Do kada će se u Srbu slaviti genocid nad Hrvatima?
Page 5 of 13
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Re: Do kada će se u Srbu slaviti genocid nad Hrvatima?
asilovski wrote:Pavelić je pobjegao i ostavio vojsku koju su naravno bez zapovjednika odmah pobili
Možda mi nećeš vjerovati, ali ja osobno o Paveliću nikada kako na bivšem tako niti na ovom forumu nisam napisao niti jednu jedinu pohvalnu riječ.
O Titu jesam, neovisno o tome što je odgovoran za poslijeratni genocid nad Hrvatima na križnim putevima 1945. godine, jer se o njemu ipak mogla reći pokoja pohvalna (nebitno što su mu svi ključni životni politički projekti propali), ali o Paveliću definitivno ne.
U svom osobnom životu pogotovo ne nakon što sam doznao za detalje slučaja Vokić-Lorković i njegovog navodnog odustajanja od odlaska s vlasti nakon (navodnog) obraćanja Mare Pavelić: "Što će meni Hrvatska u kojoj moj Ante nije poglavnik."
Mislim, kakav je to državnik koji svoje častohleplje stavlja ispred interesa naroda kojemu je navodno na čelu?
I to u situaciji kada su i slijepci vidjeli kako će rat završiti.
Guest- Guest
asilovski wrote:jbg-a prvo što je napravio doveo je Boljkovca, Manolića i Perkovića, htio je stari štimung i ekipuepikur37 wrote:On ti je i jugoudbas te kosovac :D
A onda je šutnuo Manolića i Boljkovca kada je shvatio da je ekipa toliko nesposobna da će mu donijeti poraz u ratu.
Guest- Guest
Kod nas se sve pretvori u sranje jer su takvi ljudi, osim ako upravljaju stranci i to izravno ne iz ambasadevuksadinare wrote:..zato kazem osnivanje jugoslavije je bilo najvece sranje koje je kostalo hrvate a i srbe...i uz jugoslaviju osmanlijsko carstvo...koje je za svoj racun miksalo stanovnistvo....
Kermit-
2014-04-17
Gregurić Valentić, pa Todorić isto njegov otac je iz te ekipe, pa Šeki, a i Perković je žario i palio sve dok proklete Švabe nisu ga uzaptili u apsslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:jbg-a prvo što je napravio doveo je Boljkovca, Manolića i Perkovića, htio je stari štimung i ekipuepikur37 wrote:On ti je i jugoudbas te kosovac :D
A onda je šutnuo Manolića i Boljkovca kada je shvatio da je ekipa toliko nesposobna da će mu donijeti poraz u ratu.
Kermit-
2014-04-17
...sve je to na koncu isti kurac...asilovski wrote:Kod nas se sve pretvori u sranje jer su takvi ljudi, osim ako upravljaju stranci i to izravno ne iz ambasavuksadinare wrote:..zato kazem osnivanje jugoslavije je bilo najvece sranje koje je kostalo hrvate a i srbe...i uz jugoslaviju osmanlijsko carstvo...koje je za svoj racun miksalo stanovnistvo....
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Cijeli VSRH i DORH su UDBA ili njihova djeca uzmi samo biografije
Kermit-
2014-04-17
slidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:jbg-a prvo što je napravio doveo je Boljkovca, Manolića i Perkovića, htio je stari štimung i ekipuepikur37 wrote:On ti je i jugoudbas te kosovac :D
Ima jedna epizoda sa Tuđmanom i Darkom Bekićem, tadašnjim savjetnikom u ministarstvu vanjskih poslova i veleposlanikom.
Naime, Bekić je pitao Tuđmana zašto se toliko oslanja u vojnoj organizaciji na "ustaše" koji su došli izvana, a on ga je zgrabio za revere i pitao: "A s kim da dobijem rat? Sa ovakvima kao što ste vi?"
Guest- Guest
Pa nije Poljska, Češka, Slovačka pa čak i Rumunjska iz potpune bjede i boljševičkog terora su nas pretekli do te mjere da uskoro neće imati smisla nas uspoređivati, bijeda potiče iz naroda i njegove neukosti, lopovluka i glupostivuksadinare wrote:...sve je to na koncu isti kurac...asilovski wrote:Kod nas se sve pretvori u sranje jer su takvi ljudi, osim ako upravljaju stranci i to izravno ne iz ambasavuksadinare wrote:..zato kazem osnivanje jugoslavije je bilo najvece sranje koje je kostalo hrvate a i srbe...i uz jugoslaviju osmanlijsko carstvo...koje je za svoj racun miksalo stanovnistvo....
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Gregurić Valentić, pa Todorić isto njegov otac je iz te ekipe, pa Šeki, a i Perković je žario i palio sve dok proklete Švabe nisu ga uzaptili u aps
Ali nijedan od njih nije imao neku ključnu ulogu u organizaciji vojske.
Guest- Guest
pajdo zaboravio si da oni nisu imali rat...pretvorbu..niti tako teske uvvjete za pristup eu..koji ej granicio gotovo sa ucjenama...nas je kostalo ponajvise ovo sa eu gdje su se pojavili foleri koje je uzgred ucjenama i dijelom postavljala i eu....ne kazem da smo bajni...ali da je toga bilo upola manje nesto drugacija bi situacija bilaasilovski wrote:Pa nije Poljska, Češka, Slovačka pa čak i Rumunjska iz potpune bjede i boljševičkog terora su nas pretekli do te mjere da uskoro neće imati smisla nas uspoređivati, bijeda potiče iz naroda i njegove neukosti, lopovluka i glupostivuksadinare wrote:...sve je to na koncu isti kurac...asilovski wrote:Kod nas se sve pretvori u sranje jer su takvi ljudi, osim ako upravljaju stranci i to izravno ne iz ambasavuksadinare wrote:..zato kazem osnivanje jugoslavije je bilo najvece sranje koje je kostalo hrvate a i srbe...i uz jugoslaviju osmanlijsko carstvo...koje je za svoj racun miksalo stanovnistvo....
2015-09-08
Imao je ključnu u trpanju milijardi u svoj đep i pretvaranju države u potpunu kloakuslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Gregurić Valentić, pa Todorić isto njegov otac je iz te ekipe, pa Šeki, a i Perković je žario i palio sve dok proklete Švabe nisu ga uzaptili u aps
Kermit-
2014-04-17
Imali su Sovjete, KGB i Čaučeška 50 godina, a imali su pretovrbu itekakovuksadinare wrote:pajdo zaboravio si da oni nisu imali rat...pretvorbu..niti tako teske uvvjete za pristup eu..koji ej granicio gotovo sa ucjenama...nas je kostalo ponajvise ovo sa eu gdje su se pojavili foleri koje je uzgred ucjenama i dijelom postavljala i eu....ne kazem da smo bajni...ali da je toga bilo upola manje nesto drugacija bi situacija bilaasilovski wrote:Pa nije Poljska, Češka, Slovačka pa čak i Rumunjska iz potpune bjede i boljševičkog terora su nas pretekli do te mjere da uskoro neće imati smisla nas uspoređivati, bijeda potiče iz naroda i njegove neukosti, lopovluka i glupostivuksadinare wrote:...sve je to na koncu isti kurac...asilovski wrote:Kod nas se sve pretvori u sranje jer su takvi ljudi, osim ako upravljaju stranci i to izravno ne iz ambasavuksadinare wrote:..zato kazem osnivanje jugoslavije je bilo najvece sranje koje je kostalo hrvate a i srbe...i uz jugoslaviju osmanlijsko carstvo...koje je za svoj racun miksalo stanovnistvo....
Kermit-
2014-04-17
metilda wrote:jastreb wrote:To je nepostojeći termin,kojeg je sam osmislio,a onda se rugaš Titu.metilda wrote:Kolinda Grabar Kitarović je vrhovnica (ne Vrhovnica) oružanih snaga
Tito nit je izmislio zvanje maršala,nit ga je sam sebi pridodao.
nije nepostojeći termin, koristi se i u oslovljavanju Kolinde Grabar Kitarović...
najprije si napisao da ga je tuđman vjerojatno sam sebi pridodao .. sad to uzimaš kao gotovu činjenicu
dobre su ovakve teme.. dugo nisam znala za tebe što si, Hrvat, Srbin, komunist, partijaš.. sada si se otkrio kao srbin četničke provenijencije
malo sam progooglala o riječi vrhovnik
https://jezikoslovac.com/word/f43o
Guest- Guest
jastreb wrote:A čujte,zašto se ne pitate zbog čega je ustanak pokrenut?
Šta ste nekoliko dana prije ondje činili?
Šta ti misliš da bi se oni seljaci samo nako digli sa sjekirama i vilama protiv naoružane sile?
I pobili dicu?
Tebi su se daske rasušile, zalij ih malo...
Eroo- Posts : 78709
2016-07-22
bice bolje sto places i kukas stalno..znas da je papa rekao da mu kukmađije idu na zivce i da nemaju hrabrosti suociti se sa problemima..asilovski wrote:Imali su Sovjete, KGB i Čaučeška 50 godina, a imali su pretovrbu itekakovuksadinare wrote:pajdo zaboravio si da oni nisu imali rat...pretvorbu..niti tako teske uvvjete za pristup eu..koji ej granicio gotovo sa ucjenama...nas je kostalo ponajvise ovo sa eu gdje su se pojavili foleri koje je uzgred ucjenama i dijelom postavljala i eu....ne kazem da smo bajni...ali da je toga bilo upola manje nesto drugacija bi situacija bilaasilovski wrote:Pa nije Poljska, Češka, Slovačka pa čak i Rumunjska iz potpune bjede i boljševičkog terora su nas pretekli do te mjere da uskoro neće imati smisla nas uspoređivati, bijeda potiče iz naroda i njegove neukosti, lopovluka i glupostivuksadinare wrote:...sve je to na koncu isti kurac...asilovski wrote:
Kod nas se sve pretvori u sranje jer su takvi ljudi, osim ako upravljaju stranci i to izravno ne iz ambasa
2015-09-08
asilovski wrote:Imao je ključnu u trpanju milijardi u svoj đep i pretvaranju države u potpunu kloakuslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Gregurić Valentić, pa Todorić isto njegov otac je iz te ekipe, pa Šeki, a i Perković je žario i palio sve dok proklete Švabe nisu ga uzaptili u aps
To je druga priča, ali nije poanta u onome na što ja ukazujem.
Tuđmanu je ipak bilo jasno sa kim može dobiti rat, a sa kim ne, a pobjeda u ratu mu je ipak bila prioritet.
Druga je priča što je potpuno zakazao u organizaciji države i posebno u gospodarskim pitanjima.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:bice bolje sto places i kukas stalno..znas da je papa rekao da mu kukmađije idu na zivce i da nemaju hrabrosti suociti se sa problemima..asilovski wrote:Imali su Sovjete, KGB i Čaučeška 50 godina, a imali su pretovrbu itekakovuksadinare wrote:pajdo zaboravio si da oni nisu imali rat...pretvorbu..niti tako teske uvvjete za pristup eu..koji ej granicio gotovo sa ucjenama...nas je kostalo ponajvise ovo sa eu gdje su se pojavili foleri koje je uzgred ucjenama i dijelom postavljala i eu....ne kazem da smo bajni...ali da je toga bilo upola manje nesto drugacija bi situacija bilaasilovski wrote:Pa nije Poljska, Češka, Slovačka pa čak i Rumunjska iz potpune bjede i boljševičkog terora su nas pretekli do te mjere da uskoro neće imati smisla nas uspoređivati, bijeda potiče iz naroda i njegove neukosti, lopovluka i glupostivuksadinare wrote:
...sve je to na koncu isti kurac...
imala je i Njemačka rat izgubila rat bila doslovno sravnjena sa zemljom, platila svima ratne odšete i gle je sad. ali Njemačka nema Čardak i razne vučine i ljubote čardaklije metilde i šejkere.
Guest- Guest
metilda wrote:metilda wrote:jastreb wrote:To je nepostojeći termin,kojeg je sam osmislio,a onda se rugaš Titu.metilda wrote:Kolinda Grabar Kitarović je vrhovnica (ne Vrhovnica) oružanih snaga
Tito nit je izmislio zvanje maršala,nit ga je sam sebi pridodao.
nije nepostojeći termin, koristi se i u oslovljavanju Kolinde Grabar Kitarović...
najprije si napisao da ga je tuđman vjerojatno sam sebi pridodao .. sad to uzimaš kao gotovu činjenicu
dobre su ovakve teme.. dugo nisam znala za tebe što si, Hrvat, Srbin, komunist, partijaš.. sada si se otkrio kao srbin četničke provenijencije
malo sam progooglala o riječi vrhovnik
https://jezikoslovac.com/word/f43o
pa sam još malo googlala:
Vrhovnik - najviše vojno zvanje u oružanim snagama Hrvatske uvedeno 22. ožujka 1995. od strane Hrvatskog sabora i dodijeljeno predsjedniku Republike Hrvatske
https://hr.wikipedia.org/wiki/Franjo_Tu%C4%91man
Guest- Guest
Neće baš biti da je tako.Gnječ wrote:vuksadinare wrote:bice bolje sto places i kukas stalno..znas da je papa rekao da mu kukmađije idu na zivce i da nemaju hrabrosti suociti se sa problemima..asilovski wrote:Imali su Sovjete, KGB i Čaučeška 50 godina, a imali su pretovrbu itekakovuksadinare wrote:pajdo zaboravio si da oni nisu imali rat...pretvorbu..niti tako teske uvvjete za pristup eu..koji ej granicio gotovo sa ucjenama...nas je kostalo ponajvise ovo sa eu gdje su se pojavili foleri koje je uzgred ucjenama i dijelom postavljala i eu....ne kazem da smo bajni...ali da je toga bilo upola manje nesto drugacija bi situacija bilaasilovski wrote:
Pa nije Poljska, Češka, Slovačka pa čak i Rumunjska iz potpune bjede i boljševičkog terora su nas pretekli do te mjere da uskoro neće imati smisla nas uspoređivati, bijeda potiče iz naroda i njegove neukosti, lopovluka i gluposti
imala je i Njemačka rat izgubila rat bila doslovno sravnjena sa zemljom, platila svima ratne odšete i gle je sad. ali Njemačka nema Čardak i razne vučine i ljubote čardaklije metilde i šejkere.
Njemci su imali zapadne okupatore a mi istočne, u tome je kvaka.
Eroo- Posts : 78709
2016-07-22
Eroo wrote:Neće baš biti da je tako.Gnječ wrote:vuksadinare wrote:bice bolje sto places i kukas stalno..znas da je papa rekao da mu kukmađije idu na zivce i da nemaju hrabrosti suociti se sa problemima..asilovski wrote:Imali su Sovjete, KGB i Čaučeška 50 godina, a imali su pretovrbu itekakovuksadinare wrote:
pajdo zaboravio si da oni nisu imali rat...pretvorbu..niti tako teske uvvjete za pristup eu..koji ej granicio gotovo sa ucjenama...nas je kostalo ponajvise ovo sa eu gdje su se pojavili foleri koje je uzgred ucjenama i dijelom postavljala i eu....ne kazem da smo bajni...ali da je toga bilo upola manje nesto drugacija bi situacija bila
da da znam mora biti onako kako ti i tvoji čardaklije kažete i nikako drukčije. vi ćete svoje zablude braniti i vlastitim životom, ispisat ćete stotine milijuna stranica na forumu dok i server ne uvjerite da je vaša laž istina.
Guest- Guest
pa koje smo okupatore imali?...zapadne?Gnječ wrote:Eroo wrote:Neće baš biti da je tako.Gnječ wrote:vuksadinare wrote:bice bolje sto places i kukas stalno..znas da je papa rekao da mu kukmađije idu na zivce i da nemaju hrabrosti suociti se sa problemima..asilovski wrote:
Imali su Sovjete, KGB i Čaučeška 50 godina, a imali su pretovrbu itekako
da da znam mora biti onako kako ti i tvoji čardaklije kažete i nikako drukčije. vi ćete svoje zablude braniti i vlastitim životom, ispisat ćete stotine milijuna stranica na forumu dok i server ne uvjerite da je vaša laž istina.
2015-09-08
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Vidović Krišto : Skup u Srbu slavi genocidni pokolj nad Hrvatima
» Komšić: RS institucionalno veliča genocid, u Hrvatskoj se negira genocid nad Srbima, Romima i Jevrejima
» Kada su na kokainu, rade izvrsno, ali kada nisu, znaju se dogoditi ozbiljni propusti
» Glasnović-Kada Dodik prizna Oluju i kada Hrvati u RS budu imali prava kao Srbi u Hrvatskoj možemo početi razgovarati?!
» "Haram" je s kršćanima slaviti Božić
» Komšić: RS institucionalno veliča genocid, u Hrvatskoj se negira genocid nad Srbima, Romima i Jevrejima
» Kada su na kokainu, rade izvrsno, ali kada nisu, znaju se dogoditi ozbiljni propusti
» Glasnović-Kada Dodik prizna Oluju i kada Hrvati u RS budu imali prava kao Srbi u Hrvatskoj možemo početi razgovarati?!
» "Haram" je s kršćanima slaviti Božić
Page 5 of 13