ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Plin meta novih sankcija Washigtona prema Rusiji i Iranu

Page 7 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Plin meta novih sankcija Washigtona prema Rusiji i Iranu - Page 7 Empty Re: Plin meta novih sankcija Washigtona prema Rusiji i Iranu

Post by epikur37 28/7/2017, 10:22

Na sto se svodi nato....msm. ok ako se vama placa skupi americki plin i ako vam se ratuje protiv rusije nadam se i da cete zavrsiti u nekom azovskom rovu tamo daleko na istoku. Topovskog mesa nikad nije falilo posebno iz malih iskompleksiranih nacija

epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Plin meta novih sankcija Washigtona prema Rusiji i Iranu - Page 7 Empty Re: Plin meta novih sankcija Washigtona prema Rusiji i Iranu

Post by Guest 28/7/2017, 10:28

ameri su kreirali dogadjaje u Ukrajini,Majdan i ostalo,nadajuci se upravo da ce Rusi uletiti,i da ce ih demonizirati,kao sto su radili..rusi nisu uletili,ali su uzeli Krim,ipak dovoljno da se Rusija izdemonizira,da bi pumpanjem kroz medije,uticajem na europske proksije se stvorila prishoza  "rata sa Rusijom"..

Koji vrazji rat?? Kad je Rusija krenula pokoravati Europu??..Osim kad je krenula Hići dati sto mu sljeduje..i naplatiti krvarinu u pobitim Rusima..
Po meni sasvim legality...nakon ww2 bilo je sto je bilo,dok se na kraju bez ikakvih problema povukla iz svih drzava clanica Warsavskogugovora..Ameri se niti dan danas nisu povukli iz svabije..a svuda su se po drzavnim strukturama Europe rasirili svojim agencijama,kao plijesan..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/7/2017, 10:33

epikur37 wrote:Na sto se svodi nato....msm. ok ako se vama placa skupi americki plin

Na SAD i Veliku Britaniju.
Već sam ti rekao da je za mene tu najbitnija stvar ukidanje bilo kojeg monopola u isporuci plina, bilo ruskog bilo američkog. Zato bi dobro bilo napraviti i Sjeverni i Južni tok, ali i pravac opskrbe američkim, katarskim, egipatskim, libijskim ili bilo čijim drugim LNG-om. To je jedina racionalna politika, sve ostalo je pokušaj cijeđenja Evrope kao suhe drenovine.
Uostalom, nije badava Gazprom spustio cijenu svojeg plina Litvi za 20% čim se tamo pojavio plutajući LNG terminal.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 28/7/2017, 10:41

Pretpostavljam da si u tom smislu protiv ovih americkih sankcija Rusiji i za otpor EU istim.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Kermit 28/7/2017, 10:42

slidingdoorsoperator wrote:
asilovski wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/americki-senat-odobrio-uvodjenje-novih-sankcija-rusiji/985182.aspx

Eo i juncker potvrđuje da su sankcije protiv Rusije u biti protiv EU

Zapravo protiv Njemačke i njene uloge u EU.
Svatko tko želi da Njemačka doživi bilo koji oblik recesije ili nestabilnosti želi veliko zlo čitavoj Europi, mi bi npr. jeli korjenje i koru, osim toga u pitanju su njemačke, austrijske, francuske, talijanske i mađarske tvrtke znači glupost.

Nadalje sankcije Rusiji i odvajanje Europe od Rusije isključivo i jedino idu na štetu Europe a u korist Rusije, ja znam da ste vi iz čardaka oduševljeni sa svakom glupošću i bedastoćom što Vam prezentiraju u središnjici, ali opet morate barem poneka uključiti mozak
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 28/7/2017, 10:43

epikur37 wrote:Pretpostavljam da si u tom smislu protiv ovih americkih sankcija Rusiji i za otpor EU istim.

Definitivno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/7/2017, 10:44

asilovski wrote:ali opet morate barem poneka uključiti mozak

Bilo bi jako dobro za tebe da ga i ti ponekad uključiš. Mislim, onaj vlastiti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 28/7/2017, 10:44

epikur37 wrote:Na sto se svodi nato....msm. ok ako se vama placa skupi americki plin

Na SAD i Veliku Britaniju.
Već sam ti rekao da je za mene tu najbitnija stvar ukidanje bilo kojeg monopola u isporuci plina, bilo ruskog bilo američkog. Zato bi dobro bilo napraviti i Sjeverni i Južni tok, ali i pravac opskrbe američkim, katarskim, egipatskim, libijskim ili bilo čijim drugim LNG-om. To je jedina racionalna politika, sve ostalo je pokušaj cijeđenja Evrope kao suhe drenovine.
Uostalom, nije badava Gazprom spustio cijenu svojeg plina Litvi za 20% čim se tamo pojavio plutajući LNG terminal.
Imaš sve skupa 26 LNG terminala i svi posluju sa gubitcima znači ne postoji monopol isporuke nego cijene i ponude, ovim sankcijama se želui u biti uvesti monopol jer SAD-e želi penalizirati kupovinu jeftinog plina kako bi prodali svoj skupi koji inače nije konkurentan, nije teško šejkeru uzmi papir i olovku i počni crtati...
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 28/7/2017, 10:46

asilovski wrote:Imaš sve skupa 26 LNG terminala i svi posluju sa gubitcima znači ne postoji monopol isporuke nego cijene i ponude, ovim sankcijama se želui u biti uvesti monopol jer SAD-e želi penalizirati kupovinu jeftinog plina kako bi prodali svoj skupi koji inače nije konkurentan, nije teško šejkeru uzmi papir i olovku i počni crtati...

Pa super si to nacrtao, ali jedino je problem što te onaj primjer pada cijene plina Litvi od strane Gazproma nakon pojave plutajućeg LNG terminala na njenim obalama demantira.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/7/2017, 10:47

jahh..oni dionicari koji ulazu preko 5 milijuna dolara u dionice u novi ruski plinovod,bit ce pod sankcijama USA

cista nezakonita ucijena,protivna svim trgovackim zakonima
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 28/7/2017, 10:49

asilovski wrote:Imaš sve skupa 26 LNG terminala i svi posluju sa gubitcima znači ne postoji monopol isporuke nego cijene i ponude, ovim sankcijama se želui u biti uvesti monopol jer SAD-e želi penalizirati kupovinu jeftinog plina kako bi prodali svoj skupi koji inače nije konkurentan, nije teško šejkeru uzmi papir i olovku i počni crtati...

Pa super si to nacrtao, ali jedino je problem što te onaj primjer pada cijene plina Litvi od strane Gazproma nakon pojave plutajućeg LNG terminala na njenim obalama demantira.
Tema su sankcije protiv europskih tvrtki koje surađuju sa Rusijom i Iranom znači šefa stanicu i fudbal
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 28/7/2017, 10:53

asilovski wrote:
Tema su sankcije protiv europskih tvrtki koje surađuju sa Rusijom i Iranom znači šefa stanicu i fudbal

Tema je zapravo spriječavanje monopola u isporuci evropskom tržištu strateške sirovine kakav je plin, tako da si zapravo fulao cijeli stadion, ako ne i samu igru.
Što se tiče sankcija, jasno sam se odredio protiv, a također i da sam za sve moguće pravce, uključujući tu i Sjeverni i Južni tok (ne samo za jedan od ta dva upravo zbog izbjegavanja bilo čijeg monopola pa tako i onog njemačkog).

Last edited by slidingdoorsoperator on 28/7/2017, 10:54; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/7/2017, 10:54

spržilo na modemu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/7/2017, 10:55

Noor wrote:

spržilo na modemu

Ma rakija davno učinila svoje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 28/7/2017, 10:55

asilovski wrote:

Tema je zapravo spriječavanje monopola u isporuci evropskom tržištu strateške sirovine kakav je plin, tako da si zapravo fulao cijeli stadion, ako ne i samu igru.
Što se tiče sankcija, jasno sam se odredio protiv, a također i da sam za sve moguće pravce, uključujući tu i Sjeverni i Južni tok (ne samo za jedan od ta dva upravo zbog izbjegavanja bilo čijeg monopola pa tako i onog njemačkog).
Ne nije nego omogućavanje monopola čistom silom sankcija i moći SAD-a, odnosno spriječavanje ulaganje europskih tvrtki u Rusiju i Iran
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 28/7/2017, 10:56

asilovski wrote:Ne nije nego omogućavanje monopola čistom silom sankcija i moći SAD-a, odnosno spriječavanje ulaganje europskih tvrtki u Rusiju i Iran

To je tvoje gledište.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 28/7/2017, 10:56

Pa unatoc drskosti i pokojeg faula asila preciznine pogadja loptu.....
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Kermit 28/7/2017, 10:56

Noor wrote:

spržilo na modemu
Čardak hulja, kontam da nisi niti pročitala tekst
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 28/7/2017, 10:57

epikur37 wrote:Pa unatoc drskosti i pokojeg faula asila preciznine pogadja loptu.....

To je tvoje mišljenje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 28/7/2017, 10:57

Pa nine to njegovo glediste da kazem tutleku jedan, zar nove sankcije ne smijeraju to!
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 28/7/2017, 10:58

asilovski wrote:
Noor wrote:

spržilo na modemu
Čardak hulja, kontam da nisi niti pročitala tekst
psihodelični, ti i kontanje :grin
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Back to top

- Similar topics