Tomislav Tolušić se povlači iz politike
Page 1 of 1
Tomislav Tolušić se povlači iz politike
HDZ-OV saborski zastupnik i bivši ministar Tomislav Tolušić objavio je na Facebooku da se povlači iz svih političkih funkcija jer više nema strasti za politiku i jer ne želi pogaziti neke svoje ideale i stavove.
"Dragi moji, odoh i ja u samoizolaciju. Ali onu političku. Povlačim se sa svih političkih funkcija. Odradit ću do kraja ovaj mandat u Saboru i to je to od mene, što se politike tiče, osim članstva u mojoj i jedinoj političkoj stranci u kojoj ću ikad biti”, objavio je Tolušić na svojem Facebook profilu.
Tolušić se nada da je ostavio nešto iza sebe, u svom gradu i u svojoj županiji, ali i na nacionalnoj razini. Kaže bilo je par ružnih, ali više lijepih trenutaka u zadnjih 15-ak godina, ali da je došlo vrijeme "da drugi preuzmu kormilo".
Kaže da nema strasti za politiku
Tolušić ističe da je sve u životu radio sa strašću, ali da strasti za politiku trenutačno više nema.
"Strasti za politiku trenutačno više nemam i ne bi bilo korektno prema bilo kome tko mi je ikad u životu dao svoj glas na izborima, da sam tu samo zbog svoje koristi i da bih dobio plaću, a ne bih dao 100 posto sebe zauzvrat”, napisao je.
Dodaje kako mu je ostalo i još nešto ideala i stavova koje ne želi pregaziti. "A to neće biti moguće ako ostanem u igri koja se zove politika. Tako da će show ići dalje bez mene”, objavio je Tolušić.
Tolušić, koji je morao napustiti vladu zbog nekretninske afere, na posljednjim stranačkim izborima u HDZ-u kandidirao se za potpredsjednika u timu Mire Kovača kojega je uvjerljivo porazila skupina pod vodstvom premijera Andreja Plenkovića.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/tomislav-tolusic-se-povlaci-iz-politike/2181252.aspx
"Dragi moji, odoh i ja u samoizolaciju. Ali onu političku. Povlačim se sa svih političkih funkcija. Odradit ću do kraja ovaj mandat u Saboru i to je to od mene, što se politike tiče, osim članstva u mojoj i jedinoj političkoj stranci u kojoj ću ikad biti”, objavio je Tolušić na svojem Facebook profilu.
Tolušić se nada da je ostavio nešto iza sebe, u svom gradu i u svojoj županiji, ali i na nacionalnoj razini. Kaže bilo je par ružnih, ali više lijepih trenutaka u zadnjih 15-ak godina, ali da je došlo vrijeme "da drugi preuzmu kormilo".
Kaže da nema strasti za politiku
Tolušić ističe da je sve u životu radio sa strašću, ali da strasti za politiku trenutačno više nema.
"Strasti za politiku trenutačno više nemam i ne bi bilo korektno prema bilo kome tko mi je ikad u životu dao svoj glas na izborima, da sam tu samo zbog svoje koristi i da bih dobio plaću, a ne bih dao 100 posto sebe zauzvrat”, napisao je.
Dodaje kako mu je ostalo i još nešto ideala i stavova koje ne želi pregaziti. "A to neće biti moguće ako ostanem u igri koja se zove politika. Tako da će show ići dalje bez mene”, objavio je Tolušić.
Tolušić, koji je morao napustiti vladu zbog nekretninske afere, na posljednjim stranačkim izborima u HDZ-u kandidirao se za potpredsjednika u timu Mire Kovača kojega je uvjerljivo porazila skupina pod vodstvom premijera Andreja Plenkovića.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/tomislav-tolusic-se-povlaci-iz-politike/2181252.aspx
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Tomislav Tolušić se povlači iz politike
veliki udarac i još veći gubitak za...čekaj da se sjetim
vili40-
2015-08-02
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
sora nista,ha?Sora wrote:može sad u glumce
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
šta ništa, ne kužimvuksadinare wrote:sora nista,ha?Sora wrote:može sad u glumce
danas je dan pobjede
ti si onda corava...jesi obratila paznju na štopuSora wrote:šta ništa, ne kužimvuksadinare wrote:sora nista,ha?Sora wrote:može sad u glumce
danas je dan pobjede
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
jesam . bujanca ne mogu smislitivuksadinare wrote:ti si onda corava...jesi obratila paznju na štopuSora wrote:šta ništa, ne kužimvuksadinare wrote:sora nista,ha?Sora wrote:može sad u glumce
danas je dan pobjede
i dosta s tobom komuniciram ovdje, dosta znaš , makar se ne slažemo poštujem to
Sada moze svaki vikend u Trst u shoping cipela
dax-
2016-05-19
Neopisiva šteta za demokraciju. Neće valjda i Kuščević njegovim stopama?
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Neopisiva šteta za demokraciju. Neće valjda i Kuščević njegovim stopama?
Skužio je da za njega nema mjesta na Plenkijevom listi, a pošto ima iza sebe par afera, gleda da se mirno povuče do nekih za njega boljih vremena.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Similar topics
» Vladimira Palfi se povlači iz politike!
» Dan državnosti skriva izvorište dubokih sukoba u Hrvatskoj, Tuđmanove hrvatske suverenističke politike i Račanove antihrvatske antisuverenističke politike
» TKO JE TO U RATU IMAO DUPLI PAS: Dva lica hrvatske politike ili dva lica bošnjačke politike?
» Tolušić je ispao idiot
» Tolušić druka za Konzum i Mlinar
» Dan državnosti skriva izvorište dubokih sukoba u Hrvatskoj, Tuđmanove hrvatske suverenističke politike i Račanove antihrvatske antisuverenističke politike
» TKO JE TO U RATU IMAO DUPLI PAS: Dva lica hrvatske politike ili dva lica bošnjačke politike?
» Tolušić je ispao idiot
» Tolušić druka za Konzum i Mlinar
Page 1 of 1