Nisam video bilborde zahvalnosti EU u Beogradu
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Nisam video bilborde zahvalnosti EU u Beogradu
https://www.kurir.rs/vesti/politika/3450585/ne-moze-da-podnese-zahvalnost-srbije-kini-briselski-sef-diplomatije-nisam-video-bilborde-zahvalnosti-eu-u-beogradu
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Nisam video bilborde zahvalnosti EU u Beogradu
Pa dobro kaže, ne živi srbija od kine nego od EUSerbinho-3 wrote:
https://www.kurir.rs/vesti/politika/3450585/ne-moze-da-podnese-zahvalnost-srbije-kini-briselski-sef-diplomatije-nisam-video-bilborde-zahvalnosti-eu-u-beogradu
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
sve je izglednije da ćete vi imati još jednu... al epsku seobu... sve do pekinga
2015-08-08
za sljedećih 500 godina neće bit samo tamnoputi, već i kosooki ;)michaellcmacha wrote:sve je izglednije da ćete vi imati još jednu... al epsku seobu... sve do pekinga
ako ih i kinezi prime....imat ce oni svojih problema ne treba im jos veca nevoljamichaellcmacha wrote:sve je izglednije da ćete vi imati još jednu... al epsku seobu... sve do pekinga
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Opet će jurišati na kinu kao i nekad a zbog čega su kinezi izgradili kineski zid!Noor wrote:za sljedećih 500 godina neće bit samo tamnoputi, već i kosooki ;)michaellcmacha wrote:sve je izglednije da ćete vi imati još jednu... al epsku seobu... sve do pekinga
nekako predmjevam da ce prije biti ona 'nisam ja majke mi dacic me neagovorio'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ma neće bit seobe budu im kinezi ujgure poslali da ih brane....vuksadinare wrote:nekako predmjevam da ce prije biti ona 'nisam ja majke mi dacic me neagovorio'
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
500.godina pod Turcima. Doduše, narodna mimikrija se prenosila sa kolena na koleno i opstala do dana današnjeg.
Nema u Evropi servilnijeg naroda od srpskog, juče ljubimo kolena Turcima, danas Kinezima, a sve to dok džeparimo Evropu. Možemo mi lagati sebe koliko hoćemo, to su ljuti argumenti.
Nema u Evropi servilnijeg naroda od srpskog, juče ljubimo kolena Turcima, danas Kinezima, a sve to dok džeparimo Evropu. Možemo mi lagati sebe koliko hoćemo, to su ljuti argumenti.
nakaza- Posts : 318
2019-08-05
Ljuti argumenti su da Srbi nikada nisu ljubili dupe okupatoru za razliku od nekih koji su i danas puni hvali za vremena koja su proveli pod Austrougarima. I tada i sada. Još se bune da im nije data sloboda na tanjiru, koju nisu ni tražili, niti im je padalo na pamet da dižu bune i ustanke.nakaza wrote: 500.godina pod Turcima. Doduše, narodna mimikrija se prenosila sa kolena na koleno i opstala do dana današnjeg.
Baš su ljuti argumenti.
2014-04-19
polako
mozda za pocetak da znamo
sta su donacije a sta placeno.
da prestanemo da primamo
lovu od okupatora.
i da se slobodno azijatimo do kraja.
ali, ako neko veruje da ce slepi misevi i plagijatori biti elita
tesko se zajebo.
oduvek svetom vlada kreativnost i ono sto slepi misevi nemaju.
ponudu organizaciju sopstvenog drustva kao svetski uzor.
msm, to su glupisti.
mozda za pocetak da znamo
sta su donacije a sta placeno.
da prestanemo da primamo
lovu od okupatora.
i da se slobodno azijatimo do kraja.
ali, ako neko veruje da ce slepi misevi i plagijatori biti elita
tesko se zajebo.
oduvek svetom vlada kreativnost i ono sto slepi misevi nemaju.
ponudu organizaciju sopstvenog drustva kao svetski uzor.
msm, to su glupisti.
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
nema brutalnijeg i nemilosrdnijeg
kapitaluzma od onog koji vlada
azijom.
jedan i drugi.
kapitaluzma od onog koji vlada
azijom.
jedan i drugi.
2020-04-21
ako je volja naroda da napustimo pregovore, ok, ali iskreno i casno
da prekinemo sa benefitima.
srbija je dobila uredjaj jos pre godinu dana koji je vrh za analizu virusa i sl. ali, donator je pogresan.
zato se sad divimo sklepanim barakama iz azije.
ovaj zapadni hvata prasinu po kcentru.
ja bih licno ljubio samo srpsku zastavu, a sve druge postujem.
zivela srbija !
da prekinemo sa benefitima.
srbija je dobila uredjaj jos pre godinu dana koji je vrh za analizu virusa i sl. ali, donator je pogresan.
zato se sad divimo sklepanim barakama iz azije.
ovaj zapadni hvata prasinu po kcentru.
ja bih licno ljubio samo srpsku zastavu, a sve druge postujem.
zivela srbija !
2020-04-21
Pustio udicu, vidim trza, neko zagrizao...
Hajd’ da vidim ko je, kad ono Pizzon
Hajd’ da vidim ko je, kad ono Pizzon
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Poslije turskog poraza pod Siskom nastavljen je dugogodišnji rat između Habsburgovaca i Osmanlija u kome su djelatno sudjelovali i Hrvati pod svojim banovima. Prvi put su kršćanske snage održale ravnotežu, izborile nekoliko pobjeda, a Žitvanskim mirom 1606. Hrvatskoj su vraćeni Čazma, Petrinja i Moslavina. Počelo je povlačenje Bošnjana i regresija osmanlijskih napadaja. Bio je to, ujedno, znak Vlasima, koji su dotada masovno sudjelovali u osmanlijskim pohodima, da napuste stranu koja je počela gubiti i počnu brojnije seliti na kršćansku, habsburšku stranu, na hrvatski povijesni prostor. toliko o vašim bunama, hasan paša predojević je kod siska pod oružjem imao više srba nego turaka i preletača.... zato su da se razumijemo i popušili... jer su ti vaši preci bili kurac od ratnika ko i vi što ste bili i onomad a i pod zadnje...dzango wrote:Ljuti argumenti su da Srbi nikada nisu ljubili dupe okupatoru za razliku od nekih koji su i danas puni hvali za vremena koja su proveli pod Austrougarima. I tada i sada. Još se bune da im nije data sloboda na tanjiru, koju nisu ni tražili, niti im je padalo na pamet da dižu bune i ustanke.nakaza wrote: 500.godina pod Turcima. Doduše, narodna mimikrija se prenosila sa kolena na koleno i opstala do dana današnjeg.
Baš su ljuti argumenti.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ban Petar Zrinski i knez Fran Krsto Frankapan su bili i velikaši i ratnici i vojskovođe i u konačnici pobunjenici koji nisu uspjeli u svom naumu i za to su platili glavom i doslovnim nestankom cijelih obiju hrvatskih plemićkih loza... za razliku od vas gdje su glave gubili rodonačelnici a ostatak obitelji se slizavao sa glavosječama... kod vas su jedino cijele obitelji srpskog plemstva nestajale kad ste ih sami poubijali
2015-08-08
Ma jok, bre, gde bi lizali prkno okupatoru, ni pod slučajnodzango wrote:Ljuti argumenti su da Srbi nikada nisu ljubili dupe okupatoru ...nakaza wrote: 500.godina pod Turcima. Doduše, narodna mimikrija se prenosila sa kolena na koleno i opstala do dana današnjeg.
Ajmo ispočetka "rat između Habsburgovaca i Osmanlija". Znači tuđi rat gde smo i jedni i drugi bili vazali i u skladu sa tim davali određeni broj vojske. Kakve to ima veze sa vašim lizanjem dupeta Austrougarima?michaellcmacha wrote:Poslije turskog poraza pod Siskom nastavljen je dugogodišnji rat između Habsburgovaca i Osmanlija u kome su djelatno sudjelovali i Hrvati pod svojim banovima. Prvi put su kršćanske snage održale ravnotežu, izborile nekoliko pobjeda, a Žitvanskim mirom 1606. Hrvatskoj su vraćeni Čazma, Petrinja i Moslavina. Počelo je povlačenje Bošnjana i regresija osmanlijskih napadaja. Bio je to, ujedno, znak Vlasima, koji su dotada masovno sudjelovali u osmanlijskim pohodima, da napuste stranu koja je počela gubiti i počnu brojnije seliti na kršćansku, habsburšku stranu, na hrvatski povijesni prostor. toliko o vašim bunama, hasan paša predojević je kod siska pod oružjem imao više srba nego turaka i preletača.... zato su da se razumijemo i popušili... jer su ti vaši preci bili kurac od ratnika ko i vi što ste bili i onomad a i pod zadnje...dzango wrote:Ljuti argumenti su da Srbi nikada nisu ljubili dupe okupatoru za razliku od nekih koji su i danas puni hvali za vremena koja su proveli pod Austrougarima. I tada i sada. Još se bune da im nije data sloboda na tanjiru, koju nisu ni tražili, niti im je padalo na pamet da dižu bune i ustanke.nakaza wrote: 500.godina pod Turcima. Doduše, narodna mimikrija se prenosila sa kolena na koleno i opstala do dana današnjeg.
Baš su ljuti argumenti.
2014-04-19
Sto nije tema lizanje Kini i frustracija EU sto njima ne vrsite isto?!
;-D
;-D
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» AMERIKANKA KOJA ŽIVI U BEOGRADU POSETILA JE ZAGREB: Njeno poređenje dve prestonice će vas možda RAZBESNETI, ali imala je reči hvale za naše MUŠKARCE! (VIDEO)
» Neredi u Beogradu:Stotine migranata radi kaos u Beogradu,napali radnike
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» Kako će Rusija reagirat na ovo i to u Beogradu:Novinaru Sputnjika zabranjen ulaz na skup NATO-a u Beogradu
» AMERIKANKA KOJA ŽIVI U BEOGRADU POSETILA JE ZAGREB: Njeno poređenje dve prestonice će vas možda RAZBESNETI, ali imala je reči hvale za naše MUŠKARCE! (VIDEO)
» Neredi u Beogradu:Stotine migranata radi kaos u Beogradu,napali radnike
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» Kako će Rusija reagirat na ovo i to u Beogradu:Novinaru Sputnjika zabranjen ulaz na skup NATO-a u Beogradu
Page 1 of 6