Kolinda: U Hrvatsku će u iduća dva dana doći još 40.000 ljudi
Page 6 of 15
Page 6 of 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Re: Kolinda: U Hrvatsku će u iduća dva dana doći još 40.000 ljudi
Orban je car svakako, nema dileme. Hrvatskoj bi bilo pametno zatvoriti granicu al to se ne radi zatvaranjem graničnih prijelaza nego zidom, žicom. Onda ostaje ona s BiH aj to zatvori.
No ono što prođe, treba trpati u Europu i tako destabilizirati poredak, da :)
Last edited by epikur37 on 19/9/2015, 10:19; edited 1 time in total
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ostrakon wrote:Orban je Američki igrač, a epikur navija za Ruse.gargamel0101 wrote:Znači Orban nije car nego je papak.:Depikur37 wrote:Jasna stvar. Ovaj kmetski mentalitet bi uvijek odrađivao posao za Nijemce ili kupio otpad američke politike. jednom kmet uvijek kmet.nevjesta wrote:
Rješenje je natjerati bezobrazne i komotne zemlje EU da zajednički, ozbiljno potraže i pronađu rješenje
Neka se pitanje pozabave oni koji su najodgovorniji za njega.
Da ja navijam za Ruse a Orban nije američki igrač. Ovaj problem se može riješiti otklonom Europe od američke politike prema bliskom istoku, no dokle god europa asistira istoj i zaslužuje da joj se trpa, znači trpaj :)
2015-08-06
Dakle Europa je sama kumovala ovom cirkusu, dok se ne otrijezni a ništa, trpaj :)
2015-08-06
Nisu se odjednom pojavili, pojavljuju se masovno zadnjih nekoliko godina, ali EU birokracija, Njemačka i ostali sjevernije nisu ni prstom maknuli, sve dok se more izbjeglica slijevalo u Italiju, Španjolsku i Grčku, iako su im upravo oni licemjerno i 'majčinski' javno širili ruke u zagrljaj podrške i dobrodošlice...i to je tako išlo sve dok to more ljudi nije počelo probijati put prema njihovim svetim granicama. Onda najednom druga priča.ostrakon wrote:nisu se migranti tek tako odjednom tu pojavili, već mjesecima se zna da Mađarska zatvara granicu i da će svi u Hrvatsku
premijerova mjera nije racionalna nego očajnička, i po njegovoj izjavi ne sprovodi ju u suradnji sa susjednim državama
nekima jedino hvaljenje pameću dobro ide, upotrijebiti je baš ne znaju, tj. ni nemaju što za upotrijebiti
predvidjeti ishod nije teško, ili možda jest ako nemaš čime
I sad bi zemlje u koje su izbjeglice nahrupili na putu prema 'majčici Zapadnoj Europi' i koje im nisu dobrohotno poručivale kako su dobrodošli na finu socijalu po glavi, trebale podnijeti sav teret njihovog zbrinjavanja, zaustavljanja i vraćanja.. kamo? U zemlju iz koje su ušli na državno ozemlje, u Mađarsku, Srbiju, Makedoniju, Grčku? RH ima ogromnu granicu prema susjedima koju je nemoguće čuvati i ograditi žicom i zidovima, kapacitete za primanje tisuća i tisuća izbjeglica nemamo, i stoga je jedino racionalno rješenje bilo pustiti ih da idu tamo kud su krenuli.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
To je to, nema se šta tu dodati, samo džabe ti pišeš, ovi likovi su prija par godina govorili da je to sve u redu, Assad pada, ponavljali su mantre Žutarnjeg i Indexa, ismijavali Ruse, svršavali na Amere, a ridikulizirali su izubjegličku krizu, naravno sada tvrde dijametralno suprotno...epikur37 wrote:ostrakon wrote:Orban je Američki igrač, a epikur navija za Ruse.gargamel0101 wrote:Znači Orban nije car nego je papak.:Depikur37 wrote:Jasna stvar. Ovaj kmetski mentalitet bi uvijek odrađivao posao za Nijemce ili kupio otpad američke politike. jednom kmet uvijek kmet.nevjesta wrote:
Rješenje je natjerati bezobrazne i komotne zemlje EU da zajednički, ozbiljno potraže i pronađu rješenje
Da ja navijam za Ruse a Orban nije američki igrač. Ovaj problem se može riješiti otklonom Europe od američke politike prema bliskom istoku, no dokle god europa asistira istoj i zaslužuje da joj se trpa, znači trpaj :)
Kermit-
2014-04-17
Sa BiH strane to trebaju napravti Srbi, ali ako Grci nastave puštati emigrante, onda Srbima ne preostaje ništa drugo doli gurati te emigrante vamo. Ako išta Zoki je u pravu kad kaže da su problem Turska i Grčka. Turci ih šalju, a Grci puštaju iako bi Grcima bilo lako zaustaviti čamčiće.epikur37 wrote:Orban je car svakako, nema dileme. Hrvatskoj bi bilo pametno zatvoriti granicu al to se ne radi zatvaranjem graničnih prijelaza nego zidom, žicom. Onda ostaje ona s BiH aj to zatvori.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Pomisao da zemlja u kojoj se 10 metara tramvajske pruge popravlja mjesec dana ide graditi zid duž granice je naprosto šašava :Dr_nevjesta wrote:Nisu se odjednom pojavili, pojavljuju se masovno zadnjih nekoliko godina, ali EU birokracija, Njemačka i ostali sjevernije nisu ni prstom maknuli, sve dok se more izbjeglica slijevalo u Italiju, Španjolsku i Grčku, iako su im upravo oni licemjerno i 'majčinski' javno širili ruke u zagrljaj podrške i dobrodošlice...i to je tako išlo sve dok to more ljudi nije počelo probijati put prema njihovim svetim granicama. Onda najednom druga priča.ostrakon wrote:nisu se migranti tek tako odjednom tu pojavili, već mjesecima se zna da Mađarska zatvara granicu i da će svi u Hrvatsku
premijerova mjera nije racionalna nego očajnička, i po njegovoj izjavi ne sprovodi ju u suradnji sa susjednim državama
nekima jedino hvaljenje pameću dobro ide, upotrijebiti je baš ne znaju, tj. ni nemaju što za upotrijebiti
I sad bi zemlje u koje su izbjeglice nahrupili na putu prema 'majčici Zapadnoj Europi' i koje im nisu dobrohotno poručivale kako su dobrodošli na finu socijalu po glavi, trebale podnijeti sav teret njihovog zbrinjavanja, zaustavljanja i vraćanja.. kamo? U zemlju iz koje su ušli na državno ozemlje, u Mađarsku, Srbiju, Makedoniju, Grčku? RH ima ogromnu granicu prema susjedima koju je nemoguće čuvati i ograditi žicom i zidovima, kapacitete za primanje tisuća i tisuća izbjeglica nemamo, i stoga je jedino racionalno rješenje bilo pustiti ih da idu tamo kud su krenuli.
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
epikur37 wrote:Dakle Europa je sama kumovala ovom cirkusu, dok se ne otrijezni a ništa, trpaj :)
Tako je da nema Europe ne bi bilo milijuna migranata, vladalo bi blagostanje u svijetu. Grešnici se moraju pokajati za svoje grijehe.
Guest- Guest
Ok, znamo, ti si sam sebi jako pametan, a svi koji ne misle kao ti su idioti. Mentalna razina zabrijanog 13-godišnjakaostrakon wrote:Ja sam pametan pa radim za sebe, ne za stoku.
2014-04-12
r_nevjesta wrote:Nisu se odjednom pojavili, pojavljuju se masovno zadnjih nekoliko godina, ali EU birokracija, Njemačka i ostali sjevernije nisu ni prstom maknuli, sve dok se more izbjeglica slijevalo u Italiju, Španjolsku i Grčku, iako su im upravo oni licemjerno i 'majčinski' javno širili ruke u zagrljaj podrške i dobrodošlice...i to je tako išlo sve dok to more ljudi nije počelo probijati put prema njihovim svetim granicama. Onda najednom druga priča.ostrakon wrote:nisu se migranti tek tako odjednom tu pojavili, već mjesecima se zna da Mađarska zatvara granicu i da će svi u Hrvatsku
Njemačka je odgovorna za Hrvatske granice?
kilo mozga dve marke
Guest- Guest
asilovski wrote:To je to, nema se šta tu dodati, samo džabe ti pišeš, ovi likovi su prija par godina govorili da je to sve u redu, Assad pada, ponavljali su mantre Žutarnjeg i Indexa, ismijavali Ruse, svršavali na Amere, a ridikulizirali su izubjegličku krizu, naravno sada tvrde dijametralno suprotno...epikur37 wrote:ostrakon wrote:Orban je Američki igrač, a epikur navija za Ruse.gargamel0101 wrote:Znači Orban nije car nego je papak.:Depikur37 wrote:Jasna stvar. Ovaj kmetski mentalitet bi uvijek odrađivao posao za Nijemce ili kupio otpad američke politike. jednom kmet uvijek kmet.nevjesta wrote:
Ma znam svi ovi naši tzv desničari gargamel, deda, marc, ero, tre odmah uz amere da se ruši diktator assad. I tako, još uvijek drže stranu američko-vehabijskoj agendi a vamo frka izbjeglice.
Ništa, očito nema triježnjenja dok se dobro ne trusne o ledinu.
Kaj god, pratimo dalje, nek se talasa.
2015-08-06
r_nevjesta wrote:Ok, znamo, ti si sam sebi jako pametan, a svi koji ne misle kao ti su idioti. Mentalna razina zabrijanog 13-godišnjakaostrakon wrote:Ja sam pametan pa radim za sebe, ne za stoku.
Deda jeste inteligentan ali je inače na nivou djeteta, ljuti se, isključiv je, prkosi i to :)
2015-08-06
Pa ja ti i rekoh da su nepismen. I mi seljaci znamo bolje pismo i račun. Džaba ti te gradske škole.prckov wrote:pardon seljacino, ja sam zabrijo na dva tjedna, eto polozio si matematiki sjedi 2dzango wrote:2000x2=4000prckov wrote:ajd malo matematiku, pasces na popravnidzango wrote:Jednohstavno. 40 hiljada prosledi dalje. Inače je ovo čista laž. Dnevno prođe od 2 do 4 hiljade izbeglica.
4000x2=8000
Jebem te nepismena.
Molit ću lijepo ja sam neoliberalni kapitalist, ne me gurati sa desničarima poput tebe koji su veliki krik - mali ptić. :Depikur37 wrote:
Ma znam svi ovi naši tzv desničari gargamel, deda, marc, ero, tre odmah uz amere da se ruši diktator assad. I tako, još uvijek drže stranu američko-vehabijskoj agendi a vamo frka izbjeglice.
2015-07-23
gargamel0101 wrote:Molit ću lijepo ja sam neoliberalni kapitalist, ne me gurati sa desničarima poput tebe koji su veliki krik - mali ptić. :Depikur37 wrote:
pa dobro svi ste vi neoliberalni kapitalisti, tipično za istočno-europska društva, grlom u jagode :)
2015-08-06
r_nevjesta wrote:Ok, znamo, ti si sam sebi jako pametan, a svi koji ne misle kao ti su idioti. Mentalna razina zabrijanog 13-godišnjakaostrakon wrote:Ja sam pametan pa radim za sebe, ne za stoku.
to da ste idijoti dokazuju vaši zaključi i vaši postupci, vaša životna filozofija, a ne neslaganje s mojim mišljenjem
Last edited by ostrakon on 19/9/2015, 10:34; edited 1 time in total
Guest- Guest
Da, stvarno je to užasno od RH što je 'narušila odnose' sa susjedima, koji rijeku izbjeglica iz svoje zemlje i sa svojih granica dobrosusjedski i jasno, nakon međudržavnog dogovora, odbijaju od svojih granica i dijele im karte sa prolaznim rutama kroz zemlju svojih susjedaasilovski wrote: i porušeni odnosi sa svim susjedima, a uzbljeglice će navirati
2014-04-12
Možeš,samo ne kruhom nego metkom.Država se stvara i brani silom,mir i zakoni se barane silom. Sila je jedini učinkovit način uspostavljanja reda i mira kao i njegovog održavanja.debotoijusto wrote:napisao sam vec , "instalirati" a ne okupirati , USA ima iskustva po latinskoj a. s instaliranjem vlada , nije idealno rjesenje ali nisu ni oni na stupnju razvoja za bolje , gomilu koja nema sto izgubiti nitko ne moze zaustaviti , povijest je to dokazalaostrakon wrote:kakav doktor mengele? uzrok migracijama i ratovimaje eksponencijalan porast tamošnjeg stanovništvadebotoijusto wrote:nisam ni spomenuo prisilnu kontracepciju , doktore mengele...vojno/diplomatski angazman bogatih zemalja EU s ciljem instaliranja prihvatljive vlade u siriji/okolici ... to je dugotrajan proces ali bi zaustavio iseljavanjaostrakon wrote:dobro kako misliš provesti prisilnu kontracepciju u tim muslimanskim zemljama i sprječiti ih u razmnožavanju?debotoijusto wrote:buducnost rjesavanja ove krize nije na teritoriju EU vec zemalja od kud izbjeglice dolaze....sve ostalo su sekundarne posljedice i kako se koja zemlja snadje a situacija se mjenja svakog sata....
oni su na EU teritoriju, ilegalno, to se rješava tu
znači po tebi je rješenje krize u tome da SAD i EU okupira Siriju, Libiju, Pakistan, Afganista, Iran, Irak, pola Afrike itd?
to će smiriti situaciju?
možemo vojno djelovati na tuđem teritoriju i biti okupatori, ali je nedopustivo da se branimo na svom teritoriju
ma znaš, stvar je da moj ego ne podnosi da je netko iznad njega, to ti je zbog problema s majkom iz ranog djetinjstvaepikur37 wrote:Deda jeste inteligentan ali je inače na nivou djeteta, ljuti se, isključiv je, prkosi i to :)r_nevjesta wrote:Ok, znamo, ti si sam sebi jako pametan, a svi koji ne misle kao ti su idioti. Mentalna razina zabrijanog 13-godišnjakaostrakon wrote:Ja sam pametan pa radim za sebe, ne za stoku.
Guest- Guest
A što lepo reče.epikur37 wrote:ostrakon wrote:Orban je Američki igrač, a epikur navija za Ruse.gargamel0101 wrote:Znači Orban nije car nego je papak.:Depikur37 wrote:Jasna stvar. Ovaj kmetski mentalitet bi uvijek odrađivao posao za Nijemce ili kupio otpad američke politike. jednom kmet uvijek kmet.nevjesta wrote:
A mi imali cijelu vječnost da se pripremimo na to. Od vojske, policije, pa do 300 000 nezaposlenih. Na nekim mjestima se ne treba graditi ništa jer imamo rijeke, brda i planine.r_nevjesta wrote:Da, stvarno je to užasno od RH što je 'narušila odnose' sa susjedima, koji rijeku izbjeglica iz svoje zemlje i sa svojih granica dobrosusjedski i jasno, nakon međudržavnog dogovora, odbijaju od svojih granica i dijele im karte sa prolaznim rutama kroz zemlju svojih susjedaasilovski wrote: i porušeni odnosi sa svim susjedima, a uzbljeglice će navirati
2015-07-23
Page 6 of 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Similar topics
» Suljo:'Tri iduca dana su kljucna..uh..najgora u zadnjih 10 godina'
» Douglas Murray: 'Agresivne ljevičarske gomile doći će i u Hrvatsku. Budite spremni'
» Arapin prijetio u glavnoj pošti u Zagrebu:'Doći će moji ljudi i zapalit će i tebe i ovu poštu'
» Kolinda pomilovala osuđenika pet dana nakon poraza na izborima
» Portal Domovinskirat.hr u godinu dana pogledalo oko 600 000 ljudi
» Douglas Murray: 'Agresivne ljevičarske gomile doći će i u Hrvatsku. Budite spremni'
» Arapin prijetio u glavnoj pošti u Zagrebu:'Doći će moji ljudi i zapalit će i tebe i ovu poštu'
» Kolinda pomilovala osuđenika pet dana nakon poraza na izborima
» Portal Domovinskirat.hr u godinu dana pogledalo oko 600 000 ljudi
Page 6 of 15