Postali smo primitivna balkanska favela, a ne cvit Mediterana
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Postali smo primitivna balkanska favela, a ne cvit Mediterana
samo oću reć da su imali keruma i baldasara koje su sami birali... a sad im kriv plenković
https://narod.hr/hrvatska/prosvjed-splitu-postali-smo-primitivna-balkanska-favela-a-ne-cvit-mediterana
https://narod.hr/hrvatska/prosvjed-splitu-postali-smo-primitivna-balkanska-favela-a-ne-cvit-mediterana
Guest- Guest
Re: Postali smo primitivna balkanska favela, a ne cvit Mediterana
Opet balkan...nikako utec od sjene
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Proces balkanizacije HR počel je s ustoličenjem kraljice Balkana i kraljice političkog trasha.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Kriv im je odnos zagreba prema svemu sto nije zagreb koji je u biti kolonijalni a plenki je sociopata tu nema sumnje on nema niti natruhe empatije prema bilo kome
Kermit-
2014-04-17
Nema, on okreće leđa ljudima kad mu postave pitanje i ignorira ih. Ili se posprdno i nadmeno razgovara s njima. Kao i Kolindino, čega gospođo?
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
hoću reći, imali su 4 godine keruma i 4 godine baldasara što za neuke znači da su 8 godina imali vlast koju su izabrali
4 + 4 = 8
a sad im kriv plenković i opara koji je na vlasti koliko... mjesec dana...
4 + 4 = 8
Guest- Guest
split je uvijek bio svoj..nije badava piceferaj u velom mistu govorio za split..'politi petruljeom i uzgati ludi grad najluđi'...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
skoro mu se i prorocanstvo obistinulo...
2015-09-08
metilda wrote:hoću reći, imali su 4 godine keruma i 4 godine baldasara što za neuke znači da su 8 godina imali vlast koju su izabrali
4 + 4 = 8
gle normalno da je kriv Plenković i njegova bosansko-vlaška čardak ekipa iz Zagreba, kojima zanimljivo treba 24 sata da reagiraju na najveći požar zadnjih 20godina. Kada padnu 3 baklje na stadion, odmah "krizni stožeri" i slične gluposti. Iako je zanimljivo središte vatrogasne službe u STu, ništa se nije smilo pokrenit bez dozvole usporenih bosansko-vlaških birokrata iz Zagreba, koji su preplaćeni našim novcem. Koji kurac hranimo te parazite i uhljebe?
Zanimljivo je, da Torcidaši i ostali orjunaši se organizirali i krenuli u akciju u svega uru vremena, dok ekipa koja je masno plaćena za to, treba im 24 sata da reagiraju.
Guest- Guest
ne pokušavaj umanjivati splitsku orjunu,
ne govorin da vas država ne koči, ali kad bi digli uzrok fifu, centar intersocijalizma, puno bi lakše dihali.
ne govorin da vas država ne koči, ali kad bi digli uzrok fifu, centar intersocijalizma, puno bi lakše dihali.
2014-04-16
Eva_ wrote:Nema, on okreće leđa ljudima kad mu postave pitanje i ignorira ih. Ili se posprdno i nadmeno razgovara s njima. Kao i Kolindino, čega gospođo?
dakle..4 godine keruma + 4 godine baldasara = 8 godina balkanske favele
za neuke:
i što ja uradim kad mi eva, pinoče i eskaped predbacuju nešto s čim ja nemam nikakve veze - okrenem im leđa, tj. prestanem komentirati njihove budalaštine..
zar se split godinama ne zalaže za decentralizaciju vlasti?
a sad kad imaju konkretan problem traže reakciju centra..
dajte.. orjuna je već počela predizbornu kampanju za sljedeće lokalne izbore
odgovor vrijedi i za pinočeta...
Guest- Guest
Ne cita mi se.
Pretpostavljam da su zanemarena demografska kretanja stanovnistva, kao i obicno.
Pretpostavljam da su zanemarena demografska kretanja stanovnistva, kao i obicno.
2014-04-12
ja ti kažem, da je krivica na Zagrebu i vlasti u ZGu, i krivica je na ludim Splićanima što su poništavali listiće , gdje su ostali doma kada su bili izbori, pa im 17% parazita i članova HDZa dovelo pedera na vlast, te će ih uskoro deložirati sa plaža, stanova, ako bude požar biti će zakurac, dizat će im poreze .
tko ih jebe kada su stali doma.
ja samo znam, da ja ovu čardak vukojebinu ne poštujem ništa, niti poštujem zakone, niti ih se planiram držati, osim silom prilike kada sam prisiljen.
ja samo znam, da ja ovu čardak vukojebinu ne poštujem ništa, niti poštujem zakone, niti ih se planiram držati, osim silom prilike kada sam prisiljen.
Guest- Guest
ti si vjernik demokracije,
kad je pritisak javnosti prijetio preferencijalnim sustavon, partija se udružila- da svi splićani ustanu na birališta, nišće se ne bi preminilo.
kad je pritisak javnosti prijetio preferencijalnim sustavon, partija se udružila- da svi splićani ustanu na birališta, nišće se ne bi preminilo.
2014-04-16
pa morali su pitat mamica za dozvolu..pa dok mamic razmisli..pa se sjetio bola..pa onog mamicu cigane..pa malo rastegnuo..te porucio..'ajd ajd sto cu s njima ako izgori nema derbija'Pinochet wrote:metilda wrote:hoću reći, imali su 4 godine keruma i 4 godine baldasara što za neuke znači da su 8 godina imali vlast koju su izabrali
4 + 4 = 8
gle normalno da je kriv Plenković i njegova bosansko-vlaška čardak ekipa iz Zagreba, kojima zanimljivo treba 24 sata da reagiraju na najveći požar zadnjih 20godina. Kada padnu 3 baklje na stadion, odmah "krizni stožeri" i slične gluposti. Iako je zanimljivo središte vatrogasne službe u STu, ništa se nije smilo pokrenit bez dozvole usporenih bosansko-vlaških birokrata iz Zagreba, koji su preplaćeni našim novcem. Koji kurac hranimo te parazite i uhljebe?
Zanimljivo je, da Torcidaši i ostali orjunaši se organizirali i krenuli u akciju u svega uru vremena, dok ekipa koja je masno plaćena za to, treba im 24 sata da reagiraju.
2015-09-08
Pinochet wrote:ja ti kažem, da je krivica na Zagrebu i vlasti u ZGu, i krivica je na ludim Splićanima što su poništavali listiće , gdje su ostali doma kada su bili izbori, pa im 17% parazita i članova HDZa dovelo pedera na vlast, te će ih uskoro deložirati sa plaža, stanova, ako bude požar biti će zakurac, dizat će im poreze .
Nisu priznavali ni Srbi 91. pa su na rkaju klekli.
I vi ćete orjunaši isto tako.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
plenki ej bodul...a boduli sam brinu za sebe....i svoje potrebe..da je od pozara bilo ugrozeno velebno imanje plenkovica obitelji na hvaru..svi kanaderi bi letjeli istovremeno i tisucu vatrogasaca bilo na raspologanju u roku pola sata
2015-09-08
plenković ni bodul
2014-04-16
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» FAVELA S PET ZVJEZDICA
» jos malo vijesti iz favela kastila
» Rusi potjerali nizozemsku podmornicu iz mediterana: Brzo smo je otkrili!
» Iran prijeti zatvaranjem Mediterana zbog Pojasa Gaze
» Na autocestama više turista nego lani: ‘Bit ćemo pobjednici Mediterana‘
» jos malo vijesti iz favela kastila
» Rusi potjerali nizozemsku podmornicu iz mediterana: Brzo smo je otkrili!
» Iran prijeti zatvaranjem Mediterana zbog Pojasa Gaze
» Na autocestama više turista nego lani: ‘Bit ćemo pobjednici Mediterana‘
Page 1 of 8