze, mogli su se izgraditi sabirni centri dok je mađarska gradila ograde
ilegalne imigrante potom držiš u sabirnim centrima, ne dopuštaš im da stvaraju kaos
takvi poput tebe vide požar tek kad zadimi i kad se nebo zacrni
nema razmišljanja unaprijed, nema planiranja, nema mjera prevencije
nego sve u zadnji čas, genijalna polurješenja izvučena iz guzice
Sabirni centri, kažeš? Za desetke tisuća ljudi koji stalno pristižu, kako izbjeglice ne bi stvarali kaos? Pa koliko moraš biti kratkovidan da ovo postaviš kao rješenje? Desecima tisuća izbjeglica osigurat ćemo krov nad glavom, grijanje u nadolazeću jesen i zimu, hranu, vodu, higijenske potrepštine, medicinsku skrb i sve.
I to na neodređeno dugo razdoblje i s brojem koji se stalno povećava, nije to nama problem, s obzirom da smo ful bogati, EU će nam slati lovu, imamo to odakle namirti. Ne, bistar si nevjerojatno, sad znam, pa da, to je ful ingeniozno rješenje
neva- Posts : 4367
2014-04-12
DIVIDE AND CONQUER
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Cim si ih pustio u drzavu to je kasno...to je trebalo getlinzima na automatiku srtediti u prvom valu,koji su krenuli za RH i ostali bi itekako odmah promijenili rutu,makar trebali ici preko Moldavijedanni1 wrote:Nego tko? Da ne šupak poput tebe za kojeg se cijeli život netko drugi bori i brine.zanstr wrote:Ti ćeš nekog odstrelit? Daj nebudi smiješan sa tako djetinjastim izjavama.danni1 wrote:pa jes nemoš sve spriječit,netko će i preči al lakše je riješit nekoliko stotina nego nekoliko tisuća nelegalnih prelaza.kolerik wrote:...i tako punih 1.600 km granice sa BiH, bez geografske barijere, osim Save, i preko nemoguceg terena koji je opasan i nepregledan i za GSS.
Neke odstreliš na terenu,neke uhapsiš i šutneš nazad preko save....bitno je zaustaviti stihiju te bagre koja će nas ovakvim pristupom problemu pregazit vrlo brzo.
Zbog nesposobnjakovića kao ti i imamo takvu situaciju diljem europe. Dok vi filozofirate oni gaze.
Guest- Guest
Eto baš se ti cjeli život brineš za mene i moju obitelj.danni1 wrote:Nego tko? Da ne šupak poput tebe za kojeg se cijeli život netko drugi bori i brine.zanstr wrote:Ti ćeš nekog odstrelit? Daj nebudi smiješan sa tako djetinjastim izjavama.danni1 wrote:pa jes nemoš sve spriječit,netko će i preči al lakše je riješit nekoliko stotina nego nekoliko tisuća nelegalnih prelaza.kolerik wrote:...i tako punih 1.600 km granice sa BiH, bez geografske barijere, osim Save, i preko nemoguceg terena koji je opasan i nepregledan i za GSS.
Neke odstreliš na terenu,neke uhapsiš i šutneš nazad preko save....bitno je zaustaviti stihiju te bagre koja će nas ovakvim pristupom problemu pregazit vrlo brzo.
Zbog nesposobnjakovića kao ti i imamo takvu situaciju diljem europe. Dok vi filozofirate oni gaze.
Reci da li bi pucao i na žene i djecu? Kako bi određivao na koga pucati i kaj bi napravio kada zbog tvoje ideje najebu drugi Hrvati?
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
Noramlno, šalji dalje. Ja sam vam odmah toplo preporučio. Nego, jesu li čemu?kaja_333 wrote:ne kuca meni, kucaju eno sloveniji, ja sam ih vidjela u prolazu...dzango wrote:Šta se ti buniš? Vidi koliko ti markantnih frajera kuca na vrata.kaja_333 wrote:pa to da. ali zaginuti će netko od njih po kuruzi od mina pa će promjeniti rutu..RayMabus wrote:30 DO 40% GRANICE SA SRBIJOM TREBA OGRADIT ŽICOM ....TO SU ONI PRELAZI PREKO KUKURUZA DA OVI IZ BANGLADEŠA NEMOGUILEGALNO PREĆ .....SIRIJCI I TI MOGU PREC NA ZA TO PREDVIĐENIM ULAZIMA.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Tako je, ti si ih sigurno već masu pobio i spriječio, tamo u toj zapadnoeuropskoj zemlji u koju si izbjegaodanni1 wrote:Nego tko? Da ne šupak poput tebe za kojeg se cijeli život netko drugi bori i brine.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Sve jedno kuda idu. Važan je cilj. Neka prođu i idu svojim putem.bogomdani wrote:Cim si ih pustio u drzavu to je kasno...to je trebalo getlinzima na automatiku srtediti u prvom valu,koji su krenuli za RH i ostali bi itekako odmah promijenili rutu,makar trebali ici preko Moldavijedanni1 wrote:Nego tko? Da ne šupak poput tebe za kojeg se cijeli život netko drugi bori i brine.zanstr wrote:Ti ćeš nekog odstrelit? Daj nebudi smiješan sa tako djetinjastim izjavama.danni1 wrote:pa jes nemoš sve spriječit,netko će i preči al lakše je riješit nekoliko stotina nego nekoliko tisuća nelegalnih prelaza.kolerik wrote:...i tako punih 1.600 km granice sa BiH, bez geografske barijere, osim Save, i preko nemoguceg terena koji je opasan i nepregledan i za GSS.
2014-04-19
pametno, znam da jesi. a nemam pojma, velim ti da ih kratko vidim jer idu do slovenije, malo su umorni čini mi se..dzango wrote:Noramlno, šalji dalje. Ja sam vam odmah toplo preporučio. Nego, jesu li čemu?kaja_333 wrote:ne kuca meni, kucaju eno sloveniji, ja sam ih vidjela u prolazu...dzango wrote:Šta se ti buniš? Vidi koliko ti markantnih frajera kuca na vrata.kaja_333 wrote:pa to da. ali zaginuti će netko od njih po kuruzi od mina pa će promjeniti rutu..RayMabus wrote:30 DO 40% GRANICE SA SRBIJOM TREBA OGRADIT ŽICOM ....TO SU ONI PRELAZI PREKO KUKURUZA DA OVI IZ BANGLADEŠA NEMOGUILEGALNO PREĆ .....SIRIJCI I TI MOGU PREC NA ZA TO PREDVIĐENIM ULAZIMA.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
zanstr wrote:Eto baš se ti cjeli život brineš za mene i moju obitelj.danni1 wrote:Nego tko? Da ne šupak poput tebe za kojeg se cijeli život netko drugi bori i brine.zanstr wrote:Ti ćeš nekog odstrelit? Daj nebudi smiješan sa tako djetinjastim izjavama.danni1 wrote:pa jes nemoš sve spriječit,netko će i preči al lakše je riješit nekoliko stotina nego nekoliko tisuća nelegalnih prelaza.kolerik wrote:...i tako punih 1.600 km granice sa BiH, bez geografske barijere, osim Save, i preko nemoguceg terena koji je opasan i nepregledan i za GSS.
Reci da li bi pucao i na žene i djecu? Kako bi određivao na koga pucati i kaj bi napravio kada zbog tvoje ideje najebu drugi Hrvati?
i svima savjest cista..
Guest- Guest
Pa naravno. S par metkova riješiš problem. Ko ih jebe nek idu preko Rumunjske,mamu im jebem razmaženu. I onako su puni para,1000€ po glavi za prelaz preko RH il odjeb,ak pokuša nasilu...metak i šlus.bogomdani wrote:Cim si ih pustio u drzavu to je kasno...to je trebalo getlinzima na automatiku srtediti u prvom valu,koji su krenuli za RH i ostali bi itekako odmah promijenili rutu,makar trebali ici preko Moldavijedanni1 wrote:Nego tko? Da ne šupak poput tebe za kojeg se cijeli život netko drugi bori i brine.zanstr wrote:Ti ćeš nekog odstrelit? Daj nebudi smiješan sa tako djetinjastim izjavama.danni1 wrote:pa jes nemoš sve spriječit,netko će i preči al lakše je riješit nekoliko stotina nego nekoliko tisuća nelegalnih prelaza.kolerik wrote:...i tako punih 1.600 km granice sa BiH, bez geografske barijere, osim Save, i preko nemoguceg terena koji je opasan i nepregledan i za GSS.
dobro..vama je u nacelu potrebno 6-7 godina da vam neke stvari od guzice doputuju do glave..ali hajde..dzango wrote:Sve jedno kuda idu. Važan je cilj. Neka prođu i idu svojim putem.bogomdani wrote:Cim si ih pustio u drzavu to je kasno...to je trebalo getlinzima na automatiku srtediti u prvom valu,koji su krenuli za RH i ostali bi itekako odmah promijenili rutu,makar trebali ici preko Moldavijedanni1 wrote:Nego tko? Da ne šupak poput tebe za kojeg se cijeli život netko drugi bori i brine.zanstr wrote:Ti ćeš nekog odstrelit? Daj nebudi smiješan sa tako djetinjastim izjavama.danni1 wrote:pa jes nemoš sve spriječit,netko će i preči al lakše je riješit nekoliko stotina nego nekoliko tisuća nelegalnih prelaza.kolerik wrote:...i tako punih 1.600 km granice sa BiH, bez geografske barijere, osim Save, i preko nemoguceg terena koji je opasan i nepregledan i za GSS.
Guest- Guest
Za 6-7 godina ko živ, ko mrtav. I ti ga sereš.bogomdani wrote:dobro..vama je u nacelu potrebno 6-7 godina da vam neke stvari od guzice doputuju do glave..ali hajde..dzango wrote:Sve jedno kuda idu. Važan je cilj. Neka prođu i idu svojim putem.bogomdani wrote:Cim si ih pustio u drzavu to je kasno...to je trebalo getlinzima na automatiku srtediti u prvom valu,koji su krenuli za RH i ostali bi itekako odmah promijenili rutu,makar trebali ici preko Moldavijedanni1 wrote:Nego tko? Da ne šupak poput tebe za kojeg se cijeli život netko drugi bori i brine.zanstr wrote:Ti ćeš nekog odstrelit? Daj nebudi smiješan sa tako djetinjastim izjavama.danni1 wrote:pa jes nemoš sve spriječit,netko će i preči al lakše je riješit nekoliko stotina nego nekoliko tisuća nelegalnih prelaza.kolerik wrote:...i tako punih 1.600 km granice sa BiH, bez geografske barijere, osim Save, i preko nemoguceg terena koji je opasan i nepregledan i za GSS.
2014-04-19
Pa budi prvi kad se toliko junačiš.danni1 wrote:Pa naravno. S par metkova riješiš problem. Ko ih jebe nek idu preko Rumunjske,mamu im jebem razmaženu. I onako su puni para,1000€ po glavi za prelaz preko RH il odjeb,ak pokuša nasilu...metak i šlus.bogomdani wrote:Cim si ih pustio u drzavu to je kasno...to je trebalo getlinzima na automatiku srtediti u prvom valu,koji su krenuli za RH i ostali bi itekako odmah promijenili rutu,makar trebali ici preko Moldavijedanni1 wrote:Nego tko? Da ne šupak poput tebe za kojeg se cijeli život netko drugi bori i brine.zanstr wrote:Ti ćeš nekog odstrelit? Daj nebudi smiješan sa tako djetinjastim izjavama.danni1 wrote:pa jes nemoš sve spriječit,netko će i preči al lakše je riješit nekoliko stotina nego nekoliko tisuća nelegalnih prelaza.kolerik wrote:...i tako punih 1.600 km granice sa BiH, bez geografske barijere, osim Save, i preko nemoguceg terena koji je opasan i nepregledan i za GSS.
Trinity-
2014-04-17
ooo itakako ce ti meni biti ziv,i onda se cesati iza usiju i sam sebi triske lupat...dzango wrote:Za 6-7 godina ko živ, ko mrtav. I ti ga sereš.bogomdani wrote:dobro..vama je u nacelu potrebno 6-7 godina da vam neke stvari od guzice doputuju do glave..ali hajde..dzango wrote:Sve jedno kuda idu. Važan je cilj. Neka prođu i idu svojim putem.bogomdani wrote:Cim si ih pustio u drzavu to je kasno...to je trebalo getlinzima na automatiku srtediti u prvom valu,koji su krenuli za RH i ostali bi itekako odmah promijenili rutu,makar trebali ici preko Moldavijedanni1 wrote:Nego tko? Da ne šupak poput tebe za kojeg se cijeli život netko drugi bori i brine.zanstr wrote:Ti ćeš nekog odstrelit? Daj nebudi smiješan sa tako djetinjastim izjavama.danni1 wrote:pa jes nemoš sve spriječit,netko će i preči al lakše je riješit nekoliko stotina nego nekoliko tisuća nelegalnih prelaza.kolerik wrote:...i tako punih 1.600 km granice sa BiH, bez geografske barijere, osim Save, i preko nemoguceg terena koji je opasan i nepregledan i za GSS.
Guest- Guest
r_nevjesta wrote:Ovakvi poput tebe ne vide ni požar ni dim tamo gdje je istvarni zvor požara, nego samo švrljaju nešto nesuvislo i beskorisno, misleći da rješavaju problem koji se na taj način apsolutno ne može riješiti.ostrakon wrote:nema veze što oni prelaze, mogli su se izgraditi sabirni centri dok je mađarska gradila ograde
ilegalne imigrante potom držiš u sabirnim centrima, ne dopuštaš im da stvaraju kaos
takvi poput tebe vide požar tek kad zadimi i kad se nebo zacrni
nema razmišljanja unaprijed, nema planiranja, nema mjera prevencije
nego sve u zadnji čas, genijalna polurješenja izvučena iz guzice
Sabirni centri, kažeš? Za desetke tisuća ljudi koji stalno pristižu, kako izbjeglice ne bi stvarali kaos? Pa koliko moraš biti kratkovidan da ovo postaviš kao rješenje? Desecima tisuća izbjeglica osigurat ćemo krov nad glavom, grijanje u nadolazeću jesen i zimu, hranu, vodu, higijenske potrepštine, medicinsku skrb i sve.
I to na neodređeno dugo razdoblje i s brojem koji se stalno povećava, nije to nama problem, s obzirom da smo ful bogati, EU će nam slati lovu, imamo to odakle namirti. Ne, bistar si nevjerojatno, sad znam, pa da, to je ful ingeniozno rješenje
Nisu svi iz Sirije. Ekonomske migrante se uredno treba vratiti natrag preko granice kako zakon nalaže.
Puštati migrante preko granice bez nadzora i bez njihove provjere, bez identifikacije je kršenje svih zakona i propisa koji postoje o sigurnosti granice.
Toliko o tvojoj dosljednosti kad je u pitanju postupanje po zakonu.
Zar su odjednom zakoni RH suspendirani?
Guest- Guest
kad je vrijeme za ubijanje ne dvoumim puno i da jesam koliko sam mogao i kad je bilo vrijeme i da opet bi ako treba.r_nevjesta wrote:Tako je, ti si ih sigurno već masu pobio i spriječio, tamo u toj zapadnoeuropskoj zemlji u koju si izbjegaodanni1 wrote:Nego tko? Da ne šupak poput tebe za kojeg se cijeli život netko drugi bori i brine.
Ne nisam nikud izbjegao nego sam u hrvatskoj i mrzim sve koji su pobjegli iz hrvatske iz bilo kojeg razloga. Sve te emigrantske šupke mrzim.
Previše igricabogomdani wrote:zanstr wrote:Eto baš se ti cjeli život brineš za mene i moju obitelj.danni1 wrote:Nego tko? Da ne šupak poput tebe za kojeg se cijeli život netko drugi bori i brine.zanstr wrote:Ti ćeš nekog odstrelit? Daj nebudi smiješan sa tako djetinjastim izjavama.danni1 wrote:pa jes nemoš sve spriječit,netko će i preči al lakše je riješit nekoliko stotina nego nekoliko tisuća nelegalnih prelaza.kolerik wrote:...i tako punih 1.600 km granice sa BiH, bez geografske barijere, osim Save, i preko nemoguceg terena koji je opasan i nepregledan i za GSS.
i svima savjest cista..
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
...no dobro...hvala Bogu nisam Hrvat pa me ne mrzis,ali....danni1 wrote:kad je vrijeme za ubijanje ne dvoumim puno i da jesam koliko sam mogao i kad je bilo vrijeme i da opet bi ako treba.r_nevjesta wrote:Tako je, ti si ih sigurno već masu pobio i spriječio, tamo u toj zapadnoeuropskoj zemlji u koju si izbjegaodanni1 wrote:Nego tko? Da ne šupak poput tebe za kojeg se cijeli život netko drugi bori i brine.
Ne nisam nikud izbjegao nego sam u hrvatskoj i mrzim sve koji su pobjegli iz hrvatske iz bilo kojeg razloga. Sve te emigrantske šupke mrzim.
Guest- Guest
Neću ja sigurno. EU nije mogla da planira 3 godine unapred i očekuje ovoliki talas izbeglica kada je podržala rat u Siriji i Libiji a očekuješ od balkanskih Vlada da planiraju 6-7 godina unapred? Dok oni trenutno odrađuju predizborne kampanje. Izbeglice su problem EU. Ko im jebe mater.bogomdani wrote:ooo itakako ce ti meni biti ziv,i onda se cesati iza usiju i sam sebi triske lupat...dzango wrote:Za 6-7 godina ko živ, ko mrtav. I ti ga sereš.bogomdani wrote:dobro..vama je u nacelu potrebno 6-7 godina da vam neke stvari od guzice doputuju do glave..ali hajde..dzango wrote:Sve jedno kuda idu. Važan je cilj. Neka prođu i idu svojim putem.bogomdani wrote:Cim si ih pustio u drzavu to je kasno...to je trebalo getlinzima na automatiku srtediti u prvom valu,koji su krenuli za RH i ostali bi itekako odmah promijenili rutu,makar trebali ici preko Moldavijedanni1 wrote:Nego tko? Da ne šupak poput tebe za kojeg se cijeli život netko drugi bori i brine.zanstr wrote:Ti ćeš nekog odstrelit? Daj nebudi smiješan sa tako djetinjastim izjavama.danni1 wrote:pa jes nemoš sve spriječit,netko će i preči al lakše je riješit nekoliko stotina nego nekoliko tisuća nelegalnih prelaza.kolerik wrote:...i tako punih 1.600 km granice sa BiH, bez geografske barijere, osim Save, i preko nemoguceg terena koji je opasan i nepregledan i za GSS.
ti si dobar,za sad, imaš pravilan pogled na ovu krizu i maštovita riješenja iste.bogomdani wrote:...no dobro...hvala Bogu nisam Hrvat pa me ne mrzis,ali....danni1 wrote:kad je vrijeme za ubijanje ne dvoumim puno i da jesam koliko sam mogao i kad je bilo vrijeme i da opet bi ako treba.r_nevjesta wrote:Tako je, ti si ih sigurno već masu pobio i spriječio, tamo u toj zapadnoeuropskoj zemlji u koju si izbjegaodanni1 wrote:Nego tko? Da ne šupak poput tebe za kojeg se cijeli život netko drugi bori i brine.
Page 10 of 15 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
Similar topics
» Suljo:'Tri iduca dana su kljucna..uh..najgora u zadnjih 10 godina'
» Douglas Murray: 'Agresivne ljevičarske gomile doći će i u Hrvatsku. Budite spremni'
» Arapin prijetio u glavnoj pošti u Zagrebu:'Doći će moji ljudi i zapalit će i tebe i ovu poštu'
» Kolinda pomilovala osuđenika pet dana nakon poraza na izborima
» Portal Domovinskirat.hr u godinu dana pogledalo oko 600 000 ljudi
» Douglas Murray: 'Agresivne ljevičarske gomile doći će i u Hrvatsku. Budite spremni'
» Arapin prijetio u glavnoj pošti u Zagrebu:'Doći će moji ljudi i zapalit će i tebe i ovu poštu'
» Kolinda pomilovala osuđenika pet dana nakon poraza na izborima
» Portal Domovinskirat.hr u godinu dana pogledalo oko 600 000 ljudi
Page 10 of 15