Hrvatska zasad neće izručiti Morinu Srbiji. Predmet vraćen sudu
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Hrvatska zasad neće izručiti Morinu Srbiji. Predmet vraćen sudu
bio je već u dva navrata...ma odličan jekaja wrote:Budala je cijeli dan pizdarije pisao :)ja sam odvalila..Noor wrote:čardak efendija wrote:mi srbi bi odma bacili barem avio bombu na njih i slagali na njih da su to sami napravili samo da napakoste srbima! tako smo svalili na njih da pale autogume kad smo mi ožderani rakijetinom gađali ustaški dubrovnik!Eroo wrote:Da se podsetimo.
Šta učini samo jedan mali obični drončić...
Ali nismo otkrili tko je..
Guest- Guest
california_men?Eroo wrote:San Jose.Hint!kaja wrote:Budala je cijeli dan pizdarije pisao :)ja sam odvalila..Noor wrote:čardak efendija wrote:mi srbi bi odma bacili barem avio bombu na njih i slagali na njih da su to sami napravili samo da napakoste srbima! tako smo svalili na njih da pale autogume kad smo mi ožderani rakijetinom gađali ustaški dubrovnik!Eroo wrote:Da se podsetimo.
Guest- Guest
a-ha, blizu.Ustvari San José.Noor wrote:california_men?Eroo wrote:San Jose.Hint!kaja wrote:Budala je cijeli dan pizdarije pisao :)ja sam odvalila..Noor wrote:čardak efendija wrote:
mi srbi bi odma bacili barem avio bombu na njih i slagali na njih da su to sami napravili samo da napakoste srbima! tako smo svalili na njih da pale autogume kad smo mi ožderani rakijetinom gađali ustaški dubrovnik!
Last edited by Eroo on 11/8/2017, 22:18; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ma ne, c_men bi više pisao o erotici i Diti von TesseEroo wrote:a-ha.Noor wrote:Eroo wrote:San Jose.Hint!kaja wrote:Budala je cijeli dan pizdarije pisao :)ja sam odvalila..Noor wrote:
california_men?
Guest- Guest
Ispravno: San José.
Ovaj je jugoistočnije od californijskog.
Ovaj je jugoistočnije od californijskog.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
pa mi smo osudili naše koljače sa ovčare po par meseci čisto reda radi da možemo belosvetckim urotnicima gurati pod nos presudu na ćirilica a oni to ne umeju da pročitaju jer ne poznaju to primitivno pismo!pizzon wrote:za tebe je i ovo neka pobeda,
bedno !
da vidimo da li bi tako reagovao da je obrnuto,
da neko napravi takov sranje u hrvatskoj a mi
da se pikamo ovde izmedju sudova i nadleznosti.
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
kusturica nije ništa dobio zato što je postao srbin ali je zato crvenkasti profitirao otkako je rvat i ustaša, sad je mnogo pametniji od nas srba!Noor wrote:ne znam jel si bolji od efendije, al od nemanje kusturice izgleda jesi.dzango wrote:Nisam bolji. Ali bar nisam pod stare dane promenio veru i naciju poput tebe. Čim si video kakvi su Hrvati, potrčao si da budeš Srbin.čardak efendija wrote:nisi bolji, ja nisam jajara kao vi prekodrinci koji ste dolazili samo u pljačku i nagovarati nas krajišnike da stvaramo veliku srbiju!dzango wrote:Ajde jesam. Što sam ja bolji od tebe?čardak efendija wrote:
jajara si zbog ratova devedesetih, znaš ti dobro na šta ja mislim!
2017-08-05
šta se vas dvoje ustaša tu domunđavate? Nisam ja nikakav joso sanjivi, ja sam srbin obični, domestikos vulgaris četnikos!Eroo wrote:a-ha, blizu.Ustvari San José.Noor wrote:california_men?Eroo wrote:San Jose.Hint!kaja wrote:Budala je cijeli dan pizdarije pisao :)ja sam odvalila..Noor wrote:
2017-08-05
Dobro, pa reko si nam vec..čardak efendija wrote:šta se vas dvoje ustaša tu domunđavate? Nisam ja nikakav joso sanjivi, ja sam srbin obični, domestikos vulgaris četnikos!Eroo wrote:a-ha, blizu.Ustvari San José.Noor wrote:california_men?Eroo wrote:San Jose.Hint!kaja wrote:
Budala je cijeli dan pizdarije pisao :)ja sam odvalila..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ti si bre Tuđmanpov Srbin. Turčin ti saveznik a Šiptar brat. Jebala te obojica obrezanih na sred bečke štale kojoj duguješ i mentalitet i kulturu.čardak efendija wrote:ja sam srbin od rođenja i imam više srpske krvi nego vi prekodrinci koje su turci jebali petsto godina! Mi krajišnici nismo dali da nam žene jebu turci i zato smo pobegli u ustašiju, vi pičketine ste pristali na sve i verujem da ćete uskoro imati ataturka za oca nacije umesto dobrice ćosića!dzango wrote:Nisam bolji. Ali bar nisam pod stare dane promenio veru i naciju poput tebe. Čim si video kakvi su Hrvati, potrčao si da budeš Srbin.čardak efendija wrote:nisi bolji, ja nisam jajara kao vi prekodrinci koji ste dolazili samo u pljačku i nagovarati nas krajišnike da stvaramo veliku srbiju!dzango wrote:Ajde jesam. Što sam ja bolji od tebe?čardak efendija wrote:
jajara si zbog ratova devedesetih, znaš ti dobro na šta ja mislim!
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
jel jesam To je zato što sam srbin a mi kad naučimo par fraza ceo život ih ponavljamo, eto na primer ona jajara django, taj samo zna vikati partizan partizan partizan, ciganske pičke i tako to, ona serbinjo zna samo ovo; dve reči bato ZVEZDA ZVEZDA, onaj pižon zna samo reći majku vam jebem usssstašššku, stanojko samo zna reći ; gde si bre bubi, ja samo znam ponavljati kako sam srbin itd itd!kaja wrote:Dobro, pa reko si nam vec..čardak efendija wrote:šta se vas dvoje ustaša tu domunđavate? Nisam ja nikakav joso sanjivi, ja sam srbin obični, domestikos vulgaris četnikos!Eroo wrote:a-ha, blizu.Ustvari San José.Noor wrote:california_men?Eroo wrote:
San Jose.Hint!
2017-08-05
a jel ima netko ovdje tko tebi nije ustaša?čardak efendija wrote:šta se vas dvoje ustaša tu domunđavate? Nisam ja nikakav joso sanjivi, ja sam srbin obični, domestikos vulgaris četnikos!Eroo wrote:a-ha, blizu.Ustvari San José.Noor wrote:california_men?Eroo wrote:San Jose.Hint!kaja wrote:
Budala je cijeli dan pizdarije pisao :)ja sam odvalila..
Guest- Guest
možda je meni turčin saveznik ali mi nije rođak kao tebi, mi se nismo mešali sa tim likovima kao vaše žene koje ste poturali pod age i begove čim bi se oženili ili se ovaj pojavio u selu! O šiptarima da i ne pričamo, ti su haračili vaše žene dok ste vi pljačkali rvatsku i bosnu, nije ni čudo da vam je šipac predcednik!dzango wrote:Ti si bre Tuđmanpov Srbin. Turčin ti saveznik a Šiptar brat. Jebala te obojica obrezanih na sred bečke štale kojoj duguješ i mentalitet i kulturu.čardak efendija wrote:ja sam srbin od rođenja i imam više srpske krvi nego vi prekodrinci koje su turci jebali petsto godina! Mi krajišnici nismo dali da nam žene jebu turci i zato smo pobegli u ustašiju, vi pičketine ste pristali na sve i verujem da ćete uskoro imati ataturka za oca nacije umesto dobrice ćosića!dzango wrote:Nisam bolji. Ali bar nisam pod stare dane promenio veru i naciju poput tebe. Čim si video kakvi su Hrvati, potrčao si da budeš Srbin.čardak efendija wrote:nisi bolji, ja nisam jajara kao vi prekodrinci koji ste dolazili samo u pljačku i nagovarati nas krajišnike da stvaramo veliku srbiju!dzango wrote:
Ajde jesam. Što sam ja bolji od tebe?
ima, petokolonaši, njih proglasimo ustašama tek kad nešto osvojimo samo da ih možemo ucmekati, ali za nas srbe vi ste svi u globalu ustaše kao i amerikanci iako su nas spasili u leto 95 od ustaša iz ustašije i ustaša iz bosne!Noor wrote:a jel ima netko ovdje tko tebi nije ustaša?čardak efendija wrote:šta se vas dvoje ustaša tu domunđavate? Nisam ja nikakav joso sanjivi, ja sam srbin obični, domestikos vulgaris četnikos!Eroo wrote:a-ha, blizu.Ustvari San José.Noor wrote:california_men?Eroo wrote:
San Jose.Hint!
2017-08-05
kad ste smotani :Dkaja wrote:Budala je cijeli dan pizdarije pisao :)ja sam odvalila..Noor wrote:čardak efendija wrote:mi srbi bi odma bacili barem avio bombu na njih i slagali na njih da su to sami napravili samo da napakoste srbima! tako smo svalili na njih da pale autogume kad smo mi ožderani rakijetinom gađali ustaški dubrovnik!Eroo wrote:Da se podsetimo.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
A jeste ti saveznik? Znači ipak si Hrvat a ne Tuđmanov Srbin. Opet sam te navukao kao majmuna. Da si Tuđmanov Srbin, bio bi bar admin na forumu um,esto da te malo, malo banuju kao poslednjeg ustašu iz Kostarike.čardak efendija wrote:možda je meni turčin saveznik ali mi nije rođak kao tebi, mi se nismo mešali sa tim likovima kao vaše žene koje ste poturali pod age i begove čim bi se oženili ili se ovaj pojavio u selu! O šiptarima da i ne pričamo, ti su haračili vaše žene dok ste vi pljačkali rvatsku i bosnu, nije ni čudo da vam je šipac predcednik!dzango wrote:Ti si bre Tuđmanpov Srbin. Turčin ti saveznik a Šiptar brat. Jebala te obojica obrezanih na sred bečke štale kojoj duguješ i mentalitet i kulturu.čardak efendija wrote:ja sam srbin od rođenja i imam više srpske krvi nego vi prekodrinci koje su turci jebali petsto godina! Mi krajišnici nismo dali da nam žene jebu turci i zato smo pobegli u ustašiju, vi pičketine ste pristali na sve i verujem da ćete uskoro imati ataturka za oca nacije umesto dobrice ćosića!dzango wrote:Nisam bolji. Ali bar nisam pod stare dane promenio veru i naciju poput tebe. Čim si video kakvi su Hrvati, potrčao si da budeš Srbin.čardak efendija wrote:
nisi bolji, ja nisam jajara kao vi prekodrinci koji ste dolazili samo u pljačku i nagovarati nas krajišnike da stvaramo veliku srbiju!
2014-04-19
rekoh ja možda ali tebi je sigurno rođo, zato ne glumi veću budalu nego što jesi jajaro!dzango wrote:A jeste ti saveznik? Znači ipak si Hrvat a ne Tuđmanov Srbin. Opet sam te navukao kao majmuna. Da si Tuđmanov Srbin, bio bi bar admin na forumu um,esto da te malo, malo banuju kao poslednjeg ustašu iz Kostarike.čardak efendija wrote:možda je meni turčin saveznik ali mi nije rođak kao tebi, mi se nismo mešali sa tim likovima kao vaše žene koje ste poturali pod age i begove čim bi se oženili ili se ovaj pojavio u selu! O šiptarima da i ne pričamo, ti su haračili vaše žene dok ste vi pljačkali rvatsku i bosnu, nije ni čudo da vam je šipac predcednik!dzango wrote:Ti si bre Tuđmanpov Srbin. Turčin ti saveznik a Šiptar brat. Jebala te obojica obrezanih na sred bečke štale kojoj duguješ i mentalitet i kulturu.čardak efendija wrote:ja sam srbin od rođenja i imam više srpske krvi nego vi prekodrinci koje su turci jebali petsto godina! Mi krajišnici nismo dali da nam žene jebu turci i zato smo pobegli u ustašiju, vi pičketine ste pristali na sve i verujem da ćete uskoro imati ataturka za oca nacije umesto dobrice ćosića!dzango wrote:
Nisam bolji. Ali bar nisam pod stare dane promenio veru i naciju poput tebe. Čim si video kakvi su Hrvati, potrčao si da budeš Srbin.
2017-08-05
Rekao i skočio sebi u usta. Ni jednom Srbinu Turčin nije saveznik a Šiptar brat, makar bio i Tuđmanov. Tako nešto može biti samo ustaškoj pički oz Kostarike koja vino seče kiselom.čardak efendija wrote:rekoh ja možda ali tebi je sigurno rođo, zato ne glumi veću budalu nego što jesi jajaro!dzango wrote:A jeste ti saveznik? Znači ipak si Hrvat a ne Tuđmanov Srbin. Opet sam te navukao kao majmuna. Da si Tuđmanov Srbin, bio bi bar admin na forumu um,esto da te malo, malo banuju kao poslednjeg ustašu iz Kostarike.čardak efendija wrote:možda je meni turčin saveznik ali mi nije rođak kao tebi, mi se nismo mešali sa tim likovima kao vaše žene koje ste poturali pod age i begove čim bi se oženili ili se ovaj pojavio u selu! O šiptarima da i ne pričamo, ti su haračili vaše žene dok ste vi pljačkali rvatsku i bosnu, nije ni čudo da vam je šipac predcednik!dzango wrote:Ti si bre Tuđmanpov Srbin. Turčin ti saveznik a Šiptar brat. Jebala te obojica obrezanih na sred bečke štale kojoj duguješ i mentalitet i kulturu.čardak efendija wrote:
ja sam srbin od rođenja i imam više srpske krvi nego vi prekodrinci koje su turci jebali petsto godina! Mi krajišnici nismo dali da nam žene jebu turci i zato smo pobegli u ustašiju, vi pičketine ste pristali na sve i verujem da ćete uskoro imati ataturka za oca nacije umesto dobrice ćosića!
A i rođak mu je svakako. Svi znamo da su vas na kraju sve pravili Hercegovci. Malo zagrebeš i eto Herdegovca-
2014-04-19
džango, daj reci, a koji je taj? kakva kostarika?dzango wrote:Rekao i skočio sebi u usta. Ni jednom Srbinu Turčin nije saveznik a Šiptar brat, makar bio i Tuđmanov. Tako nešto može biti samo ustaškoj pički oz Kostarike koja vino seče kiselom.čardak efendija wrote:rekoh ja možda ali tebi je sigurno rođo, zato ne glumi veću budalu nego što jesi jajaro!dzango wrote:A jeste ti saveznik? Znači ipak si Hrvat a ne Tuđmanov Srbin. Opet sam te navukao kao majmuna. Da si Tuđmanov Srbin, bio bi bar admin na forumu um,esto da te malo, malo banuju kao poslednjeg ustašu iz Kostarike.čardak efendija wrote:možda je meni turčin saveznik ali mi nije rođak kao tebi, mi se nismo mešali sa tim likovima kao vaše žene koje ste poturali pod age i begove čim bi se oženili ili se ovaj pojavio u selu! O šiptarima da i ne pričamo, ti su haračili vaše žene dok ste vi pljačkali rvatsku i bosnu, nije ni čudo da vam je šipac predcednik!dzango wrote:
Ti si bre Tuđmanpov Srbin. Turčin ti saveznik a Šiptar brat. Jebala te obojica obrezanih na sred bečke štale kojoj duguješ i mentalitet i kulturu.
A i rođak mu je svakako. Svi znamo da su vas na kraju sve pravili Hercegovci. Malo zagrebeš i eto Herdegovca-
Guest- Guest
Onaj ludak Kostarikanac što je imao avatar Bojsija iz Mućki. Malo psihički nestabilan ali nije loš. Bar ne tužaka i i popije ban kao čovek.Noor wrote:džango, daj reci, a koji je taj? kakva kostarika?dzango wrote:Rekao i skočio sebi u usta. Ni jednom Srbinu Turčin nije saveznik a Šiptar brat, makar bio i Tuđmanov. Tako nešto može biti samo ustaškoj pički oz Kostarike koja vino seče kiselom.čardak efendija wrote:rekoh ja možda ali tebi je sigurno rođo, zato ne glumi veću budalu nego što jesi jajaro!dzango wrote:A jeste ti saveznik? Znači ipak si Hrvat a ne Tuđmanov Srbin. Opet sam te navukao kao majmuna. Da si Tuđmanov Srbin, bio bi bar admin na forumu um,esto da te malo, malo banuju kao poslednjeg ustašu iz Kostarike.čardak efendija wrote:
možda je meni turčin saveznik ali mi nije rođak kao tebi, mi se nismo mešali sa tim likovima kao vaše žene koje ste poturali pod age i begove čim bi se oženili ili se ovaj pojavio u selu! O šiptarima da i ne pričamo, ti su haračili vaše žene dok ste vi pljačkali rvatsku i bosnu, nije ni čudo da vam je šipac predcednik!
2014-04-19
to mora da je bilo puno prije nego sam došla tu, ne sjećam ga sedzango wrote:Onaj ludak Kostarikanac što je imao avatar Bojsija iz Mućki. Malo psihički nestabilan ali nije loš. Bar ne tužaka i i poije ban kao čovek.Noor wrote:džango, daj reci, a koji je taj? kakva kostarika?dzango wrote:Rekao i skočio sebi u usta. Ni jednom Srbinu Turčin nije saveznik a Šiptar brat, makar bio i Tuđmanov. Tako nešto može biti samo ustaškoj pički oz Kostarike koja vino seče kiselom.čardak efendija wrote:rekoh ja možda ali tebi je sigurno rođo, zato ne glumi veću budalu nego što jesi jajaro!dzango wrote:
A jeste ti saveznik? Znači ipak si Hrvat a ne Tuđmanov Srbin. Opet sam te navukao kao majmuna. Da si Tuđmanov Srbin, bio bi bar admin na forumu um,esto da te malo, malo banuju kao poslednjeg ustašu iz Kostarike.
Guest- Guest
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Srbija neće izručiti troje funkcionera SRS-a
» Švedska neće izručiti Turskoj ljude povezane sa Gulenom
» Hrvatska je najsigurnija na Mediteranu, sezona je zasad odlična
» Onog trenutka kad su Vucic i Nikolic stupili na vlast u Srbiji kotacic povijesti vracen je u devedesete
» I Hrvatska slavi: Fata je na sudu pobijedila Srpsku pravoslavnu crkvu
» Švedska neće izručiti Turskoj ljude povezane sa Gulenom
» Hrvatska je najsigurnija na Mediteranu, sezona je zasad odlična
» Onog trenutka kad su Vucic i Nikolic stupili na vlast u Srbiji kotacic povijesti vracen je u devedesete
» I Hrvatska slavi: Fata je na sudu pobijedila Srpsku pravoslavnu crkvu
Page 3 of 5