Hrvatska umire
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Hrvatska umire
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/501542/hrvatska-umire-brojke-koje-donosimo-su-stravicne
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Hrvatska umire
Ko ih jebe ,da su bili pametni i priklonili se Velikoj Srbiji kad su trebali bilo bi "nas i rusa sto miljona"
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Kad bre nemate naprednu stranku ko mi da vas vodi u nebesku budućnost.kaja wrote:I Švicarska bi umrla pod cardakom!
2017-07-30
Pa tu su negdje, ta vaša i cardak, mrtva Trka.Sexual Tyrannosaurus wrote:Kad bre nemate naprednu stranku ko mi da vas vodi u nebesku budućnost.kaja wrote:I Švicarska bi umrla pod cardakom!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nikad! Naš vojvoda Toma,pajkan Daca i" Mr Hijaluron a ne salo iz dupeta mi je u usnama " nas vode tamo gdje povijesno pripadamo .kaja wrote:Pa tu su negdje, ta vaša i cardak, mrtva Trka.Sexual Tyrannosaurus wrote:Kad bre nemate naprednu stranku ko mi da vas vodi u nebesku budućnost.kaja wrote:I Švicarska bi umrla pod cardakom!
2017-07-30
Ali ajde barem ćete uvoziti šiptare da vas oplođuju i dižu vam ,što god ...
2017-07-30
u NATO?Sexual Tyrannosaurus wrote:Nikad! Naš vojvoda Toma,pajkan Daca i" Mr Hijaluron a ne salo iz dupeta mi je u usnama " nas vode tamo gdje povijesno pripadamo .kaja wrote:Pa tu su negdje, ta vaša i cardak, mrtva Trka.Sexual Tyrannosaurus wrote:Kad bre nemate naprednu stranku ko mi da vas vodi u nebesku budućnost.kaja wrote:I Švicarska bi umrla pod cardakom!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
U nebesku budućnost kao što sam napisao .kaja wrote:u NATO?Sexual Tyrannosaurus wrote:Nikad! Naš vojvoda Toma,pajkan Daca i" Mr Hijaluron a ne salo iz dupeta mi je u usnama " nas vode tamo gdje povijesno pripadamo .kaja wrote:Pa tu su negdje, ta vaša i cardak, mrtva Trka.Sexual Tyrannosaurus wrote:Kad bre nemate naprednu stranku ko mi da vas vodi u nebesku budućnost.kaja wrote:I Švicarska bi umrla pod cardakom!
Malo si glupa i ne pratiš,da nisi možda Srpkinja?
Ziher jesi,samo to još nisi svjesna.
2017-07-30
pa nek uvoze još najbolje da ću im ih ja pravit i financiratSexual Tyrannosaurus wrote:Ali ajde barem ćete uvoziti šiptare da vas oplođuju i dižu vam ,što god ...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kad ja tamo međutim oni uvode porez koji će ubrzati negativne procese hehe a Crkva u Hrvata sekundira
Kermit-
2014-04-17
RayMabus wrote:
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/501542/hrvatska-umire-brojke-koje-donosimo-su-stravicne
hvala kurcu...
Guest- Guest
Nisu uopće napisali nacionalni sastav manjeg broja djece u školama. Koje djece treba biti više? Hrvata, Srba, Cigana, koga?
crvenkasti-
2014-04-17
Crveni, djeluj pa tek onda pitaj :D
2014-04-12
eee, longi, svakodnevno se radujes nasoj beloj kugi
ok,
imamo volju da vam napravimo decu,
poslacemo nekoliko stotina besposlenih da to odrade
ok,
imamo volju da vam napravimo decu,
poslacemo nekoliko stotina besposlenih da to odrade
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
nemoj joj samo nikad reci da si nekad i ti bio srbin
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» HRVATSKA UMIRE Rađa se sve manje djece, a mladi nezaustavljivo odlaze
» HRVATSKA UMIRE Stručnjakinja objasnila što nas sve čeka zbog odlaska tisuća mladih
» Hrvatska umire : Zatvaraju se škole, u njih 117 nije upisan niti jedan učenik
» SDP umire
» UDBA ne umire nikad...
» HRVATSKA UMIRE Stručnjakinja objasnila što nas sve čeka zbog odlaska tisuća mladih
» Hrvatska umire : Zatvaraju se škole, u njih 117 nije upisan niti jedan učenik
» SDP umire
» UDBA ne umire nikad...
Page 1 of 6