OLUJA - Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: OLUJA - Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
danas slavimo Oluju ....
Nitko ne bi trebao imati problem zbog toga ....pobjednici bi trebali slaviti pobjedu, poraženi bi trebali slaviti to što uopće mogu slaviti.
Nitko ne bi trebao imati problem zbog toga ....pobjednici bi trebali slaviti pobjedu, poraženi bi trebali slaviti to što uopće mogu slaviti.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Ajde Bosanko, ne pametuj, nisi dalje mrdnula iz te Balkanske vukojebine.....drzi se alkohola, ko na bivsem avataru...Noor wrote:evo čede uzjebanog opet...majke ti mile ko na speedu je
boli ta naša Oluja, boli...proklete ustaše, opet vam krv piju
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Trenutno ste jači ali imamo mi vilija, onog reya, onog mađara, evu i još pokjojeg glupog rvata a dok je takvih nećemo vam dati da dišete ustaše i ustašice, mi srbi smo se ugledali na đenerala Mladića kad je rekao u srebrenici da smo se napokon osvetili osmanlijama kada smo poklali 8 hiljada djece muških i staraca, tako ćete i vi proći kad uhvatimo budale poput vilija i sličnih u svoju mrežu a najbolje je štoćedu oni sami da vas kolju, lajkam!!!Noor wrote:evo čede uzjebanog opet...majke ti mile ko na speedu je
- S
Slobodan Milosevic 05.08.2017 - 10:13
Ko god je slavio tudju nesrecu nije dobro prosao
[size=14](24)/
(1)
+23
[/size]Odgovori
2014-08-25
Bi vi da su vas pustili sa lanca. Evo tebe za dokaz.danni1 wrote:Kakav zločin,,,zapravo i je dopustili da se 250 000 četnika odveze preko granice ko da ništa nije bilo. Trebalo je to pod ledinu.dzango wrote:Dan pogroma i zločina je dan zločinaca i psihopata. U sladu sa tim i seljoberska muzika.Noor wrote: Tre, Miha, Dijagram ...i svi ostali ratnici, oni koji pišu ili su pisali na forumu..hvala vam na svemu što ste učinili da danas živimo u miru i na svome!
Čestitam vam vaš dan!! Ne ponovilo se!
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
2014-08-25
Pa mi smo ponosni na to, ne može si svako priuštiti tako hrabre svetce poput Stefana Lazarevića i Milutina, nema svako želudac da napravi što su oni napravili, zabiti nož u leđa braći kršćanima ne može svako a još manje pokušati napraviti dete osmogodišnjoj devojčici! Ako imaš šta protiv obrati se budućem svecu Kačevendi koji je naš vrhovni duhovni vođa i svetitelj u ova teška vremena kao što su to nekada bili već spomenuti dvojac gore a bome i pop Maca i još tamo neki popovi za koje milogorci lažu da su klali i ubijali ljude! Oni su samo ustaše ubijali a to nije greh valjda je to svima jasno!!Noor wrote:kad ste debili! kakve samo svetce imate...čardak efendija wrote:šta ti imaš protiv srpskog narodnog izričaja, pa mi jedan drugome kažemo onako od milja jebem ti dete a kamoli da nećemo spomenuti p biiiip u!!!Noor wrote:sterajte se vas dvojica...My Brother Billo wrote:moja mala bere čičke vidi joj se pola ...crvenkasti wrote:
Mala lezi, štekću mitraljezi,
Ja ću na te, ne boj se granate.
ej, koja je tvoja slava, kad smo kod toga?
ustaški spin, naš predcednik milošević je navijao da pobiju nas krajiške srbe da oni mogu likovati da su ustaše genocidne a ustaše nas zajebali i pustili nas u srpsku vukojebinu, mi smo čak i tenkovima svoje gazili ali ne vredi, sjebali su nam ravnicu do novog sada a bome i do zlatara i kosovske mitrovice :(orion wrote:danas slavimo Oluju ....
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
Serbinho-3 wrote:Ajde Bosanko, ne pametuj, nisi dalje mrdnula iz te Balkanske vukojebine.....drzi se alkohola, ko na bivsem avataru...Noor wrote:evo čede uzjebanog opet...majke ti mile ko na speedu je
Dala Bosna Tomislava kralja,
prvog kralja od loze Hrvata
A kraljica dobra bješe Katarina,
u narodu zbog nje nosi se crnina.
Sred Duvanjskog polja široka i ravna
Pisala se tamo naša povijest slavna.
Guest- Guest
Niti Srbi previše tuguju, niti Hrvati dovoljno slave...barem na ovom forumu.
Čini mi se da je sve trijezno...Ja se upravo odspavao i otrijeznio se.
Mamurluk...Moga bi mi netko naletit na volej.
ima kandidata, budi u pripravnostiEroo wrote:Niti Srbi previše tuguju, niti Hrvati dovoljno slave...barem na ovom forumu.
Guest- Guest
tako je brate srbine, nas nisu ni trebali puštati sa lanca, gde god smo došli klali smo i silovali i pljačkali i palili ko mutavi a to je pravi karakter a ne ove pičkice ustaške koji se suzdržavaju od onoga što nama čini veliko zadovoljstvo! treba to sve opet popljačakti, silovati, zapaliti, okupirati, odvesti u logore jer drugačije ta sitnozuba stoka pameti neće doći!dzango wrote:Bi vi da su vas pustili sa lanca. Evo tebe za dokaz.danni1 wrote:Kakav zločin,,,zapravo i je dopustili da se 250 000 četnika odveze preko granice ko da ništa nije bilo. Trebalo je to pod ledinu.dzango wrote:Dan pogroma i zločina je dan zločinaca i psihopata. U sladu sa tim i seljoberska muzika.Noor wrote: Tre, Miha, Dijagram ...i svi ostali ratnici, oni koji pišu ili su pisali na forumu..hvala vam na svemu što ste učinili da danas živimo u miru i na svome!
konačno jedan iskreni čedočardak efendija wrote:tako je brate srbine, nas nisu ni trebali puštati sa lanca, gde god smo došli klali smo i silovali i pljačkali i palili ko mutavi a to je pravi karakter a ne ove pičkice ustaške koji se suzdržavaju od onoga što nama čini veliko zadovoljstvo! treba to sve opet popljačakti, silovati, zapaliti, okupirati, odvesti u logore jer drugačije ta sitnozuba stoka pameti neće doći!dzango wrote:Bi vi da su vas pustili sa lanca. Evo tebe za dokaz.danni1 wrote:Kakav zločin,,,zapravo i je dopustili da se 250 000 četnika odveze preko granice ko da ništa nije bilo. Trebalo je to pod ledinu.dzango wrote:Dan pogroma i zločina je dan zločinaca i psihopata. U sladu sa tim i seljoberska muzika.Noor wrote: Tre, Miha, Dijagram ...i svi ostali ratnici, oni koji pišu ili su pisali na forumu..hvala vam na svemu što ste učinili da danas živimo u miru i na svome!
Guest- Guest
Eroo wrote:Niti Srbi previše tuguju, niti Hrvati dovoljno slave...barem na ovom forumu.
popio i oko ubio te se pohvalio , lijepo
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Da me otac nacije dobrica vidi odrekao bi se mene lično preko hartije kod javnog beležnikaNoor wrote:konačno jedan iskreni čedočardak efendija wrote:tako je brate srbine, nas nisu ni trebali puštati sa lanca, gde god smo došli klali smo i silovali i pljačkali i palili ko mutavi a to je pravi karakter a ne ove pičkice ustaške koji se suzdržavaju od onoga što nama čini veliko zadovoljstvo! treba to sve opet popljačakti, silovati, zapaliti, okupirati, odvesti u logore jer drugačije ta sitnozuba stoka pameti neće doći!dzango wrote:Bi vi da su vas pustili sa lanca. Evo tebe za dokaz.danni1 wrote:Kakav zločin,,,zapravo i je dopustili da se 250 000 četnika odveze preko granice ko da ništa nije bilo. Trebalo je to pod ledinu.dzango wrote:
Dan pogroma i zločina je dan zločinaca i psihopata. U sladu sa tim i seljoberska muzika.
Trenutno me spopalo domoljublje i slušam neke naše lirske... Ova me uvik raznježi...Noor wrote:ima kandidata, budi u pripravnostiEroo wrote:Niti Srbi previše tuguju, niti Hrvati dovoljno slave...barem na ovom forumu.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
lijepaEroo wrote:Trenutno me spopalo domoljublje i slušam neke naše lirske... Ova me uvik raznježi...Noor wrote:ima kandidata, budi u pripravnostiEroo wrote:Niti Srbi previše tuguju, niti Hrvati dovoljno slave...barem na ovom forumu.
samo stavljaj, danas slavimo, kome smeta neka pati, svoji na svome su Hrvati
Guest- Guest
čardak efendija wrote:ustaški spin, naš predcednik milošević je navijao da pobiju nas krajiške srbe da oni mogu likovati da su ustaše genocidne a ustaše nas zajebali i pustili nas u srpsku vukojebinu, mi smo čak i tenkovima svoje gazili ali ne vredi, sjebali su nam ravnicu do novog sada a bome i do zlatara i kosovske mitrovice :(orion wrote:danas slavimo Oluju ....
eto ga na ..... koji debo ...umjesto da odigra da tuđe hoćemo svoje nedamo, on polupa lončiće pa tuđe neće, a svoje dijeli šakom i kapom
orion- Posts : 2287
2017-06-06
čardak efendija wrote:Trenutno ste jači ali imamo mi vilija, onog reya, onog mađara, evu i još pokjojeg glupog rvata a dok je takvih nećemo vam dati da dišete ustaše i ustašice, mi srbi smo se ugledali na đenerala Mladića kad je rekao u srebrenici da smo se napokon osvetili osmanlijama kada smo poklali 8 hiljada djece muških i staraca, tako ćete i vi proći kad uhvatimo budale poput vilija i sličnih u svoju mrežu a najbolje je štoćedu oni sami da vas kolju, lajkam!!!Noor wrote:evo čede uzjebanog opet...majke ti mile ko na speedu je
Yodica pomijesao accounte?
darth_vader-
2014-04-17
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Sretan Dan pobjede i domovinske zahvalnosti!!
» Čestitka predsjednice Grabar Kitarović uz Dan pobjede i Dan hrvatskih branitelja
» 5. kolovoza, Dan domovinske zahvalnosti
» Dida razvalio 'aktivistice' i 'antifašistkinje' koje su dosle prosvjedovati protiv proslave Dana domovinske zahvalnosti
» Bih-podigla-optuznice-protiv-900-hrvatskih-branitelja
» Čestitka predsjednice Grabar Kitarović uz Dan pobjede i Dan hrvatskih branitelja
» 5. kolovoza, Dan domovinske zahvalnosti
» Dida razvalio 'aktivistice' i 'antifašistkinje' koje su dosle prosvjedovati protiv proslave Dana domovinske zahvalnosti
» Bih-podigla-optuznice-protiv-900-hrvatskih-branitelja
Page 6 of 8