Hrvatska zasad neće izručiti Morinu Srbiji. Predmet vraćen sudu
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Hrvatska zasad neće izručiti Morinu Srbiji. Predmet vraćen sudu
to mora da je bilo puno prije nego sam došla tu, ne sjećam ga sedzango wrote:Onaj ludak Kostarikanac što je imao avatar Bojsija iz Mućki. Malo psihički nestabilan ali nije loš. Bar ne tužaka i i poije ban kao čovek.Noor wrote:džango, daj reci, a koji je taj? kakva kostarika?dzango wrote:Rekao i skočio sebi u usta. Ni jednom Srbinu Turčin nije saveznik a Šiptar brat, makar bio i Tuđmanov. Tako nešto može biti samo ustaškoj pički oz Kostarike koja vino seče kiselom.čardak efendija wrote:rekoh ja možda ali tebi je sigurno rođo, zato ne glumi veću budalu nego što jesi jajaro!dzango wrote:
A jeste ti saveznik? Znači ipak si Hrvat a ne Tuđmanov Srbin. Opet sam te navukao kao majmuna. Da si Tuđmanov Srbin, bio bi bar admin na forumu um,esto da te malo, malo banuju kao poslednjeg ustašu iz Kostarike.
A i rođak mu je svakako. Svi znamo da su vas na kraju sve pravili Hercegovci. Malo zagrebeš i eto Herdegovca-
Guest- Guest
kako nije jajaro turčin saveznik, šta je bilo 1396 godine sveti savo te ubio neukog i glupavog! Stvarno si pravi primerak glupavog srbina da te sveti milutin i paraskeva spasu koliko si glupdzango wrote:Rekao i skočio sebi u usta. Ni jednom Srbinu Turčin nije saveznik a Šiptar brat, makar bio i Tuđmanov. Tako nešto može biti samo ustaškoj pički oz Kostarike koja vino seče kiselom.čardak efendija wrote:rekoh ja možda ali tebi je sigurno rođo, zato ne glumi veću budalu nego što jesi jajaro!dzango wrote:A jeste ti saveznik? Znači ipak si Hrvat a ne Tuđmanov Srbin. Opet sam te navukao kao majmuna. Da si Tuđmanov Srbin, bio bi bar admin na forumu um,esto da te malo, malo banuju kao poslednjeg ustašu iz Kostarike.čardak efendija wrote:možda je meni turčin saveznik ali mi nije rođak kao tebi, mi se nismo mešali sa tim likovima kao vaše žene koje ste poturali pod age i begove čim bi se oženili ili se ovaj pojavio u selu! O šiptarima da i ne pričamo, ti su haračili vaše žene dok ste vi pljačkali rvatsku i bosnu, nije ni čudo da vam je šipac predcednik!dzango wrote:
Ti si bre Tuđmanpov Srbin. Turčin ti saveznik a Šiptar brat. Jebala te obojica obrezanih na sred bečke štale kojoj duguješ i mentalitet i kulturu.
A i rođak mu je svakako. Svi znamo da su vas na kraju sve pravili Hercegovci. Malo zagrebeš i eto Herdegovca-
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
Ne treba tog Shipca ni izruciti, treba da pustiti da ide s milim Bogom.
Zasto ga izruciti, kakav je zlocin pocinio, nikakav. Dron, jaka stvar.
A u Srbiji bi ga odrali zivoga.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
To nije saveznik već je Srbija bilča vazal, jebem te nepismena. Kao danas što je HR vazal Amerima a saveznik Turcima i brat Šiptarima.čardak efendija wrote:kako nije jajaro turčin saveznik, šta je bilo 1396 godine sveti savo te ubio neukog i glupavog! Stvarno si pravi primerak glupavog srbina da te sveti milutin i paraskeva spasu koliko si glupdzango wrote:Rekao i skočio sebi u usta. Ni jednom Srbinu Turčin nije saveznik a Šiptar brat, makar bio i Tuđmanov. Tako nešto može biti samo ustaškoj pički oz Kostarike koja vino seče kiselom.čardak efendija wrote:rekoh ja možda ali tebi je sigurno rođo, zato ne glumi veću budalu nego što jesi jajaro!dzango wrote:A jeste ti saveznik? Znači ipak si Hrvat a ne Tuđmanov Srbin. Opet sam te navukao kao majmuna. Da si Tuđmanov Srbin, bio bi bar admin na forumu um,esto da te malo, malo banuju kao poslednjeg ustašu iz Kostarike.čardak efendija wrote:
možda je meni turčin saveznik ali mi nije rođak kao tebi, mi se nismo mešali sa tim likovima kao vaše žene koje ste poturali pod age i begove čim bi se oženili ili se ovaj pojavio u selu! O šiptarima da i ne pričamo, ti su haračili vaše žene dok ste vi pljačkali rvatsku i bosnu, nije ni čudo da vam je šipac predcednik!
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ne ide on nigde, zatražio je azil u HR.Ringo10 wrote:Ne treba tog Shipca ni izruciti, treba da pustiti da ide s milim Bogom.
Neće niko da ga dere. Samo da ga natakne na kolac.
2014-04-19
Hrvatska nije izrucila ni onog nekog iz Srbije, pa ubio devojku iz Splita.
Paravinja, kako vec da se prezivao.
Jednostavno, bitnija je mrznja prema Srbiji od pravde.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Taj je imao dvostruko državljanstva . Valjda su se bojali da mu ne daju manju kaznu.Serbinho-3 wrote:Hrvatska nije izrucila ni onog nekog iz Srbije, pa ubio devojku iz Splita.
Mada mislim da je strah bezrazložan tu bio i da bi ga Srbi jače klepili nego mi.
Mi smo kako se sjećam isusivali jezera i tražili je , on nije htio priznati i onda je pobjegao u republiku srpsku.
Tu ga se dohvatio Mile u stanici , ubio od batina i do jutra je priznao gdje ju je bacio !
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ništa bez Mileta. Jebeš demokratiju, prava građana i ostala sranja.kaja wrote:Taj je imao dvostruko državljanstva . Valjda su se bojali da mu ne daju manju kaznu.Serbinho-3 wrote:Hrvatska nije izrucila ni onog nekog iz Srbije, pa ubio devojku iz Splita.
Mada mislim da je strah bezrazložan tu bio i da bi ga Srbi jače klepili nego mi.
Mi smo kako se sjećam isusivali jezera i tražili je , on nije htio priznati i onda je pobjegao u republiku srpsku.
Tu ga se dohvatio Mile u stanici , ubio od batina i do jutra je priznao gdje ju je bacio !
2014-04-19
Točno se toga sjećam, bilo je na Dnevniku. Javio se Mile, načelnik iz Banja Luke i rekao da idu s njim obaviti razgovor , oko 1:00 po noći :) i da ce sejaviti ujutro. Jos smo doma komentirali da ce ga ubit od batina i izvuci priznanje.
Do jutra je sve priznao, da ju je ubio i bacio kraj nekog smeća.
2015-08-15
Ništa , ništa. Naši su ga ispitivali, prijetili se obitelji, pokušali naći način da ga zastraše. Ali ništa.dzango wrote:Ništa bez Mileta. Jebeš demokratiju, prava građana i ostala sranja.kaja wrote:Taj je imao dvostruko državljanstva . Valjda su se bojali da mu ne daju manju kaznu.Serbinho-3 wrote:Hrvatska nije izrucila ni onog nekog iz Srbije, pa ubio devojku iz Splita.
Dok ga se nisu dohvatili ovi sa starinskim metodama
2015-08-15
Tu im je odšetao , preronio Savu u ronilačkom i mislio da je siguran kod svojih jer oni valjda vole silovatelje i ubojice djece . I najebo ko žuti. I onda su ga torpedirali nama.
Tako da, glupo je kvariti policijsku suradnju ili pravosudnu jer to i nama treba.
Tako da, glupo je kvariti policijsku suradnju ili pravosudnu jer to i nama treba.
2015-08-15
Da je on nekoga ubio ili da je napravio neki pravi teroristicki akt pa bilo bi u redu da ga se izruci Srbiji.dzango wrote:Ne ide on nigde, zatražio je azil u HR.Ringo10 wrote:Ne treba tog Shipca ni izruciti, treba da pustiti da ide s milim Bogom.
Neće niko da ga dere. Samo da ga natakne na kolac.
Ali to sa dronom je bezvezarija a Srbija bi mu jebala milu majku.
I zasto da unistimo jedan zivot i da pokvarimo odnose sa zemljom i narodom koji je prema nama prijateljski nastrojen.
Nije to usmjereno protiv Srbije nego ne bi bilo ni humano ni posteno.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ne sjecas se dobro.kaja wrote:Točno se toga sjećam, bilo je na Dnevniku. Javio se Mile, načelnik iz Banja Luke i rekao da idu s njim obaviti razgovor , oko 1:00 po noći :) i da ce sejaviti ujutro. Jos smo doma komentirali da ce ga ubit od batina i izvuci priznanje.
Tijelo je slucajno pronadjeno mjesecima nakon svega.
Nista on nikome nije tocno rekao.
dijagram-
2015-08-09
Mile nije bio u fazonu Erinih EU standarda, prvo ga jekaja wrote:Taj je imao dvostruko državljanstva . Valjda su se bojali da mu ne daju manju kaznu.Serbinho-3 wrote:Hrvatska nije izrucila ni onog nekog iz Srbije, pa ubio devojku iz Splita.
prebio na mrtvo ime a onda pitao da li nesto slucajno zna.
HR da se ne glupira, devojka bi sada negde zivela svojim zivotom, umesto sto truli ispod zemlje, zahvaljujuci saucesnistvu svoje zemlje sa bolesnikom.
Sreca po HR da je njena porodica nije tuzila a materijala ima.
2014-08-25
Ma sjećam susjed, priznao im je da ju je ubio. Lagao je o mjestu ali priznao je ubojstvo.dijagram wrote:Ne sjecas se dobro.kaja wrote:Točno se toga sjećam, bilo je na Dnevniku. Javio se Mile, načelnik iz Banja Luke i rekao da idu s njim obaviti razgovor , oko 1:00 po noći :) i da ce sejaviti ujutro. Jos smo doma komentirali da ce ga ubit od batina i izvuci priznanje.
BANJALUKA/BEOGRAD - Dragan Paravinja priznao je večeras policijskim inspektorima da je ubio Antoniju Bilić, iz Drniša u Hrvatskoj, a njeno telo bacio na određenu lokaciju, saopštili su direktor policije RS Gojko Vasić i zamenik direktora policije Hrvatske Milijan Brkić. Paravinja je uhapšen jutros u selu Donji Srđevići.
2015-08-15
Ispljuvao Srbe i ajd' opet kod Srba bezi.
Devojka plati glavom zbog lokalno vekovnog nesporazuma, gde je manijak iskoristio priliku.
Devojka plati glavom zbog lokalno vekovnog nesporazuma, gde je manijak iskoristio priliku.
2014-08-25
Priznao je i nasima da je ubio,samo je lagao o lokacijama svima pa tako nitko nije znao gdje je dok nije slucajno nadjeno njeno tijelo.kaja wrote:Ma sjećam susjed, priznao im je da ju je ubio. Lagao je o mjestu ali priznao je ubojstvo.dijagram wrote:Ne sjecas se dobro.kaja wrote:Točno se toga sjećam, bilo je na Dnevniku. Javio se Mile, načelnik iz Banja Luke i rekao da idu s njim obaviti razgovor , oko 1:00 po noći :) i da ce sejaviti ujutro. Jos smo doma komentirali da ce ga ubit od batina i izvuci priznanje.
BANJALUKA/BEOGRAD - Dragan Paravinja priznao je večeras policijskim inspektorima da je ubio Antoniju Bilić, iz Drniša u Hrvatskoj, a njeno telo bacio na određenu lokaciju, saopštili su direktor policije RS Gojko Vasić i zamenik direktora policije Hrvatske Milijan Brkić. Paravinja je uhapšen jutros u selu Donji Srđevići.
Cak i to da ga je uvrijedila na nacionalnoj osnovi,inace on ne bi:)
dijagram-
2015-08-09
Nije našima priznao, oni su imali metode prijetnje , bas znam, ali nisu upalile . I pobjegao je tamo , ovi ga uhvatili i do jutra priznao jer su išli s njim popričati oko 1:00 po noći:). On je morao crtati gdje je tijelo, smuljamo je malo tu, nije točnu lokaciju dao ali nakon par stolica po glavi je priznao da je ubio. Izvukli su priznanje. Onda su naši tražili tijelo i dalje radili.dijagram wrote:Priznao je i nasima da je ubio,samo je lagao o lokacijama svima pa tako nitko nije znao gdje je dok nije slucajno nadjeno njeno tijelo.kaja wrote:Ma sjećam susjed, priznao im je da ju je ubio. Lagao je o mjestu ali priznao je ubojstvo.dijagram wrote:Ne sjecas se dobro.kaja wrote:Točno se toga sjećam, bilo je na Dnevniku. Javio se Mile, načelnik iz Banja Luke i rekao da idu s njim obaviti razgovor , oko 1:00 po noći :) i da ce sejaviti ujutro. Jos smo doma komentirali da ce ga ubit od batina i izvuci priznanje.
2015-08-15
Nije ni onima tamo rekao lokaciju,da jest valjda bi je prenijeli.Nasima je svakih sat dva pricao drugu pricu.kaja wrote:Nije našima priznao, oni su imali metode prijetnje , bas znam, ali nisu upalile . I pobjegao je tamo , ovi ga uhvatili i do jutra priznao jer su išli s njim popričati oko 1:00 po noći:). On je morao crtati gdje je tijelo, smuljamo je malo tu, nije točnu lokaciju dao ali nakon par stolica po glavi je priznao da je ubio. Izvukli su priznanje. Onda su naši tražili tijelo i dalje radili.dijagram wrote:Priznao je i nasima da je ubio,samo je lagao o lokacijama svima pa tako nitko nije znao gdje je dok nije slucajno nadjeno njeno tijelo.kaja wrote:Ma sjećam susjed, priznao im je da ju je ubio. Lagao je o mjestu ali priznao je ubojstvo.dijagram wrote:Ne sjecas se dobro.kaja wrote:Točno se toga sjećam, bilo je na Dnevniku. Javio se Mile, načelnik iz Banja Luke i rekao da idu s njim obaviti razgovor , oko 1:00 po noći :) i da ce sejaviti ujutro. Jos smo doma komentirali da ce ga ubit od batina i izvuci priznanje.
Jasno je bilo svima da je ubio ali potraga je bila za tijelom a to nije nikome priznao.
Sto se tice njihove "efikasnosti" da je to me tako on nikada ne bi ni krocio na tlo Hrvatske nego bi odavno boravio po zatvorima srbije i bosne.
dijagram-
2015-08-09
Susjed, nisi u pravu. Eto sam ti stavila gore članak koji datira od tada da je tijekom noći u stanici priznao ubojstvo. I to je bio prvi korak za dalje, jer tijela nije bilo. A sjećam se scene sa izvanrednih vijesti i Mile u kadru govori da ga vode ispitati ( u isti glas smo iskomentirali da ce ga razvalit i da ce priznat) pa ce se ujutro javiti. I ujutro su naši potvrdili da je priznao.
Oni imaju tradiciju žandarske drzave, razvale te pa pitaju. I to je efikasno .
Oni imaju tradiciju žandarske drzave, razvale te pa pitaju. I to je efikasno .
2015-08-15
Pa ta noor je zaista obdarena onda, sa svih strana
Prokletnica jedna
Prokletnica jedna
2015-08-15
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Srbija neće izručiti troje funkcionera SRS-a
» Švedska neće izručiti Turskoj ljude povezane sa Gulenom
» Hrvatska je najsigurnija na Mediteranu, sezona je zasad odlična
» Onog trenutka kad su Vucic i Nikolic stupili na vlast u Srbiji kotacic povijesti vracen je u devedesete
» I Hrvatska slavi: Fata je na sudu pobijedila Srpsku pravoslavnu crkvu
» Švedska neće izručiti Turskoj ljude povezane sa Gulenom
» Hrvatska je najsigurnija na Mediteranu, sezona je zasad odlična
» Onog trenutka kad su Vucic i Nikolic stupili na vlast u Srbiji kotacic povijesti vracen je u devedesete
» I Hrvatska slavi: Fata je na sudu pobijedila Srpsku pravoslavnu crkvu
Page 4 of 5