Hrvatska zasad neće izručiti Morinu Srbiji. Predmet vraćen sudu
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Hrvatska zasad neće izručiti Morinu Srbiji. Predmet vraćen sudu
predmet vraćen sudu
MALA POBJEDA NAD SRBIJOM Hrvatska zasad neće izručiti Morina
Morinovo izručenje tražila je Srbija zbog izazivanja nereda na nogometnoj utakmici između Srbije i Albanije 2014.
Datum objave: 11.08.2017 | 15:38 Autor: mpd
Vijeće Vrhovnog suda Republike Hrvatske na sjednici održanoj u četvrtak donijelo je rješenje kojim je u povodu žalbe izručenika Ismalia Morina, Albanca čije izručenje traži Srbija, po službenoj dužnosti ukinulo pobijano rješenje. Njegov predmet upućen je prvostupanjskom sudu na ponovno odlučivanje. Morinovo izručenje tražila je Srbija zbog izazivanja nereda na nogometnoj utakmici između Srbije i Albanije 2014., a koje je nepravomoćno odobrio Županijski sud u Dubrovniku. Morino je u Hrvatskoj navodno zatražio azil.
http://direktno.hr/direkt/mala-pobjeda-nad-srbijom-hrvatska-zasad-nece-izruciti-morina-94630/
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Hrvatska zasad neće izručiti Morinu Srbiji. Predmet vraćen sudu
upotreba drona na punom stadionu... mogao je nekoga ubiti s njim... ovaj zaslužuje lijepu kaznu
Eroo wrote:
Morino je u Hrvatskoj navodno zatražio azil.
Ovo je možda i bolje.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
moji ga u srbiji ne bi kaznili nego ga na kolac nabili, ne volem šiptare ali niko ne zaslužuje ono što mi srbi umemo da napravimo našim neprijateljima, rvatskim išiptarskim ustašama!mutava baštarda wrote:upotreba drona na punom stadionu... mogao je nekoga ubiti s njim... ovaj zaslužuje lijepu kaznu
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
Ima da mu napravimo popust. Omastićemo kolac.čardak efendija wrote:moji ga u srbiji ne bi kaznili nego ga na kolac nabili, ne volem šiptare ali niko ne zaslužuje ono što mi srbi umemo da napravimo našim neprijateljima, rvatskim išiptarskim ustašama!mutava baštarda wrote:upotreba drona na punom stadionu... mogao je nekoga ubiti s njim... ovaj zaslužuje lijepu kaznu
2014-04-19
ne sumnjam brate srbine, je da si jajara ali si srbin jebiga!dzango wrote:Ima da mu napravimo popust. Omastićemo kolac.čardak efendija wrote:moji ga u srbiji ne bi kaznili nego ga na kolac nabili, ne volem šiptare ali niko ne zaslužuje ono što mi srbi umemo da napravimo našim neprijateljima, rvatskim išiptarskim ustašama!mutava baštarda wrote:upotreba drona na punom stadionu... mogao je nekoga ubiti s njim... ovaj zaslužuje lijepu kaznu
2017-08-05
Auu..jbt, od hrvatskog pravosuđa izgleda da je nezavisniji bio sud narodne republike Kambodže za vrijeme Pol Pota..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Napraviš popust i odmah si jajara? Ajde, jeste da će da bude omašćen ali će da nađemo neki zakrivljeni.čardak efendija wrote:ne sumnjam brate srbine, je da si jajara ali si srbin jebiga!dzango wrote:Ima da mu napravimo popust. Omastićemo kolac.čardak efendija wrote:moji ga u srbiji ne bi kaznili nego ga na kolac nabili, ne volem šiptare ali niko ne zaslužuje ono što mi srbi umemo da napravimo našim neprijateljima, rvatskim išiptarskim ustašama!mutava baštarda wrote:upotreba drona na punom stadionu... mogao je nekoga ubiti s njim... ovaj zaslužuje lijepu kaznu
2014-04-19
znači veruješ da su ustaše na vlasti zautavile izručenje ovog šiptara majčici srbiji?kaja wrote:Auu..jbt, od hrvatskog pravosuđa izgleda da je nezavisniji bio sud narodne republike Kambodže za vrijeme Pol Pota..
Tako i treba, što više srati po ustašiji to je naš moto i svaka pomoć je dobrodošla lajkam
jajara si zbog ratova devedesetih, znaš ti dobro na šta ja mislim!dzango wrote:Napraviš popust i odmah si jajara? Ajde, jeste da će da bude omašćen ali će da nađemo neki zakrivljeni.čardak efendija wrote:ne sumnjam brate srbine, je da si jajara ali si srbin jebiga!dzango wrote:Ima da mu napravimo popust. Omastićemo kolac.čardak efendija wrote:moji ga u srbiji ne bi kaznili nego ga na kolac nabili, ne volem šiptare ali niko ne zaslužuje ono što mi srbi umemo da napravimo našim neprijateljima, rvatskim išiptarskim ustašama!mutava baštarda wrote:upotreba drona na punom stadionu... mogao je nekoga ubiti s njim... ovaj zaslužuje lijepu kaznu
2017-08-05
Ajde jesam. Što sam ja bolji od tebe?čardak efendija wrote:jajara si zbog ratova devedesetih, znaš ti dobro na šta ja mislim!dzango wrote:Napraviš popust i odmah si jajara? Ajde, jeste da će da bude omašćen ali će da nađemo neki zakrivljeni.čardak efendija wrote:ne sumnjam brate srbine, je da si jajara ali si srbin jebiga!dzango wrote:Ima da mu napravimo popust. Omastićemo kolac.čardak efendija wrote:
moji ga u srbiji ne bi kaznili nego ga na kolac nabili, ne volem šiptare ali niko ne zaslužuje ono što mi srbi umemo da napravimo našim neprijateljima, rvatskim išiptarskim ustašama!
2014-04-19
Vjerujem da ti treba jedna afrička šljiva , pa ce odmah biti ljepše..čardak efendija wrote:znači veruješ da su ustaše na vlasti zautavile izručenje ovog šiptara majčici srbiji?kaja wrote:Auu..jbt, od hrvatskog pravosuđa izgleda da je nezavisniji bio sud narodne republike Kambodže za vrijeme Pol Pota..
Tako i treba, što više srati po ustašiji to je naš moto i svaka pomoć je dobrodošla lajkam
2015-08-15
Ne damo im brata..najgori su ti bratski okrsaji..najostrasceniji ;D
2014-04-12
nisi bolji, ja nisam jajara kao vi prekodrinci koji ste dolazili samo u pljačku i nagovarati nas krajišnike da stvaramo veliku srbiju!dzango wrote:Ajde jesam. Što sam ja bolji od tebe?čardak efendija wrote:jajara si zbog ratova devedesetih, znaš ti dobro na šta ja mislim!dzango wrote:Napraviš popust i odmah si jajara? Ajde, jeste da će da bude omašćen ali će da nađemo neki zakrivljeni.čardak efendija wrote:ne sumnjam brate srbine, je da si jajara ali si srbin jebiga!dzango wrote:
Ima da mu napravimo popust. Omastićemo kolac.
2017-08-05
ne treba, titove ustaškinje su mi i više nego napete iako su glupe ali i mi srbi smo glupi pa to nije razlog da ne volem samoga sebe!kaja wrote:Vjerujem da ti treba jedna afrička šljiva , pa ce odmah biti ljepše..čardak efendija wrote:znači veruješ da su ustaše na vlasti zautavile izručenje ovog šiptara majčici srbiji?kaja wrote:Auu..jbt, od hrvatskog pravosuđa izgleda da je nezavisniji bio sud narodne republike Kambodže za vrijeme Pol Pota..
2017-08-05
Nisam bolji. Ali bar nisam pod stare dane promenio veru i naciju poput tebe. Čim si video kakvi su Hrvati, potrčao si da budeš Srbin.čardak efendija wrote:nisi bolji, ja nisam jajara kao vi prekodrinci koji ste dolazili samo u pljačku i nagovarati nas krajišnike da stvaramo veliku srbiju!dzango wrote:Ajde jesam. Što sam ja bolji od tebe?čardak efendija wrote:jajara si zbog ratova devedesetih, znaš ti dobro na šta ja mislim!dzango wrote:Napraviš popust i odmah si jajara? Ajde, jeste da će da bude omašćen ali će da nađemo neki zakrivljeni.čardak efendija wrote:
ne sumnjam brate srbine, je da si jajara ali si srbin jebiga!
2014-04-19
:)čardak efendija wrote:ne treba, titove ustaškinje su mi i više nego napete iako su glupe ali i mi srbi smo glupi pa to nije razlog da ne volem samoga sebe!kaja wrote:Vjerujem da ti treba jedna afrička šljiva , pa ce odmah biti ljepše..čardak efendija wrote:znači veruješ da su ustaše na vlasti zautavile izručenje ovog šiptara majčici srbiji?kaja wrote:Auu..jbt, od hrvatskog pravosuđa izgleda da je nezavisniji bio sud narodne republike Kambodže za vrijeme Pol Pota..
2015-08-15
A zna da ce mi se tako vise dopasti :)dzango wrote:Nisam bolji. Ali bar nisam pod stare dane promenio veru i naciju poput tebe. Čim si video kakvi su Hrvati, potrčao si da budeš Srbin.čardak efendija wrote:nisi bolji, ja nisam jajara kao vi prekodrinci koji ste dolazili samo u pljačku i nagovarati nas krajišnike da stvaramo veliku srbiju!dzango wrote:Ajde jesam. Što sam ja bolji od tebe?čardak efendija wrote:jajara si zbog ratova devedesetih, znaš ti dobro na šta ja mislim!dzango wrote:
Napraviš popust i odmah si jajara? Ajde, jeste da će da bude omašćen ali će da nađemo neki zakrivljeni.
2015-08-15
Švalerčina. Veruj, veruj keru, ne veruj švaleru.kaja wrote:A zna da ce mi se tako vise dopasti :)dzango wrote:Nisam bolji. Ali bar nisam pod stare dane promenio veru i naciju poput tebe. Čim si video kakvi su Hrvati, potrčao si da budeš Srbin.čardak efendija wrote:nisi bolji, ja nisam jajara kao vi prekodrinci koji ste dolazili samo u pljačku i nagovarati nas krajišnike da stvaramo veliku srbiju!dzango wrote:Ajde jesam. Što sam ja bolji od tebe?čardak efendija wrote:
jajara si zbog ratova devedesetih, znaš ti dobro na šta ja mislim!
2014-04-19
obrnuto, nisi u toku ;Pdzango wrote:Nisam bolji. Ali bar nisam pod stare dane promenio veru i naciju poput tebe. Čim si video kakvi su Hrvati, potrčao si da budeš Srbin.čardak efendija wrote:nisi bolji, ja nisam jajara kao vi prekodrinci koji ste dolazili samo u pljačku i nagovarati nas krajišnike da stvaramo veliku srbiju!dzango wrote:Ajde jesam. Što sam ja bolji od tebe?čardak efendija wrote:jajara si zbog ratova devedesetih, znaš ti dobro na šta ja mislim!dzango wrote:
Napraviš popust i odmah si jajara? Ajde, jeste da će da bude omašćen ali će da nađemo neki zakrivljeni.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Srbija neće izručiti troje funkcionera SRS-a
» Švedska neće izručiti Turskoj ljude povezane sa Gulenom
» Hrvatska je najsigurnija na Mediteranu, sezona je zasad odlična
» Onog trenutka kad su Vucic i Nikolic stupili na vlast u Srbiji kotacic povijesti vracen je u devedesete
» I Hrvatska slavi: Fata je na sudu pobijedila Srpsku pravoslavnu crkvu
» Švedska neće izručiti Turskoj ljude povezane sa Gulenom
» Hrvatska je najsigurnija na Mediteranu, sezona je zasad odlična
» Onog trenutka kad su Vucic i Nikolic stupili na vlast u Srbiji kotacic povijesti vracen je u devedesete
» I Hrvatska slavi: Fata je na sudu pobijedila Srpsku pravoslavnu crkvu
Page 1 of 5