ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Plin meta novih sankcija Washigtona prema Rusiji i Iranu

Page 6 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Plin meta novih sankcija Washigtona prema Rusiji i Iranu - Page 6 Empty Re: Plin meta novih sankcija Washigtona prema Rusiji i Iranu

Post by Kermit Wed 26 Jul - 13:46

vuksadinare wrote:
asilovski wrote:
vuksadinare wrote:
asilovski wrote:Isto je sa vinom iako smo mi od srbije sa vinima daleko daleko bolji mi ne kontamo da naša vina nisi u biti nešto posebno, eo bio sam u Baranji i pričam sa nekim bosancem novo komponiranim eneologom i vinarom pa ga pitam da li je bio u Vilanju ovaj nikad čuo, da ne govorim o Tokaju, Kunšagu, Čongradu Hajos-Baji, Egeru ili Seksardu, znači nas ništa ne zanima. Isto mi je kad kažu da mi jedini imamo filovanu papriku, sarmu, čvarke, kulenje hehehe umjesto da učimo mi se zatvaramo to je najgore
...nitko se ne zatvara..problem je sto sad imas mali milijun proizvođaca...kojima je da nesto usicare makar ovdje u hravtskoj i to je to....znaju da sa prevec ulaganja ne mogu konkurirati vani pa se zadovoljavaju ovdasnjim trzistima pa koliko uberu...njima dovoljno..
Pa dobro kako netko tko se bavi sa vinima nije čuo za Vilanj kao da sam išao na pravo pa ne znam što je razvod
a ti si cjepidlaka jebote..onaj koji proizvodi par tisuca litara vina...boli ga kiki i za vilanj i za bordo njemu je jedino bitno da negdje uvali svoje vino u rifuzi ili flasirano svejedno..i da obrne kakvu lovu....nije on proizvođac koji proizvodi stotine tisuca litara i zanima ga plasman vani..prati enoloska kretanja i slicno
pa da to je ološ koji prodaje đubre od vina bolje rečeno patvorinu budalama

Kermit

2014-04-17

Back to top Go down

Plin meta novih sankcija Washigtona prema Rusiji i Iranu - Page 6 Empty Re: Plin meta novih sankcija Washigtona prema Rusiji i Iranu

Post by vuksadinare Wed 26 Jul - 13:49

asilovski wrote:
vuksadinare wrote:
asilovski wrote:
vuksadinare wrote:
asilovski wrote:Isto je sa vinom iako smo mi od srbije sa vinima daleko daleko bolji mi ne kontamo da naša vina nisi u biti nešto posebno, eo bio sam u Baranji i pričam sa nekim bosancem novo komponiranim eneologom i vinarom pa ga pitam da li je bio u Vilanju ovaj nikad čuo, da ne govorim o Tokaju, Kunšagu, Čongradu Hajos-Baji, Egeru ili Seksardu, znači nas ništa ne zanima. Isto mi je kad kažu da mi jedini imamo filovanu papriku, sarmu, čvarke, kulenje hehehe umjesto da učimo mi se zatvaramo to je najgore
...nitko se ne zatvara..problem je sto sad imas mali milijun proizvođaca...kojima je da nesto usicare makar ovdje u hravtskoj i to je to....znaju da sa prevec ulaganja ne mogu konkurirati vani pa se zadovoljavaju ovdasnjim trzistima pa koliko uberu...njima dovoljno..
Pa dobro kako netko tko se bavi sa vinima nije čuo za Vilanj kao da sam išao na pravo pa ne znam što je razvod
a ti si cjepidlaka jebote..onaj koji proizvodi par tisuca litara vina...boli ga kiki i za vilanj i za bordo njemu je jedino bitno da negdje uvali svoje vino u rifuzi ili flasirano svejedno..i da obrne kakvu lovu....nije on proizvođac koji proizvodi stotine tisuca litara i zanima ga plasman vani..prati enoloska kretanja i slicno
pa da to je ološ koji prodaje đubre od vina bolje rečeno patvorinu budalama
..uostalom problem je i zemljiste da bi se ozbiljno bavio vinarstvom tj izvozio...u hrvatskoj imas svega 10% velikih proizvođaca vina i izvoznika..sve drugo su mali proizvođaci sa malim parcelima vinograda...koji mahom 505 grozđa prodaju velikim vinarijhama i proizvođacima i 50% sami proizvode vino koje prodaju restoranima,birtijima ili uvale kakvom trgovackom lancu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Wed 26 Jul - 13:54

Noor wrote:
Gnječ wrote:
Noor wrote:
asilovski wrote:
Noor wrote:
tematski...nema mi većeg gušta :)
otkad se aktivno baviš politikom, sve te manje ima na forumu, šta ti bi?
Pa nisam baš vidio da se baviš temama npr. plinom, rusijom ili njemačkom.

Što se tiče mene bio sam na putu u Niš išao sam jesti i piti...
bavim se temama koje me zanimaju
ja mislila da te lokalna politika preuzela cijeloga

jedina tema koja tebe zanima je tematski iscrpljivati i derati kožu svakome tko ti nije po volji. ali nazovimo to pravim imenom: emocionalni vampirizam.
ne dušo, samo tebi :)
a zašto? pa iz prostog razloga što si neotesani neandertalac, koji ne zna dalje od sjekire, motorke i otrova....

ovo dalje pišeš o sebi, jasno kao dan.
i ne spamaj

e kučko tko te ne pozna skupo bi te platio. sva sreća što tvoju smrdljivu spodobu pamtim još od net.hr i foruma kod gazde pa znam s kojom kučkom od žene imam posla. jebena treba. nagazila si ili pokušala nagaziti mnoge druge još odavno ti je to konstantni modus operandi tako da ne kenjaj.

zatrolala si i ti temu o plitvicama svojom dijarejom ajd sad u ćenifu pa prdi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 26 Jul - 13:55

Gnječ wrote:
Noor wrote:
Gnječ wrote:
Noor wrote:
asilovski wrote:

jedina tema koja tebe zanima je tematski iscrpljivati i derati kožu svakome tko ti nije po volji. ali nazovimo to pravim imenom: emocionalni vampirizam.
a zašto? pa iz prostog razloga što si neotesani neandertalac, koji ne zna dalje od sjekire, motorke i otrova....

i ne spamaj

e kučko tko te ne pozna skupo bi te platio. sva sreća što tvoju smrdljivu spodobu pamtim još od net.hr i foruma kod gazde pa znam s kojom kučkom od žene imam posla. jebena treba. nagazila si ili pokušala nagaziti mnoge druge još odavno ti je to konstantni modus operandi tako da ne kenjaj.

ona uopce nije bila na net.hr forumu malo si pobrkao :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by epikur37 Wed 26 Jul - 13:57

Plin meta novih sankcija Washigtona prema Rusiji i Iranu - Page 6 Vino-dakovacka-grasevina-5l-spar-2745995

+

Plin meta novih sankcija Washigtona prema Rusiji i Iranu - Page 6 Images?q=tbn:ANd9GcRuscQTgBvPBM-Xb3Wu6pGLSyCGPTZqsuFkbMj7e4A2dkQkIoTH

=

Plin meta novih sankcija Washigtona prema Rusiji i Iranu - Page 6 Spritzer_5722f9b235147_1461910046014_630x390c

i to je sve što ti treba ljeti :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest Wed 26 Jul - 14:07

epikur37 wrote:Plin meta novih sankcija Washigtona prema Rusiji i Iranu - Page 6 Vino-dakovacka-grasevina-5l-spar-2745995

+

Plin meta novih sankcija Washigtona prema Rusiji i Iranu - Page 6 Images?q=tbn:ANd9GcRuscQTgBvPBM-Xb3Wu6pGLSyCGPTZqsuFkbMj7e4A2dkQkIoTH

=

Plin meta novih sankcija Washigtona prema Rusiji i Iranu - Page 6 Spritzer_5722f9b235147_1461910046014_630x390c

ne valja ti to. vino u tetrapaku ???

Dobro vino mora biti u boci s plutenim čepom, te mora biti "živo", to jest sadržavati enzime, šećer i minerale. To je proizvod izrađen od grožđa koje je sazrijelo na lozi i koje nema veliki otpad. Nije pasterizirano i ima istančan miris starenja.

vino u tetrapaku

Ono se dobiva kao mješavina različitih vina, no pasterizirano je, to jest za ustavljena je fermentacija velikom toplinom, koja uništava enzime. Što se hranjivosti tiče, ono je daleko manje hranjivo od vina u boci, a ne nudi ni bogatstvo okusa. Isto vrijedi i za vina koja se nalaze u bocama s metalnim čepom.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 Wed 26 Jul - 14:09

Gnječ wrote:
epikur37 wrote:Plin meta novih sankcija Washigtona prema Rusiji i Iranu - Page 6 Vino-dakovacka-grasevina-5l-spar-2745995

+

=

ne valja ti to. vino u tetrapaku ???

Dobro vino mora biti u boci s plutenim čepom, te mora biti "živo", to jest sadržavati enzime, šećer i minerale. To je proizvod izrađen od grožđa koje je sazrijelo na lozi i koje nema veliki otpad. Nije pasterizirano i ima istančan miris starenja.

vino u tetrapaku

Ono se dobiva kao mješavina različitih vina, no pasterizirano je, to jest za ustavljena je fermentacija velikom toplinom, koja uništava enzime. Što se hranjivosti tiče, ono je daleko manje hranjivo od vina u boci, a ne nudi ni bogatstvo okusa. Isto vrijedi i za vina koja se nalaze u bocama s metalnim čepom.

Hvala za info, tu i tamo se nađe neka boca finog vina za popiti ili nekog domaćeg crnog uzmem...ali

za svakodnevnu konzumaciju i gemišt naš svagdanji ovo je posve ok i praktično :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest Wed 26 Jul - 14:11

vuksadinare wrote:
Gnječ wrote:
Noor wrote:
Gnječ wrote:
Noor wrote:

i ne spamaj

ona uopce nije bila na net.hr forumu malo si pobrkao :D
ma pusti zajapurenu budaletinu, taj živi odavno u svom ograničenom svijetu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 26 Jul - 14:13

Gnječ wrote:
Noor wrote:
Gnječ wrote:
Noor wrote:
asilovski wrote:

i ne spamaj

kučka te okotila, okote smrdljivi
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 26 Jul - 14:27

Noor wrote:
Gnječ wrote:
Noor wrote:
Gnječ wrote:
Noor wrote:

i ne spamaj

kučka te okotila, okote smrdljivi

pametniji popušta. evo ja ću popustit i završit priču s tobom. da, ti si u svemu u pravu i uvijek si u pravu padale sjekire ili motorne pile ti si Gita uvijek u pravu i kad nisi. nema veze uživaj u svojoj deluziji i nastavi dalje tematski iscrpljivati i gaziti nekog drugog...

zdravo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 26 Jul - 14:35

gnjec tajno obozava norku.... lol!
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Wed 26 Jul - 14:45

vuksadinare wrote:gnjec tajno obozava norku.... lol!

vis...i meni pade to na pamet..ono-volim te i nakon toga,samarcina...uffff,kakav bi tu seks bio... king king king
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 26 Jul - 14:46

pismejker wrote:
vuksadinare wrote:gnjec tajno obozava norku.... lol!

vis...i meni pade to na pamet..ono-volim te i nakon toga,samarcina...uffff,kakav bi tu seks bio... king king king
pa svakih par rijeci mu ej da bi ju pojebao..nis videl da to drugim forumasicama porucuje... :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Wed 26 Jul - 14:52

i on meni ide pričati o deluzijama, a prekjučer je čitav dan na temi Plitvicama dobivao argument za argumentom, potkrijepljene dokumentima, tako da je pribjegavao jeftinim izvlakušama i vatao zrak...dok je drobio laž za laži.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit Fri 28 Jul - 7:15

http://www.index.hr/vijesti/clanak/americki-senat-odobrio-uvodjenje-novih-sankcija-rusiji/985182.aspx

Eo i juncker potvrđuje da su sankcije protiv Rusije u biti protiv EU
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Fri 28 Jul - 10:11

asilovski wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/americki-senat-odobrio-uvodjenje-novih-sankcija-rusiji/985182.aspx

Eo i juncker potvrđuje da su sankcije protiv Rusije u biti protiv EU

Zapravo protiv Njemačke i njene uloge u EU.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 Fri 28 Jul - 10:15

Protiv EU zapravo. SAD igra na podjelu EU i uvaljivanje vlastite nepovoljnije plinske opcije kroz monopol

i plus vrlo agresivno huska istocno europska vazalstva na rusiju.

Danas je americka politika najveca prijetnja europi...tko to ne vidi ili je budala ili pokvarenjak
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest Fri 28 Jul - 10:18

epikur37 wrote:Protiv EU zapravo. SAD igra na podjelu EU i uvaljivanje vlastite nepovoljnije plinske opcije kroz monopol

i plus  vrlo agresivno huska istocno europska vazalstva na rusiju.

Danas je americka politika najveca prijetnja europi...tko to ne vidi ili je budala ili pokvarenjak

ERO? :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 28 Jul - 10:19

epikur37 wrote:Protiv EU zapravo.

Pa EU se danas i svodi na Njemačku.
To je Trump jasno rekao u vrijeme neposredno nakon predsjedničkih izbora.
I bilo je jasno kakvu će zapravo politiku voditi prema Rusiji već snažnom podrškom Izraelu i stavom prema Iranu kojemu je Rusija strateški saveznik, a priče o relaksiranju odnosa sa Putinom su bile samo mazanje očiju onim posebno naivnima.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 Fri 28 Jul - 10:19

Pa da je mladji mogao bi proc kao pokvarenjak
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 Fri 28 Jul - 10:22

Na sto se svodi nato....msm. ok ako se vama placa skupi americki plin i ako vam se ratuje protiv rusije nadam se i da cete zavrsiti u nekom azovskom rovu tamo daleko na istoku. Topovskog mesa nikad nije falilo posebno iz malih iskompleksiranih nacija
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Back to top

- Similar topics