Tolušić je ispao idiot
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Tolušić je ispao idiot
Nema. Niti tako sto donosiš bez prethodne najave drugoj strani . Ako ja pogodim nekog sladoledom u glavu vratit ce mi . Sve su znali, sto ce izazvati, koliko ce trajati i kada ce povuci . U dogovoru s njima.Triny wrote:Sigurna sam da ima i onih koji su mislili da neće.kaja wrote:Je, a naši znali da ce uzvratiti protumjerama . Prosto nevjerojatno , kako su mogli?!Triny wrote:E da...bilo bi super da nisu uzvratili protumjerom...
Pouka svim protekcionistima...iako sumnjam da su shvatili pouku.
I jos su ispali patrioti u glavama nekih.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
evo nekidan na rtl-u bila jedna u vec nizu visegodinjih anketa da li kupuhete hravtske ili srpske proizvode..abnnketa bila u hravtskoj i srbiji..i vecinom odgovori negativni..'malo..ne bas..ili nikako...pa cemu onda trgovina ako nema prođe...nek prijeđu samo na drogu to uvijek ima pprođu i sigurne te nove kupce..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Naravno da ima prođu. Nitko ne drži nešto što ne može prodati.vuksadinare wrote:evo nekidan na rtl-u bila jedna u vec nizu visegodinjih anketa da li kupuhete hravtske ili srpske proizvode..abnnketa bila u hravtskoj i srbiji..i vecinom odgovori negativni..'malo..ne bas..ili nikako...pa cemu onda trgovina ako nema prođe...nek prijeđu samo na drogu to uvijek ima pprođu i sigurne te nove kupce..
Trinity-
2014-04-17
a baci se dosta robe ili pokoloni kakvim socijalnim ustanovama..zena mi radi u trgovackom lancu...pa znam..puno toga se baci i pokloni...ja recimo doista nisam puno kupovao srpskih proizvoda ne sad radi nekog velikog patriotizma jer jednostavno osim nekih par proizvoda i nemam izbora..eurokrem(koji je postao skup),vina zdrepceve krvi(koji opet skuplji od dosta nasih i drugih vina)...eventualno sam ponekad kupio one bombone slicno bronhiju cika ođacar iz subotickog pionira..i to je to..voce kupujem nase..povrce imam mahom iz privatnog uzgoja..kupim jedino krumpir i luk...paradajz ne jedem dok ne rodi u mom vrtu..inace ne volim iz umjetnog uzgoja...Triny wrote:Naravno da ima prođu. Nitko ne drži nešto što ne može prodati.vuksadinare wrote:evo nekidan na rtl-u bila jedna u vec nizu visegodinjih anketa da li kupuhete hravtske ili srpske proizvode..abnnketa bila u hravtskoj i srbiji..i vecinom odgovori negativni..'malo..ne bas..ili nikako...pa cemu onda trgovina ako nema prođe...nek prijeđu samo na drogu to uvijek ima pprođu i sigurne te nove kupce..
2015-09-08
Pa sad, bilo bi idealno da se sva roba proda.
Trinity-
2014-04-17
recimo sto se kod nas iz srbije najvise uvozi..secerna repa,maline,marelice i sljive...jabuke i jagode njihove treba zaobilaziti u sirokomluku nafilano pesticidima i otrovuima..kad su im to odjebali braca rusi i svabe..zasto i mi da ih jedemo
2015-09-08
Nisu patrioti, nego nesposobnjakovići. A Plenković bi malo kakio, malo piškio. Niti jednu odluku taj ne zna donijeti i stati iza nje kao čovjek. Pa bi malo porez pa ne bi, pa bi malo pravilnik, pa ne bi. Pa će trebati malo pedagogizirati građane, a malo susjede. U stvari, hvala Bogu da je takav. Ali materijal za čelnog čovjeka odgovornog za donošenje odluka - sigurno nije.kaja wrote:Nema. Niti tako sto donosiš bez prethodne najave drugoj strani . Ako ja pogodim nekog sladoledom u glavu vratit ce mi . Sve su znali, sto ce izazvati, koliko ce trajati i kada ce povuci . U dogovoru s njima.Triny wrote:Sigurna sam da ima i onih koji su mislili da neće.kaja wrote:Je, a naši znali da ce uzvratiti protumjerama . Prosto nevjerojatno , kako su mogli?!Triny wrote:E da...bilo bi super da nisu uzvratili protumjerom...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ako doneseš odluku, stani iza nje, i stani iza svojih ministara, a ne se pizdunski povući a ključne ljude s kojima radiš ostaviti na brisanom prostoru.melkior wrote:Nisu patrioti, nego nesposobnjakovići. A Plenković bi malo kakio, malo piškio. Niti jednu odluku taj ne zna donijeti i stati iza nje kao čovjek. Pa bi malo porez pa ne bi, pa bi malo pravilnik, pa ne bi. Pa će trebati malo pedagogizirati građane, a malo susjede. U stvari, hvala Bogu da je takav. Ali materijal za čelnog čovjeka odgovornog za donošenje odluka - sigurno nije.kaja wrote:Nema. Niti tako sto donosiš bez prethodne najave drugoj strani . Ako ja pogodim nekog sladoledom u glavu vratit ce mi . Sve su znali, sto ce izazvati, koliko ce trajati i kada ce povuci . U dogovoru s njima.Triny wrote:Sigurna sam da ima i onih koji su mislili da neće.kaja wrote:Je, a naši znali da ce uzvratiti protumjerama . Prosto nevjerojatno , kako su mogli?!Triny wrote:E da...bilo bi super da nisu uzvratili protumjerom...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
RTL anketa moš mislit odi u Bogojevo svaki dan 1000 hrvata hrupi i kupuje srpske i hrvatske proizvode koji su i 40% jeftiniji nego kod nas, zadnji put 1,45 sata sam čekao u jednom smjeru, ljudi kupuju kao da će rat i tsunamivuksadinare wrote:evo nekidan na rtl-u bila jedna u vec nizu visegodinjih anketa da li kupuhete hravtske ili srpske proizvode..abnnketa bila u hravtskoj i srbiji..i vecinom odgovori negativni..'malo..ne bas..ili nikako...pa cemu onda trgovina ako nema prođe...nek prijeđu samo na drogu to uvijek ima pprođu i sigurne te nove kupce..
Kermit-
2014-04-17
nije on to solo napravio !
prosto ne mogu da verujem da ste mogli nesto tako glupo da odradite.
sad spustate od 270 na 12,5 eu
ovo je najgori, najgluplji potez hrvatske od osamstaljivanja,
u politico-ekonomskom prepucavanju sa srbijom i regionom.
Last edited by pizzon on 10/8/2017, 13:23; edited 2 times in total
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
...jebe s enjemu..njega uvijek ceka dobro placeno rezervno mjesto u briselu..melkior wrote:Ma Plenković je obični kalkulant.
2015-09-08
...e jbg da imamo i mi i vi dobar izvoz u druge zemlje svijeta ovakve mjere bi prosle ispod ogledala jer imas zagarantirano trzsite negdje drugdje..zato vama te iste mjere cjepaju svabe i drugi van 'regiona' jer im srbija nije glavno trziste pa gubitak tog trzista bi bilo zanemarivopizzon wrote:nije on to solo napravio !
2015-09-08
Ništa nije glupo tu napravljeno, htjeli su proturiti porez dok se raja bavi trgovinskim ratom. Nije prošlo i sad su to povukli jer nema smisla vise. Vrlo jednostavno. Znali su oni da je to na 20 dana.pizzon wrote:nije on to solo napravio !
2015-08-15
To ili klasični javašluk i glupostkaja wrote:Ništa nije glupo tu napravljeno, htjeli su proturiti porez dok se raja bavi trgovinskim ratom. Nije prošlo i sad su to povukli jer nema smisla vise. Vrlo jednostavno. Znali su oni da je to na 20 dana.pizzon wrote:nije on to solo napravio !
Kermit-
2014-04-17
Uvijek kad se spremaju nešto pokrast, prodat, naprave aferu da zamute vodu...
2015-08-15
@Ass ila
Aaaalkar Aaaaasilaaaa......uništa!
U politiku se razumiješ kao i Kaja u krivi kurac. Cilj ovog poteza je skretanje pozornosti na problem. Stvari su toliko okoštale, da se na drugi način ne može pokrenuti bilo kakva rasprava, a kamoli rješavanje stanja. Tolušić i Plenković se jako dobro razumiju, za razliku od tebe i tvoga ja koji su ovih dana u "magnovenju" što od vrućine što od špricera.... Ovo s Bogojevom i "šopingom" u Srbiji je obično pretjerivanje, tamo ne odlazi kleta sirotinja nego većina poput tebe i mene koji idu žderati u "Niš", "Stari Slon", "Novi Slon", pa se usput kupi par "kartona" kojekakvih gluposti.
Aaaalkar Aaaaasilaaaa......uništa!
U politiku se razumiješ kao i Kaja u krivi kurac. Cilj ovog poteza je skretanje pozornosti na problem. Stvari su toliko okoštale, da se na drugi način ne može pokrenuti bilo kakva rasprava, a kamoli rješavanje stanja. Tolušić i Plenković se jako dobro razumiju, za razliku od tebe i tvoga ja koji su ovih dana u "magnovenju" što od vrućine što od špricera.... Ovo s Bogojevom i "šopingom" u Srbiji je obično pretjerivanje, tamo ne odlazi kleta sirotinja nego većina poput tebe i mene koji idu žderati u "Niš", "Stari Slon", "Novi Slon", pa se usput kupi par "kartona" kojekakvih gluposti.
Last edited by kofein on 10/8/2017, 13:38; edited 1 time in total
Guest- Guest
Nije stari glupost, nitko nije tako glup..i ne radi sam bez znanja premijera, stranke a posebno nešto delikatno. Klasično skrenu pažnju sa sebe ...asilovski wrote:To ili klasični javašluk i glupostkaja wrote:Ništa nije glupo tu napravljeno, htjeli su proturiti porez dok se raja bavi trgovinskim ratom. Nije prošlo i sad su to povukli jer nema smisla vise. Vrlo jednostavno. Znali su oni da je to na 20 dana.pizzon wrote:nije on to solo napravio !
Kao sto su natječaji za državnu upravu ljeti dok su ljudi na moru, sve miruje .. tad stupaju u akciju..
2015-08-15
kaja wrote:Ništa nije glupo tu napravljeno, htjeli su proturiti porez dok se raja bavi trgovinskim ratom. Nije prošlo i sad su to povukli jer nema smisla vise. Vrlo jednostavno. Znali su oni da je to na 20 dana.pizzon wrote:nije on to solo napravio !
dobro, cim je neka frka, pokazi prstom na srbiju i nema problema !
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
Jasno. Vidis da pali pa sto ne. Cardakovci i vi svaki put uredno zagrizete.pizzon wrote:kaja wrote:Ništa nije glupo tu napravljeno, htjeli su proturiti porez dok se raja bavi trgovinskim ratom. Nije prošlo i sad su to povukli jer nema smisla vise. Vrlo jednostavno. Znali su oni da je to na 20 dana.pizzon wrote:nije on to solo napravio !
dobro, cim je neka frka, pokazi prstom na srbiju i nema problema !
2015-08-15
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Pedja Grbin opet ispao idiot!Miroslava Skoru usporedio sa Aleksandrom Karadjorcevicem
» Idiot ostaje idiot..pomoci tu nema
» Potjerani Tolušić, Žalac i Murganić
» Tomislav Tolušić se povlači iz politike
» Tolušić druka za Konzum i Mlinar
» Idiot ostaje idiot..pomoci tu nema
» Potjerani Tolušić, Žalac i Murganić
» Tomislav Tolušić se povlači iz politike
» Tolušić druka za Konzum i Mlinar
Page 2 of 4