Necu vise biti na ovom forumu
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Necu vise biti na ovom forumu
..dosta je,zbogom...nemam motiva...defetizam prevladao,avasluk i kukavicluk...uglavnom odoh..pobjegoh...nestadoh...vidimo se u optimisticnija vremena...mouda se predomislim..vidjet cu...trenutno sam u istrazivackoj fazi...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Necu vise biti na ovom forumu
https://www.gledalica.com/sa-prevodom/spacewalk-2017-video_977148157.html
eo jedan ruski film...sva sreća pa sam učio jezik pa mi ne treba prijevod ;)
eo jedan ruski film...sva sreća pa sam učio jezik pa mi ne treba prijevod ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
mother Goos..!!!! Epi jebote ne radi link na ovo na tvom tom pejdžu..
Guest- Guest
eo tražim i ja ovdje je češki titl...moćna ruska tehnika...vemirski rat i to...
sve što vučina voli
sve što vučina voli
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Realno bleda senka forum.net.hr
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
blentić malamutpismejker wrote:Metilda..!!! vidi Vuka ispod struka..to si htjela..
Guest- Guest
Uf tko će nam sad braniti poturice/pravaše kad Vuka ne bude
Koga brigaSerbinho-3 wrote:Realno bleda senka forum.net.hr
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Vremena su se promijenila i postala jednolična i jednodimenzionalna u odnosu na posljednjih 4-5 godina. Nikoga više nije briga za kulturu, za socijalnu pravdu. Politika u RH, a i vanjska je jednodimenzionalna i potpuno predvidiva. Svijet više nema puno izbora, bombardiran od ekonomske krize do krize, od jedne političke nestabilnosti do druge, od sloma i pucanja društva i svih društvenih veza po svim šavovima, pravednog kolapsa tradicije ali i bez dostojne zamjene iste. Umor od vijesti, od društvenih mreža, od loše glazbe, od vlastitih životnih mogućnosti. Zasićenje čak i erotikom. Zasićenje svim bombastičnim vijestima. Ma zasićenje i samim sobom. U moru vijesti koje svjedoče gubitku kontrole velikih nad događajima i malih nad vlastitim životima, lako su uočljivi trendovi cjelokupnog stremljenja čovječanstva. Jednostavno je, došlo se do točke, do kraja. I nema više nazad.Serbinho-3 wrote:Realno bleda senka forum.net.hr
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ova crkotina od foruma nece docekati kraj godine.
2014-04-14
dobro jutro....ostajem pri svome jos sam an forumu do petka od subote radim pauzu...morao sam popustiti pdo pritiskom nagovaranja kolega...ali samo do petka...petak je zadnji dan na forumu..tek'o jedan 'ako vec odlazis odradni radni forumski tjedan do karja'..sto ces nisam mogao odbiti...
2015-09-08
jbg....moras neki kompromis napraviti..ljudi smo..kic wrote:
hahaha
2015-09-08
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kotromanovic zestoko po Vucicu,Nikolicu,Dacicu:' To su prvaci u vodjenju cetri rata na ovim prostorima,imaju srecu sto necu vise biti ministar'
» Kotromanovic zestoko po Vucicu,Nikolicu,Dacicu:' To su prvaci u vodjenju cetri rata na ovim prostorima,imaju srecu sto necu vise biti ministar'
» Džaferović: Neću biti kandidat 2022. godine, član Predsjedništva BiH će biti Bakir Izetbegović
» Slobin mali: Biti dobar Hrvat znači biti što više protiv Srbije
» Pablo tko su placenici na ovom forumu?
» Džaferović: Neću biti kandidat 2022. godine, član Predsjedništva BiH će biti Bakir Izetbegović
» Slobin mali: Biti dobar Hrvat znači biti što više protiv Srbije
» Pablo tko su placenici na ovom forumu?
Page 1 of 6