svećenik koji je otišao na festival psihodelične glazbe i ostao oduševljen
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: svećenik koji je otišao na festival psihodelične glazbe i ostao oduševljen
nemoj jastrebe i ti ko asila...eno idi dolje na muzičku kutijicu i vidi što ja slušamjastreb wrote:Ja mislim da se Noor,ponekad sa drugama,opusti uz pokoji narodnjak.Noor wrote:bi se kladio?asilovski wrote:Sumnjam sluša Maju Šuput, voda pudla, lista Story i vreba dobrog čičuStanojko wrote:Nuki je stari hipi...Noor wrote:
posve dovoljno da donesem takav zaključak.
istina, ne uzimam psihodelične droge i ne dosižem kozmička iskustva kao ti, ali ne slušam prekvarcanu.
a story je..kaj? nema veze, bitno da ti znaš.
Guest- Guest
Jedno je slušanje,a drugo je opuštanje sa prijateljicama.Noor wrote:nemoj jastrebe i ti ko asila...eno idi dolje na muzičku kutijicu i vidi što ja slušamjastreb wrote:Ja mislim da se Noor,ponekad sa drugama,opusti uz pokoji narodnjak.Noor wrote:bi se kladio?asilovski wrote:Sumnjam sluša Maju Šuput, voda pudla, lista Story i vreba dobrog čičuStanojko wrote:
Nuki je stari hipi...
istina, ne uzimam psihodelične droge i ne dosižem kozmička iskustva kao ti, ali ne slušam prekvarcanu.
Znači,vjerovatno si sa prijateljicama koji put izašla u neki lokal,gdje se puštaju narodnjaci,ili gdje nastupaju u živo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nikad, doslovnojastreb wrote:Jedno je slušanje,a drugo je opuštanje sa prijateljicama.Noor wrote:nemoj jastrebe i ti ko asila...eno idi dolje na muzičku kutijicu i vidi što ja slušamjastreb wrote:Ja mislim da se Noor,ponekad sa drugama,opusti uz pokoji narodnjak.Noor wrote:bi se kladio?asilovski wrote:
Sumnjam sluša Maju Šuput, voda pudla, lista Story i vreba dobrog čiču
Znači,vjerovatno si sa prijateljicama koji put izašla u neki lokal,gdje se puštaju narodnjaci,ili gdje nastupaju u živo.
Guest- Guest
jos stignemo zavolit Mitra Mirica i slicneNoor wrote:nikad, doslovnojastreb wrote:Jedno je slušanje,a drugo je opuštanje sa prijateljicama.Noor wrote:nemoj jastrebe i ti ko asila...eno idi dolje na muzičku kutijicu i vidi što ja slušamjastreb wrote:Ja mislim da se Noor,ponekad sa drugama,opusti uz pokoji narodnjak.Noor wrote:
bi se kladio?
nikad se ne zna:)
dijagram-
2015-08-09
ako nauči pjevati i svirati kao Van Morrison, možedijagram wrote:jos stignemo zavolit Mitra Mirica i slicneNoor wrote:nikad, doslovnojastreb wrote:Jedno je slušanje,a drugo je opuštanje sa prijateljicama.Noor wrote:nemoj jastrebe i ti ko asila...eno idi dolje na muzičku kutijicu i vidi što ja slušamjastreb wrote:
Ja mislim da se Noor,ponekad sa drugama,opusti uz pokoji narodnjak.
nikad se ne zna:)
Guest- Guest
Ja mislim da ona slusa Elia Piska i Matka Jelavica!
"Suzee ljuubaaaviiiiiiii...."
Stanojko wrote:Ja mislim da ona slusa Elia Piska i Matka Jelavica!
hladno...
Guest- Guest
Zdravko Skender!Noor wrote:Stanojko wrote:Ja mislim da ona slusa Elia Piska i Matka Jelavica!
hladno...
u osnovnoj....al to se ne računaStanojko wrote:Zdravko Skender!Noor wrote:Stanojko wrote:Ja mislim da ona slusa Elia Piska i Matka Jelavica!
hladno...
Guest- Guest
Hahahahaha...Pogodak!Noor wrote:u osnovnoj....al to se ne računaStanojko wrote:Zdravko Skender!Noor wrote:Stanojko wrote:Ja mislim da ona slusa Elia Piska i Matka Jelavica!
hladno...
Ne mogu da te zaboooraviiim, život bez tebe da zaaamislim...Stanojko wrote:Hahahahaha...Pogodak!Noor wrote:u osnovnoj....al to se ne računaStanojko wrote:Zdravko Skender!Noor wrote:Stanojko wrote:Ja mislim da ona slusa Elia Piska i Matka Jelavica!
hladno...
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» PEREIRA: Svećenik koji je ušutkao one koji upozoravaju da Međugorje može biti opasno! Da, može…
» Liječnik iz Dalmacije koji je otišao u Švedsku
» Prvi svecenik koji je javno detektirao HDZ kao lijevu stranku
» Katolički svećenik u SAD-u osudio župljane koji su glasovali za lažnog katolika...
» Talijanski svećenik koji je zlostavljao 11-godišnju curicu: "Sotona me naveo"
» Liječnik iz Dalmacije koji je otišao u Švedsku
» Prvi svecenik koji je javno detektirao HDZ kao lijevu stranku
» Katolički svećenik u SAD-u osudio župljane koji su glasovali za lažnog katolika...
» Talijanski svećenik koji je zlostavljao 11-godišnju curicu: "Sotona me naveo"
Page 2 of 2