Katolički svećenik u SAD-u osudio župljane koji su glasovali za lažnog katolika...
Page 1 of 1
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Re: Katolički svećenik u SAD-u osudio župljane koji su glasovali za lažnog katolika...
Sad je gotovo. Republikanci ako žele katoličke glasove nek nominiraju katolika za predsjednika a ne pravoslavca a potrpedsjednik je bivši katolik koji je prešao na pravoslavlje dakle poturica a poturice su još gore od Turaka.
Namjerno koristim ove izraze da shvatite neke relacije.
Namjerno koristim ove izraze da shvatite neke relacije.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Katolički svećenik u SAD-u osudio župljane koji su glasovali za lažnog katolika...
bravo za takvog svećenika
kod nas su 91. lažne uzdizali i prihvaćali bolje od onih koji su u crkve išli od malih nogu
kod nas su 91. lažne uzdizali i prihvaćali bolje od onih koji su u crkve išli od malih nogu
2014-04-16
Popi se nemaju sto mijesat u politiku.
Zasto bi katolik na izborima morao glasat za katolika?
Glupost.
Zar je glupi Škoro zato što je katolik,bolji politicki izbor od recimo Milanovica koji je agnostik,ili od gospođe Borozan moja je pravoslavka,ili od Rasima Ljajica koji jw musliman?
Glupost.
Zar je glupi Škoro zato što je katolik,bolji politicki izbor od recimo Milanovica koji je agnostik,ili od gospođe Borozan moja je pravoslavka,ili od Rasima Ljajica koji jw musliman?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa tako ti je ostalo i dan danas...mortal wrote:bravo za takvog svećenika
Prvi redovi su rezervirani za raznorazne dužnosnike...
Pola ih ne zna 'očenaš'...
2014-04-14
A 'popi' nisu državljani RH s pravom glasa?jastreb wrote:Popi se nemaju sto mijesat u politiku.
Glupost.
Zašto bi se svi smjeli miješati u politiku osim njih? Kakva je to glupost?
I da, katolici su katolici i u crkvi i kući i na poslu i na izborima...
Poserem se na svakoga koji se busa u prsa svojim katoličanstvom a glasuje za hdz/sdp i sl. ...
2014-04-14
Dalje, trump nije katolik ali je po svojoj politici veći katolik od bidena koji je lažni katolik...jastreb wrote:Zasto bi katolik na izborima morao glasat za katolika?
Glupost.
I ne mora katolik podržavati katolika, već onoga koji će podrzavati osnovne vrijednosti katoličanstva, pa makar ne bio sam katolik...
Situacija je po katolike danas još i teža, jer i sam poglavar katoličke crkve udaljava crkvu od tradicionalnih vrijednosti katoličanstva otvoreno se stavljajući na stranu lažnog katolika...
2014-04-14
Svecenik kao drzavljanin bilo koje drzave ima pravo glasa jer u toj kuci zivi..to sto se ne mili njegova misao ili politicko odredjenje..jbg...svatko ima pravo na izborT. wrote:A 'popi' nisu državljani RH s pravom glasa?jastreb wrote:Popi se nemaju sto mijesat u politiku.
Glupost.
Zašto bi se svi smjeli miješati u politiku osim njih? Kakva je to glupost?
I da, katolici su katolici i u crkvi i kući i na poslu i na izborima...
Poserem se na svakoga koji se busa u prsa svojim katoličanstvom a glasuje za hdz/sdp i sl. ...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa i Isus se petljao u politiku..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:Pa i Isus se petljao u politiku..
Mislim da je požalil.
Guest- Guest
Similar topics
» Pretucen katolicki svecenik u Srbiji
» Derventa: Brutalno pretučen Katolički svećenik
» PEREIRA: Svećenik koji je ušutkao one koji upozoravaju da Međugorje može biti opasno! Da, može…
» Hilary za potpredsjednika izabrala konzervativnog katolika koji se protivi abortusu
» Papa osudio sve koji ne žele prihvatiti milijune emigranata
» Derventa: Brutalno pretučen Katolički svećenik
» PEREIRA: Svećenik koji je ušutkao one koji upozoravaju da Međugorje može biti opasno! Da, može…
» Hilary za potpredsjednika izabrala konzervativnog katolika koji se protivi abortusu
» Papa osudio sve koji ne žele prihvatiti milijune emigranata
Page 1 of 1