Sretan Dan Zahvalnosti
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Sretan Dan Zahvalnosti
znam da je Čardak u modi trenutno, jer ove zadnje vlasti samo smisljaju nove poreze, opterenje je na ledjima sirokog puka nikad vece, i zato ljudi "glasaju nogama", tj iseljavanjem, biraju sisteme i drustva gdje ce barem moci priredjivati a da barem postoji neka pravna sigurnost da ti se to nece oteti za tren, sami smo krivi sto smo stvorili i dopustili takgu hajduciju..
sve u svemu, Hrvatski narod je velik povijesni narod sa svojom ulogom, iako malobrojan ali najvise jer se raselio, zauzima nemali prostor, koji je umanjen zbog Turskih osvajanja i Komunistickog crtanja, ali ne treba nas brinuti teritorij i granice na rijekama, vec bolji i pravedniji zivot, 'nek se zovemo Hutentoti, al samo da smo sretniji' parafraziram Starcevica..
na danasnji dan, ne zelim duljiti, ali ovo je pouka, kao sto smo se vlastitim rukama morali izboriti za svoju zemlju, tako se i sami moramo truditi oko nje, nece to nitko uraditi za nas, Krajinski Srbi su napravili akciju, i islo je neko vrijeme ih, ali dobili su pravednu reakciju za svoju hajduciju na danasnji dan, nevini su kolateralno stradali kao i uvijek, tako ce i hajducija iz elitnog Zga biti jednom zaustavljena ako se dignemo opet na noge,..
cestitam svima dan zahvalnosti, Srbi mogu plakati njihovo pravo, oni su se sami doveli u tu poziciju, nek gledaju tko im je prvi covjek u zemlji, sta dalje pricati.. nasa je sramota sto s takvima imamo kontakta, ali jbg..
sad ce kiowe letit za pol sata
1,05 koef da ce se Don Anemio srusiti od vrucine xD
Re: Sretan Dan Zahvalnosti
ps. mislim da je super naziv Zahvalnost, malo krenimo od toga, oslobodit ce pozitivu..
moj tv je danas cijeli dan ugašen u znak zahvalnosti da ne trpi sve te prodane duše koje će se po njemu pojavljivati.kic wrote:
ps. mislim da je super naziv Zahvalnost, malo krenimo od toga, oslobodit ce pozitivu..
Nije tv star ali garancija mu prošla a bojim se da to ne bi izdržao.
vili40-
2015-08-02
Upravo to, anemični političari i Brisel bojna koji vode (čitaj kradu) glavnu riječ na obilježavanju ovakvih događaja ipak oduzimaju puno od njegove vrijednosti i stvaraju pomiješane osjećaje.vili40 wrote:moj tv je danas cijeli dan ugašen u znak zahvalnosti da ne trpi sve te prodane duše koje će se po njemu pojavljivati.kic wrote:
Braniteljima inače svaka čast
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
vili40 wrote:moj tv je danas cijeli dan ugašen u znak zahvalnosti da ne trpi sve te prodane duše koje će se po njemu pojavljivati.kic wrote:
ja to shvacam, sad se tiskaju tamo, idu u Crkvu u prvi red..
to mi se ne da gledati..
Trebamo slaviti jer tako nerviramo Srbe.
crvenkasti-
2014-04-17
Nasa sramota je sto imamo posla sa takvima......... imas vise srece nego pameti, sto ti neko nije ugasio ovaj divlji forum, gde uzimas sitne parice da pises nebuloze.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
kic wrote:1,05 koef da ce se Don Anemio srusiti od vrucine xD
Brain32-
2014-04-15
da sitne, velike hrvatske kune zaradjujem tu coece..
ne bi dirao Vucica da ne dobijem STD nema sanse, normalnim Srbima svaka cast kao i svim drugim ljudima..
kanaderi su u mitingu jer svakako usput gase okolo :^^
Rekao sam ti, ne pisi dvosmisleno i ne ubacuj Srbe izazivajuci, sireci versku, nacionalnu mrznju, jer ce ti ovaj divlji forum biti zatvoren a moguce i nesto vise protiv N.N lica.
Naravno, odavde iz Italije a ovo za TitanBet i google adsource, adwords, ionako zivis od toga, jedes hleb.
Naravno, odavde iz Italije a ovo za TitanBet i google adsource, adwords, ionako zivis od toga, jedes hleb.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:Rekao sam ti, ne pisi dvosmisleno i ne ubacuj Srbe izazivajuci, sireci versku, nacionalnu mrznju, jer ce ti ovaj divlji forum biti zatvoren a moguce i nesto vise protiv N.N lica.
jel ti to meni prijetis? ti koji si otvorio temu: Hrvati se ubijaju zbog siromastva, iz srpskog medija naravno, mene optuzujes za sta?!
ajde slikaj svoje talijanske gace kao sto je trolik jednom kazao, ni za sta bolje i nisi
Ahahahaha engleski titlovi , toss the bomb
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
i tebe sve nervira :Dcrvenkasti wrote:Trebamo slaviti jer tako nerviramo Srbe.
Sto se vise opires 8-)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
maggie13 wrote:i tebe sve nervira :Dcrvenkasti wrote:Trebamo slaviti jer tako nerviramo Srbe.
Sto se vise opires 8-)
Da, jebote, a Hrvat!
crvenkasti-
2014-04-17
opusti se, manje boli..:Dcrvenkasti wrote:maggie13 wrote:i tebe sve nervira :Dcrvenkasti wrote:Trebamo slaviti jer tako nerviramo Srbe.
Sto se vise opires 8-)
Da, jebote, a Hrvat!
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Sretan Dan pobjede i domovinske zahvalnosti!!
» 5. kolovoza, Dan domovinske zahvalnosti
» Nisam video bilborde zahvalnosti EU u Beogradu
» OLUJA - Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
» Kim Jong Un ipak živ? Poslao je Asadu pismo zahvalnosti
» 5. kolovoza, Dan domovinske zahvalnosti
» Nisam video bilborde zahvalnosti EU u Beogradu
» OLUJA - Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
» Kim Jong Un ipak živ? Poslao je Asadu pismo zahvalnosti
Page 1 of 4