Prvi svecenik koji je javno detektirao HDZ kao lijevu stranku
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Prvi svecenik koji je javno detektirao HDZ kao lijevu stranku
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2271444
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Prvi svecenik koji je javno detektirao HDZ kao lijevu stranku
Kako god...ali svaka mu cast...bas je govorio po sistemu 'bobu bob popu pop'
2015-09-08
Usli smo u vrijrme skinutih rukavica
2015-09-08
haha, stakori s ateveja, nisu to njihovi stavovi
nece ovaj nikad vise blizu televizije
nece ovaj nikad vise blizu televizije
dijagram-
2015-08-09
Svećenik je jedan od probuđenih...
A svaka vlast se najviše boji probuđenog naroda...
"Ne trebaju oni nama davati neka prava da mi slavimo bogoslužje, pa nam ta prava ukinu, pa nam prava ograniče ovim ili onim mjerama. Mi smo to pravo dobili po krštenju od dobroga pastira, a ne od njih. Kako je s tim tako je i sa svim drugim stvarima", rekao je.
...
A svaka vlast se najviše boji probuđenog naroda...
"Ne trebaju oni nama davati neka prava da mi slavimo bogoslužje, pa nam ta prava ukinu, pa nam prava ograniče ovim ili onim mjerama. Mi smo to pravo dobili po krštenju od dobroga pastira, a ne od njih. Kako je s tim tako je i sa svim drugim stvarima", rekao je.
...
tom cudaku vjerojatno ne pase ni adeze muzka, era ojdanic:)
dijagram-
2015-08-09
'Mi smo ovdje okupljeni oko Isusa Krista. Mi smo jedan sabor koji je veći i jači od državnoga.' I to je istina! Ne trebaju oni nama davati neka prava da mi slavimo bogoslužje, pa nam ta prava ukinu, pa nam prava ograniče ovim ili onim mjerama. Mi smo to pravo dobili po krštenju od dobroga pastira, a ne od njih. Kako je s tim tako je i sa svim drugim stvarima", rekao je.
revizija v. ugovora vjeronauk van skola te manje drzavnog novca ovakve likove vrati u 19st. gdje pripadaju
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debo opet doživio višestruke orgazme
Ne znam što da mislim o ovom sučaju. konzultirat ću se sa svim mojim alterima,te ćemo donijeti zajedničku,usuglašenu izjavu.
U slučaju da jastreb prvi donese proglas,neka ostane zabilježeno,kako je to i moj stav.
U slučaju da jastreb prvi donese proglas,neka ostane zabilježeno,kako je to i moj stav.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ovi iz vrha crkve su mudri,nikad neće nagaziti HDZ,jer znaju da bi sami sebi otpilali granu na kojoj sjede.debotoijusto wrote:'Mi smo ovdje okupljeni oko Isusa Krista. Mi smo jedan sabor koji je veći i jači od državnoga.' I to je istina! Ne trebaju oni nama davati neka prava da mi slavimo bogoslužje, pa nam ta prava ukinu, pa nam prava ograniče ovim ili onim mjerama. Mi smo to pravo dobili po krštenju od dobroga pastira, a ne od njih. Kako je s tim tako je i sa svim drugim stvarima", rekao je.
revizija v. ugovora vjeronauk van skola te manje drzavnog novca ovakve likove vrati u 19st. gdje pripadaju
2015-07-23
i hordak istoŠandor Winnetou wrote:debo opet doživio višestruke orgazme
I svi njegovi alteri...Šandor Winnetou wrote:i hordak istoŠandor Winnetou wrote:debo opet doživio višestruke orgazme
Ne bi stali u lisinski...
T.- Posts : 17560
2014-04-14
Nekad davno,nisu vam smetali moji ustašofilni i profašistički alteri.T. wrote:I svi njegovi alteri...Šandor Winnetou wrote:i hordak istoŠandor Winnetou wrote:debo opet doživio višestruke orgazme
2015-07-23
ali mu svi stanu u pakšu, zvuči strašno ali je tako.T. wrote:I svi njegovi alteri...Šandor Winnetou wrote:i hordak istoŠandor Winnetou wrote:debo opet doživio višestruke orgazme
Previše si opsjednut pederima,kurcem,pakšom,Izgleda kako si ti jedini koji je nastran i perverzan,dok na svakoj temi drvljiš o tome.Šandor Winnetou wrote:ali mu svi stanu u pakšu, zvuči strašno ali je tako.T. wrote:I svi njegovi alteri...Šandor Winnetou wrote:i hordak istoŠandor Winnetou wrote:debo opet doživio višestruke orgazme
Da ti nisi jedan od onih latentnih pedera koji kroz autohomofobiju lječe tražeći među drugima.
Nedavno je bio slučaj onog Orbanovog pedera u Briselu,nekad najveći homofobi,zapravo su prikriveni pederi.
2015-07-23
dobro si ubra njegovu sklonost ka analnomIL Risorto wrote:Previše si opsjednut pederima,kurcem,pakšom,Izgleda kako si ti jedini koji je nastran i perverzan,dok na svakoj temi drvljiš o tome.Šandor Winnetou wrote:ali mu svi stanu u pakšu, zvuči strašno ali je tako.T. wrote:I svi njegovi alteri...Šandor Winnetou wrote:i hordak istoŠandor Winnetou wrote:debo opet doživio višestruke orgazme
Da ti nisi jedan od onih latentnih pedera koji kroz autohomofobiju lječe tražeći među drugima.
Nedavno je bio slučaj onog Orbanovog pedera u Briselu,nekad najveći homofobi,zapravo su prikriveni pederi.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
alo budalaši, vi otvarate te bolesne teme i tražite senzacije a onaj kreten iznad tebe još i stavlja slike kako rimski vojnici siluju Isusa i onda se vas dva bolesnika čudite što vas zajebava tko stigne i kad stigne.debotoijusto wrote:dobro si ubra njegovu sklonost ka analnomIL Risorto wrote:Previše si opsjednut pederima,kurcem,pakšom,Izgleda kako si ti jedini koji je nastran i perverzan,dok na svakoj temi drvljiš o tome.Šandor Winnetou wrote:ali mu svi stanu u pakšu, zvuči strašno ali je tako.T. wrote:I svi njegovi alteri...Šandor Winnetou wrote:i hordak istoŠandor Winnetou wrote:debo opet doživio višestruke orgazme
Pa šta i misu netko gleda televiziji?!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Gledaju ljudi..ja sam ga slusao jer mi je bio upaljen prvi program..a radio sam nesto..lik nije nista posebno rekao sto su vec drugi rekli i znaju...pa i milanovic..svecenik je rekao samo istinu zasto se spc mjesa u sve i svasta i u izbor KC koga ce proglasit svecem ako se KC ne bita u izbor SPC-a ciji su izbori svetaca ili 'svetaca' itekako upitni..posto su za 'svece' izabrali popove koji su bili cak cetnicki vojvode i koljaci...i dokle moramo sve to trpiti zbog nekakvog ekumenizma ovdje koji je oduvijek bio na klimavim nogama i sa figom..uvijek se trazi da se govori istina pa kad covjek rekao istinu opet ne valja..kaya wrote:Pa šta i misu netko gleda televiziju ?!
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» PEREIRA: Svećenik koji je ušutkao one koji upozoravaju da Međugorje može biti opasno! Da, može…
» Orban prvi put javno nagovijestio mogućnost da Mađarska napustiti EU
» Rusija u nedjelju prvi puta javno predstavlja novi tenk T-90M "Прорыв-3"
» Hase ispalio prvi hitac...objavio javno dokumente o upravnom nadzoru HAVC-a i HNK
» svećenik koji je otišao na festival psihodelične glazbe i ostao oduševljen
» Orban prvi put javno nagovijestio mogućnost da Mađarska napustiti EU
» Rusija u nedjelju prvi puta javno predstavlja novi tenk T-90M "Прорыв-3"
» Hase ispalio prvi hitac...objavio javno dokumente o upravnom nadzoru HAVC-a i HNK
» svećenik koji je otišao na festival psihodelične glazbe i ostao oduševljen
Page 1 of 2