Necu vise biti na ovom forumu
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Necu vise biti na ovom forumu
Ne fali ni meni niko, jedino Bugi...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
vidi ga vuče, sigurno zna i srpskiepikur37 wrote:https://www.gledalica.com/sa-prevodom/spacewalk-2017-video_977148157.html
eo jedan ruski film...sva sreća pa sam učio jezik pa mi ne treba prijevod ;)
bolje od mene sigurno..mutava baštarda wrote:vidi ga vuče, sigurno zna i srpskiepikur37 wrote:https://www.gledalica.com/sa-prevodom/spacewalk-2017-video_977148157.html
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
i meni je dojadilo, što kažeš čisti defetizam
natjecanje u kuknjavi i jamranju, stara hrvatska disciplina
Niko ne parla srpski bolje od tebe. Cak ni ja! Ne kenjaj kojote, nego odmori pa se vrati...vuksadinare wrote:bolje od mene sigurno..mutava baštarda wrote:vidi ga vuče, sigurno zna i srpskiepikur37 wrote:https://www.gledalica.com/sa-prevodom/spacewalk-2017-video_977148157.html
interesantno jamraju oni koji i imaju...klasika...marcellus wrote:i meni je dojadilo, što kažeš čisti defetizam
2015-09-08
kad se držite jednog podforuma, gdje je film, glazba, književnost, psihologija, moda, nogomet..
odmorio je većStanojko wrote:Niko ne parla srpski bolje od tebe. Cak ni ja! Ne kenjaj kojote, nego odmori pa se vrati...vuksadinare wrote:bolje od mene sigurno..mutava baštarda wrote:vidi ga vuče, sigurno zna i srpskiepikur37 wrote:https://www.gledalica.com/sa-prevodom/spacewalk-2017-video_977148157.html
Guest- Guest
nema defetizma, dobili smo ovu bitku protiv čardaka, porez na nekretnine je pao, .. idemo do kraja, dok ne srušimo cili čardak..
Guest- Guest
vi nemojte da kukate
prvo brzinski odglumite ono sto zelite
a niste dorasli, niti imate mooda
pa se posle dugorocno kajete
ko i ove plenkoviceve takse
22 gluposti
ovo je prevazislo i granicni igrokaz z.m.
prvo brzinski odglumite ono sto zelite
a niste dorasli, niti imate mooda
pa se posle dugorocno kajete
ko i ove plenkoviceve takse
22 gluposti
ovo je prevazislo i granicni igrokaz z.m.
Last edited by pizzon on 9/8/2017, 09:21; edited 2 times in total
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
vi's kako mi se stanojko ulizuje...pitam se kobajagi zasto...Noor wrote:odmorio je većStanojko wrote:Niko ne parla srpski bolje od tebe. Cak ni ja! Ne kenjaj kojote, nego odmori pa se vrati...vuksadinare wrote:bolje od mene sigurno..mutava baštarda wrote:vidi ga vuče, sigurno zna i srpskiepikur37 wrote:https://www.gledalica.com/sa-prevodom/spacewalk-2017-video_977148157.html
2015-09-08
većina, no iznenadim se kad prošvrljam dolje i vidim da ima i tamo VIP-ovaca koji pišukic wrote:
kad se držite jednog podforuma, gdje je film, glazba, književnost, psihologija, moda, nogomet..
Guest- Guest
vuksadinare wrote:vi's kako mi se stanojko ulizuje...pitam se kobajagi zasto...Noor wrote:odmorio je većStanojko wrote:Niko ne parla srpski bolje od tebe. Cak ni ja! Ne kenjaj kojote, nego odmori pa se vrati...vuksadinare wrote:bolje od mene sigurno..mutava baštarda wrote:
vidi ga vuče, sigurno zna i srpski
Guest- Guest
..je kad branis svoje bogatstvo...a ne bi s narodom dijelio viska sto imas...Pinochet wrote:nema defetizma, dobili smo ovu bitku protiv čardaka, porez na nekretnine je pao, .. idemo do kraja, dok ne srušimo cili čardak..
2015-09-08
Pa kod tebe se lekcije najbolje "primaju". Ti si mi mezimce u razredu...Noor wrote:vuksadinare wrote:vi's kako mi se stanojko ulizuje...pitam se kobajagi zasto...Noor wrote:odmorio je većStanojko wrote:Niko ne parla srpski bolje od tebe. Cak ni ja! Ne kenjaj kojote, nego odmori pa se vrati...vuksadinare wrote:
bolje od mene sigurno..
Pinochet wrote:nema defetizma, dobili smo ovu bitku protiv čardaka, porez na nekretnine je pao, .. idemo do kraja, dok ne srušimo cili čardak..
defetizam jer neće dalmatincima uvest stanarinu u njihovim domovima, a jbt xD
rekoh ja....prpa za one koji imaju nekoliko nekretnina...znaci puni su im đepovi a ni's ne bi dali..kic wrote:Pinochet wrote:nema defetizma, dobili smo ovu bitku protiv čardaka, porez na nekretnine je pao, .. idemo do kraja, dok ne srušimo cili čardak..
2015-09-08
ajme gospe moja, a juče si kuka da je ovi anemični odusta na prvoj zapreki i reka si da je zato pička.Pinochet wrote:nema defetizma, dobili smo ovu bitku protiv čardaka, porez na nekretnine je pao, .. idemo do kraja, dok ne srušimo cili čardak..
daj se odluči yoda
Guest- Guest
ha?Stanojko wrote:Pa kod tebe se lekcije najbolje "primaju". Ti si mi mezimce u razredu...Noor wrote:vuksadinare wrote:vi's kako mi se stanojko ulizuje...pitam se kobajagi zasto...Noor wrote:odmorio je većStanojko wrote:
Niko ne parla srpski bolje od tebe. Cak ni ja! Ne kenjaj kojote, nego odmori pa se vrati...
Guest- Guest
yoda s epovodi po onoj...mores da me prcas ali u takujin ne zavirujNoor wrote:ajme gospe moja, a juče si kuka da je ovi anemični odusta na prvoj zapreki i reka si da je zato pička.Pinochet wrote:nema defetizma, dobili smo ovu bitku protiv čardaka, porez na nekretnine je pao, .. idemo do kraja, dok ne srušimo cili čardak..
daj se odluči yoda
2015-09-08
vuksadinare wrote:rekoh ja....prpa za one koji imaju nekoliko nekretnina...znaci puni su im đepovi a ni's ne bi dali..kic wrote:Pinochet wrote:nema defetizma, dobili smo ovu bitku protiv čardaka, porez na nekretnine je pao, .. idemo do kraja, dok ne srušimo cili čardak..
a zaš bi dali, ako žele dati dat će sami od sebe, a ne da ih se sili da daju, pa ispadne otimanje..
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kotromanovic zestoko po Vucicu,Nikolicu,Dacicu:' To su prvaci u vodjenju cetri rata na ovim prostorima,imaju srecu sto necu vise biti ministar'
» Kotromanovic zestoko po Vucicu,Nikolicu,Dacicu:' To su prvaci u vodjenju cetri rata na ovim prostorima,imaju srecu sto necu vise biti ministar'
» Džaferović: Neću biti kandidat 2022. godine, član Predsjedništva BiH će biti Bakir Izetbegović
» Slobin mali: Biti dobar Hrvat znači biti što više protiv Srbije
» Pablo tko su placenici na ovom forumu?
» Džaferović: Neću biti kandidat 2022. godine, član Predsjedništva BiH će biti Bakir Izetbegović
» Slobin mali: Biti dobar Hrvat znači biti što više protiv Srbije
» Pablo tko su placenici na ovom forumu?
Page 3 of 6