ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Do kada će se u Srbu slaviti genocid nad Hrvatima?

Page 4 of 13 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Next

Go down

Do kada će se u Srbu slaviti genocid nad Hrvatima? - Page 4 Empty Re: Do kada će se u Srbu slaviti genocid nad Hrvatima?

Post by Guest 27/7/2017, 14:05

maggie13 wrote:jastrebe, danas si zabavan iznimno ;D

Slavi obljetnicu pokolja svojih nad ličkim Hrvatima pa je jako dobro raspoložen dok se prisjeća slavnih dana.

Guest
Guest

Back to top Go down

Do kada će se u Srbu slaviti genocid nad Hrvatima? - Page 4 Empty Re: Do kada će se u Srbu slaviti genocid nad Hrvatima?

Post by Guest 27/7/2017, 14:06

ljubo1212 wrote:kurac na biciklu = 

= plata od 500 evra.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Stribor 27/7/2017, 14:07

asilovski wrote:
jastreb wrote:
metilda wrote:ne sve je to hrpa laži, besmislica i prijevara, kao što je njihov maršal najveći prevarant svih naroda i narodnosti. Zaboga, taj se sam sebe imenovao maršalom, za razliku od jednog Gadafija, koji je do kraja života ostao pukovnik…
 Opet tvoje nepoznavanje povijesti,ili slijepo vjerovanje klarikalnim i ustašoidnim portalima i "piscima" dolazi do punog izražaja.

Tito se nikada sam nije nazvao maršalom,već mu je taj čin dodijeljen na prijedlog AVNOJ-a.

Dočim se je Tuđman sam nazvao "Vrhovnikom". I vjerovatno je to  zvanje sam i izmislio.
Tuđman je ubijao vastaše, popove i vidjelice ko vaške

Je. I Madjare je tamanil kot žohare. Ono malo ča ih je preživilo danaska niti ''m'' od madjarskog jazika ne zna. Ča ne?
Stribor
Stribor

Male
2015-09-22

Back to top Go down

Post by Kermit 27/7/2017, 14:07

slidingdoorsoperator wrote:
maggie13 wrote:jastrebe, danas si zabavan iznimno ;D

Slavi obljetnicu pokolja svojih nad ličkim Hrvatima pa je jako dobro raspoložen dok se prisjeća slavnih dana.
Nitko tu nije bio nevin osim onih koji su zaklani, prvo su ustaše počeli sa sranjima, a onda ovi jedva dočekali
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by bora-corba 27/7/2017, 14:09

asilovski wrote:
jastreb wrote:
metilda wrote:ne sve je to hrpa laži, besmislica i prijevara, kao što je njihov maršal najveći prevarant svih naroda i narodnosti. Zaboga, taj se sam sebe imenovao maršalom, za razliku od jednog Gadafija, koji je do kraja života ostao pukovnik…
 Opet tvoje nepoznavanje povijesti,ili slijepo vjerovanje klarikalnim i ustašoidnim portalima i "piscima" dolazi do punog izražaja.

Tito se nikada sam nije nazvao maršalom,već mu je taj čin dodijeljen na prijedlog AVNOJ-a.

Dočim se je Tuđman sam nazvao "Vrhovnikom". I vjerovatno je to  zvanje sam i izmislio.
Tuđman je ubijao vastaše, popove i vidjelice ko vaške

Kad su Antife stvarale hdz, zašto im je smetao onaj preostali iz Raduše 1972? Šta je i on bio vidjelica?
bora-corba
bora-corba

2015-08-20

Back to top Go down

Post by jastreb 27/7/2017, 14:12

Stribor wrote:
jastreb wrote:Pa vidš da gore piše (i)gradski zapovjednik.Osim toga tu su Nijemci gazde,a ne uštipci

Je ... i ondar napišu ''bezuslovno'' mesto ''bezuvjetno''. Ali to je razlika ku sastavljači tih letkov nisu znali. Tako niti ti.
Pa ni Pavelić nije znao da je "nezavisna" srbizam i da je trebalo biti "neovisna",a kada ga je onaj jezikoslovac na to upozorio ga je bijesan steral van.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 27/7/2017, 14:12

jastreb wrote:

bitno je boldano.. na pretpostavkama i manipulacijama temeljite i pišete alternativnu povijest..
ono što ja zamjeram tuđmanu je abolicija četnika i njihovih pomagača..
mislio je naivno da vuk mijenja ćud ako mu daš komad mesa.. gadno je pogriješio
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/7/2017, 14:12

asilovski wrote:Nitko tu nije bio nevin osim onih koji su zaklani, prvo su ustaše počeli sa sranjima, a onda ovi jedva dočekali

Ničija službena politika nije bila nevina, ali da je bilo ljudi koji su potpuno nedužni poubijani na svim stranama, to jeste.
Inače je ekipa bila i prije rata spremna na ovakav scenarij što se pokazalo još osnivanjem lokalnih četničkih odreda prilikom pregovora oko Banovine Hrvatske, da i ne spominjem projekte poput onog Stevana Moljevića pod nazivom Homogena Srbija (objavljen 30. lipnja 1941.) i slične.
Dakle, samo se čekalo tko će prvi povući nogu, kako to kažu Srbi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 27/7/2017, 14:14

asilovski wrote:Nitko tu nije bio nevin osim onih koji su zaklani, prvo su ustaše počeli sa sranjima, a onda ovi jedva dočekali

Ničija službena politika nije bila nevina, ali da je bilo ljudi koji su potpuno nedužni poubijani na svim stranama, to jeste.
Inače je ekipa bila i prije rata spremna na ovakav scenarij što se pokazalo još osnivanjem četničkih odreda prilikom pregovora oko Banovine Hrvatske, da i ne spominjem projekte poput onog Stevana Moljevića pod nazivom Homogena Srbija (objavljen 30. lipnja 1941.) i slične.
Dakle, samo se čekalo tko će prvi povući nogu, kako to kažu Srbi.
Moj djed je iz otočca i bio je u domobranima i on kaže da su ustaše ološ i banda samo takva, a mrzio je četnike i partizane, znači čim su došli na vlast prvo i osnovno im je bilo namiriti se, uzeti i popljačkati, pa osobne osvete, mučenja i kako poubijati što više svih onih koji ne misle kao oni, znači od početka to je bilo osuđeno na propast bez obzira na tok svjetskog rata
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 27/7/2017, 14:17

slidingdoorsoperator wrote:projekte poput onog Stevana Moljevića pod nazivom Homogena Srbija (objavljen 30. lipnja 1941.)

I da, spomenuti je izvorni autor one čuvene "trećinu poubijati, trećinu raseliti, a trećinu prekrstiti pa može i da ostane" parole, a ne Mile Budak, kako se to kod nas često govori.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by ljubo1212 27/7/2017, 14:18

točno, normalni ljudi nisu voljeli ustaše, a partizane su mrzili
oboje s razlogom
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by vuksadinare 27/7/2017, 14:19

...inace kad smo kod ustasa....nisu bili svi takvi...ali istina je da su ustase najvsie ulazili oni mahom iz osvetncikih poriva...recimo u lici nikad nije bilo mira između hrvata i srba od kad ovi naselise licke prostore...nije bilo rata u smislu rijeci rata...ali bilo ej krivih pogleda..tucnjava...sacekusa...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 27/7/2017, 14:19

asilovski wrote:Moj djed je iz otočca i bio je u domobranima i on kaže da su ustaše ološ i banda samo takva, a mrzio je četnike i partizane, znači čim su došli na vlast prvo i osnovno im je bilo namiriti se, uzeti i popljačkati, pa osobne osvete, mučenja i kako poubijati što više svih onih koji ne misle kao oni, znači od početka to je bilo osuđeno na propast bez obzira na tok svjetskog rata

A čuj, ako deda kaže, onda je fakat tako i ne može biti drugačije.
Ali dobro, ironiju na stranu, poanta u svemu ovome je da se zna tko je i koja je stranka prije rata dobivao ogromnu većinu glasova među Hrvatima (u Zagrebu čak do 98%) tako da je jasno da ustaški režim nikada nije dobio legitimitet od hrvatskog naroda za svoju politiku pa čak i samo obnašanje vlasti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 27/7/2017, 14:22

inace to jace krvenje lickih hravta i srba pocelo je nakon sloma rakovacke bune eugena kvaternika...gdje su eugena kvaternika izdali srbi ustanici koji su na pcoetku bili uz kvaternika...sto s epokazalo kao kukavicje jaje..istina tek vrlo mali broj srba je ostao uz eugena kvaternika i oni su ubijeni zajedno sa kvaternikom...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Kermit 27/7/2017, 14:23

asilovski wrote:Moj djed je iz otočca i bio je u domobranima i on kaže da su ustaše ološ i banda samo takva, a mrzio je četnike i partizane, znači čim su došli na vlast prvo i osnovno im je bilo namiriti se, uzeti i popljačkati, pa osobne osvete, mučenja i kako poubijati što više svih onih koji ne misle kao oni, znači od početka to je bilo osuđeno na propast bez obzira na tok svjetskog rata

A čuj, ako deda kaže, onda je fakat tako i ne može biti drugačije.
Ali dobro, ironiju na stranu, poanta u svemu ovome je da se zna tko je i koja je stranka prije rata dobivao ogromnu većinu glasova među Hrvatima (u Zagrebu čak do 98%) tako da je jasno da ustaški režim nikada nije dobio legitimitet od hrvatskog naroda za svoju politiku pa čak i samo obnašanje vlasti.
On je bio pukovnik topništva i prošao je sva ratišta od Grmeča, Doboja, Motajice, Romanije, Ozrena, Podrinja pa do Sremskog fronta gdje je ranjen i zarobljen, Hasan se nije udostojio sudjelovati u ratu koji je bio 20 km od Zagreba.

Ista stvar sa Titom može se reći za njega što šta i većinom loše, ali imao je volju od Španjolskog građ. rata, Moskve, zatvora pa do Drvara i dalje, Pavelić je pobjegao i ostavio vojsku koju su naravno bez zapovjednika odmah pobili
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 27/7/2017, 14:24

Osim toga imaš Zapise iz NDH to je vrlo jasno i dobro štivo...

Do kada će se u Srbu slaviti genocid nad Hrvatima? - Page 4 Zapisi-iz-ndh-nasl
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare 27/7/2017, 14:26

..zato kazem osnivanje jugoslavije je bilo najvece sranje koje je kostalo hrvate a i srbe...i uz jugoslaviju osmanlijsko carstvo...koje je za svoj racun miksalo stanovnistvo....
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 27/7/2017, 14:26

jastreb wrote:
metilda wrote:Kolinda Grabar Kitarović je vrhovnica (ne Vrhovnica) oružanih snaga
To je nepostojeći termin,kojeg je sam osmislio,a onda se rugaš Titu.

Tito nit je izmislio zvanje maršala,nit ga je sam sebi pridodao.

nije nepostojeći termin, koristi se i u oslovljavanju Kolinde Grabar Kitarović...
najprije si napisao da ga je tuđman vjerojatno sam sebi pridodao .. sad to uzimaš kao gotovu činjenicu
dobre su ovakve teme.. dugo nisam znala za tebe što si, Hrvat, Srbin, komunist, partijaš.. sada si se otkrio kao srbin četničke provenijencije
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 27/7/2017, 14:27

On ti je i jugoudbas te kosovac :D
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Kermit 27/7/2017, 14:29

epikur37 wrote:On ti je i jugoudbas te kosovac :D
jbg-a prvo što je napravio doveo je Boljkovca, Manolića i Perkovića, htio je stari štimung i ekipu
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 27/7/2017, 14:29

asilovski wrote:Pavelić je pobjegao i ostavio vojsku koju su naravno bez zapovjednika odmah pobili

Možda mi nećeš vjerovati, ali ja osobno o Paveliću nikada kako na bivšem tako niti na ovom forumu nisam napisao niti jednu jedinu pohvalnu riječ.
O Titu jesam, neovisno o tome što je odgovoran za poslijeratni genocid nad Hrvatima na križnim putevima 1945. godine, jer se o njemu ipak mogla reći pokoja pohvalna (nebitno što su mu svi ključni životni politički projekti propali), ali o Paveliću definitivno ne.
U svom osobnom životu pogotovo ne nakon što sam doznao za detalje slučaja Vokić-Lorković i njegovog navodnog odustajanja od odlaska s vlasti nakon (navodnog) obraćanja Mare Pavelić: "Što će meni Hrvatska u kojoj moj Ante nije poglavnik."
Mislim, kakav je to državnik koji svoje častohleplje stavlja ispred interesa naroda kojemu je navodno na čelu?
I to u situaciji kada su i slijepci vidjeli kako će rat završiti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 13 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Next

Back to top

- Similar topics