Plin meta novih sankcija Washigtona prema Rusiji i Iranu
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Plin meta novih sankcija Washigtona prema Rusiji i Iranu
Pa nisam baš vidio da se baviš temama npr. plinom, rusijom ili njemačkom.Noor wrote:tematski...nema mi većeg gušta :)asilovski wrote:Tematski hehehNoor wrote:
ja se, recimo, ne zalažem za tvoj ban....veći mi je gušt tematski te iscrpljivati i derati ti kožu, za kaznu.
otkad se aktivno baviš politikom, sve te manje ima na forumu, šta ti bi?
Što se tiče mene bio sam na putu u Niš išao sam jesti i piti...
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
znaci i ti si sljedbenik one u se na se i poda se.. ..asilovski wrote:Pa nisam baš vidio da se baviš temama npr. plinom, rusijom ili njemačkom.Noor wrote:tematski...nema mi većeg gušta :)asilovski wrote:Tematski hehehNoor wrote:
ja se, recimo, ne zalažem za tvoj ban....veći mi je gušt tematski te iscrpljivati i derati ti kožu, za kaznu.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Iskusno, odlican rostilj...
bavim se temama koje me zanimajuasilovski wrote:Pa nisam baš vidio da se baviš temama npr. plinom, rusijom ili njemačkom.Noor wrote:tematski...nema mi većeg gušta :)asilovski wrote:Tematski hehehNoor wrote:
ja mislila da te lokalna politika preuzela cijeloga
Guest- Guest
Sve je bilo odlično...Stanojko wrote:Iskusno, odlican rostilj...
Kermit-
2014-04-17
vino?asilovski wrote:Sve je bilo odlično...Stanojko wrote:Iskusno, odlican rostilj...
2015-09-08
li la u Srbiji je vino srednja žalost i mi imamo daleko bolja vina, zato su rakije bolje svjetlosnim godinama od naših sranjavuksadinare wrote:vino?asilovski wrote:Sve je bilo odlično...Stanojko wrote:Iskusno, odlican rostilj...
Kermit-
2014-04-17
onda ne čitaš i ne pratišasilovski wrote:Pa nisam baš vidio da se baviš temama ...Noor wrote:tematski...nema mi većeg gušta :)asilovski wrote:Tematski hehehNoor wrote:
Guest- Guest
dobro nismo mi bas tipicna rakijaska nacija..licka sljiva je jos ok..ovo drugo brlje...kao sto srbi kubure sa vinima..no dobro...u posljednje vrijeme smo s epopravili sto se tice rakije...kao i srbi sto se tice vina..tehnologija proizvodnje i tako to...bas sam bio izvrsnu zagorsku sljivovicu bez zajebancije..a pio sam rakija brdo od vardara pa do triglava i mogu reci da mi je ta zagorska ljsiva među boljima..proizvođac je mladi covjek ispod brda ivancice u varazdinskoj zupaniji..asilovski wrote:li la u Srbiji je vino srednja žalost i mi imamo daleko bolja vina, zato su rakije bolje svjetlosnim godinama od naših sranjavuksadinare wrote:vino?asilovski wrote:Sve je bilo odlično...Stanojko wrote:Iskusno, odlican rostilj...
2015-09-08
Noor wrote:bavim se temama koje me zanimajuasilovski wrote:Pa nisam baš vidio da se baviš temama npr. plinom, rusijom ili njemačkom.Noor wrote:tematski...nema mi većeg gušta :)asilovski wrote:Tematski hehehNoor wrote:
jedina tema koja tebe zanima je tematski iscrpljivati i derati kožu svakome tko ti nije po volji. ali nazovimo to pravim imenom: emocionalni vampirizam.
Kako prepoznati psihopatu? Ovi ’emocionalni vampiri’ iščupat će vam dušu
Najvažnije je znati da su to vrlo nezreli ljudi, dob: u rasponu od 30, 40 i 50 godina. Dobro ih je poznavati. Što više znate o njima, to su manje opasni. No, njihove tehnike mogu postati tako suptilne da prolaze sasvim neprimjećene. Egocentričnost je također jedna od njihovih prepoznatljivih karakteristika. Vole slušati sebe, čuti laskanje, vidjeti odraz sebe u drugima. Obično vjeruju da su središte svijeta. Često ne priznaju ni društvene norme niti prava drugih. Ne vide ništa loše u laganju, krađi ili nevjeri – ako im to pomaže da ostvare ono što žele.
Vampiri često koriste taktiku iscrpljivanja žrtava „šupljom pričom” koja se konstantno ponavlja.
Vampiri često zbunjuju žrtve sa sitničavim zahtjevima i trenutačnim kontradikcijama i mijenjanima pravila.
Obratite pažnju na arhetip vampira s kojim dolazite u doticaj. Iako vampiri često ostaju pri jednoj vrsti vampirizma, neki su prilagodljiviji od „Borgova” iz Star Treka: ne uspiju li s uobičajenim repertoarom mogu pokušati sitničavost i mušičavost, a jedna od krajnjih poslastica je „kontradiktorna priča”.
Njihovo oružje su riječi. Već prema cilju koji žele postići vješto ih koriste i upakiraju u emotivno ruho. Iz nekog neobjašnjivog razloga emocionalne vampire slušamo i potpuno pasivno dopuštamo pomicati granice izdržljivosti.
Emocionalni vampirizam ima bezvremensku dimenziju i vjerojatno otuda dolazi simbolička sličnost s vampirima iz priča. U emocionalne vampire regrutiraju se ljudi bez obzira na spol, vjersku pripadnost ili obrazovanje. Ti ljudi su opterećeni sami sobom. Do srži su nabijeni negativnom energijom. Nakon duljeg druženja ili života s njima znaju se javiti simptomi psihičkog poremećaja.
Narcisima je životni princip: “ja ispred svih”. Sve što se događa, što hoda, leti, pliva… u vezi je s njima. Imaju prenaglašen osjeća važnosti i prava. Uvijek žele biti u centru pažnje i divljenja. Nisu sposobni suosjećati s drugima. Uvijek mora biti onako kako oni žele.
Vampiri kontrolori uvijek najbolje znaju što i kako treba raditi. U govoru često koriste glagole “trebati” i “morati”. Imaju opsesivnu potrebu kontrolirati druge. To su diktatori, jer vole nametati svoje ponašanje i mišljenje.
Paranoidni vampir živi po konkretnim pravilima za koja vjeruje da su nepromjenjiva i očekuje da se i svi drugi prema njima ravnaju. Nude osjećaj sigurnosti sve dok se dočepaju žrtve. Tada kreće ispitivačka tortura. Najbolja obrana je sasuti im u lice surovu istinu i nikako se ne uvući u mrežu njihovog ispitivanja.
Žive da bi dobili pažnju i priznanje, a izgledati dobro njihova je misija. Dok izgledaju dobro, sve ostalo je nebitno. Majstori su u skrivanju pravih motiva. Skloni su izokrenuti tuđe riječi i djela kako bi taj netko ispao kriv, jer oni su uvijek pozitivni likovi u priči.
S obzirom na patokraciju – vladavinu psihopata, koja se nametnula u svim oblicima političkih i socijalnih organiziranja, od demokracije do nepotizma, jasno nam je da živimo u društvu u kojem vladaju vampiri.
Guest- Guest
Kod nas je problem država jer uništava proizvodnju sa trošarinama, te otežava ponudu u restorani9ma sa normiranjem i inspekcijama a drugo seljaci se neće udružiti i svoj proizvod brendirati, osim toga srbi imaju 6-7 vrsta samo šljive, a gdje su tu kajsije, dunje, breskva i dr. a osim toga lička je katastrofa to vraća slinu, kiesela je i općenito bez vezevuksadinare wrote:dobro nismo mi bas tipicna rakijaska nacija..licka sljiva je jos ok..ovo drugo brlje...kao sto srbi kubure sa vinima..no dobro...u posljednje vrijeme smo s epopravili sto se tice rakije...kao i srbi sto se tice vina..tehnologija proizvodnje i tako to...bas sam bio izvrsnu zagorsku sljivovicu bez zajebancije..a pio sam rakija brdo od vardara pa do triglava i mogu reci da mi je ta zagorska ljsiva među boljima..proizvođac je mladi covjek ispod brda ivancice u varazdinskoj zupaniji..asilovski wrote:li la u Srbiji je vino srednja žalost i mi imamo daleko bolja vina, zato su rakije bolje svjetlosnim godinama od naših sranjavuksadinare wrote:vino?asilovski wrote:Sve je bilo odlično...Stanojko wrote:Iskusno, odlican rostilj...
Kermit-
2014-04-17
rakija ko rakija...nisam prevelik ljubitelj....sad mogu popit medicu i kakvu vocnu rakiju o to je to..preferiram....vina...
2015-09-08
Isto je sa vinom iako smo mi od srbije sa vinima daleko daleko bolji mi ne kontamo da naša vina nisi u biti nešto posebno, eo bio sam u Baranji i pričam sa nekim bosancem novo komponiranim eneologom i vinarom pa ga pitam da li je bio u Vilanju ovaj nikad čuo, da ne govorim o Tokaju, Kunšagu, Čongradu Hajos-Baji, Egeru ili Seksardu, znači nas ništa ne zanima. Isto mi je kad kažu da mi jedini imamo filovanu papriku, sarmu, čvarke, kulenje hehehe umjesto da učimo mi se zatvaramo to je najgore
Kermit-
2014-04-17
ma nisi pio dobru rakiju ja npr. nema šanse da pijem brlje i sranja, ali dobru kajsiju, osu, klekovaču, breskvu ili dunju odmah uzimamvuksadinare wrote:rakija ko rakija...nisam prevelik ljubitelj....sad mogu popit medicu i kakvu vocnu rakiju o to je to..preferiram....vina...
Kermit-
2014-04-17
...nitko se ne zatvara..problem je sto sad imas mali milijun proizvođaca...kojima je da nesto usicare makar ovdje u hravtskoj i to je to....znaju da sa prevec ulaganja ne mogu konkurirati vani pa se zadovoljavaju ovdasnjim trzistima pa koliko uberu...njima dovoljno..asilovski wrote:Isto je sa vinom iako smo mi od srbije sa vinima daleko daleko bolji mi ne kontamo da naša vina nisi u biti nešto posebno, eo bio sam u Baranji i pričam sa nekim bosancem novo komponiranim eneologom i vinarom pa ga pitam da li je bio u Vilanju ovaj nikad čuo, da ne govorim o Tokaju, Kunšagu, Čongradu Hajos-Baji, Egeru ili Seksardu, znači nas ništa ne zanima. Isto mi je kad kažu da mi jedini imamo filovanu papriku, sarmu, čvarke, kulenje hehehe umjesto da učimo mi se zatvaramo to je najgore
2015-09-08
Moj deda je pravio klekovaču, kajsiju, šljivu, prepečenicu i jabuku a on je rekao da ličani nemaju pojma, znači djed je išao po selima od županje pa do srbije i dalje i gledao kako ljudi peku i gdje se griješi skoro 10-15 godina dok nije došao do prave
Kermit-
2014-04-17
Pa dobro kako netko tko se bavi sa vinima nije čuo za Vilanj kao da sam išao na pravo pa ne znam što je razvodvuksadinare wrote:...nitko se ne zatvara..problem je sto sad imas mali milijun proizvođaca...kojima je da nesto usicare makar ovdje u hravtskoj i to je to....znaju da sa prevec ulaganja ne mogu konkurirati vani pa se zadovoljavaju ovdasnjim trzistima pa koliko uberu...njima dovoljno..asilovski wrote:Isto je sa vinom iako smo mi od srbije sa vinima daleko daleko bolji mi ne kontamo da naša vina nisi u biti nešto posebno, eo bio sam u Baranji i pričam sa nekim bosancem novo komponiranim eneologom i vinarom pa ga pitam da li je bio u Vilanju ovaj nikad čuo, da ne govorim o Tokaju, Kunšagu, Čongradu Hajos-Baji, Egeru ili Seksardu, znači nas ništa ne zanima. Isto mi je kad kažu da mi jedini imamo filovanu papriku, sarmu, čvarke, kulenje hehehe umjesto da učimo mi se zatvaramo to je najgore
Kermit-
2014-04-17
a ti si cjepidlaka jebote..onaj koji proizvodi par tisuca litara vina...boli ga kiki i za vilanj i za bordo njemu je jedino bitno da negdje uvali svoje vino u rifuzi ili flasirano svejedno..i da obrne kakvu lovu....nije on proizvođac koji proizvodi stotine tisuca litara i zanima ga plasman vani..prati enoloska kretanja i slicnoasilovski wrote:Pa dobro kako netko tko se bavi sa vinima nije čuo za Vilanj kao da sam išao na pravo pa ne znam što je razvodvuksadinare wrote:...nitko se ne zatvara..problem je sto sad imas mali milijun proizvođaca...kojima je da nesto usicare makar ovdje u hravtskoj i to je to....znaju da sa prevec ulaganja ne mogu konkurirati vani pa se zadovoljavaju ovdasnjim trzistima pa koliko uberu...njima dovoljno..asilovski wrote:Isto je sa vinom iako smo mi od srbije sa vinima daleko daleko bolji mi ne kontamo da naša vina nisi u biti nešto posebno, eo bio sam u Baranji i pričam sa nekim bosancem novo komponiranim eneologom i vinarom pa ga pitam da li je bio u Vilanju ovaj nikad čuo, da ne govorim o Tokaju, Kunšagu, Čongradu Hajos-Baji, Egeru ili Seksardu, znači nas ništa ne zanima. Isto mi je kad kažu da mi jedini imamo filovanu papriku, sarmu, čvarke, kulenje hehehe umjesto da učimo mi se zatvaramo to je najgore
2015-09-08
Ero,razumijem ja da vi tutleci i tetrakopfi idete linijom manjeg otpora...a nas opet zivo boli Kiki,trazio netk onesto ili ne...Ima da se cuje glas razuma i logike...Znamo mi da vi to bas i ne volite,ali,stos..trpite..Eroo wrote:Ne prosipljite se sa svojim razumom i logikom, ako to od vas nitko ne traži.pismejker wrote:Eroo wrote:Kometo?pismejker wrote:Eroo wrote:Neće niko da se druži s Asilom.
Zasto ne?'..Čovjek je Uk i objektivan..Vrlo pozeljno drustvo..
svakom tko slusa razum i logiku...tko razmislja srcem i kurcem,svakako nije dobar izbor..
Guest- Guest
ne dušo, samo tebiGnječ wrote:Noor wrote:bavim se temama koje me zanimajuasilovski wrote:Pa nisam baš vidio da se baviš temama npr. plinom, rusijom ili njemačkom.Noor wrote:tematski...nema mi većeg gušta :)asilovski wrote:
Tematski heheh
jedina tema koja tebe zanima je tematski iscrpljivati i derati kožu svakome tko ti nije po volji. ali nazovimo to pravim imenom: emocionalni vampirizam.
a zašto? pa iz prostog razloga što si neotesani neandertalac, koji ne zna dalje od sjekire, motorke i otrova....
ovo dalje pišeš o sebi, jasno kao dan.
i ne spamaj
Guest- Guest
pa da to je ološ koji prodaje đubre od vina bolje rečeno patvorinu budalamavuksadinare wrote:a ti si cjepidlaka jebote..onaj koji proizvodi par tisuca litara vina...boli ga kiki i za vilanj i za bordo njemu je jedino bitno da negdje uvali svoje vino u rifuzi ili flasirano svejedno..i da obrne kakvu lovu....nije on proizvođac koji proizvodi stotine tisuca litara i zanima ga plasman vani..prati enoloska kretanja i slicnoasilovski wrote:Pa dobro kako netko tko se bavi sa vinima nije čuo za Vilanj kao da sam išao na pravo pa ne znam što je razvodvuksadinare wrote:...nitko se ne zatvara..problem je sto sad imas mali milijun proizvođaca...kojima je da nesto usicare makar ovdje u hravtskoj i to je to....znaju da sa prevec ulaganja ne mogu konkurirati vani pa se zadovoljavaju ovdasnjim trzistima pa koliko uberu...njima dovoljno..asilovski wrote:Isto je sa vinom iako smo mi od srbije sa vinima daleko daleko bolji mi ne kontamo da naša vina nisi u biti nešto posebno, eo bio sam u Baranji i pričam sa nekim bosancem novo komponiranim eneologom i vinarom pa ga pitam da li je bio u Vilanju ovaj nikad čuo, da ne govorim o Tokaju, Kunšagu, Čongradu Hajos-Baji, Egeru ili Seksardu, znači nas ništa ne zanima. Isto mi je kad kažu da mi jedini imamo filovanu papriku, sarmu, čvarke, kulenje hehehe umjesto da učimo mi se zatvaramo to je najgore
Kermit-
2014-04-17
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Trump potpisao uredbe za uvođenje sankcija Iranu
» Sa Vučićem u Rusiji
» Trump najavio ukidanje sankcija Rusiji!
» Covic glasao protiv sankcija Rusiji
» Šok iz SAD Senata-periprema se ukidanje sankcija Rusiji
» Sa Vučićem u Rusiji
» Trump najavio ukidanje sankcija Rusiji!
» Covic glasao protiv sankcija Rusiji
» Šok iz SAD Senata-periprema se ukidanje sankcija Rusiji
Page 5 of 10