Dida razvalio 'aktivistice' i 'antifašistkinje' koje su dosle prosvjedovati protiv proslave Dana domovinske zahvalnosti
Page 1 of 1
Dida razvalio 'aktivistice' i 'antifašistkinje' koje su dosle prosvjedovati protiv proslave Dana domovinske zahvalnosti
http://www.direktno.hr/zagreb/video-pogledajte-kako-je-gospodin-aktivisticama-ocitao-lekciju-iz-domovinskog-rata-163598/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Dida razvalio 'aktivistice' i 'antifašistkinje' koje su dosle prosvjedovati protiv proslave Dana domovinske zahvalnosti
cuj onu sijedu babu u sredini sto drzi transparent kad je stari rekao da su srbi prvi napali hrvate i hrvatsku nabrojavsi dokaze ova nemajuci sto reci dobacila 'napao je svak svakog'..i doslovce upropastila sve sto su rekle joj drugarice u dvoboju sa dedom...a deda dobio satisfakciju za izreceno
2015-09-08
Re: Dida razvalio 'aktivistice' i 'antifašistkinje' koje su dosle prosvjedovati protiv proslave Dana domovinske zahvalnosti
Iskreno al najiskrenije te s transparentom triba napucat jer to je došlo samo pokvarit proslavu i nabijat osjećaj krivnje.
To triba napucat. To svaku kost na tijelu polomit.
To triba napucat. To svaku kost na tijelu polomit.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vučko sendvičar, loži se na natašu kandić i žene u crnom, a takvu mu u njegovom dvorištu smetaju...
Guest- Guest
ovo nema veze sa zenama u crnom..zene u crnom se bave samo srebrenicom i vukovarom i tu im djelovanje prestaje..ove se bave ideologijom,dnevnom poltikom i politikanstvom i mjesaju se u sve i svasta bez stvarnih dokaza vec na galamu..Brat Brale wrote:vučko sendvičar, loži se na natašu kandić i žene u crnom, a takvu mu u njegovom dvorištu smetaju...
2015-09-08
Ove su bezobrazne. Ja ne znam tko in je da dozvolu da na dan Oluje razvuću taj transparent na Jelačićevom trgu. To je došlo provocirat al ti pošalje žene i onda kao njima nesmi nitko ništa.
Ja san svoju vlastitu mater isprokida a ove bi samo šakon tuka ne bi in reka ni dobar dan , samo bi ih mlatija.
Idi u Vukovar pa tamo taj transparent razvuci , ti jeben mater provokatorsku.
Ja san svoju vlastitu mater isprokida a ove bi samo šakon tuka ne bi in reka ni dobar dan , samo bi ih mlatija.
2014-04-11
nitko im nije dao dozvolu..dosle na deset minuta podigle transparent pozvale novinare...sto se tice vukovara takve neces vidjeti a ni cuti...i zato im je cica dobro rekao..'pricate a dokaze nemate'RayMabus wrote:Ove su bezobrazne. Ja ne znam tko in je da dozvolu da na dan Oluje razvuću taj transparent na Jelačićevom trgu. To je došlo provocirat al ti pošalje žene i onda kao njima nesmi nitko ništa.
2015-09-08
Prvo ovo je teška provokacija a drugo pošalje ti žene i onda ti muški kao nećeš ti njih udrit i njima nitko ništa ne može.vuksadinare wrote:http://www.direktno.hr/zagreb/video-pogledajte-kako-je-gospodin-aktivisticama-ocitao-lekciju-iz-domovinskog-rata-163598/
Ovo triba krvnički mlatit
2014-04-11
kad ovi iz kvazi radnicek fronte i 'antifasitickih udruga' nemaju muda doci sami pa salju babe...uzgred..onu sijedu znam sa suncanim naocalimqa koja je dedi dobacila 'svako je svakog napao' zivi u trnju konkretnije u dijelu naselja savice gdje je bilo dosta vojnih stanova jna i zivjele oficirske obitelji..vidio sma je par puta na tamosnjoj trznici pa me ne bi cudilo da je iz kakve jna oficirske obiteljiRayMabus wrote:Prvo ovo je teška provokacija a drugo pošalje ti žene i onda ti muški kao nećeš ti njih udrit i njima nitko ništa ne može.vuksadinare wrote:http://www.direktno.hr/zagreb/video-pogledajte-kako-je-gospodin-aktivisticama-ocitao-lekciju-iz-domovinskog-rata-163598/
Ovo triba krvnički mlatit
2015-09-08
Pa i bolje im da su bile samo deset minuta mogle su naletit na jednoga ka šta ja san ja a taj pita pitanja samo da skužk tko si i onda ide šaka u glavu jer ne podnosi bezobrazne provokatore.vuksadinare wrote:nitko im nije dao dozvolu..dosle na deset minuta podigle transparent pozvale novinare...sto se tice vukovara takve neces vidjeti a ni cuti...i zato im je cica dobro pog..'pricate a dokaze nemate'RayMabus wrote:Ove su bezobrazne. Ja ne znam tko in je da dozvolu da na dan Oluje razvuću taj transparent na Jelačićevom trgu. To je došlo provocirat al ti pošalje žene i onda kao njima nesmi nitko ništa.
Nek reče da taj transparent ne razviju u Vukovaru il na pogiblju djece u Slavonskom brodu odma mi je sve jasno.
Četnjikuše.
2014-04-11
vuksadinare wrote:ovo nema veze sa zenama u crnom..zene u crnom se bave samo srebrenicom i vukovarom i tu im djelovanje prestaje..ove se bave ideologijom,dnevnom poltikom i politikanstvom i mjesaju se u sve i svasta bez stvarnih dokaza vec na galamu..Brat Brale wrote:vučko sendvičar, loži se na natašu kandić i žene u crnom, a takvu mu u njegovom dvorištu smetaju...
mozda se za tebe bave samo srebrenicom i vukovarom. a inace se bave ideologijom, anatemisanjem naroda i crkve-mada verujem da i to znas, nego kao pravi licemerni sendvicar neces da kazes jer govore ono sto ti uhu milo...
Guest- Guest
Škoro predsjednikBrat Brale wrote:vuksadinare wrote:ovo nema veze sa zenama u crnom..zene u crnom se bave samo srebrenicom i vukovarom i tu im djelovanje prestaje..ove se bave ideologijom,dnevnom poltikom i politikanstvom i mjesaju se u sve i svasta bez stvarnih dokaza vec na galamu..Brat Brale wrote:vučko sendvičar, loži se na natašu kandić i žene u crnom, a takvu mu u njegovom dvorištu smetaju...
mozda se za tebe bave samo srebrenicom i vukovarom. a inace se bave ideologijom, anatemisanjem naroda i crkve-mada verujem da i to znas, nego kao pravi licemerni sendvicar neces da kazes jer govore ono sto ti uhu milo...
2015-09-08
ovakve treba protjerat iz HrvatskeRayMabus wrote:Ove su bezobrazne. Ja ne znam tko in je da dozvolu da na dan Oluje razvuću taj transparent na Jelačićevom trgu. To je došlo provocirat al ti pošalje žene i onda kao njima nesmi nitko ništa.
immortal-
2014-04-16
Similar topics
» 5. kolovoza, Dan domovinske zahvalnosti
» Sretan Dan pobjede i domovinske zahvalnosti!!
» OLUJA - Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
» I sedmoga dana Bog dovrši svoje djelo koje učini. I počinu u sedmi dan od svega djela koje učini.
» Ljevicari ce prosvjedovati ispred Tudjmanovog spomenika te traze odbacivanje optuznice protiv druga Drace
» Sretan Dan pobjede i domovinske zahvalnosti!!
» OLUJA - Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
» I sedmoga dana Bog dovrši svoje djelo koje učini. I počinu u sedmi dan od svega djela koje učini.
» Ljevicari ce prosvjedovati ispred Tudjmanovog spomenika te traze odbacivanje optuznice protiv druga Drace
Page 1 of 1