Hrvatska umire
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Hrvatska umire
jo načelno nis protiv nepotizma. tote ne vidin neki veliki problijem. jer, jednon kad mi otmu šolde, mala mi je utjeha da su ih iskoristili za zaposlit nekog genija ili hdzeovca. i just dont give a fuckGnječ wrote:aben wrote:nikako socijalizam istirati iz vos,RayMabus wrote:upravo takoMaximusDecimusMiridije wrote:Mislim moze uvijek ne znam ni ja....za deficitarna zanimanja lupit drzava ne znam ni ja....100 stipendija godisnje. Godina za godinu dakle da se daje. Ako padne...ko mu jebe mater nek se vadi dalje sam.
Ali iz vlastitog nekakvog iskustva jebote barem polovica ljudi fakultet ne shvaca ni izbliza ozbiljno. Da placaju sami za to drukcije bi citavu stvar i promatrali. Valjda.
ljudi ki nemaju dicu na fakultetu, ploćaju školarinu ljudima na fakultetu, to vas smeto.
a ljudi ki nemaju dicu uopće, ploćaju osnovno obrazovanje svima ki ih imaju, to vas ne smeto.
a tržište bi to rišilo bez centa i bez da iti jedan činovnik pokušava analizirati čega fali- čin počne faliti bravara, njima reste ploća i ljudi se počinju okrićati prema unosnijin poslovima.
i plus zaboravljate da postoji nešto ča se zovu stečena prava, ako postoji katedra za održivo upravljanje morskin procesima ove godine, unda to znoči da ne moreš više dati otkaz tin profesorima taman i da se more isuši. zadar je imo sve namještenike prirodoslovnog muzeja od čistačice, preparatora, pomoćo osoblje, terenskog fotografa, ravnatelja i tako bar 15 godin, a da ni imo prirodoslovni muzej. grow the fuck up- skule ne postoju zbog učenikov, ili zbog zanimanja, nego zbog profesorov.
srića i bog da ne zazivate da država kontrolira proizvodnju hrone, svi bismo pomrli.
In Croazia non hanno dei leader, ma hanno dei proprietari della nazione. Una nazione in mano ad un centinaio di persone che controllano e possiedono tutto. Un bellissimo posto dove chi nasce figlio di nessuno ha la garanzia di rimanere figlio di nessuno lui e tutti i suoi discendenti.
aben- Posts : 35490
2014-04-16
aben wrote:nikako socijalizam istirati iz vos,RayMabus wrote:mMaximusDecimusMiridije wrote:Mislim moze uvijek ne znam ni ja....za deficitarna zanimanja lupit drzava ne znam ni ja....100 stipendija godisnje. Godina za godinu dakle da se daje. Ako padne...ko mu jebe mater nek se vadi dalje sam.
Ali iz vlastitog nekakvog iskustva jebote barem polovica ljudi fakultet ne shvaca ni izbliza ozbiljno. Da placaju sami za to drukcije bi citavu stvar i promatrali. Valjda.
upravo tako
ljudi ki nemaju dicu na fakultetu, ploćaju školarinu ljudima na fakultetu, to vas smeto.
a ljudi ki nemaju dicu uopće, ploćaju osnovno obrazovanje svima ki ih imaju, to vas ne smeto.
a tržište bi to rišilo bez centa i bez da iti jedan činovnik pokušava analizirati čega fali- čin počne faliti bravara, njima reste ploća i ljudi se počinju okrićati prema unosnijin poslovima.
i plus zaboravljate da postoji nešto ča se zovu stečena prava, ako postoji katedra za održivo upravljanje morskin procesima ove godine, unda to znoči da ne moreš više dati otkaz tin profesorima taman i da se more isuši. zadar je imo sve namještenike prirodoslovnog muzeja od čistačice, preparatora, pomoćo osoblje, terenskog fotografa, ravnatelja i tako bar 15 godin, a da ni imo prirodoslovni muzej. grow the fuck up- skule ne postoju zbog učenikov, ili zbog zanimanja, nego zbog profesorov.
srića i bog da ne zazivate da država kontrolira proizvodnju hrone, svi bismo pomrli.
A zašto san napisa da znam da to neće biti prije nego sam objasnio šta treba
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
I normalno da mi ne smeta da izdvajam za osnovne i srednje škole
Imam necake prijatelj ima djecu sutra možda i ja
Opće dobro šire mase
Opće dobro šire mase
2014-04-11
A onda mi dođe roditelj nekog fskutetlije i da je on porezom platija taj studij
POGLEDAJ svoje susjedstvo
Koliko obitelji nema nekog tko je na faksu
BEZOBRAZANO DO BOLA
POGLEDAJ svoje susjedstvo
Koliko obitelji nema nekog tko je na faksu
BEZOBRAZANO DO BOLA
2014-04-11
u ton slučaju, ako ti nećak krene na fakultet, ok je i da postoju besplatni fakulteti.RayMabus wrote:I normalno da mi ne smeta da izdvajam za osnovne i srednje škole
Opće dobro šire mase
čin neko spomene opće dobro šire mase, vatan se za takulin
2014-04-16
Ljudi koji ne zele brinuti za buducnost
I trebaju izumrijeti
Cim prije tim bolje
I trebaju izumrijeti
Cim prije tim bolje
na čiju budućnost:B-):
2014-04-16
pa neka ga i zaradiaben wrote:u ton slučaju, ako ti nećak krene na fakultet, ok je i da postoju besplatni fakulteti.RayMabus wrote:I normalno da mi ne smeta da izdvajam za osnovne i srednje škole
Opće dobro šire mase
Šta treba moja sestra i zet da rintaju za njega
2014-04-11
bolje da mu ga plotu tvoja sestra i zet nego jo.RayMabus wrote:pa neka ga i zaradiaben wrote:u ton slučaju, ako ti nećak krene na fakultet, ok je i da postoju besplatni fakulteti.RayMabus wrote:I normalno da mi ne smeta da izdvajam za osnovne i srednje škole
Opće dobro šire mase
Šta treba moja sestra i zet da rintaju za njega
2014-04-16
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» HRVATSKA UMIRE Rađa se sve manje djece, a mladi nezaustavljivo odlaze
» HRVATSKA UMIRE Stručnjakinja objasnila što nas sve čeka zbog odlaska tisuća mladih
» Hrvatska umire : Zatvaraju se škole, u njih 117 nije upisan niti jedan učenik
» SDP umire
» UDBA ne umire nikad...
» HRVATSKA UMIRE Stručnjakinja objasnila što nas sve čeka zbog odlaska tisuća mladih
» Hrvatska umire : Zatvaraju se škole, u njih 117 nije upisan niti jedan učenik
» SDP umire
» UDBA ne umire nikad...
Page 6 of 6