Tolušić je ispao idiot
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Tolušić je ispao idiot
ja sam čardak u srcu i duši lalalalakaja wrote:Jasno. Vidis da pali pa sto ne. Cardakovci i vi svaki put uredno zagrizete.pizzon wrote:kaja wrote:Ništa nije glupo tu napravljeno, htjeli su proturiti porez dok se raja bavi trgovinskim ratom. Nije prošlo i sad su to povukli jer nema smisla vise. Vrlo jednostavno. Znali su oni da je to na 20 dana.pizzon wrote:nije on to solo napravio !
prosto ne mogu da verujem da ste mogli nesto tako glupo da odradite.
sad spustate od 270 na 12,5 eu
ovo je najgori, najgluplji potez hrvatske od osamstaljivanja,
u politico-ekonomskom prepucavanju sa srbijom i regionom.
dobro, cim je neka frka, pokazi prstom na srbiju i nema problema !
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
to su petokolonaši radili, posle smo sve takve pobili da ne bi opet u nekim sledećim situaciama nas izdali! Mi srbi volimo ustaške petokolonaše i korisne budale, ne moramo ni da ih plaćamo a oni rade za nas!! lajkamasilovski wrote:Reci ti bolje meni kako kadar komentira da su sa porezom naumili opljačkati i razjebati vlastiti narod? To je unatoč indokrinaciji čisto izdajnički potez kao da 1991 dojavljuješ srpskoj soldateski položaje ZNG-a
2017-08-05
čekaj da razmislim, znači ovi što želedu zaštititi ustaške seljake su izdajnici i čardak a ovi što se bune protiv takvog poreza i štite uvoznu mafiju i uvozne lobije su domoljubi rvati, ovaj mađar rvatski domoljub, ona kaja domoljub, onaj piskurac domoljub...hahahah ovakvih domoljuba nema ni u srbiji lajkamkofein wrote:TRAŽE OBJAŠNJENJA
POLJOPRIVREDNICI TRAŽE HITAN SASTANAK S PREMIJEROM 'Tolušić je jedini ministar u zadnjih 15 godina koji nas je pokušao zaštititi'
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/poljoprivrednici-traze-hitan-sastanak-s-premijerom-tolusic-je-jedini-ministar-u-zadnjih-15-godina-koji-nas-je-pokusao-zastiti/6453031/
2017-08-05
mirođije ti si prikriveni srbin, sad sam posve ubeđen u to! lajkamMaximusDecimusMiridije wrote:Pa ne može se reći da je ispao sada idiot. Idiotizam je jedan od temeljnih uvjeta za ministarsku poziciju kad je HDZ u pitanju općenito. Čovjek je samo dokazao da ti kriteriji nisu pusta slova na papiru nego da je on...pravo za pravo...izvorno ispravan po svim kriterijima :)
2017-08-05
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Pedja Grbin opet ispao idiot!Miroslava Skoru usporedio sa Aleksandrom Karadjorcevicem
» Idiot ostaje idiot..pomoci tu nema
» Potjerani Tolušić, Žalac i Murganić
» Tomislav Tolušić se povlači iz politike
» Tolušić druka za Konzum i Mlinar
» Idiot ostaje idiot..pomoci tu nema
» Potjerani Tolušić, Žalac i Murganić
» Tomislav Tolušić se povlači iz politike
» Tolušić druka za Konzum i Mlinar
Page 4 of 4