OLUJA - Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: OLUJA - Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
ebi ga..Budimo iskreni...Cura je prejebozovna bila i jos jebozovnija postala...a zene ko zene..teze jaki m imotjnim muskarcima ..imam jednu frendicu,isto tako na lokalnom nivou kuffala kavicu i pripremala dorucak za vrhusku u vojnom odsjeku,katkad po potrebi ispolirala neku kitu,i ja umjesto da se bunim i radim joj probleme,ubacio se u logicki tijek...vili40 wrote:znamo tu mi sve ali eto nekih komentara na članak:pismejker wrote:vili40 wrote:svi varaždinci znaju za "ludu Božu" ali eto ona blještavo osvanula za dan zahvalnosti pa ti umri od muke ako to ne možeš izdržati.
A koliko je takvih Profitpatriota...
A vili,zena se "snasla" st obi ti..??? drifteri joj se divili,glavonje ebali i to je to..
ain stein
Kaj brišeš komentare??? Bila je zadužena jediono da seksualno zadovoljava generala Koradea, to je jedina istina.....
Puno godina poslije,ako hocu,mogu se ponovno pocastiti...cura je fabjulous u jebanju,sto si rusiti most prema zadovoljstvu..nek cuci i ceka spremna..
Guest- Guest
i ti svele..idi stenjat na drugu temupismejker wrote:ebi ga..Budimo iskreni...Cura je prejebozovna bila i jos jebozovnija postala...a zene ko zene..teze jaki m imotjnim muskarcima ..imam jednu frendicu,isto tako na lokalnom nivou kuffala kavicu i pripremala dorucak za vrhusku u vojnom odsjeku,katkad po potrebi ispolirala neku kitu,i ja umjesto da se bunim i radim joj probleme,ubacio se u logicki tijek...vili40 wrote:znamo tu mi sve ali eto nekih komentara na članak:pismejker wrote:vili40 wrote:svi varaždinci znaju za "ludu Božu" ali eto ona blještavo osvanula za dan zahvalnosti pa ti umri od muke ako to ne možeš izdržati.
A vili,zena se "snasla" st obi ti..??? drifteri joj se divili,glavonje ebali i to je to..
ain stein
Kaj brišeš komentare??? Bila je zadužena jediono da seksualno zadovoljava generala Koradea, to je jedina istina.....
Puno godina poslije,ako hocu,mogu se ponovno pocastiti...cura je fabjulous u jebanju,sto si rusiti most prema zadovoljstvu..nek cuci i ceka spremna..
Guest- Guest
žao mi je što sam tebi i ostalom Gehoftu pokvario slavljenički ugođaj ali napisala si ispod "nikada zaboraviti" pa da se malo vidi i ono što se ispod sve te kreme skriva,prirodno je prirodno.Noor wrote:gle, ajde si molim te otvori temu pa drljaj do besvjesti po njoj...ova je otvorena iz drugih razloga.vili40 wrote:znamo tu mi sve ali eto nekih komentara na članak:pismejker wrote:vili40 wrote:svi varaždinci znaju za "ludu Božu" ali eto ona blještavo osvanula za dan zahvalnosti pa ti umri od muke ako to ne možeš izdržati.
ain stein
vili40-
2015-08-02
uffff idemo dalje po temi,da nam Noor ne izvuče vuha..
Guest- Guest
ponavljam, slobodno otvori temu i piši..tko ti branivili40 wrote:žao mi je što sam tebi i ostalom Gehoftu pokvario slavljenički ugođaj ali napisala si ispod "nikada zaboraviti" pa da se malo vidi i ono što se ispod sve te kreme skriva,prirodno je prirodno.Noor wrote:gle, ajde si molim te otvori temu pa drljaj do besvjesti po njoj...ova je otvorena iz drugih razloga.vili40 wrote:znamo tu mi sve ali eto nekih komentara na članak:pismejker wrote:vili40 wrote:svi varaždinci znaju za "ludu Božu" ali eto ona blještavo osvanula za dan zahvalnosti pa ti umri od muke ako to ne možeš izdržati.
ain stein
Guest- Guest
ne znam nista o ovoj zeni po slici rekao bi da ima ukusa i odokativno je budem hranio jos 40g. minimum
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Nisu mi bitni pojedinačni slučajevi nego općenite pojave u društvu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Čardak party dok ekipa iseljava a natalitet krahirao
2014-04-11
kao da to ikoga još brineRayMabus wrote:Čardak party dok ekipa iseljava a natalitet krahirao
vili40-
2015-08-02
dok ima para od turizma nevili40 wrote:kao da to ikoga još brineRayMabus wrote:Čardak party dok ekipa iseljava a natalitet krahirao
2014-04-11
vrlo je jednostavno,ovu državu i dalje vode oni koji su je i uništili i oni sve i da hoće nešto mijenjati na bolje jednostavno to ne znaju.RayMabus wrote:dok ima para od turizma nevili40 wrote:kao da to ikoga još brineRayMabus wrote:Čardak party dok ekipa iseljava a natalitet krahirao
Zato i rade to što jedino znaju,zbrinjavanjem sebe i vješto prikrivanje svojih nečasnih radnji.
vili40-
2015-08-02
I onako sam sad na birou još nekoliko mjeseci, taman će iseliti još 30 tisuća ljudi
2014-04-11
Pjevat cu ti pjesmu
zemljo moja
Ova ce ti pjesma reci sve
Rodila sam tebi sina
isto k'o što od davnina
radale su majke za tebe
Reci cu mu jednom kad poraste
To je tvoja zemlja i tvoj dom
Modro more,maslinici
zlatno klasje u ravnici
bi' ce uvijek tu u oku tvom
Dajem ti srce ,zemljo moja
i bi' cu s tobom
u dobru i u zlu
i nema sile da mi te uzme
Ja bi' cu s tobom, ostat cu tu
Guest- Guest
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=986729
Čardak na aparatima
Samo osam tisuća ljudi u Kninu
2014-04-11
RayMabus wrote:
Čardak na aparatima
pa što se čudiš, tko može satima biti na ovih 41 C?
ti danima kukaš iza škura i vataš kisik
Guest- Guest
I klimatske promjene su protiv čardaka
2014-04-11
Pa kad su svi ošli za Slunj.RayMabus wrote:
Čardak na aparatima
Trebalo bi,to sam već 100 puta rekao,proslavu seliti. Jednom Knin,ali ne svaki put. Onda malo Vojnić,pa Slunj,Benkovac,Dvor,Glina,Vrginmost... Zar je samo taj Knin zaslužio centralnu proslavu?
Jeba mu vrag mater,sjećam se Dana ustanka prije rata. Jedne godine je Tito bio u Splitu,gdje je organizirana centralna proslava za Dan ustanka naroda Hrvatske. Drugi put u Karlovcu,treću kod onog velikog spomenika ustanku naroda Slavonije(kako se ono zove ,zaboravih). Dakle ne treba svake godine biti u Kninu. Već su dosadni i samim Kninjanima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
http://www.slobodnadalmacija.hr/scena/showbizz/clanak/id/500414/miso-kovac-vecerasnjim-ce-koncertom-zahvaliti-vatrogascima-i-torcidi-podstrana-je-nedavno-gorila-mogu-reci-da-sam-se-stvarno-brinuo-za-te-momke
2014-04-11
KNINSKA policija procjenjuje da se na proslavi Dana domovinske zahvalnosti i 22. obljetnice akcije "Oluja" okupilo oko osam tisuća ljudi, što je, po novinarskim zapažanjima primjetno manje nego prijašnjih godina
ovoliko hajduk skupi protiv uvijek neugodne cibalije
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Poljubi zemlju po kojoj hodas
jer stare rane djedova skriva
poljubi zemlju po kojoj hodas
ona ti nista
ona ti nista nije kriva
Ostani tu, tu je tvoja mati
ostani tu, jos ce sunce sjati
ostani tu, snove cuvaj samo za nju
ostani tu
Guest- Guest
Čardak dobio pedalu od širokih masa
2014-04-11
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Sretan Dan pobjede i domovinske zahvalnosti!!
» Čestitka predsjednice Grabar Kitarović uz Dan pobjede i Dan hrvatskih branitelja
» 5. kolovoza, Dan domovinske zahvalnosti
» Dida razvalio 'aktivistice' i 'antifašistkinje' koje su dosle prosvjedovati protiv proslave Dana domovinske zahvalnosti
» Bih-podigla-optuznice-protiv-900-hrvatskih-branitelja
» Čestitka predsjednice Grabar Kitarović uz Dan pobjede i Dan hrvatskih branitelja
» 5. kolovoza, Dan domovinske zahvalnosti
» Dida razvalio 'aktivistice' i 'antifašistkinje' koje su dosle prosvjedovati protiv proslave Dana domovinske zahvalnosti
» Bih-podigla-optuznice-protiv-900-hrvatskih-branitelja
Page 2 of 8