Sretan Dan Zahvalnosti
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Sretan Dan Zahvalnosti
Vidis da jesam B-)
2014-04-12
sretan dan domovinske zahvalnosti svima koji su i malo pridonijeli oslobađanju domovine
koji to činiše ognjem, mačem, i perom :)
koji to činiše ognjem, mačem, i perom :)
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Kakve veze ima tema Hrvati se ubijaju zbog siromastva i izazivanjem verske i nacionalne mrznje...kic wrote:Serbinho-3 wrote:Rekao sam ti, ne pisi dvosmisleno i ne ubacuj Srbe izazivajuci, sireci versku, nacionalnu mrznju, jer ce ti ovaj divlji forum biti zatvoren a moguce i nesto vise protiv N.N lica.
Naravno, odavde iz Italije a ovo za TitanBet i google adsource, adwords, ionako zivis od toga, jedes hleb.
jel ti to meni prijetis? ti koji si otvorio temu: Hrvati se ubijaju zbog siromastva, iz srpskog medija naravno, mene optuzujes za sta?!
ajde slikaj svoje talijanske gace kao sto je trolik jednom kazao, ni za sta bolje i nisi
Pretim li?
Ne, samo kazem da mogu da zatvorim forum pravnim putem, usput i prijava protiv N.N lica, jer se ne postuje Zakon.
Kasnije se pitaju da li ce proraditi, pametovali i tamo, pa zatvoren pravnim putem.
Barem sam vas obavestio, sto cete reci da je posteno sa moje strane i ne morate mi se zahvaljivati
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
ajde isplači se sirotinjo glupa nije sramota
ja ću za tebe pustiti suzu jer ne mogu vjerovati da misliš stvarno da išta možeš postići pravnim putem, samo tuži bracala mali, ps pošto armani gaće ?
Kic mogu li ja odmah da dobijem ban od 2 dana da se ne zajebavamo mnogo? Hvala
dzango wrote:Kic mogu li ja odmah da dobijem ban od 2 dana da se ne zajebavamo mnogo? Hvala
Meni ne da, što god napišem. Majmun.
crvenkasti-
2014-04-17
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
imaju dan žalostikic wrote:
ako baš hoćeš jbt, šta ste se uzjebali
evo im i poruke naše Predsjednice:
”Nadam se jednoga dana da ćemo biti u stanju zajedno obilježiti Oluju kao akciju koja je prekinula velikosrpsku agresiju, velikosrpsku politiku u kojoj su žrtve bili i mnogi Srbi i koje su upravo njihovo lokalno vodstvo i vlasti iz Beograda istjerali iz njihovih domova”, rekla je.
Guest- Guest
Noor wrote:imaju dan žalostikic wrote:
”Nadam se jednoga dana da ćemo biti u stanju zajedno obilježiti Oluju kao akciju koja je prekinula velikosrpsku agresiju, velikosrpsku politiku u kojoj su žrtve bili i mnogi Srbi i koje su upravo njihovo lokalno vodstvo i vlasti iz Beograda istjerali iz njihovih domova”, rekla je.
i svi to mozemo potpisati nadam se..
Za dom i poglavnika spremni.Noor wrote:imaju dan žalostikic wrote:
popij hladno pice i opusti se :Ddzango wrote:Bolje odmah da ne palimo vatru na ovu vrućinu.
Kako je crveni uspio @_@
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
dzango wrote:Za dom i poglavnika spremni.Noor wrote:imaju dan žalostikic wrote:
Smrade četnički, sad nas zajebavaš, kad slavimo!?
Evo ti:
crvenkasti-
2014-04-17
maggie13 wrote:popij hladno pice i opusti se :Ddzango wrote:Bolje odmah da ne palimo vatru na ovu vrućinu.
Kako je crveni uspio @_@
On nije još nikad doživio katarzu.
crvenkasti-
2014-04-17
Ne vredi. Sinoć mi i telefon zveknuo od vrućine. Morao sam da mu instaliram kopletno novi ROM.
kako mu mozes pomoci, o tome razmisli.crvenkasti wrote:maggie13 wrote:popij hladno pice i opusti se :Ddzango wrote:Bolje odmah da ne palimo vatru na ovu vrućinu.
Kako je crveni uspio @_@
On nije još nikad doživio katarzu.
Kritika je kontraproduktivna :D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Prokleti Himzo opet daje bofl robu.dzango wrote:Ne vredi. Sinoć mi i telefon zveknuo od vrućine. Morao sam da mu instaliram kopletno novi ROM.
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Sretan Dan pobjede i domovinske zahvalnosti!!
» 5. kolovoza, Dan domovinske zahvalnosti
» Nisam video bilborde zahvalnosti EU u Beogradu
» OLUJA - Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
» Kim Jong Un ipak živ? Poslao je Asadu pismo zahvalnosti
» 5. kolovoza, Dan domovinske zahvalnosti
» Nisam video bilborde zahvalnosti EU u Beogradu
» OLUJA - Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
» Kim Jong Un ipak živ? Poslao je Asadu pismo zahvalnosti
Page 2 of 4