Sretan Dan Zahvalnosti
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Sretan Dan Zahvalnosti
Prokleti Himzo opet daje bofl robu.dzango wrote:Ne vredi. Sinoć mi i telefon zveknuo od vrućine. Morao sam da mu instaliram kopletno novi ROM.
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Jesam. Ne seri. Kakve sam samo fleševe imao.crvenkasti wrote:maggie13 wrote:popij hladno pice i opusti se :Ddzango wrote:Bolje odmah da ne palimo vatru na ovu vrućinu.
Kako je crveni uspio @_@
On nije još nikad doživio katarzu.
smrckic wrote:
meni sva pilad pokrepala.. mala srcad
:'(
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
maggie13 wrote:kako mu mozes pomoci, o tome razmisli.crvenkasti wrote:maggie13 wrote:popij hladno pice i opusti se :Ddzango wrote:Bolje odmah da ne palimo vatru na ovu vrućinu.
Kako je crveni uspio @_@
Kritika je kontraproduktivna :D
Ja sam ovako. Samo ponavljaš, ja sam Hrvat, ja sam glup, ja sam Hrvat, ja sam glup. Divno je.
crvenkasti-
2014-04-17
Ma raspad od telefona. Bilo mi žao da ga bacim pa sam ga očukao.Sexual Tyrannosaurus wrote:Prokleti Himzo opet daje bofl robu.dzango wrote:Ne vredi. Sinoć mi i telefon zveknuo od vrućine. Morao sam da mu instaliram kopletno novi ROM.
al'to ocito nuje upalilo..navodis ga, iz ciste ljubomore, na krivi trag @_@crvenkasti wrote:maggie13 wrote:kako mu mozes pomoci, o tome razmisli.crvenkasti wrote:maggie13 wrote:popij hladno pice i opusti se :Ddzango wrote:Bolje odmah da ne palimo vatru na ovu vrućinu.
Kako je crveni uspio @_@
Ja sam ovako. Samo ponavljaš, ja sam Hrvat, ja sam glup, ja sam Hrvat, ja sam glup. Divno je.
2014-04-12
A je l ti vrućina dok si Hrvat i dok si glup?crvenkasti wrote:maggie13 wrote:kako mu mozes pomoci, o tome razmisli.crvenkasti wrote:maggie13 wrote:popij hladno pice i opusti se :Ddzango wrote:Bolje odmah da ne palimo vatru na ovu vrućinu.
Kako je crveni uspio @_@
dzango wrote:A je l ti vrućina dok si Hrvat i dok si glup?crvenkasti wrote:maggie13 wrote:kako mu mozes pomoci, o tome razmisli.crvenkasti wrote:maggie13 wrote:
popij hladno pice i opusti se :D
Kako je crveni uspio @_@
Ma sve se lakše podnosi kad ti to jednom sjedne i kad se privikneš.
crvenkasti-
2014-04-17
Ko da mi sedne? Megi?crvenkasti wrote:dzango wrote:A je l ti vrućina dok si Hrvat i dok si glup?crvenkasti wrote:maggie13 wrote:kako mu mozes pomoci, o tome razmisli.crvenkasti wrote:
Ma sve se lakše podnosi kad ti to jednom sjedne i kad se privikneš.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Mene više intetesuje Megi.crvenkasti wrote:Da si Hrvat, glupane, kakva Megi??
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
shvatio si gdje lezi tajna uspjeha crvenog, vidim :Ddzango wrote:Mene više intetesuje Megi.crvenkasti wrote:Da si Hrvat, glupane, kakva Megi??
2014-04-12
dzango wrote:Mene više intetesuje Megi.crvenkasti wrote:Da si Hrvat, glupane, kakva Megi??
Pa vidiš da i ona voli Hrvate.
crvenkasti-
2014-04-17
maggie13 wrote:shvatio si gdje lezi tajna uspjeha crvenog, vidim :Ddzango wrote:Mene više intetesuje Megi.crvenkasti wrote:Da si Hrvat, glupane, kakva Megi??
Bezobraznice, začatala si temu!
Ovdje su samo čestitke, domoljublje i pijetet.
crvenkasti-
2014-04-17
poanta je da ti volis Hrvatice jer se tako najlakse postaje Hrvat :Dcrvenkasti wrote:dzango wrote:Mene više intetesuje Megi.crvenkasti wrote:Da si Hrvat, glupane, kakva Megi??
Pa vidiš da i ona voli Hrvate.
Prokljuvili smo te, sad mozes slobodno slavit ;P
2014-04-12
a, ti se taman opustio ;Dcrvenkasti wrote:maggie13 wrote:shvatio si gdje lezi tajna uspjeha crvenog, vidim :Ddzango wrote:Mene više intetesuje Megi.crvenkasti wrote:Da si Hrvat, glupane, kakva Megi??
Dobro, necu vise 8-)
2014-04-12
Kurac živi. Propade bez Megi.crvenkasti wrote:maggie13 wrote:shvatio si gdje lezi tajna uspjeha crvenog, vidim :Ddzango wrote:Mene više intetesuje Megi.crvenkasti wrote:Da si Hrvat, glupane, kakva Megi??
samo idem na rucak B-)dzango wrote:Kurac živi. Propade bez Megi.crvenkasti wrote:maggie13 wrote:shvatio si gdje lezi tajna uspjeha crvenog, vidim :Ddzango wrote:Mene više intetesuje Megi.crvenkasti wrote:Da si Hrvat, glupane, kakva Megi??
2014-04-12
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Sretan Dan pobjede i domovinske zahvalnosti!!
» 5. kolovoza, Dan domovinske zahvalnosti
» Nisam video bilborde zahvalnosti EU u Beogradu
» OLUJA - Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
» Kim Jong Un ipak živ? Poslao je Asadu pismo zahvalnosti
» 5. kolovoza, Dan domovinske zahvalnosti
» Nisam video bilborde zahvalnosti EU u Beogradu
» OLUJA - Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
» Kim Jong Un ipak živ? Poslao je Asadu pismo zahvalnosti
Page 3 of 4