Necu vise biti na ovom forumu
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Necu vise biti na ovom forumu
vuksadinare wrote:rekoh ja....prpa za one koji imaju nekoliko nekretnina...znaci puni su im đepovi a ni's ne bi dali..kic wrote:Pinochet wrote:nema defetizma, dobili smo ovu bitku protiv čardaka, porez na nekretnine je pao, .. idemo do kraja, dok ne srušimo cili čardak..
defetizam jer neće dalmatincima uvest stanarinu u njihovim domovima, a jbt xD
a zaš bi dali, ako žele dati dat će sami od sebe, a ne da ih se sili da daju, pa ispadne otimanje..
podilit cu sa Rh narodom sve , ali Čardak Uhljebima, niti zrno žita. u ostalom RH narod nije sakat, svatko se zna pobrinut za sebe. Kako smo preživjeli tisućljeća bez HDZa i čardaka, tako da smo se brinuli za sebe, i još se brojčano povečavali i dobijali ratove, i one ratove koje smo gubili, preživli. a sada "svoji na svom"(na čardaku) smo pred istrebljenjemvuksadinare wrote:..je kad branis svoje bogatstvo...a ne bi s narodom dijelio viska sto imas...Pinochet wrote:nema defetizma, dobili smo ovu bitku protiv čardaka, porez na nekretnine je pao, .. idemo do kraja, dok ne srušimo cili čardak..
Od kada se pojavila ova HDZova , Čardak "preraspodjela bogatstva", izumiremo i nestajemo samo tako. Neznam , ona zašto se ratovao, i bio ranjavan na fronti ako se miriš sa situacijom.
RH je 1995 za Oluju digla 250 000 ljudi na noge, danas zbog iseljavanje, lošeg nataliteta(sve ovo kriv HDZ) i defetizma(sve krivica čardaka) ako bi digli 50 000 ljudi, to bi bilo lupanje nogom u guzicu.
Last edited by Pinochet on 9/8/2017, 09:30; edited 1 time in total
Guest- Guest
vuksadinare wrote:u posljendnje vrijeme na forumu se desavaju prizemni napadi na osobnoj razini...kontinuirano to cine neke osobe bez ozbiljnih kazni..tu recimo kic i ostali moraju ozbiljno poraditi...na to vec upozoravam neko vrijeme...vjerojatno i dio ekipe se i nece javljati na forum ili rijetko...
Bas je ugodno u zadnje vrijem na forumu,otkad su neki otisli a drugi se upristojili...ne vidim da u zadnje vrijeme netko nekog napada u ozbiljnom smislu...
Fuk,postao si kao stara tetka osjetljiv na sve zivo..
Guest- Guest
Ovo je bilo upuceno kojotu. Ti bi morala kod mene na dopunsku nastavu, posle casova...Noor wrote:ha?Stanojko wrote:Pa kod tebe se lekcije najbolje "primaju". Ti si mi mezimce u razredu...Noor wrote:vuksadinare wrote:vi's kako mi se stanojko ulizuje...pitam se kobajagi zasto...Noor wrote:
odmorio je već
točno, htio sam da se lik bori. lik nije fighter, nije bezveze on sredio anemiju preko veze i uteka preko granice - jer nije za borbu. ali je dobar za maslanje i diplomaciju. Zato je još opasniji- pokušat će uvaliti porez na zadnja vrataNoor wrote:ajme gospe moja, a juče si kuka da je ovi anemični odusta na prvoj zapreki i reka si da je zato pička.Pinochet wrote:nema defetizma, dobili smo ovu bitku protiv čardaka, porez na nekretnine je pao, .. idemo do kraja, dok ne srušimo cili čardak..
daj se odluči yoda
Guest- Guest
kralju, ja sam se u ponediljak ustao u 6.30ujutro, i vratio se u stan(sezonac sam, nisam doma) u 11navecer.. da bi se jučer(utorak) opet ustao u 7.45 a vratio doma u 7h. satra sam se, i lova je moja. nažalost platit ću PDV na to, pa će nešto i čardaku ostatk, ali nije mi problem platit PDV. ali koji kurac porez na nekretnine? i ovako razmišljan se dočepat i uložiti u svoj stan, kada ću kupit stan i konačno se odselit od staraca? na radove, i materijal moran dati 25% pdva, pa onda još porez na kupnju 4%, pa onda još porez na nekretnine? jeste vi normalni? uništiti će te državu. ljudi odgađaju obitelji i iseljavaju radi vas. na kraju ćete i vi ostati gladnivuksadinare wrote:yoda s epovodi po onoj...mores da me prcas ali u takujin ne zavirujNoor wrote:ajme gospe moja, a juče si kuka da je ovi anemični odusta na prvoj zapreki i reka si da je zato pička.Pinochet wrote:nema defetizma, dobili smo ovu bitku protiv čardaka, porez na nekretnine je pao, .. idemo do kraja, dok ne srušimo cili čardak..
daj se odluči yoda
Guest- Guest
aha, htio si da se bori? a za što? za uvođenje poreza na nekretnine protiv kojega (s opravdanjem) divljaš već mjesec dana?Pinochet wrote:točno, htio sam da se lik bori. lik nije fighter, nije bezveze on sredio anemiju preko veze i uteka preko granice - jer nije za borbu. ali je dobar za maslanje i diplomaciju. Zato je još opasniji- pokušat će uvaliti porez na zadnja vrataNoor wrote:ajme gospe moja, a juče si kuka da je ovi anemični odusta na prvoj zapreki i reka si da je zato pička.Pinochet wrote:nema defetizma, dobili smo ovu bitku protiv čardaka, porez na nekretnine je pao, .. idemo do kraja, dok ne srušimo cili čardak..
daj se odluči yoda
i što bi onda rekao da se i izborio? pljeskao bi ručicama i vikao bravo Plenkiii majstore, to te ja pitam, tako se bori za svoje ideale?!
Guest- Guest
Pinochet wrote: ali nije mi problem platit PDV. ali koji kurac porez na nekretnine? na radove, i materijal moran dati 25% pdva, pa onda još porez na kupnju 4%, pa onda još porez na nekretnine? jeste vi normalni? uništiti će te državu. ljudi odgađaju obitelji i iseljavaju radi vas. na kraju ćete i vi ostati gladni
ajde ne pizdi...pusti plenkija da se bori i da dokaže da nije anemija
Guest- Guest
yoda zajebavam te...di bi aj svog imocanca i zemu ozbiljno lupao..Pinochet wrote:kralju, ja sam se u ponediljak ustao u 6.30ujutro, i vratio se u stan(sezonac sam, nisam doma) u 11navecer.. da bi se jučer(utorak) opet ustao u 7.45 a vratio doma u 7h. satra sam se, i lova je moja. nažalost platit ću PDV na to, pa će nešto i čardaku ostatk, ali nije mi problem platit PDV. ali koji kurac porez na nekretnine? i ovako razmišljan se dočepat i uložiti u svoj stan, kada ću kupit stan i konačno se odselit od staraca? na radove, i materijal moran dati 25% pdva, pa onda još porez na kupnju 4%, pa onda još porez na nekretnine? jeste vi normalni? uništiti će te državu. ljudi odgađaju obitelji i iseljavaju radi vas. na kraju ćete i vi ostati gladnivuksadinare wrote:yoda s epovodi po onoj...mores da me prcas ali u takujin ne zavirujNoor wrote:ajme gospe moja, a juče si kuka da je ovi anemični odusta na prvoj zapreki i reka si da je zato pička.Pinochet wrote:nema defetizma, dobili smo ovu bitku protiv čardaka, porez na nekretnine je pao, .. idemo do kraja, dok ne srušimo cili čardak..
daj se odluči yoda
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
da htio sam da se bori, pa da ga porazimo , bilo na ulici, bilo referendumom. narod je bio spreman. čak i uhljebi su osjetili da će porez njih guzit i bili su spremni.Noor wrote:aha, htio si da se bori? a za što? za uvođenje poreza na nekretnine protiv kojega (s opravdanjem) divljaš već mjesec dana?Pinochet wrote:točno, htio sam da se lik bori. lik nije fighter, nije bezveze on sredio anemiju preko veze i uteka preko granice - jer nije za borbu. ali je dobar za maslanje i diplomaciju. Zato je još opasniji- pokušat će uvaliti porez na zadnja vrataNoor wrote:ajme gospe moja, a juče si kuka da je ovi anemični odusta na prvoj zapreki i reka si da je zato pička.Pinochet wrote:nema defetizma, dobili smo ovu bitku protiv čardaka, porez na nekretnine je pao, .. idemo do kraja, dok ne srušimo cili čardak..
daj se odluči yoda
i što bi onda rekao da se i izborio? pljeskao bi ručicama i vikao bravo Plenkiii majstore, to te ja pitam, tako se bori za svoje ideale?!
pa se usra. to neznači da je "odusta" samo će pokušati nam zabiti nož u leđa. zato nema odustajanja, treba zacementirati u USTAV, pa neka si puše kurac
čak i onoj čardakovci metildi, koja prodaje zemljište za 300 000€ , a nemoze ga prodati, bas bi joj bilo super da svake godine mora plaćati 20 000kn poreza,
Guest- Guest
jeftinije je nama svima to kako se on sad usra, nego da plaćamo referendume ili radimo nerede...al ako druge neće bit, tko znaPinochet wrote:da htio sam da se bori, pa da ga porazimo , bilo na ulici, bilo referendumom. narod je bio spreman. čak i uhljebi su osjetili da će porez njih guzit i bili su spremni.Noor wrote:aha, htio si da se bori? a za što? za uvođenje poreza na nekretnine protiv kojega (s opravdanjem) divljaš već mjesec dana?Pinochet wrote:točno, htio sam da se lik bori. lik nije fighter, nije bezveze on sredio anemiju preko veze i uteka preko granice - jer nije za borbu. ali je dobar za maslanje i diplomaciju. Zato je još opasniji- pokušat će uvaliti porez na zadnja vrataNoor wrote:ajme gospe moja, a juče si kuka da je ovi anemični odusta na prvoj zapreki i reka si da je zato pička.Pinochet wrote:nema defetizma, dobili smo ovu bitku protiv čardaka, porez na nekretnine je pao, .. idemo do kraja, dok ne srušimo cili čardak..
daj se odluči yoda
pa se usra. to neznači da je "odusta" samo će pokušati nam zabiti nož u leđa. zato nema odustajanja, treba zacementirati u USTAV, pa neka si puše kurac
čak i onoj čardakovci metildi, koja prodaje zemljište za 300 000€ , a nemoze ga prodati, bas bi joj bilo super da svake godine mora plaćati 20 000kn poreza,
neka njega nama, takog usranog
Guest- Guest
ne bas..mozda izvjesno vrijeme..Vlast se mora bojati naroda i mora raditi u interesu naroda,ne ga stavljati u poziciju kmetja,a ako to narod dopusti,a onda..tko ga yebe...dakle ipak treba narod masovno se pobuniti i reci NE,na svaku bedastocu koja se smisli sebicnim vlastima..SLOBODA kosta,kako u krvi tako i u drugim stvarima..Prolijevalo se krv vlastita za drzavu i sve ovo..Pa picka mu materina...tko te ugrozava i kroz umobolne zakone,nek zna da i njegova moze jednom poteci asfaltom..Noor wrote:jeftinije je nama svima to kako se on sad usra, nego da plaćamo referendume ili radimo nerede...al ako druge neće bit, tko znaPinochet wrote:da htio sam da se bori, pa da ga porazimo , bilo na ulici, bilo referendumom. narod je bio spreman. čak i uhljebi su osjetili da će porez njih guzit i bili su spremni.Noor wrote:aha, htio si da se bori? a za što? za uvođenje poreza na nekretnine protiv kojega (s opravdanjem) divljaš već mjesec dana?Pinochet wrote:točno, htio sam da se lik bori. lik nije fighter, nije bezveze on sredio anemiju preko veze i uteka preko granice - jer nije za borbu. ali je dobar za maslanje i diplomaciju. Zato je još opasniji- pokušat će uvaliti porez na zadnja vrataNoor wrote:
ajme gospe moja, a juče si kuka da je ovi anemični odusta na prvoj zapreki i reka si da je zato pička.
daj se odluči yoda
neka njega nama, takog usranog
Guest- Guest
Fale oglasi, tu se privlace ljudi.kic wrote:
kad se držite jednog podforuma, gdje je film, glazba, književnost, psihologija, moda, nogomet..
Neki forumi su eksplodirali iz nicega, tipa Ana.rs, dok neki u fazonu,"Kada jaganjci utihnu", tipa Serbiancafe.
Ovaj i prosli forum nisu uspeli da privuku nikoga a ni da oteraju neke uz ban.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Yoda, Nihilius, kako je krenuo, postace jos i Slobodan Milosevic ovde nik.
2014-08-25
http://ex-iskon.forumcroatian.com/f23-oglasi
ima oglasi, vlado objavljivao..
mogu jedino izdvojiti u poseban podforum, a ne podpodforum..
Izdvoji da se vidi posebno.
Oglasi spasavaju, neko baci oko preko Google , onda i da vidi sta ovi tu neki pisu, pa ajde da pusti neku rec i tako to krene.
Jedna forumasica napustila forum, rece mi uvek isti ljudi, koji uvek isto guslaju.
Trebaju novi ljudi.
Oglasi spasavaju, neko baci oko preko Google , onda i da vidi sta ovi tu neki pisu, pa ajde da pusti neku rec i tako to krene.
Jedna forumasica napustila forum, rece mi uvek isti ljudi, koji uvek isto guslaju.
Trebaju novi ljudi.
2014-08-25
Ja mislila da je kic odustao od foruma i prepustio ovlasti vuku :D
2014-04-12
Haha
2014-04-12
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kotromanovic zestoko po Vucicu,Nikolicu,Dacicu:' To su prvaci u vodjenju cetri rata na ovim prostorima,imaju srecu sto necu vise biti ministar'
» Kotromanovic zestoko po Vucicu,Nikolicu,Dacicu:' To su prvaci u vodjenju cetri rata na ovim prostorima,imaju srecu sto necu vise biti ministar'
» Džaferović: Neću biti kandidat 2022. godine, član Predsjedništva BiH će biti Bakir Izetbegović
» Slobin mali: Biti dobar Hrvat znači biti što više protiv Srbije
» Pablo tko su placenici na ovom forumu?
» Džaferović: Neću biti kandidat 2022. godine, član Predsjedništva BiH će biti Bakir Izetbegović
» Slobin mali: Biti dobar Hrvat znači biti što više protiv Srbije
» Pablo tko su placenici na ovom forumu?
Page 4 of 6