Hrvatska zasad neće izručiti Morinu Srbiji. Predmet vraćen sudu
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Hrvatska zasad neće izručiti Morinu Srbiji. Predmet vraćen sudu
obrnuto, nisi u toku ;Pdzango wrote:Nisam bolji. Ali bar nisam pod stare dane promenio veru i naciju poput tebe. Čim si video kakvi su Hrvati, potrčao si da budeš Srbin.čardak efendija wrote:nisi bolji, ja nisam jajara kao vi prekodrinci koji ste dolazili samo u pljačku i nagovarati nas krajišnike da stvaramo veliku srbiju!dzango wrote:Ajde jesam. Što sam ja bolji od tebe?čardak efendija wrote:jajara si zbog ratova devedesetih, znaš ti dobro na šta ja mislim!dzango wrote:
Napraviš popust i odmah si jajara? Ajde, jeste da će da bude omašćen ali će da nađemo neki zakrivljeni.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Da se podsetimo.
Šta učini samo jedan mali obični drončić...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ja sam srbin od rođenja i imam više srpske krvi nego vi prekodrinci koje su turci jebali petsto godina! Mi krajišnici nismo dali da nam žene jebu turci i zato smo pobegli u ustašiju, vi pičketine ste pristali na sve i verujem da ćete uskoro imati ataturka za oca nacije umesto dobrice ćosića!dzango wrote:Nisam bolji. Ali bar nisam pod stare dane promenio veru i naciju poput tebe. Čim si video kakvi su Hrvati, potrčao si da budeš Srbin.čardak efendija wrote:nisi bolji, ja nisam jajara kao vi prekodrinci koji ste dolazili samo u pljačku i nagovarati nas krajišnike da stvaramo veliku srbiju!dzango wrote:Ajde jesam. Što sam ja bolji od tebe?čardak efendija wrote:jajara si zbog ratova devedesetih, znaš ti dobro na šta ja mislim!dzango wrote:
Napraviš popust i odmah si jajara? Ajde, jeste da će da bude omašćen ali će da nađemo neki zakrivljeni.
nemoj mi se uvlačiti, rekao sam ti za čega nam služiš!kaja wrote:A zna da ce mi se tako vise dopasti :)dzango wrote:Nisam bolji. Ali bar nisam pod stare dane promenio veru i naciju poput tebe. Čim si video kakvi su Hrvati, potrčao si da budeš Srbin.čardak efendija wrote:nisi bolji, ja nisam jajara kao vi prekodrinci koji ste dolazili samo u pljačku i nagovarati nas krajišnike da stvaramo veliku srbiju!dzango wrote:Ajde jesam. Što sam ja bolji od tebe?čardak efendija wrote:
jajara si zbog ratova devedesetih, znaš ti dobro na šta ja mislim!
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
nisam ja švalerčina, ja sam srbin!dzango wrote:Švalerčina. Veruj, veruj keru, ne veruj švaleru.kaja wrote:A zna da ce mi se tako vise dopasti :)dzango wrote:Nisam bolji. Ali bar nisam pod stare dane promenio veru i naciju poput tebe. Čim si video kakvi su Hrvati, potrčao si da budeš Srbin.čardak efendija wrote:nisi bolji, ja nisam jajara kao vi prekodrinci koji ste dolazili samo u pljačku i nagovarati nas krajišnike da stvaramo veliku srbiju!dzango wrote:
Ajde jesam. Što sam ja bolji od tebe?
2017-08-05
Služim ti da me gledaščardak efendija wrote:nemoj mi se uvlačiti, rekao sam ti za čega nam služiš!kaja wrote:A zna da ce mi se tako vise dopasti :)dzango wrote:Nisam bolji. Ali bar nisam pod stare dane promenio veru i naciju poput tebe. Čim si video kakvi su Hrvati, potrčao si da budeš Srbin.čardak efendija wrote:nisi bolji, ja nisam jajara kao vi prekodrinci koji ste dolazili samo u pljačku i nagovarati nas krajišnike da stvaramo veliku srbiju!dzango wrote:
I mislis da je ljepota prelazna !
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
to je zato što je srbin a srbi su glupi ko kurac, naročito prekodrinci, im mi krajišnici smo glupi ali ne kao prekodrinci, mi smo nešto naučili od ustaških komšija jer kraj njih živimo a od koga da prekodrinci nauče nešto? od šiptara, pa ni to ne umeju, šiptari barem jebu i prave decu, ovi prekodrinci nisu ni to u stanju da naprave!maggie13 wrote:obrnuto, nisi u toku ;Pdzango wrote:Nisam bolji. Ali bar nisam pod stare dane promenio veru i naciju poput tebe. Čim si video kakvi su Hrvati, potrčao si da budeš Srbin.čardak efendija wrote:nisi bolji, ja nisam jajara kao vi prekodrinci koji ste dolazili samo u pljačku i nagovarati nas krajišnike da stvaramo veliku srbiju!dzango wrote:Ajde jesam. Što sam ja bolji od tebe?čardak efendija wrote:
jajara si zbog ratova devedesetih, znaš ti dobro na šta ja mislim!
mi srbi bi odma bacili barem avio bombu na njih i slagali na njih da su to sami napravili samo da napakoste srbima! tako smo svalili na njih da pale autogume kad smo mi ožderani rakijetinom gađali ustaški dubrovnik!Eroo wrote:Da se podsetimo.
2017-08-05
misliti je nešto što mi srbi ne umemo, šta si htela da kažeš sa ovim ustaškinjo?kaja wrote:Služim ti da me gledaščardak efendija wrote:nemoj mi se uvlačiti, rekao sam ti za čega nam služiš!kaja wrote:A zna da ce mi se tako vise dopasti :)dzango wrote:Nisam bolji. Ali bar nisam pod stare dane promenio veru i naciju poput tebe. Čim si video kakvi su Hrvati, potrčao si da budeš Srbin.čardak efendija wrote:
nisi bolji, ja nisam jajara kao vi prekodrinci koji ste dolazili samo u pljačku i nagovarati nas krajišnike da stvaramo veliku srbiju!
I mislis da je ljepota prelazna !
2017-08-05
auuuuuu..:Dčardak efendija wrote:to je zato što je srbin a srbi su glupi ko kurac, naročito prekodrinci, im mi krajišnici smo glupi ali ne kao prekodrinci, mi smo nešto naučili od ustaških komšija jer kraj njih živimo a od koga da prekodrinci nauče nešto? od šiptara, pa ni to ne umeju, šiptari barem jebu i prave decu, ovi prekodrinci nisu ni to u stanju da naprave!maggie13 wrote:obrnuto, nisi u toku ;Pdzango wrote:Nisam bolji. Ali bar nisam pod stare dane promenio veru i naciju poput tebe. Čim si video kakvi su Hrvati, potrčao si da budeš Srbin.čardak efendija wrote:nisi bolji, ja nisam jajara kao vi prekodrinci koji ste dolazili samo u pljačku i nagovarati nas krajišnike da stvaramo veliku srbiju!dzango wrote:
A, oni bi da im morinu izrucimo;P
2014-04-12
Realna slika pravosudja u HR, dok u Srbiji ovog nisu ni ocekivali.
Sutra da im se uradi isto u HR, kukali bi i trazili izrucenje.
Sutra da im se uradi isto u HR, kukali bi i trazili izrucenje.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
taj bi oplodio pola srbije da ga puste dok si reko šiptar!!maggie13 wrote:auuuuuu..:Dčardak efendija wrote:to je zato što je srbin a srbi su glupi ko kurac, naročito prekodrinci, im mi krajišnici smo glupi ali ne kao prekodrinci, mi smo nešto naučili od ustaških komšija jer kraj njih živimo a od koga da prekodrinci nauče nešto? od šiptara, pa ni to ne umeju, šiptari barem jebu i prave decu, ovi prekodrinci nisu ni to u stanju da naprave!maggie13 wrote:obrnuto, nisi u toku ;Pdzango wrote:Nisam bolji. Ali bar nisam pod stare dane promenio veru i naciju poput tebe. Čim si video kakvi su Hrvati, potrčao si da budeš Srbin.čardak efendija wrote:
nisi bolji, ja nisam jajara kao vi prekodrinci koji ste dolazili samo u pljačku i nagovarati nas krajišnike da stvaramo veliku srbiju!
2017-08-05
znaci da ga iz usluge ne pustamo 8-)čardak efendija wrote:taj bi oplodio pola srbije da ga puste dok si reko šiptar!!maggie13 wrote:auuuuuu..:Dčardak efendija wrote:to je zato što je srbin a srbi su glupi ko kurac, naročito prekodrinci, im mi krajišnici smo glupi ali ne kao prekodrinci, mi smo nešto naučili od ustaških komšija jer kraj njih živimo a od koga da prekodrinci nauče nešto? od šiptara, pa ni to ne umeju, šiptari barem jebu i prave decu, ovi prekodrinci nisu ni to u stanju da naprave!maggie13 wrote:obrnuto, nisi u toku ;Pdzango wrote:
Nisam bolji. Ali bar nisam pod stare dane promenio veru i naciju poput tebe. Čim si video kakvi su Hrvati, potrčao si da budeš Srbin.
2014-04-12
umesto da budu ustašama zahvalni oni još i seru po njima, mi srbi nikada pameti nećemo doći!maggie13 wrote:znaci da ga iz usluge ne pustamo 8-)čardak efendija wrote:taj bi oplodio pola srbije da ga puste dok si reko šiptar!!maggie13 wrote:auuuuuu..:Dčardak efendija wrote:to je zato što je srbin a srbi su glupi ko kurac, naročito prekodrinci, im mi krajišnici smo glupi ali ne kao prekodrinci, mi smo nešto naučili od ustaških komšija jer kraj njih živimo a od koga da prekodrinci nauče nešto? od šiptara, pa ni to ne umeju, šiptari barem jebu i prave decu, ovi prekodrinci nisu ni to u stanju da naprave!maggie13 wrote:
obrnuto, nisi u toku ;P
2017-08-05
za tebe je i ovo neka pobeda,
bedno !
da vidimo da li bi tako reagovao da je obrnuto,
da neko napravi takov sranje u hrvatskoj a mi
da se pikamo ovde izmedju sudova i nadleznosti.
bedno !
da vidimo da li bi tako reagovao da je obrnuto,
da neko napravi takov sranje u hrvatskoj a mi
da se pikamo ovde izmedju sudova i nadleznosti.
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
ne znam jel si bolji od efendije, al od nemanje kusturice izgleda jesi.dzango wrote:Nisam bolji. Ali bar nisam pod stare dane promenio veru i naciju poput tebe. Čim si video kakvi su Hrvati, potrčao si da budeš Srbin.čardak efendija wrote:nisi bolji, ja nisam jajara kao vi prekodrinci koji ste dolazili samo u pljačku i nagovarati nas krajišnike da stvaramo veliku srbiju!dzango wrote:Ajde jesam. Što sam ja bolji od tebe?čardak efendija wrote:jajara si zbog ratova devedesetih, znaš ti dobro na šta ja mislim!dzango wrote:
Guest- Guest
čardak efendija wrote:mi srbi bi odma bacili barem avio bombu na njih i slagali na njih da su to sami napravili samo da napakoste srbima! tako smo svalili na njih da pale autogume kad smo mi ožderani rakijetinom gađali ustaški dubrovnik!Eroo wrote:Da se podsetimo.
Guest- Guest
mali je jamačno 1*rb, crnomanjast, krivog nosa i podržava amerohebite :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Budala je cijeli dan pizdarije pisao :)ja sam odvalila..Noor wrote:čardak efendija wrote:mi srbi bi odma bacili barem avio bombu na njih i slagali na njih da su to sami napravili samo da napakoste srbima! tako smo svalili na njih da pale autogume kad smo mi ožderani rakijetinom gađali ustaški dubrovnik!Eroo wrote:Da se podsetimo.
Ali nismo otkrili tko je..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
San Jose.Hint!kaja wrote:Budala je cijeli dan pizdarije pisao :)ja sam odvalila..Noor wrote:čardak efendija wrote:mi srbi bi odma bacili barem avio bombu na njih i slagali na njih da su to sami napravili samo da napakoste srbima! tako smo svalili na njih da pale autogume kad smo mi ožderani rakijetinom gađali ustaški dubrovnik!Eroo wrote:Da se podsetimo.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
bio je već u dva navrata...ma odličan jekaja wrote:Budala je cijeli dan pizdarije pisao :)ja sam odvalila..Noor wrote:čardak efendija wrote:mi srbi bi odma bacili barem avio bombu na njih i slagali na njih da su to sami napravili samo da napakoste srbima! tako smo svalili na njih da pale autogume kad smo mi ožderani rakijetinom gađali ustaški dubrovnik!Eroo wrote:Da se podsetimo.
Guest- Guest
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Srbija neće izručiti troje funkcionera SRS-a
» Švedska neće izručiti Turskoj ljude povezane sa Gulenom
» Hrvatska je najsigurnija na Mediteranu, sezona je zasad odlična
» Onog trenutka kad su Vucic i Nikolic stupili na vlast u Srbiji kotacic povijesti vracen je u devedesete
» I Hrvatska slavi: Fata je na sudu pobijedila Srpsku pravoslavnu crkvu
» Švedska neće izručiti Turskoj ljude povezane sa Gulenom
» Hrvatska je najsigurnija na Mediteranu, sezona je zasad odlična
» Onog trenutka kad su Vucic i Nikolic stupili na vlast u Srbiji kotacic povijesti vracen je u devedesete
» I Hrvatska slavi: Fata je na sudu pobijedila Srpsku pravoslavnu crkvu
Page 2 of 5