Necu vise biti na ovom forumu
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Necu vise biti na ovom forumu
izvini bata serbinjo ali preterujes..Serbinho-3 wrote:Yoda, Nihilius, kako je krenuo, postace jos i Slobodan Milosevic ovde nik.
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
? Dobro jutro, vi se predomislili?vuksadinare wrote:izvini bata serbinjo ali preterujes..Serbinho-3 wrote:Yoda, Nihilius, kako je krenuo, postace jos i Slobodan Milosevic ovde nik.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ne sele...privremeno moram da obavim zadatak u cemu je stvar...kaja wrote:? Dobro jutro, vi se predomislili?vuksadinare wrote:izvini bata serbinjo ali preterujes..Serbinho-3 wrote:Yoda, Nihilius, kako je krenuo, postace jos i Slobodan Milosevic ovde nik.
2015-09-08
Nema problema, nego jucer si se pozdravio a danas te evo.vuksadinare wrote:ne sele...privremeno moram da obavim zadatak u cemu je stvar...kaja wrote:? Dobro jutro, vi se predomislili?vuksadinare wrote:izvini bata serbinjo ali preterujes..Serbinho-3 wrote:Yoda, Nihilius, kako je krenuo, postace jos i Slobodan Milosevic ovde nik.
Jbt.. ti si ko moj bivši, stalno se pozdravlja pa ga evo opet?!
2015-08-15
Vo se drži za rogove a čovek za reč. Teba izgled ipak treba za rogove.vuksadinare wrote:ne sele...privremeno moram da obavim zadatak u cemu je stvar...kaja wrote:? Dobro jutro, vi se predomislili?vuksadinare wrote:izvini bata serbinjo ali preterujes..Serbinho-3 wrote:Yoda, Nihilius, kako je krenuo, postace jos i Slobodan Milosevic ovde nik.
Pa kad si ostavila trag... ;)kaja wrote:Nema problema, nego jucer si se pozdravio a danas te evo.vuksadinare wrote:ne sele...privremeno moram da obavim zadatak u cemu je stvar...kaja wrote:? Dobro jutro, vi se predomislili?vuksadinare wrote:izvini bata serbinjo ali preterujes..Serbinho-3 wrote:Yoda, Nihilius, kako je krenuo, postace jos i Slobodan Milosevic ovde nik.
Dođe po još malo? Kad si ga navadila. Nije mu zameriti.kaja wrote:Nema problema, nego jucer si se pozdravio a danas te evo.vuksadinare wrote:ne sele...privremeno moram da obavim zadatak u cemu je stvar...kaja wrote:? Dobro jutro, vi se predomislili?vuksadinare wrote:izvini bata serbinjo ali preterujes..Serbinho-3 wrote:Yoda, Nihilius, kako je krenuo, postace jos i Slobodan Milosevic ovde nik.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
a sta da se radi..more covek jednom da zivi...kaja wrote:Nema problema, nego jucer si se pozdravio a danas te evo.vuksadinare wrote:ne sele...privremeno moram da obavim zadatak u cemu je stvar...kaja wrote:? Dobro jutro, vi se predomislili?vuksadinare wrote:izvini bata serbinjo ali preterujes..Serbinho-3 wrote:Yoda, Nihilius, kako je krenuo, postace jos i Slobodan Milosevic ovde nik.
2015-09-08
Gdje je nestao sram pitam se ?!Stanojko wrote:Pa kad si ostavila trag... ;)kaja wrote:Nema problema, nego jucer si se pozdravio a danas te evo.vuksadinare wrote:ne sele...privremeno moram da obavim zadatak u cemu je stvar...kaja wrote:? Dobro jutro, vi se predomislili?vuksadinare wrote:
izvini bata serbinjo ali preterujes..
Ček da vidim jel mi u torbici ..
2015-08-15
A jbga. Pa neću ni ja. kad neću neću kad hoću hoću...neš ti problema.vuksadinare wrote:..dosta je,zbogom...nemam motiva...defetizam prevladao,avasluk i kukavicluk...uglavnom odoh..pobjegoh...nestadoh...vidimo se u optimisticnija vremena...mouda se predomislim..vidjet cu...trenutno sam u istrazivackoj fazi...
Izgleda, kao zbogom vidimo se u drugom životu pa ga eto za 10 dana u istom životu ..dzango wrote:Dođe po još malo? Kad si ga navadila. Nije mu zameriti.kaja wrote:Nema problema, nego jucer si se pozdravio a danas te evo.vuksadinare wrote:ne sele...privremeno moram da obavim zadatak u cemu je stvar...kaja wrote:? Dobro jutro, vi se predomislili?vuksadinare wrote:
izvini bata serbinjo ali preterujes..
2015-08-15
sele je li to tvoj mačor...ako je seo ti je na noge ko bata joci kec na desetku...
2015-09-08
Koji bivsi, zadnji ili ...
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
A jel bez te informacije ne možeš disati!?'?Serbinho-3 wrote:Koji bivsi, zadnji ili ...
Guest- Guest
Poslednji. Ne daj Bože da je zadnji.Serbinho-3 wrote:Koji bivsi, zadnji ili ...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ti i ti hoćeš koplje u trnje i razguli ...vuksadinare wrote:sele je li to tvoj mačor...ako je seo ti je na noge ko bata joci kec na desetku...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
vidis da sam propricao srpski akd se vec na to pali...Ringo10 wrote:Ti i ti hoćeš koplje u trnje i razguli ...vuksadinare wrote:sele je li to tvoj mačor...ako je seo ti je na noge ko bata joci kec na desetku...
2015-09-08
...eh...batali sve...kelneru jedan ladni spricer...
2015-09-08
Vuce, kad si se vratio?! ;O)
2014-04-12
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kotromanovic zestoko po Vucicu,Nikolicu,Dacicu:' To su prvaci u vodjenju cetri rata na ovim prostorima,imaju srecu sto necu vise biti ministar'
» Kotromanovic zestoko po Vucicu,Nikolicu,Dacicu:' To su prvaci u vodjenju cetri rata na ovim prostorima,imaju srecu sto necu vise biti ministar'
» Džaferović: Neću biti kandidat 2022. godine, član Predsjedništva BiH će biti Bakir Izetbegović
» Doznajemo: U vladi će biti 6 ministarstava manje, ovi ljudi više neće biti ministri
» Pablo tko su placenici na ovom forumu?
» Džaferović: Neću biti kandidat 2022. godine, član Predsjedništva BiH će biti Bakir Izetbegović
» Doznajemo: U vladi će biti 6 ministarstava manje, ovi ljudi više neće biti ministri
» Pablo tko su placenici na ovom forumu?
Page 5 of 6