OLUJA - Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: OLUJA - Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
čardak efendija wrote:Trenutno ste jači ali imamo mi vilija, onog reya, onog mađara, evu i još pokjojeg glupog rvata a dok je takvih nećemo vam dati da dišete ustaše i ustašice, mi srbi smo se ugledali na đenerala Mladića kad je rekao u srebrenici da smo se napokon osvetili osmanlijama kada smo poklali 8 hiljada djece muških i staraca, tako ćete i vi proći kad uhvatimo budale poput vilija i sličnih u svoju mrežu a najbolje je štoćedu oni sami da vas kolju, lajkam!!!Noor wrote:evo čede uzjebanog opet...majke ti mile ko na speedu je
boli ta naša Oluja, boli...proklete ustaše, opet vam krv piju
Yodica pomijesao accounte?
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
ma šuti..ovaj je iskren bar, takvih ovdje još nemamo s onu stranu moraveorion wrote:
eto ga na ..... koji debo ...umjesto da odigra da tuđe hoćemo svoje nedamo, on polupa lončiće pa tuđe neće, a svoje dijeli šakom i kapom
Guest- Guest
Trollmetar na mobitelu mi se rasprsnuo...nije valjda da niste ubrale?
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Trollmetar na mobitelu mi se rasprsnuo...nije valjda da niste ubrale?
Guest- Guest
Ero,slavi i pij,ali bih te zamolio da ne kačiš ovdje one prehlađene pijance koji za Badnjak pijani poju ispod gradske ure.
Ono je živi užas.
Ono je živi užas.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sveti KrkadonijeNoor wrote:kad ste debili! kakve samo svetce imate...čardak efendija wrote:šta ti imaš protiv srpskog narodnog izričaja, pa mi jedan drugome kažemo onako od milja jebem ti dete a kamoli da nećemo spomenuti p biiiip u!!!Noor wrote:sterajte se vas dvojica...My Brother Billo wrote:moja mala bere čičke vidi joj se pola ...crvenkasti wrote:
Mala lezi, štekću mitraljezi,
Ja ću na te, ne boj se granate.
ej, koja je tvoja slava, kad smo kod toga?
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
za tog još nisam čula...a jeli, čije dete je taj silovo? il je kome oči povadio i ruke i noge na živo poseko?Ringo10 wrote:Sveti KrkadonijeNoor wrote:kad ste debili! kakve samo svetce imate...čardak efendija wrote:šta ti imaš protiv srpskog narodnog izričaja, pa mi jedan drugome kažemo onako od milja jebem ti dete a kamoli da nećemo spomenuti p biiiip u!!!Noor wrote:sterajte se vas dvojica...My Brother Billo wrote:
moja mala bere čičke vidi joj se pola ...
ej, koja je tvoja slava, kad smo kod toga?
Guest- Guest
Ma kakav čedo? Ovo je onaj koji svako malo se ovdje pojavljuje pod drugim imenom,a i nije nikakav Srbin.Noor wrote:
konačno jedan iskreni čedo
Mislim da se radi o onom benastom Kostarikancu,koji se ovdje već pojavljivao pod imenom Ratko Mladić i Milo Đukanović.
Čak mislim da je to onaj koji se ovdje pojavljivao nedavno pod imenom Bora Čorba,a imao je avatar od onog pijanca Pavkovića.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Slusao sam danas govor Vucica Kurcica posvecen srpskoj tragediji Oluja.
Jebo te patak, toliko kenjanja, preseravanja, jadne i pateticne kuknjave nisam odavno cuo.
Pravi ratnohuskacki govor koji prosto poziv na revans i osvetu a cijelo vrijeme seree kako je za mir.
Nisam za revansizam ali kad slusam ovu bujicu velikosrpskog smeca, ja bih za svaku godisnjicu Oluje napravio paradu poput one u Moskvi.
Jebo te patak, toliko kenjanja, preseravanja, jadne i pateticne kuknjave nisam odavno cuo.
Pravi ratnohuskacki govor koji prosto poziv na revans i osvetu a cijelo vrijeme seree kako je za mir.
Nisam za revansizam ali kad slusam ovu bujicu velikosrpskog smeca, ja bih za svaku godisnjicu Oluje napravio paradu poput one u Moskvi.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ma goni smeće, njima nikad nije za vjerovatiRingo10 wrote:Slusao sam danas govor Vucica Kurcica posvecen srpskoj tragediji Oluja.
Guest- Guest
puno režanja za unutrašnje potrebe, a zapravo krezubo i tupo..
kic wrote:
zabava .....
meni osobno najljepša domoljubna, zapravo više lokalpatriotska pjesmica za ovu prigodu
orion- Posts : 2287
2017-06-06
orion wrote:kic wrote:
zabava .....
meni osobno najljepša domoljubna, zapravo više lokalpatriotska pjesmica za ovu prigodu
i ova
Ili ova:
sigurno nije bora ;-)jastreb wrote:Ma kakav čedo? Ovo je onaj koji svako malo se ovdje pojavljuje pod drugim imenom,a i nije nikakav Srbin.Noor wrote:
konačno jedan iskreni čedo
Mislim da se radi o onom benastom Kostarikancu,koji se ovdje već pojavljivao pod imenom Ratko Mladić i Milo Đukanović.
Čak mislim da je to onaj koji se ovdje pojavljivao nedavno pod imenom Bora Čorba,a imao je avatar od onog pijanca Pavkovića.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
kic wrote:orion wrote:kic wrote:
zabava .....
i ova
možda tekst, ali zvuk nikako aimeeemeni nisam ja odavde
2017-06-06
dzango wrote:Ili ova:
ća je bilo tega više ni .....
2017-06-06
Nema brate kod nas srba labavo i logično, ili će biti po srpskom ili ćemo jesti korenje i travu!!orion wrote:čardak efendija wrote:ustaški spin, naš predcednik milošević je navijao da pobiju nas krajiške srbe da oni mogu likovati da su ustaše genocidne a ustaše nas zajebali i pustili nas u srpsku vukojebinu, mi smo čak i tenkovima svoje gazili ali ne vredi, sjebali su nam ravnicu do novog sada a bome i do zlatara i kosovske mitrovice :(orion wrote:danas slavimo Oluju ....
Nitko ne bi trebao imati problem zbog toga ....pobjednici bi trebali slaviti pobjedu, poraženi bi trebali slaviti to što uopće mogu slaviti.
eto ga na ..... koji debo ...umjesto da odigra da tuđe hoćemo svoje nedamo, on polupa lončiće pa tuđe neće, a svoje dijeli šakom i kapom
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
Tog tek moram da ušpajham, to neki ustaša ili je naš srbski petokolonaš u vašim redovima!jasambrend wrote:čardak efendija wrote:Trenutno ste jači ali imamo mi vilija, onog reya, onog mađara, evu i još pokjojeg glupog rvata a dok je takvih nećemo vam dati da dišete ustaše i ustašice, mi srbi smo se ugledali na đenerala Mladića kad je rekao u srebrenici da smo se napokon osvetili osmanlijama kada smo poklali 8 hiljada djece muških i staraca, tako ćete i vi proći kad uhvatimo budale poput vilija i sličnih u svoju mrežu a najbolje je štoćedu oni sami da vas kolju, lajkam!!!Noor wrote:evo čede uzjebanog opet...majke ti mile ko na speedu je
boli ta naša Oluja, boli...proklete ustaše, opet vam krv piju
Yodica pomijesao accounte?
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Sretan Dan pobjede i domovinske zahvalnosti!!
» Čestitka predsjednice Grabar Kitarović uz Dan pobjede i Dan hrvatskih branitelja
» 5. kolovoza, Dan domovinske zahvalnosti
» Dida razvalio 'aktivistice' i 'antifašistkinje' koje su dosle prosvjedovati protiv proslave Dana domovinske zahvalnosti
» Bih-podigla-optuznice-protiv-900-hrvatskih-branitelja
» Čestitka predsjednice Grabar Kitarović uz Dan pobjede i Dan hrvatskih branitelja
» 5. kolovoza, Dan domovinske zahvalnosti
» Dida razvalio 'aktivistice' i 'antifašistkinje' koje su dosle prosvjedovati protiv proslave Dana domovinske zahvalnosti
» Bih-podigla-optuznice-protiv-900-hrvatskih-branitelja
Page 7 of 8