Kolinda: U Hrvatsku će u iduća dva dana doći još 40.000 ljudi
Page 4 of 15
Page 4 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Re: Kolinda: U Hrvatsku će u iduća dva dana doći još 40.000 ljudi
Jednohstavno. 40 hiljada prosledi dalje. Inače je ovo čista laž. Dnevno prođe od 2 do 4 hiljade izbeglica.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ja sam kršćanin ali mi ne pada na pamet da bi p(r)opuštao ovima na granici. U stvari iskreno da ti kažem ne znam osobno ni jednog kršćanina koji bi to uradio, vjerojatno takvih kršćana ima no ja ne poznajem ni jednog.ostrakon wrote:Dok Mađari i Slovenci mogu?zanstr wrote:Treba biti realan. Mi nemremo spriječiti ulazak tih izbjeglica na naš teritorijostrakon wrote:dolaze svaki dan u tolikim valovima, koliko će ih biti za mjesec dana?zanstr wrote:Ako dođu milijuni onda smo ionak najebali... ako dolaze u "manjim valovima" od par desetaka tisuća ljudi to moramo prosljediti
kršćani i ljevičari, braća bez mozga
Guest- Guest
Preglupi su da opstanu u ovom okolišu to je prirodna selekcija štaš kad ih više brine repka i kladara nego invazijaostrakon wrote:ma super je to što Hrvati neće više biti većina, to je najbitnijeasilovski wrote:u bilo kojem kontekstuzanstr wrote:Poanta je da nemreš uspoređivati nas i Australiju u ovom kontekstu.
onda će se naučiti toleranciji
Kermit-
2014-04-17
ajd malo matematiku, pasces na popravnidzango wrote:Jednohstavno. 40 hiljada prosledi dalje. Inače je ovo čista laž. Dnevno prođe od 2 do 4 hiljade izbeglica.
2014-04-19
deboto bi im i koze dao da se osjećaju kao kod kuće.ostrakon wrote:doktori, zubari, inženjeri, astronauti, nuklearni fizičari, filmski umjetnici itd. pristigli iz azije se mlate, gađaju kamenjem, naganjaju, kradu novčanike itd. u Belom Manastirudebotoijusto wrote:ne radi mi slikopis , pokusaj svojim rijecima
Guest- Guest
Australija je kontinent, poseban mentalitet, vrhunska etika, sudstvo, vlada, apsolutno sve, RH-a je batustan sa gomilom lopova i sjecikesa na svim ključnim položajima od sela pa do Ustavnog suda koje je dio masonsko-liberalne utopije...prckov wrote:bas ti hvala na karti, a evo sad i objasnjenja.....kakve veze imaju sirijci sa problematikom ilegalnog upadanja u zemlju takode bez dokumenata i takode idu brodicima koji tonu i takode australska obalna straza ide ih spasavat sto se spasiti moze i takode javno mijenje se zgrazava nad smrcu jadnika i ocajnika i takode ima i sirijaca i afganistanaca i egipcana i tajlandana i malezijaca i indijaca i tajlandana i srilankanaca itd itd. Zacudo vecina ih je bas sa bliskog istoka. Ponavljam problematika je ista i australija je tek nedavno nasla politicki konsenzus i rjesenje za taj problem a nailazili su na raznorazne otpore dusebriznika, medija i raznoraznih mozgova lijeve provinijencije. Problematika je ista i iskustva se mogu primjeniti ili bar poslusati ako ste vi eto najpametniji na svijetu i sve znatezanstr wrote:Evo ti karta svijeta pa mi objasni kako je ljudima sa bliskog istoka jrednako lako doću u Hrvatsku i u Australiju.
Kermit-
2014-04-17
Kako ih je onda u Hvratskoj u roku 48 sati bilo 20.000?dzango wrote:Jednohstavno. 40 hiljada prosledi dalje. Inače je ovo čista laž. Dnevno prođe od 2 do 4 hiljade izbeglica.
Guest- Guest
2000x2=4000prckov wrote:ajd malo matematiku, pasces na popravnidzango wrote:Jednohstavno. 40 hiljada prosledi dalje. Inače je ovo čista laž. Dnevno prođe od 2 do 4 hiljade izbeglica.
4000x2=8000
Jebem te nepismena.
2014-04-19
Zato što ih se nakupilo na Mađarskoj granici. Sada će ići normalno. Samo raspoređuj i šalji dalje.ostrakon wrote:Kako ih je onda u Hvratskoj u roku 48 sati bilo 20.000?dzango wrote:Jednohstavno. 40 hiljada prosledi dalje. Inače je ovo čista laž. Dnevno prođe od 2 do 4 hiljade izbeglica.
2014-04-19
Izgleda da je plan B propao. Zoki ništa od drugog mandata. :D
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
dakle inercijom, nije u pitanju POREDENJE Australije i Hrvatske u pitanju je isti PROBLEM sa kojim se australija nosi vec desetljecima. Ilegalni imigranti bez dokumenata se masovno na brodovima kretali i upadali u australiju. Uvjek kad socijaisti preuzmu vlast to se vise desava a liberali to skoro skroz smanje. Rijec je o modalitetima rjesenja od kojih EU moze imati neke koristi ili implentirati slican sistem koji oni koriste. Nema veze koja zemlja nego koje je rjesenje efikasno u zaustavljanju nelegalne imigracije. Tacno je da je ovo sada ludilo ali prije tog ludila se trebala nalazit rjesenja koja bi bila slicna ako ne i ista ovim australskim. Sad treba vrucu travu na vrucu ranu a u EU imas samo vruce bezmudicke pickice, hipi sediment, zenske emotivne zagoruse i slicne krhotine od lideraasilovski wrote:Australija je kontinent, poseban mentalitet, vrhunska etika, sudstvo, vlada, apsolutno sve, RH-a je batustan sa gomilom lopova i sjecikesa na svim ključnim položajima od sela pa do Ustavnog suda koje je dio masonsko-liberalne utopije...prckov wrote:bas ti hvala na karti, a evo sad i objasnjenja.....kakve veze imaju sirijci sa problematikom ilegalnog upadanja u zemlju takode bez dokumenata i takode idu brodicima koji tonu i takode australska obalna straza ide ih spasavat sto se spasiti moze i takode javno mijenje se zgrazava nad smrcu jadnika i ocajnika i takode ima i sirijaca i afganistanaca i egipcana i tajlandana i malezijaca i indijaca i tajlandana i srilankanaca itd itd. Zacudo vecina ih je bas sa bliskog istoka. Ponavljam problematika je ista i australija je tek nedavno nasla politicki konsenzus i rjesenje za taj problem a nailazili su na raznorazne otpore dusebriznika, medija i raznoraznih mozgova lijeve provinijencije. Problematika je ista i iskustva se mogu primjeniti ili bar poslusati ako ste vi eto najpametniji na svijetu i sve znatezanstr wrote:Evo ti karta svijeta pa mi objasni kako je ljudima sa bliskog istoka jrednako lako doću u Hrvatsku i u Australiju.
2014-04-19
pardon seljacino, ja sam zabrijo na dva tjedna, eto polozio si matematiki sjedi 2dzango wrote:2000x2=4000prckov wrote:ajd malo matematiku, pasces na popravnidzango wrote:Jednohstavno. 40 hiljada prosledi dalje. Inače je ovo čista laž. Dnevno prođe od 2 do 4 hiljade izbeglica.
4000x2=8000
Jebem te nepismena.
Last edited by prckov on 19/9/2015, 09:31; edited 1 time in total
2014-04-19
09.00 sati - HTV javlja kako na graničnom prijelazu Batina sa srpske strane čeka 2000 migranata.
samo na jednom prijelazu ih je 2000
Guest- Guest
Ne nije ista problematika jer Australija ima više opcija o tome što činiti sa izbjeglicama. Mi nemamo. Nama su tu pred vratima (sad su u biti vec tu) i nema tog mora koje bi ih zaustavilo ili bar usporilo. Jedina relana opcija je omogućiti im prolaz (što bezbolniji za nas i z anjih) i zadržati dogovoreni broj kod nas.prckov wrote:bas ti hvala na karti, a evo sad i objasnjenja.....kakve veze imaju sirijci sa problematikom ilegalnog upadanja u zemlju takode bez dokumenata i takode idu brodicima koji tonu i takode australska obalna straza ide ih spasavat sto se spasiti moze i takode javno mijenje se zgrazava nad smrcu jadnika i ocajnika i takode ima i sirijaca i afganistanaca i egipcana i tajlandana i malezijaca i indijaca i tajlandana i srilankanaca itd itd. Zacudo vecina ih je bas sa bliskog istoka. Ponavljam problematika je ista i australija je tek nedavno nasla politicki konsenzus i rjesenje za taj problem a nailazili su na raznorazne otpore dusebriznika, medija i raznoraznih mozgova lijeve provinijencije. Problematika je ista i iskustva se mogu primjeniti ili bar poslusati ako ste vi eto najpametniji na svijetu i sve znate
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
Ma ja imam dvije stranke iz Austrlije obje su čim su došle u RH-a prevarene, znači sa ovim talogom od naroda i sudstva ti ne možeš ništa ovo je ovdje Afrika i možemo mi pričati šta bi mogli ali kad je predsjednik Županijskog suda u Zagrebu notorni mafijaš i lopov šta mi možemo više govoriti o bilo čemuprckov wrote:dakle inercijom, nije u pitanju POREDENJE Australije i Hrvatske u pitanju je isti PROBLEM sa kojim se australija nosi vec desetljecima. Ilegalni imigranti bez dokumenata se masovno na brodovima kretali i upadali u australiju. Uvjek kad socijaisti preuzmu vlast to se vise desava a liberali to skoro skroz smanje. Rijec je o modalitetima rjesenja od kojih EU moze imati neke koristi ili implentirati slican sistem koji oni koriste. Nema veze koja zemlja nego koje je rjesenje efikasno u zaustavljanju nelegalne imigracije. Tacno je da je ovo sada ludilo ali prije tog ludila se trebala nalazit rjesenja koja bi bila slicna ako ne i ista ovim australskim. Sad treba vrucu travu na vrucu ranu a u EU imas samo vruce bezmudicke pickice, hipi sediment, zenske emotivne zagoruse i slicne krhotine od lideraasilovski wrote:Australija je kontinent, poseban mentalitet, vrhunska etika, sudstvo, vlada, apsolutno sve, RH-a je batustan sa gomilom lopova i sjecikesa na svim ključnim položajima od sela pa do Ustavnog suda koje je dio masonsko-liberalne utopije...prckov wrote:bas ti hvala na karti, a evo sad i objasnjenja.....kakve veze imaju sirijci sa problematikom ilegalnog upadanja u zemlju takode bez dokumenata i takode idu brodicima koji tonu i takode australska obalna straza ide ih spasavat sto se spasiti moze i takode javno mijenje se zgrazava nad smrcu jadnika i ocajnika i takode ima i sirijaca i afganistanaca i egipcana i tajlandana i malezijaca i indijaca i tajlandana i srilankanaca itd itd. Zacudo vecina ih je bas sa bliskog istoka. Ponavljam problematika je ista i australija je tek nedavno nasla politicki konsenzus i rjesenje za taj problem a nailazili su na raznorazne otpore dusebriznika, medija i raznoraznih mozgova lijeve provinijencije. Problematika je ista i iskustva se mogu primjeniti ili bar poslusati ako ste vi eto najpametniji na svijetu i sve znatezanstr wrote:Evo ti karta svijeta pa mi objasni kako je ljudima sa bliskog istoka jrednako lako doću u Hrvatsku i u Australiju.
Kermit-
2014-04-17
NA AUSTRIJSKI granični prelaz Heiligenkreuz u Gradišću tijekom noći stigle su prve izbjeglice koje su hrvatske vlasti prebacile u Mađarsku. Ukupno je do 7 ujutro oko 5 tisuća izbjeglica napustilo Hrvatsku.ostrakon wrote:09.00 sati - HTV javlja kako na graničnom prijelazu Batina sa srpske strane čeka 2000 migranata.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/prve-izbjeglice-iz-hrvatske-stigle-u-austriju-milanovic-stigao-u-beli-manastir/842823.aspx
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
ne znam baš, koliko vidim mnogi su oduševljeni propalim planom i slave ga kao uspjehgargamel0101 wrote:Izgleda da je plan B propao. Zoki ništa od drugog mandata. :D
kila mozga dve marke
Guest- Guest
Ušlo ih je 18+, izašlo 5. Ne znam koliko tebi ide matematika, ali...zanstr wrote:NA AUSTRIJSKI granični prelaz Heiligenkreuz u Gradišću tijekom noći stigle su prve izbjeglice koje su hrvatske vlasti prebacile u Mađarsku. Ukupno je do 7 ujutro oko 5 tisuća izbjeglica napustilo Hrvatsku.ostrakon wrote:09.00 sati - HTV javlja kako na graničnom prijelazu Batina sa srpske strane čeka 2000 migranata.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/prve-izbjeglice-iz-hrvatske-stigle-u-austriju-milanovic-stigao-u-beli-manastir/842823.aspx
ali ok shvaćam, maestralni plan B je uspio, Milanović zabio kajlu Orbanu i Merkel, balkanac nadmudrio Njemce...
Last edited by ostrakon on 19/9/2015, 09:37; edited 1 time in total
Guest- Guest
nije sada ista ali jeste bilo prije dva mjeseca i unazad kad se trebalo reagirat na slican nacin. Sad je rjesenje za EU jer ja pricam samo o EU a ne o hrvatskoj, da zatvori granice u grckoj i italiji a brodove i camce vracaju nazad. Ti ako mislis da ces propustanjem izvuci Hrvatski na "zelenu granu" si tezi hlebinaczanstr wrote:Ne nije ista problematika jer Australija ima više opcija o tome što činiti sa izbjeglicama. Mi nemamo. Nama su tu pred vratima (sad su u biti vec tu) i nema tog mora koje bi ih zaustavilo ili bar usporilo. Jedina relana opcija je omogućiti im prolaz (što bezbolniji za nas i z anjih) i zadržati dogovoreni broj kod nas.prckov wrote:bas ti hvala na karti, a evo sad i objasnjenja.....kakve veze imaju sirijci sa problematikom ilegalnog upadanja u zemlju takode bez dokumenata i takode idu brodicima koji tonu i takode australska obalna straza ide ih spasavat sto se spasiti moze i takode javno mijenje se zgrazava nad smrcu jadnika i ocajnika i takode ima i sirijaca i afganistanaca i egipcana i tajlandana i malezijaca i indijaca i tajlandana i srilankanaca itd itd. Zacudo vecina ih je bas sa bliskog istoka. Ponavljam problematika je ista i australija je tek nedavno nasla politicki konsenzus i rjesenje za taj problem a nailazili su na raznorazne otpore dusebriznika, medija i raznoraznih mozgova lijeve provinijencije. Problematika je ista i iskustva se mogu primjeniti ili bar poslusati ako ste vi eto najpametniji na svijetu i sve znate
2014-04-19
nek bog pomogne svakom ko ima posla sa HR sudstvom, zivot ti se zgadi i pozelis zemljotres da konacno bozja pravda sve poslozi. Jadni su ljudi u HR sta sve trpe, ja sam imo posla sa njima, meksiko je za njih suvremena napredna civilizacijaasilovski wrote:
Ma ja imam dvije stranke iz Austrlije obje su čim su došle u RH-a prevarene, znači sa ovim talogom od naroda i sudstva ti ne možeš ništa ovo je ovdje Afrika i možemo mi pričati šta bi mogli ali kad je predsjednik Županijskog suda u Zagrebu notorni mafijaš i lopov šta mi možemo više govoriti o bilo čemu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Kila mozga je dvije marke kod onih koji kao da žive na Marsu, a ne u Hrvatskoj, pa infantilano fantaziraju kako državnu granicu treba zatvoriti.. kao da će to išta riješiti.ostrakon wrote:ne znam baš, koliko vidim mnogi su oduševljeni propalim planom i slave ga kao uspjeh
kila mozga dve marke
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Page 4 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Similar topics
» Suljo:'Tri iduca dana su kljucna..uh..najgora u zadnjih 10 godina'
» Douglas Murray: 'Agresivne ljevičarske gomile doći će i u Hrvatsku. Budite spremni'
» Arapin prijetio u glavnoj pošti u Zagrebu:'Doći će moji ljudi i zapalit će i tebe i ovu poštu'
» Kolinda pomilovala osuđenika pet dana nakon poraza na izborima
» Portal Domovinskirat.hr u godinu dana pogledalo oko 600 000 ljudi
» Douglas Murray: 'Agresivne ljevičarske gomile doći će i u Hrvatsku. Budite spremni'
» Arapin prijetio u glavnoj pošti u Zagrebu:'Doći će moji ljudi i zapalit će i tebe i ovu poštu'
» Kolinda pomilovala osuđenika pet dana nakon poraza na izborima
» Portal Domovinskirat.hr u godinu dana pogledalo oko 600 000 ljudi
Page 4 of 15