Do kada će se u Srbu slaviti genocid nad Hrvatima?
Page 3 of 13
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Re: Do kada će se u Srbu slaviti genocid nad Hrvatima?
metilda wrote:Sora wrote:Evicka ..Bome Mata Harica foruma
eva + sora = sastalo se zlo i gore da se malo razgovore.. i malo opjevaju genocid nad hrvatima
ja danas slavim genocid nad rvatima. živio genocid nad hrvatima. jebotebog ludu bezobraznu lažljivu ustašku kučku bivšu skojevku knjigovodsvo vodila u SFRJ i krala pare sad arlauče o genocidu nad hrvatima. ma MRŠ KUČKO USTAŠKA.
Guest- Guest
Bolje nego muskarci u nasim godinamapismejker wrote:Jmetilda wrote:radi se ili o krajnjoj nepismenosti ili boljševičkom ludilu (ali se to dvoje nužno ne isključuje, dapače).Sora wrote:MUTILDAmetilda wrote:Sora wrote:Evicka ..Bome Mata Harica foruma
eva + sora = sastalo se zlo i gore da se malo razgovore.. i malo opjevaju genocid nad hrvatima
Molim te , prestani biti placipicka
To te ne cini većom nego manjom Hrvaticom
Neces nikad zbog tog dobiti orden
Nikad
Normalnom covjrku ne imponiraju plavipicke
Nije bilo genocida i ne seri s time
Nemas objektivne presude niti prosudbe o tome
Jel vas dvije,moje dame,kako zene dozivljavaju seks u vasim godinama...? Pitanje nije zajebancija...
Kaj se mene tice imam tek sad jaki libido i želju
A da
Bas i ide starija zena i mladi muskarac skupa
MUtildo treba kakvog dobrog .. mladog
hvala na odgovoru...Sora wrote:Bolje nego muskarci u nasim godinamapismejker wrote:Jmetilda wrote:radi se ili o krajnjoj nepismenosti ili boljševičkom ludilu (ali se to dvoje nužno ne isključuje, dapače).Sora wrote:MUTILDAmetilda wrote:
Molim te , prestani biti placipicka
To te ne cini većom nego manjom Hrvaticom
Neces nikad zbog tog dobiti orden
Nikad
Normalnom covjrku ne imponiraju plavipicke
Nije bilo genocida i ne seri s time
Nemas objektivne presude niti prosudbe o tome
Jel vas dvije,moje dame,kako zene dozivljavaju seks u vasim godinama...? Pitanje nije zajebancija...
Kaj se mene tice imam tek sad jaki libido i želju
A da
Bas i ide starija zena i mladi muskarac skupa
MUtildo treba kakvog dobrog .. mladog
Guest- Guest
metilda wrote:ne sve je to hrpa laži, besmislica i prijevara, kao što je njihov maršal najveći prevarant svih naroda i narodnosti. Zaboga, taj se sam sebe imenovao maršalom, za razliku od jednog Gadafija, koji je do kraja života ostao pukovnik…
a ovoga su imenovali vrhovnikom papa, đorđe buš i međunarodni komitet za dodjelu činova i navukli mu belu uniformu
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
Opet tvoje nepoznavanje povijesti,ili slijepo vjerovanje klarikalnim i ustašoidnim portalima i "piscima" dolazi do punog izražaja.metilda wrote:ne sve je to hrpa laži, besmislica i prijevara, kao što je njihov maršal najveći prevarant svih naroda i narodnosti. Zaboga, taj se sam sebe imenovao maršalom, za razliku od jednog Gadafija, koji je do kraja života ostao pukovnik…
Tito se nikada sam nije nazvao maršalom,već mu je taj čin dodijeljen na prijedlog AVNOJ-a.
Dočim se je Tuđman sam nazvao "Vrhovnikom". I vjerovatno je to zvanje sam i izmislio.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastrebe, danas si zabavan iznimno ;Djastreb wrote:Opet tvoje nepoznavanje povijesti,ili slijepo vjerovanje klarikalnim i ustašoidnim portalima i "piscima" dolazi do punog izražaja.metilda wrote:ne sve je to hrpa laži, besmislica i prijevara, kao što je njihov maršal najveći prevarant svih naroda i narodnosti. Zaboga, taj se sam sebe imenovao maršalom, za razliku od jednog Gadafija, koji je do kraja života ostao pukovnik…
Tito se nikada sam nije nazvao maršalom,već mu je taj čin dodijeljen na prijedlog AVNOJ-a.
Dočim se je Tuđman sam nazvao "Vrhovnikom". I vjerovatno je to zvanje sam i izmislio.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Tko bi se samo pobunio protiv ovako divnog proglasavili40 wrote:
Kermit-
2014-04-17
Tuđman je ubijao vastaše, popove i vidjelice ko vaškejastreb wrote:Opet tvoje nepoznavanje povijesti,ili slijepo vjerovanje klarikalnim i ustašoidnim portalima i "piscima" dolazi do punog izražaja.metilda wrote:ne sve je to hrpa laži, besmislica i prijevara, kao što je njihov maršal najveći prevarant svih naroda i narodnosti. Zaboga, taj se sam sebe imenovao maršalom, za razliku od jednog Gadafija, koji je do kraja života ostao pukovnik…
Kermit-
2014-04-17
I njegovoj će kuli reda doći. Reko je Hase.asilovski wrote:Tuđman je ubijao vastaše, popove i vidjelice ko vaškejastreb wrote:Opet tvoje nepoznavanje povijesti,ili slijepo vjerovanje klarikalnim i ustašoidnim portalima i "piscima" dolazi do punog izražaja.metilda wrote:ne sve je to hrpa laži, besmislica i prijevara, kao što je njihov maršal najveći prevarant svih naroda i narodnosti. Zaboga, taj se sam sebe imenovao maršalom, za razliku od jednog Gadafija, koji je do kraja života ostao pukovnik…
2014-04-22
jastreb wrote:Opet tvoje nepoznavanje povijesti,ili slijepo vjerovanje klarikalnim i ustašoidnim portalima i "piscima" dolazi do punog izražaja.metilda wrote:ne sve je to hrpa laži, besmislica i prijevara, kao što je njihov maršal najveći prevarant svih naroda i narodnosti. Zaboga, taj se sam sebe imenovao maršalom, za razliku od jednog Gadafija, koji je do kraja života ostao pukovnik…
vrhovni zapovjednik oružanih snaga = vrhovnik
Guest- Guest
Iskopaće njega Bili, ja ti kažem.jastreb wrote:I njegovoj će kuli reda doći. Reko je Hase.asilovski wrote:Tuđman je ubijao vastaše, popove i vidjelice ko vaškejastreb wrote:Opet tvoje nepoznavanje povijesti,ili slijepo vjerovanje klarikalnim i ustašoidnim portalima i "piscima" dolazi do punog izražaja.metilda wrote:ne sve je to hrpa laži, besmislica i prijevara, kao što je njihov maršal najveći prevarant svih naroda i narodnosti. Zaboga, taj se sam sebe imenovao maršalom, za razliku od jednog Gadafija, koji je do kraja života ostao pukovnik…
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Kolinda Grabar Kitarović je vrhovnica (ne Vrhovnica) oružanih snaga
Guest- Guest
Kurac na biciklu = kurcovnik.metilda wrote:jastreb wrote:Opet tvoje nepoznavanje povijesti,ili slijepo vjerovanje klarikalnim i ustašoidnim portalima i "piscima" dolazi do punog izražaja.metilda wrote:ne sve je to hrpa laži, besmislica i prijevara, kao što je njihov maršal najveći prevarant svih naroda i narodnosti. Zaboga, taj se sam sebe imenovao maršalom, za razliku od jednog Gadafija, koji je do kraja života ostao pukovnik…
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
To je nepostojeći termin,kojeg je sam osmislio,a onda se rugaš Titu.metilda wrote:Kolinda Grabar Kitarović je vrhovnica (ne Vrhovnica) oružanih snaga
Tito nit je izmislio zvanje maršala,nit ga je sam sebi pridodao.
2014-04-22
vili40 wrote:
Ovo sigurno nisu izvorni teksti ustaških letkov. ''Bezuslovno, komadant, otstraniti ....'' nisu bili ričnikom tih vlasti.
Stribor-
2015-09-22
kurac na biciklu = beograd na vodi
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Pa vidš da gore piše (i)gradski zapovjednik.Osim toga tu su Nijemci gazde,a ne uštipci
2014-04-22
dzango wrote:Kurac na biciklu = kurcovnik.metilda wrote:jastreb wrote:Opet tvoje nepoznavanje povijesti,ili slijepo vjerovanje klarikalnim i ustašoidnim portalima i "piscima" dolazi do punog izražaja.metilda wrote:ne sve je to hrpa laži, besmislica i prijevara, kao što je njihov maršal najveći prevarant svih naroda i narodnosti. Zaboga, taj se sam sebe imenovao maršalom, za razliku od jednog Gadafija, koji je do kraja života ostao pukovnik…
Ne, nego srbočetnik ki potle ''Oluje'' ni imal sriću uhvatiti kakov traktor, pa je moral pedalirati do RS ili Srbije.
Stribor-
2015-09-22
dzango wrote:Kurac na biciklu = kurcovnik.metilda wrote:jastreb wrote:Opet tvoje nepoznavanje povijesti,ili slijepo vjerovanje klarikalnim i ustašoidnim portalima i "piscima" dolazi do punog izražaja.metilda wrote:ne sve je to hrpa laži, besmislica i prijevara, kao što je njihov maršal najveći prevarant svih naroda i narodnosti. Zaboga, taj se sam sebe imenovao maršalom, za razliku od jednog Gadafija, koji je do kraja života ostao pukovnik…
očito imaš iskustva s biciklom
Guest- Guest
jastreb wrote:Pa vidš da gore piše (i)gradski zapovjednik.Osim toga tu su Nijemci gazde,a ne uštipci
Je ... i ondar napišu ''bezuslovno'' mesto ''bezuvjetno''. Ali to je razlika ku sastavljači tih letkov nisu znali. Tako niti ti.
Stribor-
2015-09-22
maggie13 wrote:jastrebe, danas si zabavan iznimno ;D
Slavi obljetnicu pokolja svojih nad ličkim Hrvatima pa je jako dobro raspoložen dok se prisjeća slavnih dana.
Guest- Guest
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Vidović Krišto : Skup u Srbu slavi genocidni pokolj nad Hrvatima
» Komšić: RS institucionalno veliča genocid, u Hrvatskoj se negira genocid nad Srbima, Romima i Jevrejima
» Kada su na kokainu, rade izvrsno, ali kada nisu, znaju se dogoditi ozbiljni propusti
» Glasnović-Kada Dodik prizna Oluju i kada Hrvati u RS budu imali prava kao Srbi u Hrvatskoj možemo početi razgovarati?!
» "Haram" je s kršćanima slaviti Božić
» Komšić: RS institucionalno veliča genocid, u Hrvatskoj se negira genocid nad Srbima, Romima i Jevrejima
» Kada su na kokainu, rade izvrsno, ali kada nisu, znaju se dogoditi ozbiljni propusti
» Glasnović-Kada Dodik prizna Oluju i kada Hrvati u RS budu imali prava kao Srbi u Hrvatskoj možemo početi razgovarati?!
» "Haram" je s kršćanima slaviti Božić
Page 3 of 13