Hrvatska umire
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Hrvatska umire
Jedan komentator na žutarnjem kao akoxse sele u EU onda nisu otišli van nego u novu naš zajednicu heheepikur37 wrote:žrtva tranzicije, povijesni kotač ide dalje.
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
a ča pišeš, pa godinama se žališ na lupeže,vili40 wrote:gledaj,briga mene za tvoje sakupljanje respekta jer do sad nisi ni jednom prokužio o čem ja pričam.aben wrote:mogu skupit više respekta za jastreba i soru koji otvoreno žele fašističko društvo, nego vas centriste koji se bunite radi loše ekonomske situacije al besplatno školstvo i zdravstvo i mirovine su civilizacijsko dostignuće i kondicio sine kva non
Velim ti lijepo da kad malo bolje razmislim ne treba ništa mijenjati,nek vrijeme odradi svoje do kraja.
i niti jednon da pogodiš pravo zrno
prepuštanje stvori vrimenu je opcija, ali ni rješenje, niko ne jamči da se nakon sloma neće nastavit po staromu.
2014-04-16
Kaštela nemaju demografski problempizzon wrote:eee, longi, svakodnevno se radujes nasoj beloj kugi
ok,
imamo volju da vam napravimo decu,
poslacemo nekoliko stotina besposlenih da to odrade
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
gde si srećo, svako bi podamnom umro jer sam srbin, i jel ti falim kad me stalno zoveš a?kaja wrote:I Švicarska bi umrla pod cardakom!
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
ne mogu da verujem koliko sam popularan ovde postao srce junačko iz pete oće da mi iskoči :))kaja wrote:Pa tu su negdje, ta vaša i cardak, mrtva Trka.Sexual Tyrannosaurus wrote:Kad bre nemate naprednu stranku ko mi da vas vodi u nebesku budućnost.kaja wrote:I Švicarska bi umrla pod cardakom!
2017-08-05
u pičku materinu?Sexual Tyrannosaurus wrote:Nikad! Naš vojvoda Toma,pajkan Daca i" Mr Hijaluron a ne salo iz dupeta mi je u usnama " nas vode tamo gdje povijesno pripadamo .kaja wrote:Pa tu su negdje, ta vaša i cardak, mrtva Trka.Sexual Tyrannosaurus wrote:Kad bre nemate naprednu stranku ko mi da vas vodi u nebesku budućnost.kaja wrote:I Švicarska bi umrla pod cardakom!
2017-08-05
polako bre, prvo je srbija na redu a tek onda ove ustaše!Sexual Tyrannosaurus wrote:Ali ajde barem ćete uvoziti šiptare da vas oplođuju i dižu vam ,što god ...
2017-08-05
da ti tek vidiš crkvu u nas srba ne bi se tako smejao!asilovski wrote:Kad ja tamo međutim oni uvode porez koji će ubrzati negativne procese hehe a Crkva u Hrvata sekundira
2017-08-05
ti nam odgovori, ti si sad hrvat i pametniji si od nas srba!crvenkasti wrote:Nisu uopće napisali nacionalni sastav manjeg broja djece u školama. Koje djece treba biti više? Hrvata, Srba, Cigana, koga?
2017-08-05
u šumadiju, stalno pričama o cenama u srbiji pa se vidi da tamo bude svaki dan!kaja wrote:Ko zna gdje ti dolaziš, na Velebit zimi :)pismejker wrote:svaki put kad dojdem doli,sve je tiša i tiša,sve manje zivota u njoj..po danu i po noci...
2017-08-05
baš mi je dobro što sa glupi srbinkaja wrote:E pa sad, kraj tebe i cardak efendije jos i ja .. tko ce od Hrvata ostati ? Samo crveni ha?Sexual Tyrannosaurus wrote:U nebesku budućnost kao što sam napisao .kaja wrote:u NATO?Sexual Tyrannosaurus wrote:Nikad! Naš vojvoda Toma,pajkan Daca i" Mr Hijaluron a ne salo iz dupeta mi je u usnama " nas vode tamo gdje povijesno pripadamo .kaja wrote:
Pa tu su negdje, ta vaša i cardak, mrtva Trka.
Malo si glupa i ne pratiš,da nisi možda Srpkinja?
Ziher jesi,samo to još nisi svjesna.
2017-08-05
bežanje je naša specijalnost, ne otimajte nam barem to u čemu smo stvarno dobri!kaja wrote:Pa kad su pobjegli sa selakic wrote:
na planini i u špiljama ima više života nego u hrvatskim selima..
2017-08-05
zaboravio si reći kvržica glupane kad već pokušavaš plagirati nešto!jastreb wrote:Ma vi pojma nemate. Vi ste mislili ,kao uostalom i Nerkez Smailagić i Veselica 1971.da se sve rješava osnivanjem nac.države.
Oooooo,kako ste daleko bili od rješenja.
Ali sutra ću vam sve objasnit.
2017-08-05
nama srbima nije ni trebala da zaurla sirena da pobegnemo pred ustašama, neverovatno je kako smo razvili sustav uzbunjivanja, neko na početka sela vikne ustaše dolaze a mi već na traktorima u sledećem selu sejemo strah i paniku od ustaša i teko redom sve do velike srbije!vili40 wrote:Već je odavno trebala zaurlati sirena za uzbunu.Pametni ljudi su odavno upozoravali ali su ih nadglasali oni koji imaju hrvatsku ili to samo misle.
I nije problem samo taj da se sve manje djece rađa nego je problem i to što se rodi ili završi školu odlazi van jer ovdje ne mogu preživjeti.
Potrebne su velike promjene i prave reforme ali ih oni koji su na vlasti konstantno odbijaju,pa neće valjda rezati sebe i svoje kad im je ovako super.
2017-08-05
MA jebes umiranje Hrvatske. Nek se mijenjaju nazivi trgova i nek se razbijaju cirilicne ploce to je bitno.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:MA jebes umiranje Hrvatske. Nek se mijenjaju nazivi trgova i nek se razbijaju cirilicne ploce to je bitno.
ja bi osnovao Ustašijadu natjecanje ustaša u šporkim i manje šporkim natjecanjima tipa manje šporke discipline bi bile razbijanje ćirilićnih ploča, mjenjanje naziva trgova, tko će u sekundi više puta izgovorit za dom spremni. i tako...
Guest- Guest
Zakonom zabraniti zapošljavanje novih učitelja da ovi stari imaju posla do penzije
Ukidat škole u zabitima a osigurati prijevoz do najbliže
Ovima što oće upisat učiteljski faks prebaciti ih na psihologiju jer je broj luđaka u porastu za razliku od djece
Ukidat škole u zabitima a osigurati prijevoz do najbliže
Ovima što oće upisat učiteljski faks prebaciti ih na psihologiju jer je broj luđaka u porastu za razliku od djece
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pomišo si uzrok i posljedicu,
besplatne skule= nemo dice
besplatne skule= nemo dice
2014-04-16
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» HRVATSKA UMIRE Rađa se sve manje djece, a mladi nezaustavljivo odlaze
» HRVATSKA UMIRE Stručnjakinja objasnila što nas sve čeka zbog odlaska tisuća mladih
» Hrvatska umire : Zatvaraju se škole, u njih 117 nije upisan niti jedan učenik
» SDP umire
» UDBA ne umire nikad...
» HRVATSKA UMIRE Stručnjakinja objasnila što nas sve čeka zbog odlaska tisuća mladih
» Hrvatska umire : Zatvaraju se škole, u njih 117 nije upisan niti jedan učenik
» SDP umire
» UDBA ne umire nikad...
Page 3 of 6