Potjerani Tolušić, Žalac i Murganić
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Potjerani Tolušić, Žalac i Murganić
IZ VLADE odlaze Gabrijela Žalac, Tomislav Tolušić i Nada Murganić, objavljeno je nakon sastanka u HDZ-u.
Sve troje smijenjenih ministara već je napustilo središnjicu HDZ-a.
Gabrijela Žalac je bez riječi prošla pored novinara, a Tomislav Tolušić i Nada Murganić dali su kratke izjave.
Tolušić i Murganić dali kratke izjave nakon smjene
Tomislav Tolušić rekao je da ga ovakav razvoj događaja nije iznenadio. "Što se tiče poljoprivrede, mislim da smo napravili puno toga i da će moja nasljednica, moja dosadašnja državna tajnica, napraviti isti, a možda i bolji posao", rekao je.
"Politika je umijeće mogućega", dodao je Tolušić.
"Meni je bilo strašno, bile su strašne tragedije. Ako će moj odlazak resetirati ove stresove i dati šansu za neka nova rješenja, ja ću biti zadovoljna. Uvijek sam isticala da sam dio sustava i jesam, ja sam socijalna radnica. Došla sam u vladu da ministar bude netko tko je radio sa strankama", rekla je.
Sve troje smijenjenih ministara već je napustilo središnjicu HDZ-a.
Gabrijela Žalac je bez riječi prošla pored novinara, a Tomislav Tolušić i Nada Murganić dali su kratke izjave.
Tolušić i Murganić dali kratke izjave nakon smjene
Tomislav Tolušić rekao je da ga ovakav razvoj događaja nije iznenadio. "Što se tiče poljoprivrede, mislim da smo napravili puno toga i da će moja nasljednica, moja dosadašnja državna tajnica, napraviti isti, a možda i bolji posao", rekao je.
"Politika je umijeće mogućega", dodao je Tolušić.
"Meni je bilo strašno, bile su strašne tragedije. Ako će moj odlazak resetirati ove stresove i dati šansu za neka nova rješenja, ja ću biti zadovoljna. Uvijek sam isticala da sam dio sustava i jesam, ja sam socijalna radnica. Došla sam u vladu da ministar bude netko tko je radio sa strankama", rekla je.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Potjerani Tolušić, Žalac i Murganić
meni je sranje što recimo ova debela I2bovka, ili onaj bodul sa brača, ili onaj I2b ovac Marić, i I2bovac Tolušić, su očito krali i pljačkali, a dobili samo "ostavku".
index je napravio jebačku kampanju protiv tih I2b domoljuba
Prekriženi jesu, ali ostavke neće biti dovoljne. PODIJELI i podrži nas u pritisku na institucije.
Smijeniti
Uhititi
Suditi
Oduzeti imovinu
Dakle nije dovoljno samo ih smjeniti sa pozicije ministara, treba i hapšenje, i suđenje, i u konačnici oduzimanje imovine, dosta je bilo pljačkanja od strane domoljuba i katolika , dok sa druge strane 10% populacije(i to mladi) radi takvih protjerani u Njemačku i Irsku. .. ja bi još dodao dolje.. deportacija
Prekriženi jesu, ali ostavke neće biti dovoljne. PODIJELI i podrži nas u pritisku na institucije.
Smijeniti
Uhititi
Suditi
Oduzeti imovinu
Dakle nije dovoljno samo ih smjeniti sa pozicije ministara, treba i hapšenje, i suđenje, i u konačnici oduzimanje imovine, dosta je bilo pljačkanja od strane domoljuba i katolika , dok sa druge strane 10% populacije(i to mladi) radi takvih protjerani u Njemačku i Irsku. .. ja bi još dodao dolje.. deportacija
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Cijela rekonstrukcija je najobičnija farsa
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ovo-su-kandidati-za-nove-ministre-dva-doktora-znanosti-jedan-rodak-nekad-istaknutog-ministra-sin-bivseg-zupana-aktualni-veleposlanik/9134459/
Makli su aferaše samo da in ne pada rejting.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ovo-su-kandidati-za-nove-ministre-dva-doktora-znanosti-jedan-rodak-nekad-istaknutog-ministra-sin-bivseg-zupana-aktualni-veleposlanik/9134459/
Makli su aferaše samo da in ne pada rejting.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:meni je sranje što recimo ova debela I2bovka, ili onaj bodul sa brača, ili onaj I2b ovac Marić, i I2bovac Tolušić, su očito krali i pljačkali, a dobili samo "ostavku".
Smijeniti
Uhititi
Suditi
Oduzeti imovinu
Ekipa je samo na privremenom hlađenju, već će negdje uskrsnuti, bilo općinski ili županijski...
Imotski last man standing
20:05 Kako Index doznaje, Kujundžić ostaje ministar.
2018-04-10
jebote imbex da te jebo..uz ove lopine i te pedere sjebat.nista beljakove i ljevicarske muljavine.okomili su se na skoru,hasu,ruzu a nista im ne mogu pronaci osim desnicarenja i fol nazadnosti..smradovi peta kolona gotovi su kao i plenkisti kad pocnemo cistiti bez milostiAssadNaPodmornici wrote:meni je sranje što recimo ova debela I2bovka, ili onaj bodul sa brača, ili onaj I2b ovac Marić, i I2bovac Tolušić, su očito krali i pljačkali, a dobili samo "ostavku".
Smijeniti
Uhititi
Suditi
Oduzeti imovinu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Oćete ponijet onaj plastični mač?vuksadinare wrote:AssadNaPodmornici wrote: gotovi su kao i plenkisti kad pocnemo cistiti bez milosti
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vuksadinare wrote:jebote imbex da te jebo..uz ove lopine i te pedere sjebat.nista beljakove i ljevicarske muljavine.okomili su se na skoru,hasu,ruzu a nista im ne mogu pronaci osim desnicarenja i fol nazadnosti..smradovi peta kolona gotovi su kao i plenkisti kad pocnemo cistiti bez milosti
HDZ je na vlasti u državi i HDZ dominira na županijskoj i općinskoj razini
2018-04-10
ne boj se ni smrad iza njih nece ostatijastreb wrote:Očite ponijet onaj plastični mač?vuksadinare wrote:AssadNaPodmornici wrote: gotovi su kao i plenkisti kad pocnemo cistiti bez milosti
2015-09-08
ali skoro hase i ruza neHektorović wrote:vuksadinare wrote:jebote imbex da te jebo..uz ove lopine i te pedere sjebat.nista beljakove i ljevicarske muljavine.okomili su se na skoru, hasu, ruzu a nista im ne mogu pronaci osim desnicarenja i fol nazadnosti..smradovi peta kolona gotovi su kao i plenkisti kad pocnemo cistiti bez milosti
HDZ je na vlasti u državi i HDZ dominira na županijskoj i općinskoj razini
2015-09-08
majku im migrantsku teroristicku (imbex)
2015-09-08
Ajmeee!vuksadinare wrote:ne boj se ni smrad iza njih nece ostatijastreb wrote:Očite ponijet onaj plastični mač?vuksadinare wrote:AssadNaPodmornici wrote: gotovi su kao i plenkisti kad pocnemo cistiti bez milosti
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sve je ovo jedna farsa. Još će dva dana pričat o ovome i onda vikend i već idući ponediljak neće se nitko sićat ničega.
2014-04-11
RayMabus wrote:Sve je ovo jedna farsa. Još će dva dana pričat o ovome i onda vikend i već idući ponediljak neće se nitko sićat ničega.
ja niti ne čitam pa nemam što ni zaboravit.
Guest- Guest
A eto ja čitam i gledan kad ćemo više imat normalnu vladu da konačno prodišemo a ovo je Bože sačuvaj.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Sve je ovo jedna farsa. Još će dva dana pričat o ovome i onda vikend i već idući ponediljak neće se nitko sićat ničega.
ja niti ne čitam pa nemam što ni zaboravit.
Ovo je tolika razina korupcije da je ovo strašno.
2014-04-11
Lol...Ovo više nije ni smiješno...
red wolf-
2016-02-10
realno gledajući, index je jedini, ali baš jedini medij u RH, koji je spreman otkriti korupciju i pljačku i uhljebljivanje. svi ostali mediji su teško žutilo(poput dnevno, narod.hr, priznajem, logično, telegram, ) ili su režimski mediji(televizija, yutarnji, večernji itd).. sve ove ministre lopove je prvi smjenio i otkrio index.hr i nitko drugi.vuksadinare wrote:jebote imbex da te jebo..uz ove lopine i te pedere sjebat.nista beljakove i ljevicarske muljavine.okomili su se na skoru,hasu,ruzu a nista im ne mogu pronaci osim desnicarenja i fol nazadnosti..smradovi peta kolona gotovi su kao i plenkisti kad pocnemo cistiti bez milostiAssadNaPodmornici wrote:meni je sranje što recimo ova debela I2bovka, ili onaj bodul sa brača, ili onaj I2b ovac Marić, i I2bovac Tolušić, su očito krali i pljačkali, a dobili samo "ostavku".
Smijeniti
Uhititi
Suditi
Oduzeti imovinu
sada je drugi problem što onaj bosanski I2b peder duhaček , koji je usput i teški socijalist i boljševik , zagovara trpačinu, ali njihova borba protiv korupcije je bez premca.. vjerojatno ne postoji medij takvog kalibra u cijeloj istočnoj europi.
i drago mi je radi toga.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Tolušić i Žalac odbijaju dati ostavke
» Orban sprovodi veliku čistku i generacijsku smjenu u vojsci. Potjerani generali i drugi najviši časnici
» Tolušić je ispao idiot
» Nada Murganić: Istanbulsku konvenciju treba podržati bez rezerve
» Tomislav Tolušić se povlači iz politike
» Orban sprovodi veliku čistku i generacijsku smjenu u vojsci. Potjerani generali i drugi najviši časnici
» Tolušić je ispao idiot
» Nada Murganić: Istanbulsku konvenciju treba podržati bez rezerve
» Tomislav Tolušić se povlači iz politike
Page 1 of 2